5.12.2010

JYRKI KATAINEN MAINITSI UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN (NWO)



1.12.2010




Keskiviikkona eduskunnan täysistunnossa nähtiin tilanne, missä valtionvarainministeri Jyrki Katainen mainitsi puheenvuorossaan v. 2013 tulevan Uuden Maailmanjärjestyksen ja lipsautti ohimennen siihen liittyvistä seikoista: "tuolloin valtion lainaan sijoittajat häviäisivät rahaa, joka on hyvä asia ja johon mennään vuonna 2013"



Rikollisen maailmaneliitin agendaanhan kuuluu Euromaiden ajaminen taloudelliseen tuhoon vuoteen 2013 mennessä.


Tuhoutuneen euron tilalle uuden maailmanvaluutan saaminenhan kuuluu Bilderberg-ryhmänkin agendaan ja euron tuhoaminen on jo käynnissä näillä muiden eurovaltioiden apupaketeilla.




Vuoteen 2013 mennessä euro tulee olemaan tuhottu ja kuvioihin astuu maailmanpankki IMF, joka tarjoaa ratkaisua konkurssiin menneille EU-valtioille tarjoamalla tilalle UUTTA MAAILMANVALUUTTAA (AMERO), josta on kuulemma olemassa jo v.2009 painettuja näytekappaleita.






Euroopan unionin tulevaisuus



Monet meistä tuntuvat ajattelevan, että voisimme tuosta noin vaan hypätä EU:n "kelkasta" pois milloin tahansa, mutta todellisuudessa se ei olekaan ihan niin yksinkertaista.

EU-jäsenyydestä toki voi päästä eroon, mutta sellaisesta seuraisi "rangaistuksena" se, että Kansainvälinen Valuuttarahastomme IMF (yksityisessä rikollisen maailmaneliitin omistuksessa) lopettaisi tuollaisilta "takinkääntäjä-valtioilta" heidän valtionlainansa samantien, mikä romahduttaisi näiden talouden hetkessä.




LUE MYÖS:

Ei kommentteja: