28.1.2011

VUOSI 2012 JA OLYMPIALAISET



Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A.
Tammikuussa 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Mitä merkitys on vuoden 2012 olympialaisilla?

 Onko Lontoolla tärkeä rooli vuoden 2012 henkisessä merkittävyydessä?


Olympialaisilla on oma sielunsa ja kohtalonsa. Niiden tarkoitus on antaa ihmisille tapa nähdä, että olette siirtymässä valaistumisen läpi. Olympialaisten koko ajatus perustuu sen muuttamiseen, mikä oli kerran väkivaltaista ja sortavaa - urheilu - ihmisen potentiaalin yhteiseksi juhlimiseksi. Muinaiset kilpailut Kreikassa jotka innoittivat olympialaisiin, olivat systemaattinen tapa tukea sortamista iskostamalla ja rakentamalla pelkoa ja vihaa osallistujiin ja yleisön jäseniin. Viimeisten kahden vuosisadan modernit olympialaiset ovat muodostaneet urheiluaktiviteeteista spektaakkelin, jonka on tarkoitus kunnioittaa jokaisen ihmisen arvoa ja innostaa ja voimaannuttaa osallistujia ja yleisön jäseniä. Tätä ei tehdä täydellisesti, mutta se tosiasia että ihmisen hyvyyttä juhlitaan eikä mustata, on olympialaisten sielutarkoitus.



Kun otetaan huomioon se transformaatio, mitä ihmiskunta käy läpi liittyen tähän aikaan - 2012 - olympialaiset ovat hyvin hyödylliset. Teidän on kaikkien tarkoitus tulla vielä voimakkaampaan tunteeseen siitä, että jokainen ihminen on arvokas ja kallisarvoinen, että jokaisen ihmisen matka on merkityksellinen ja erityinen ja että olette kaikki tässä yhdessä. Olympialaisten ollessa vuonna 2012 saadaan mahdollisuus vahvistaa tunnettanne näistä asioista ja siksi edistää kollektiivista valaistumisprosessianne.



On tärkeä yhteensattuma, että Lontoo suostui isännöimään vuoden 2012 olympialaisia. Lontoon kaupungilla on oma kohtalonsa ja osa sitä on pitää pimeys syvällä sisällä, kunnes ihmiset ovat valmiita tuomaan sen esiin maasta ja parantamaan sen. Kaupungin alla olevassa maassa sekä muureissa ja rakenteissa pidetään raakalaisuuden ja sortamisen historiaa. On tapana, että ihmiset Lontoossa pitävät sydämessään surua raa'asta menneisyydestä ja ikuisesta toiveikkuutta valosta.



Lontoota voitaisiin kutsua nimellä "valon kaupunki joka seisoo tuskan varjossa". Ja tätä rakennatte ihmisinä. Transformaatio minkä käytte läpi vuonna 2012, on oppimista olemaan valo-olentoja, vaikka olettekin hauraassa ihmisyydessänne. Opitte elämään katumustenne, virheidenne, sotkuisten tunteidenne ja pitkän ihmiskunnan karmahistorianne kanssa ja sitten kietomaan sen valoon. Opitte seisomaan valossa ja olemaan rakkauden kulkuneuvo, vaikka olettekin edelleen vajavainen ihmisolento. Tämä on valaistumista.



Olympialaisten ollessa Lontoossa vuonna 2012 kollektiivihuomionne tuodaan tähän prosessiin, missä eletään varjojen kanssa ja saatetaan itsensä valoon. On luultavaa, että olympialaisten tapahtumat korostavat kohtaamianne kollektiivivarjoja - erityisesti maailman osissa, joita maailmanvallat edelleen sortavat ja kolhivat. Saatatte havaita kehittyvän tapahtumia, jotka pakottavat teidät tunnustamaan, että ympäri maailmaa on suurta epäoikeudenmukaisuutta ja että jotkut maat kärsivät paljon toisten maiden käsissä.



Kun seuraatte Lontoon olympialaisia vuonna 2012, antakaa sydämenne avautua. Etsikää tapoja osallistua olympialaisten hyvän tahdon aktiviteetteihin. Toimikaa vapaaehtoisena tai lahjoittakaa rahaa auttaaksenne tuomaan tasapainoa maailmaan. Kiinnittäkää tarkasti huomiota niiden maiden urheilijoihin, jotka usein sivuutetaan. Tunnistakaa jokaisen ihmisen kauneus, kun katsotte olympialaisia ja kun kiinnitätte huomiota elämänne joka hetkeen.
 
 
Ei ole mitään tärkeämpää kuin katsoa jokaista ihmistä rakkauden silmin!

Ei kommentteja: