28.1.2011

ATHABANTIAN - ANDROMEDAN TÄHTIALUS



Bren-Tonia kanavoinut Mark Kimmel
17.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

TERVETULOA



Tervetuloa Athabantianille, tähtialukselle Andromedasta. Andromeda on Linnunradan lähin galaksi. Sillä on yli miljardi tähtijärjestelmää ja niistä monet sisältävät planeettoja, jotka elättävät tietoisen elämän monia muotoja. Galaksimme on suunnilleen samanikäinen kuin omanne ja siellä on olentoja monissa kehitysvaiheissa.



Athabantian-aluksella on näennäisesti fyysisiä olentoja, joiden planeetat ovat äskettäin siirtyneet pimeän energian vaikutusvallasta, sekä olentoja jotka ovat edenneet kehityspolulla pisteeseen, missä niillä ei enää ole minkään tyyppistä fyysistä kehoa, sekä taivaallisia olentoja ympäri universumia. Kaikki aluksella ovat yhtä tämän universumin Jumalan ja monien muiden olentojen kanssa, jotka keskittyvät maan ja sen ihmisten transformaatioon.



Athabantian on giganttinen alus, halkaisijaltaan monta mailia. Sen materialisoivat kaiken kanssa harmoniassa toimivien, yli miljoonan andromedalaisen kollektiivienergiat. Athabantian on elävä olento, joka kommunikoi kaikkien ja kaiken kanssa aluksella. Athabantianilla on sielu. Sillä on myös vapaa tahto ja se on vapaaehtoisesti nykyhankkeessaan.



Athabantian on tällä hetkellä asemoitunut "geosynkroniselle" kiertoradalle planeettaanne nähden, mutta hyvin erilaiselle radalle kuin tiedonvälityssatelliittien varaama. Kun alennamme suojakilpeämme, voitte nähdä vilahduksen meistä hyvin kirkkaana esineenä yötaivaalla - lisää tästä toisella kertaa.



Haluamme kiittää Mark Kimmeliä omistautumisesta viime kuukausina vastaanottamaan ja julkaisemaan viestejämme ja suostumisesta välittämään nettiin näitä uusia viestejä. Sellaisia sanoja kuin "Athabantian" ja meidän nimemme on annettu Markille, mitkä ovat suunnilleen sitä, miten ääntäisimme ne korvillenne, jos kommunikoisimme kanssanne kasvotusten. Tapahtumat kehittyvät erittäin nopeasti, joten olemme muuttaneet kommunikointimuotoamme kanssanne.



Tämän sivuston viestiemme tarkoituksena on antaa teille arvio tapahtumista sellaisina, kuin näemme niiden kehittyvän meidän näkökulmastamme korkealta yläpuoleltanne ja niiden tiedustelujen perusteella, joita keskuudessanne kulkevat avaruusveljet ja -sisaret ovat keränneet. Meillä on lisää sanottavaa tästä ja muista tärkeistä paljastuksista tulevissa viesteissä.

Kun sanon "me", viittaan yli 7900 andromedalaiseen tällä tähtialuksella, mutten sisällytä mukaan aluksen monia taivaallisia ja muita olentoja.


Tämä lukumäärä vaihtelee galaksimme ihmisten sekä muiden olentojen tullessa ja mennessä. Tähtialuksemme sekä jotkut meistä olemme olleet aurinkokunnassanne yli 70 vuotta.


Päätehtävämme on ollut säteillä valo- ja rakkausenergioita maahan ja teille, maan ihmiset. Yhdessä toisten tähtialusten kanssa olemme ajaneet pimeän energian viime jäänteitä pois planeetaltanne ja kohottaneet maan luontaisen energian pelon pimeydestä hyväksyttävälle valotasolle. Keskitämme nyt energiamme erityisemmin teihin, maan ihmisasukkaat, kun käytte läpi henkilökohtaista transformaatiotanne. Tämä on yhteishanke monien tähtialusten kanssa ympäri tätä universumia.


Tähtialustemme energiat yhdistetään taivaallisten energioiden ja niiden energioiden kanssa - fyysisten ja henkisten - joita ohjataan tähtijärjestelmäänne toisista lähteistä.



Kun tulimme tähän tähtijärjestelmään monta vuotta sitten, tuli välittömästi selväksi, ettemme pystyisi itse antamaan kaikkia energioita, joita maa vaati elpymiseensä. Veljemme ja sisaremme toisista tähtijärjestelmistä jotka olivat tulleet suunnilleen samaan aikaan, olivat heränneet samaan oivallukseen. Siksi pyysimme tämän universumin Jumalalta apua.



Annettiin valtavasti valo- ja rakkausenergiaa. Meistä vuorostaan tuli vastaanottajia, välittäjiä ja eläviä esimerkkejä elämisestä valossa ja ohjasimme energioita maahan. Näin Athabantianista yhdessä muiden tähtialusten kanssa tuli rakkauden ja valon ankkureita. Aktiivinen osallistumisemme ankkureina varmisti, että energioita vastaanotettaisiin ja käytettäisiin tehokkaimmin. Ilman osallistumistamme maa ei olisi toipunut siihen, missä se on nyt - siirtyäkseen rakkauden- ja valon sfääriin. Koska rakastamme teitä sisarinamme ja veljinämme ehdottomasti ja ilmoittauduimme vapaaehtoisesti ankkureiksi, olemme toteuttaneet tätä tehtävää.




Me, veljenne ja sisarenne ympäri galaksia, etsimme nyt vuorostamme ankkureita keskuudestanne, ankkureita jotka suorittavat samanlaista tehtävää planeettanne pinnan sisarillenne ja veljillenne. Saavutamme useampia ja suuremmalla intensiivisyydellä, jos meillä on maajoukko vastaanottamassa ja jakamassa lähettämiämme energioita. Suorittamalla tätä rakkauteen perustuvaa tehtävää te autatte myös lisää omaa fyysistä kehoanne transformoitumaan ylösnousseeksi valo-olennoksi.



Tämä on pyyntö, joka meillä on ollut siitä lähtien, kun tulimme tähtijärjestelmäänne, mutta tähän mennessä vasta muutamat maan ihmiset ovat tarttuneet siihen. Toistamme siis pyyntömme. Kertokaa meille, oletteko valmis työskentelemään kanssamme valo- ja rakkausenergioiden ankkuroimiseksi. Hiljaisena hetkenä vastatkaa meille sanoen: "Olen valmis työskentelemään kansanne rakkaudessa ja ykseydessä auttaakseni tämän planeetan veljiäni ja sisariani transformoitumaan." Jokainen vastaus joka ohjataan niitä kohti, jotka ovat Athabantian-aluksella tai jollain yli 1000 aluksesta, otetaan ystävällisesti vastaan. Kertokaa maan päällä olevien veljienne ja sisarienne vuoksi valmiudestanne olla kumppaninamme auttaaksenne tässä ihmiskunnan suuressa transformaatiossa.



Tiedostakaa, että vaaditaan korkean tason sydäntietoisuutta näiden rakkaus- ja valoenergioiden vastaanottamiseen ja välittämiseen. On monia tapoja, joilla voitte valmistautua tähän. Kannustaisimme teitä saavuttamaan tämän tilan mahdollisimman pian, jos ette ole jo tehneet sitä. Meillä on enemmän sanottavaa niille, jotka tulevat vapaaehtoisesti vastaanottajiksi, lähettäjiksi ja eläviksi esimerkeiksi valosta.



Kun sanon "me", viittaan Andromedan kollektiiviin, joka toimii tällä aluksella, ja läheisessä yhteistyössä yli 1000 muun tähtialuksen kanssa tässä tähtijärjestelmässä. Kun sanon "me", viittaan niihin, jotka ovat Andromedan kollektiivin puhemiehiä. Kun sanon "puhemiehiä", viittaan itseeni, Bren-Toniin, ja Moraineen, Justineen ja Ro-Taniin - kaikki Andromedalta - jotka ovat kommunikoineet kanssanne menneisyydessä. Viittaan myös Adrialiin, tämän universumin taivaalliseen olentoon ja muihin, jotka ovat aiemmin kommunikoineet kanssanne. Tulevaisuudessa olemme vielä enemmän mukana transformaatiossa nykytiheydestänne kevyempiin tiheyksiin.



Kun koette transformaatiotanne rakkaus- ja valoplaneetan asukkaiksi, muistakaa, että pidämme teitä, jokaista teitä, ehdottomassa rakkaudessa, sillä tunnistamme, että tulitte vapaaehtoisesti maan päälle kokemaan tätä matalampaa tiheyttä ja olemaan tärkeä osallistuja tässä ainutlaatuisessa ihmiskunnan transformaatiossa. Olette tosiaan kallisarvoisia meidän ja koko universumin silmissä.


Seuraavaan kommunikointiimme saakka, olen Bren-Ton Andromedalta.


KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA



Bren-Tonia kanavoinut Mark Kimmel
24.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tervehdys Athabantianilta. Palaamme tänään vastaamaan kysymyksiin, joita on tullut esiin aiemman viestimme jälkeen.


Mikä on transformaatio?



Transformaatiossa on kaksi pääpiirrettä. Ulkopuolisten energioiden avustuksella maa transformoi itsensä palautuen entiseksi turmeltumattomaksi itsekseen. Enää se ei salli fossiilisten polttoaineiden polttamista. Enää se ei salli ilmakehänsä, vetensä ja maaperänsä saastuttamista. Se palaa turmeltumattoman kauniiseen tilaan.


Maan ihmisten transformaatio on toinen puoli. Se on ainutlaatuinen kokemus. Ihmiset kutsutaan transformoitumaan kevyemmän värähtelyn ja korkeamman tietoisuuden olennoiksi ja toimimaan rakkauden pohjalta. Ainoastaan sieluanne ei kutsuta transformoitumaan, vaan fyysinen kehonne myös transformoituu, jos niin valitsette.


Tämä on täydellinen transformaatio, sillä kaikki muuttuu. Enää eivät pelko, viha, kiukku, väkivalta ja valheet hallitse tätä planeettaa. Nämä ns. kolmannen ulottuvuuden piirteet menevät pois kera niiden rakenteiden ja uskomusten, jotka suosivat vain muutamia. Tämä ei ole vain yksi liiketoimintasykli eikä sosioekonominen mullistus. Kyse on ihmiskunnan perustavaa laatua olevasta transformoitumisesta. Löydätte lisää yksityiskohtia transformaatiosta aiemmista viesteistämme.


Transformaatio suoritetaan muutamien seuraavien kuukausien aikana. Kiinnittäkää turvavyönne. Olette mukana todellisessa muodonmuutoksessa huolimatta siitä, mitä näette kansallisessa mediassanne. Transformaatio on käynnissä. Sen fyysisiä, mentaalisia, henkisiä ja tunneosia tapahtuu. Ei ole enää "normaalibisnestä". Onko mikään ihme, että hyvin monia olentoja ympäri universumia on kerääntynyt tänne katselemaan tätä ihmeellistä tapahtumaa?

Miksi tulitte Andromedalta saakka auttamaan maapallon elvytyksessä?


Tähtisiemenprojektiin osallistujana me Andromedalta olimme yksi alkuperäisten ihmisten "lahjoittajista" maan päälle, joten luonnollisesti tunsimme sukulaisuutta maata ja sen ihmisiä kohtaan. Meillä oli kokemusta Andromedalla valoenergioiden järjestämisestä pakahduttamaan pimeää energiaa. Galaksimme vanhimmat päättivät lähettää meidät vastauksena maapallon avunpyyntöön.



Miltä planeetalta olette?


Me jotka olemme Athabantian-aluksella, olemme useilta planeetoilta Andromeda-galaksista. Minä, Bren-Ton, olen useimmiten inkarnoitunut planeetalle, jonka nimi englanniksi voisi olla Sicily. Se on Mooney-tähtijärjestelmää - tähti puolivälissä galaksimme keskuksesta. Se on planeetta, jonka ekosysteemi on täysin erilainen kuin maassa - elimme täysin "ilmanhengittäjinä" (= valoravinto?).

Minulla oli monia inkarnaatioita, ensisijaisesti tuolla planeetalla mutta myös muilla ja lopulta transformoiduin olennoksi ilman fyysistä muotoa. Se ei poikkea omasta etenemisestänne korkeammalle tietoisuustasolle, joka perustuu sielun tarvitseman valon ja kokemuksen hankkimiseen. Viimeiset 100 teidän vuottanne olen ollut Athabantian-aluksella.

Miten löysitte Mark Kimmelin kommunikointia varten muiden joukosta maan päällä?


Mark on sieluryhmämme jäsen, joka on ollut inkarnoituneena Adenilla, mikä on planeetta galaksimme Beloit-tähtijärjestelmässä. Kun hän päätti inkarnoitua maan päälle - ollakseen täällä transformaation aikana - hänen sielukumppaninsa Justine ja Moraine seurasivat hänen etenemistään. Kun tuli aika löytää joku maan ihminen, jonka kanssa voisimme kommunikoida, Justine ja Moraine ehdottivat Markia - siihen mennessä he kumpikin olivat jo Athabantian-aluksella. Hyväksyimme ehdotuksen ja herätimme Markin tehtäväänsä. Jos katsotte alkuperäisiä kommunikointeja meiltä Markille, ne olivat Justinelta.



Kommunikoitteko muiden maan ihmisten kanssa?


Kyllä, olemme olleet täällä monta vuotta ja olemme kommunikoineet useiden maan ihmisten kanssa ja jatkamme sitä. Lisäksi monia Andromedalta kulkee planeetallanne.


Entä se instituutti, mihin olette viitanneet aiemmissa viesteissänne?


Tuo instituutti on ankkuri, johon liittyy ihmiskollektiivi, mikä liittää yhteen aikomuksensa ja tekonsa maadoittaakseen muutosenergioita. Se on yksi polttopiste pyrkimyksessämme auttaa ihmiskuntaa. Se ilmentyy hitaasti, kun muutosenergiat vaikuttavat useampiin ja useampiin ihmisiin.


Miksi otitte tämän uuden lähestymistavan kommunikoinnissanne Mark Kimmelin kautta?


Fokuksemme näissä uusissa viesteissä on kohottaa tietoisuuttanne, jotta selviätte helpommin tulevista muutoksista ja ilmestytte toiselle puolelle uuden maan innokkaina huoltajina. Haluamme auttaa teitä välttämään pelkoa ja lannistumista. Uskomme tämän uuden muodon tekevän tämän.


Pidämme teitä ehdottomassa rakkaudessa, sisareni ja veljeni. Siihen saakka kunnes taas kommunikoimme, olen Bren-Ton Andromedalta.

Ei kommentteja: