5.12.2010

9/11 SILMINNÄKIJÖITÄ ELIMINOITU AHKERAAN v.2001-2010



Alkuper. teksti


Lukuisia 9/11 terrori-iskussa osallisena olleita silminnäkijöitä ja todistajia on ahkeraan eliminoitu viimeisten vuosien aikana, jottei heidän todistajalausuntojaan enää mahdollisesti voitaisi käyttää tulevaisuudessa. Tuolla tavoin on tämä rikollinen maailmaneliitti (Illuminati) suojellut itseään pitääkseen tekemänsä kamalat hirmuteot poissa päivänvalosta, ettei joutuisi vielä jonain päivänä selvittelemään Haagin kansainväliseen tuomioistuimeen tätä lavastamaansa 9/11 terrori-iskua.

Wikileaks, jonka sanotaan olevan CIA:n pyörittämä disinformaatiolaitos ja joka julkaisee enimmäkseen propagandaa Osama Bin Ladenista ja Al-Qaidasta lähi-idässä, ei luonnollisestikaan ole suostunut julkaisemaan minkäänlaista 9/11 -iskuihin liittyvää todistusaineistoa.


Vaikka Wikileaks on tuonut ihan faktaperäisiäkin dokumentteja julki, niin niiden sisältö ei juurikaan liity Uuden Maailmanjärjestyksen paljastuksiin. Wikileaks on mitä suuremmalta osin puhdasta CIA:n syöttämää pajunköyttä ja tällä hetkellä ajankohtainen Assangeen kohdistettu raiskaussyytekin on todennäköisimmin lavastettu, tuulesta temmattu juttu.


Beverly Eckert oli erään 9/11 terrori-iskuissa kuolleen leski, joka ei uskonut USA:n hallituksen viralliseen versioon 9/11 terrori-iskuista.


Hän kuului myös niiden omaisten joukkoon, jotka olivat mukana siviilikanteessa Saudeja sekä Yhdysvaltojen hallitusta vastaan osallisena 9/11 terrori-iskuihin.


Eckert oli yksi heistä, jolle tarjottiin n. miljoonaa dollarin lahjusta vastineeksi hiljaisena pysymisestä, mistä hän kieltäytyi. Hän tapasi presidentti Barack Obamankin kahden kesken vain viikkoa ennen lento-onnettomuutta, jossa hän kuoli suihkukoneen iskeydyttyä maahan Buffalon osavaltiossa 12.2.2009.



Deborah Palfrey oli laajan prostituutioringin pyörittäjä, jonka asiakaskuntaan kuului korkeita Pentagonin virkamiehiä, joista yksi oli entinen CIA:n johtaja Porter Gross. Hänellä oli kytköksiä 9/11 terrori-iskuihin ja Pakistanin tiedustelupalvelu ISI:n johtajaan kenraali Mahmud Ahmediin.

Näitä paljastuksia Palfreyn sanottiin aikovan lähteä viemään eteenpäin, mutta hänet ennen tuota oikeudenkäyntiä hänet löydettiinkin hirtettynä kotoaan.

Vaikka Palfrey oli aiemmin ehtinyt Alex Jonesille antamassaan haastattelussa selvästi tuoda esille, ettei ollut aikeissa riistää itseltään henkeä, niin viranomaisten mukaan hän kuitenkin oli "tehnyt itsemurhan" ja hirttänyt itsensä.


  LUE LISÄÄ



Ei kommentteja: