28.1.2011

UUSI MAA NOUSEE - SEIKKAILUJA UUDESSA TIETOISUUDESSA



Kirjoittanut Celia Fenn
Tammikuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



20. päivä:
Susikuu/leopardikuu ja eläminen vertikaalitodellisuudessa


Eilen illalla oli tammikuun täysikuu - vuoden 2011 ensimmäinen täysikuu ja ensimmäinen sitten joulukuun voimakkaan täysikuun, joka nosti maan uudelle viidennen ulottuvuuden liikeradalleen. Se oli kaunis ja voimakas täyskuu, merkiten keskitalvea pohjoisessa ja keskikesää etelässä. Tässä on ajastettu kuva, mikä on otettu Ranskassa  http://www.spaceweateher.com/.


Pohjois-Amerikan alkuperäiskansat kutsuvat tätä kuuta susikuuksi, koska keskitalvella lumen peittäessä maata susien ulvonnan voi kuulla selvästi yöllä. Osallistuin eilen illalla täysikuun piiriin rannalla lähellä asuinpaikkaani ja se tuntui minusta hyvin samanlaiselta kuin leopardienergia.


Leopardienergia on voimakasta, hiljaista ja kuninkaallista, hyvin samanlaista kuin jaguaarienergia Etelä-Amerikassa. Rakastan työskentelemistä jaguaarienergian kanssa Etelä-Amerikassa, joten työskenteleminen sen "sisar/velienergian" kanssa Afrikassa oli hyvin upeaa minulle. Piirimme aikana alkoi sataa lempeästi ja se tuntui kuin maaäidin rakastavalta puhdistukselta, vaikka olin jäässä tullessani kotiin!



Sateesta puhuminen tuo minut siihen syvään traumaan, mitä koetaan hyvin paljon rakkaalla planeetallamme, kun maa siirtyy viidennen ulottuvuuden matriisiinsa ja sallii tarvittavan syvän puhdistumisen. Mutta meille kyse on ollut suuresta stressistä ja henkien menettämisestä Australiassa, Brasiliassa ja Sri Lankassa. Olemme kaikki yhtä ja näin koemme ja tunnemme syvällä tasolla kärsivien kanssa. Ne jotka ovat heränneet, voivat lähettää myös rakkaus- ja valoenergiaa näihin paikkoihin auttamaan lohdun ja elannon tuomisessa niille, joihin tämä vaikuttaa.



Kun siirrymme viidenteen ulottuvuuteen ja uuteen maatodellisuuteen, meidän on alettava ajatella eri tavalla ja hyväksyä vastuu siitä, mitä luomme. Sade puhdistaa, mutta suuri osa vahingosta ja tuhosta johtuu siitä tavasta, millä toimimme maan kanssa, ja sen tiedostamattomuudesta, mitä tekomme saavat aikaan. Meidän on otettava tietoinen askel ja pyydettävä anteeksi maalta kertoen sille, että rakastamme sitä ja kaikkia sen ihmisiä.


Australiassa Suuri valliriutta on uhattuna sen saastemäärän vuoksi, mitä tulvavedet ovat pyyhkäisseet mereen.

 Kyllä, sitä tulvat on suunniteltu tekemään, puhdistamaan, mutta silloin kun puhdistaminen vie myrkkykemikaaleja mereen - maanviljelyksen tuholaismyrkkyjä ja kaivosteollisuuden raskasmetalleja - niin myös meren elämä on uhattuna. Olemme kaikki yhteydessä ja toimilla joita teemme tänä päivänä, on vaikutuksia monen tulevan vuoden ajan.



Brasiliassa mäkien ja vuorien puiden kaataminen ja turvattomien, halpojen asuntojen rakentaminen ovat johtaneet mutavyöryissä moniin kuolemiin, mitkä olisi voitu välttää.




Täällä Etelä-Afrikassa suurin kaupunkimme on korkeintaan vuoden päässä merkittävästä ekologisesta katastrofista. Laaja kaivaminen kaupungin alla satojen vuosien ajan on tehnyt tunneliverkoston, joka täyttyy happamasta vedestä. Rankkasateet ja tulviminen tällä alueella merkitsevät, että tuo vesi nousee nopeasti ja sen odotetaan saastuttavan raikkaan veden lähteet ja vuotavan kaduille ja jokiin vuoden kuluessa. Tähän mennessä kukaan ei ole keksinyt, mitä tehdä …



Maa pyytää meitä ajattelemaan, tuntemaan ja alkamaan ottaa vastuuta. Valon korkeammat henkiulottuvuudet tietysti auttavat meitä tässä prosessissa kaikin mahdollisin tavoin. Tämän kuukauden aikana olemme aktivoineet kosmisen timanttivalokehon, mikä antaa niille, jotka tekevät tämän muutoksen, valtavasti energiaa ja voimaa sekä välittömän yhteyden kosmisiin energialähteisiin. Siksi monet teistä ovat kokeneet kummallisia energiailmiöitä elämässään sekä outoja onnettomuuksia ja tapahtumia. Tämän uuden energiavirran voima, joka yhdistyy platinasäteeseen ja Shekinan luovaan voimaan, saa aikaan intensiivisiä valopyörteitä valokehoon, kun se tulee "linjoille" ja asettuu.



Mutta sen tapahtuessa tuntuu hyvin voimakasta rauhaa ja iloa ja kyllä, voimaa alkaa ratkaista asioita, jotka ovat näyttäneet mahdottomilta sekä omassa elämässä että planeettatodellisuudessa.



Kun olen viettänyt kaksi viime kuukautta omassa kodissani, olen lopultakin tuntenut, että elämä ilmentyy haluamallani tavalla ja elän kera rauhan ja tyyneyden sydämessäni ja sielussani. Tässä tilassa pystyn tutustumaan itseeni paremmin ja tietämään, mitä haluan elämältäni ja mitä korkeampi itseni haluaa minulle tällä hetkellä.




Tähän sisältyy eläminen tietoisemmassa ja kestävämmässä suhteessa maahan. Mutta minua opastetaan muistamaan myös, että elän nyt vertikaalitodellisuudessa. Kolmas ulottuvuus oli horisontaalitodellisuus, missä liike ajan ja paikan horisontaalilla akselilla määritteli elämän. Oli tärkeä tehdä asioita ja jatkaa siirtymistä eteenpäin saadakseen elämän toimimaan.



Mutta nyt tällä viidennen ulottuvuuden vertikaalilla akselilla on välttämätöntä ensin yhdistyä korkeamman itsen ja Jumalmielen tietoisuuteen sekä maatietoisuuteen sellaisena, kuin sitä ilmaistaan maaverkkojen kautta, ennen kuin tekee mitään liikkeitä horisontaaleilla tai aineellisilla tasoilla.



Tämä merkitsee, että jumalainen feminiinienergia ottaa etusijan uudella maapallolla. Tämän energian kanssa työskenteleminen merkitsee keskittymistä ensin sydämeen rauhassa ja tyyneydessä, sen tuntemista mitä pyydetään tuossa tilassa ja yhteydessä Kaikkeuteen ja sitten valintojen tekemistä elämässä perustuen siihen, mitä tunnetaan syvällä tasolla. Feminiinienergia ottaa ensimmäisen askeleen ja sitten maskuliinienergia voi toimia maailmassa. Ja sen voimakkaan uuden Shekina-platinaenergian myötä, joka valelee uusia verkkoja, on voimakasta luovaa energiaa, mikä johtaa melkein välittömään ilmentämiseen aineellisissa ulottuvuuksissa.



Tämä voima ilmentää nopeutuneella tahdilla luo sen epävakaan energian, minkä jotkut meistä tuntevat ympärillään, ja se voi aiheuttaa pikkuonnettomuuksia ja "räjähdyksiä", kunnes olemme maadoittaneet tuon energian valokehokenttämme ja alkaneet virrattaa tuota voimaa tavoilla, jotka tukevat uutta todellisuuttamme.



Muistakaa, että tämä on korkeataajuuksista energiaa ja työskenteleminen sen kanssa on kuin opettelemista ajamaan urheiluautoa sen jälkeen, kun on ajanut bussia. On oltava hyvin varovainen ja kiinnitettävä huomiota, kunnes pääsee jyvälle siitä, ja sitten siitä tulee hyvin hauskaa!



Tässä oleellisia taitoja selviytymiseen "juuri nyt", jos teillä on tämä kokemus:



Älkää menkö paniikkiin, olkaa tyyni ja pysykää tyynenä. Menkää sydäntilaan ja hengittäkää syvään. Tuntekaa, mitä tapahtuu ja mitä täytyy tehdä. Älkää tehkö mitään, ennen kuin saatte vastauksen. Jos teidän täytyy levätä ja rauhoittua, tehkää se. Ryntääminen ja ratkaisujen puskeminen vie nyt vain umpikujaan. Vastaukset tulevat rauhassa ja sydäntilassa ja sitten ratkaisut ilmentyvät melkein välittömästi.



Elämme tosiaankin uudessa todellisuudessa ja se voi olla seikkailua, jos pääsee jyvälle tästä uudesta tavasta olla luovan energian virrassa ja sen jumalaisessa voimassa, kuka on.

Ei kommentteja: