28.1.2011

KAKSOISLIEKKI JA KOSMINEN SEKSI


Metatronia kanavoinut www.blogtalkradio.com/blueswordangel
31.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Metatron, tervehdys!
Selitä meille ero kaksoissäteen ja kaksoisliekin välillä?



Kaksoissäteet ovat oktaavin kaksoisliekkien yläpuolella. Kaksoisliekit pystyvät inkarnoitumaan yksilöityyn ruumiiseen. Kaksoissäteet ovat oktaavin korkeammalla puhtaana valona. Näiden kahden välillä on sekaannusta, koska ne ovat toistensa aspekteja. Kun teidät luodaan, se ilmentyy puhtaan valon vesipisarana, joka jakautuu välittömästi kahteen soluun - toinen on miespuolinen ja toinen naispuolinen, mutta ne ovat muuten täsmälleen samanlaiset. Nämä ovat toistensa jumalaisia vastineita täydellisessä tasapainossa.



Tämän jumalaisen luomuksen ensimmäinen ilmaisumuoto on valon kaksoissäde. Valon kaksoissäteestä syntyy sitten ilmaisu muotoon. Tästä kaksoissäteen muotoilmaisusta tulee kaksoisliekki. Nämä ovat yksilöllisiä muotoja, joilla on ilmaisumuoto fyysisyydessä. Kaksoissäteet ilmaisevat itseään 352. ulottuvuuden yläpuolella. Kaksoisliekit ilmaisevat itseään 352. ulottuvuuden alapuolella.



Jos toinen olisi inkarnoituneena kehoon, "riisunut" galaktisen ihmisen vaatteensa ja tipahtanut maahan, alla olisi valo, mikä on kaksoissäde. Ne ovat sama ilmaisumuoto, heijastettuna kahteen eri oktaaviin.



Kosminen seksi (11.10.2009)



Tämä on Metatron. Nyt voimme alkaa tutkia kosmista seksiä. Kosminen seksi on rakastelua kumppanin kanssa ja orgasmien kokemista kaikissa energiakeskuksissa. Se merkitsee orgasmeja juurichakrasta kruunuun peräkkäisinä aaltoina, mikä virtaa ja virtaa ja kestää tunnin tai pidempään. Jokainen pari kokee tämän eri tavalla ja eri asteisena. Kun sitä harjoitetaan, enemmän ja enemmän valoa voidaan muodostaa ja vapauttaa jaettavaksi kumppaninne kanssa.



Tämä voidaan suorittaa seisten pitäen toisiaan sylissä. Se voi tapahtua myös maaten kasvotusten kyljellään. Muutkin tavat ovat mahdollisia, kun harjoittelette. Tämä harjoitus on vain kahdelle kumppanille korkeampien ulottuvuuksien tutkimiseen yhdessä. Kummankin on oltava valmistautunut ja omistautunut kumppaninsa kehittymiseen - rakkaus ainoana motivaationaan. Jos nämä asiat puuttuvat, kokemus ei onnistu.




Penetraatio ei ole välttämätön kosmisessa seksissä. On suositeltavaa, että kokeilette sitä alkuun ilman penetraatiota. Tämä auttaa teitä kehittämään kosmisen seksin taitoa ja nämä kaksi yhdistetään vasta, kun kosmisen seksin taitoa on tutkittu, harjoitettu ja kumpikin luottaa syvästi uuteen taitoonsa.



Kosminen seksi alkaa kumppaneiden ollessa kasvotusten ja keskittäessä huomionsa kumppanin energiakeskuksiin. Aloittakaa juurichakrasta. Tuntekaa valoenergian säteilevän hänen juurichakrastaan. Tuntekaa nyt hänen juurichakransa sydämenne silmin. Tämä tehdään egon ollessa vain tarkkailijana. Tuntekaa hänen energiansa ja tuntekaa sen virtaavan vapaasti keskuskanavaa pitkin välilihasta kruunuun.



Kun kumppani tuntee teidän energianne ja te hänen, kun nämä kaksi chakraa virtaavat vapaasti, siirtykää keskuskanavaa pitkin seuraavaan chakraan. Tuntekaa sydämellänne tämän energian virtaavan kumppaninne läpi. Vasta kun hengitys on helppoa ja teillä on värähtely-yhteys kumppaninne kanssa, siirtykää eteenpäin.



Tuntekaa energiakeskukset - juuri, sakraali, solar plexus, alempi sydän, keskisydän, korkea sydän, kurkku, kolmas silmä, kruunu - ja eteeriset, taivaalliset, galaktiset, universaalit ja kosmiset keskukset. Vain sallikaa huomionne mennä seuraavaan energiakeskukseen tunnettuanne energian pyörimisen toisen henkilön kussakin chakrassa.



Teidän pitäisi siirtyä eteenpäin yhdessä ja odottaa toista olemaan kanssanne harmoniassa joka uudella tasolla. Puhukaa tarvittaessa toisillenne pysyäksenne synkronissa toistenne kanssa tässä energiavaihdossa. Teidän pitäisi tuntea lämpöä omassa kehossanne, kun hän keskittyy energiakeskuksiinne. Voitte odottaa myös tuntevanne magneettista vetoa ja korostunutta energiaa vastaavien energiakeskustenne välillä.



Kun saavutatte kruunuchakran, sallikaa eteeristen chakrojen valaistua ja pyöriä tai miten tahansa voitte tuntea sen. Vain tietäkää sen tapahtuvan, älkääkä siirtykö eteenpäin, ennen kuin olette aistineet sen. Aloittakaa sydämen edestä ja kiertäkää ympäri pään yläpuolen chakrat ja takaisin sydämen taakse. Tämä aktivoi täysin aurinkotähden sydämessä, monisakaraisen merkaban.



Tässä kohtaa tai missä tahansa kohtaa matkan varrella voidaan tuntea intensiivistä energiaa chakrakeskuksissa, kun kahdesta tulee yhtä. Voitte tuntea valoräjähdyksiä ja luultavasti saatte aluksi orgasmeja sydämessä - ja toisilla kehoalueilla, kun harjoitatte tätä enemmän.




Kosmisessa seksissä on tavanomaista "juosta" energiakeskukset hitaasti ylös ja alas ja toistaa sitä. Kosminen seksi on syvää sitoutumista täysin kumppaninne avaamiseen kokemaan rakkautta. Kyse ei ole siitä, mitä voitte saada siitä. Siitä nautitaan vain, jos kumpikin on valmis. Jos olet tällaisessa suhteessa nyt ettekä ole koskaan kokeilleet sitä, tunnette ehkä innostusta tehdä sen nyt.



Kosmista seksiä harjoitetaan monissa galaktisissa sivilisaatioissa, missä olennot inkarnoituvat fyysiseen kehoon. Sitä harjoitetaan korkeammissa ulottuvuuksissa. Lapsia valoulottuvuuksista tulee kanssaluomistapahtumassa kumppaneille, jotka kokevat kosmista seksiä. Nämä lapset voivat tulla vain, silloin kun kumppanit suostuvat pysymään yhdessä kasvattaakseen heidät yhdessä vanhempina. Nämä lapset syntyvät sydämestä, eivät synnytyskanavasta. Tuo vanha tapa on vähemmän toivottu. Sillä tavalla se tapahtuu eläinkunnassa, ei ylösnousseiden olentojen valtakunnassa. Siittäminen, syntymä ja seksi ovat edelleen mahdollinen vanha tapa, mutta kun näitä uusia vaihtoehtoja tutkitaan ja ne ymmärretään täysin, vanhat tavat menettävät suosionsa.



Ei ole helppoa siirtää sivuun vanhoja uskomuksia paisuneesta raskausvatsasta ja tuskallisesta synnytyksestä pitkän odotuksen jälkeen. On melkein mahdotonta uskoa, että tämä voi muuttua. Ei ole välttämätöntä ymmärtää koko uutta prosessia sellaisena, kuin se toimii tällä hetkellä. Kun olette valmis, ymmärrätte enemmän ja enemmän.





Lapset valoulottuvuuksista voivat tulla vanhempana kronologiselta iältään kuin vastasyntyneet, joita on kannettu 40 viikkoa. Ne tulevat vaivattomasti ja tätä tapahtuu pareilla aluksilla. Se ei tapahdu kosmisen seksin aikana. Kantoaika vaihtelee syntymästä toiseen. Saattaa tulla myös kaksosia. Jokainen pari ja tuleva sielu puhuvat telepaattisesti ja yksityiskohtaisesti kehittymisestä, syntymäiästä ja syntymäajasta.




Kaikki perheet voivat saada niin monta lasta, mihin he suostuvat yhdessä. Näitä lapsia voi tulla vanhemmille, jotka ovat ohi vanhan synnytystavan iästä. Ei ole tyypillistä, itse asiassa on erittäin harvinaista, että lapsi tulisi yksinhuoltajalle. Se on vanha malli. Näitä lapsia tulee kaksoisliekkipareille, jotka ovat valmistautuneet elämään korkeamman olennon kanssa, joka tulee maan päälle nyt yhteishankkeena ja syntyy rakkaudesta.



Kaikki tämä ja enemmän on mahdollista uuden kristallikehon myötä. Tätä merkitsee olla ylösnoussut - uusien lahjojen avautumista.



Kaksoisliekkijälleentapaamisia tapahtuu nyt, koska näiden suhteiden kautta ilmaistu ääretön rakkaus kohottaa planeetan ja kaikki sen päällä ekstaattisen orgastiseen iloon. Tämä nostaa jokaisen miehen, naisen ja lapsen mahdollisuuksia haluta ja tutkia asioita kokien enemmän rakkautta, enemmän kanssaluomista ja kehittyneitä valoilmaisumuotoja. Nämä ovat ylösnousseen maan kokemuksia. Tämä rakkaus kantaa meidät kosmiseen ylösnousemukseen.


Metatron

Ei kommentteja: