20.12.2010

HARMONISOITUMINEN 21.12. -PORTAALIN ÄÄRETTÖMIIN MAHDOLLISUUKSIIN

Kirjoittanut DL Zeta
Julkaistu 17.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Äärettömien mahdollisuuksien portaali avautuu tiistai-aamuna, kun maan varjo ylittää täydenkuun vain tunteja ennen talvipäiväseisausta. Tuolloin, täydenkuun pimennyksen aikana, avautuu ulottuvuusportaali, mikä antaa vilauksen siitä ajattoman ikuisuuden täydellisyydestä ja kauneudesta, missä kaikki mahdollisuuskentät ovat. Tämä avautuminen kurkottaa jo energeettisesti "taaksepäin" ja viittoilee kaikille, jotka ovat riittävän harmoniassa saadakseen tämän lähetyksen.



Voimakas uusi opastajatähti horisontissa



Tämän moniulotteisen portaalin lähetys ulottuu ajan ja paikan halki kaikkeen elämään kaikkialla. Virittyäksemme tähän lähetykseen meidän on vain kasvettava hiljaa itsessämme ja avauduttava tämän voimakkaan uuden tähden opastavalle valolle sisäisessä horisontissamme.



Kiinnittäkää tarkasti huomiota kaikkeen, mikä nyt vetää huomionne, kun korkeampi itse yrittää puhua teille monilla tasoilla ja ladata informaatiota ja ideoita nukkuvaan mieleenne ja niissä valvehetkissä, jolloin mielenne on selkeä ja hiljainen.



Tiistai-aamun päivänseisaus/pimennysilmiö ei ole sattumaa. Tämä portaali on merkkinä taivaan ja maan suuremmasta harmonisoitumisesta voimaan, uusien valaistumistasojen käynnistämiseksi.



Viimeinen ja syvällisin maatestimme



Viime viikkoina ja kuukausina monet valotyöntekijät ovat tulleet kasvotusten kaiken vielä jäljellä olevan pimeyden kanssa, mitä heissä on. Matalat värähtelyt jotka näyttivät jääneen jälkeen, ovat ehkä nousseet taas pintaan. Älkää tunteko kiusausta tuomita itseänne tämän vuoksi tai joutua epätoivon ja toivottomuuden valtaan. Tämä on aikaa seistä tiukasti saavuttamanne henkisen ymmärryksen alustalla ja kutsua korkeampaa itseä, oppaita ja enkeleitä, kun tuijotatte kasvoihin suurimpia pelkojanne, pimeimpiä hetkiänne ja heikoimpia kohtianne.



Koska jokainen olento on universumin mikrokosmos, oma tietoisuutemme on paras harjoituskenttä toteuttamaan tarkoituksemme universaalilla tasolla. Kun rakastamme omaa pimeyttämme, yhdistämme valon ja pimeyden tietoisuudessamme. Tämä sallii meidän liittyä toisiin pimeyden ja valon yhdistämiseksi maaplaneetalla ja uuden ajan ohjaamiseksi sisään.



Näin pystymme transformoimaan kärsimyksen universaalin rakkauden ja ymmärryksen korkeammaksi oktaaviksi. Kärsimys on ytimeltään sen vastustamista, mitä on. Vastustaessamme sitä, minkä kohtaamme, estämme sen viestin ja näin eristäydymme siitä ymmärryksestä ja rakkaudesta, mikä auttaa meitä luovimaan kaikessa kohtaamassamme.




Kun rakastamme ja sallimme olemuksemme jokaisen puolen, pystymme tuijottamaan silmiin kaikkea pimeyttä, mikä edelleen peittää sydäntämme. Voimme tietoisesti päättää rakastaa tuota pimeyttä ja syleillä sitä, sillä valmiutemme rakastaa ja syleillä pimeyttä kiteyttää viimeisen ja syvällisimmän testimme maallisessa elämässä.

-----------

Ei kommentteja: