9.12.2010

EROON EU-ORJUUDESTA



Heti alkuun haluan sanoa, että katson olevani täysin sitoutumaton poliittiselta vakaumukseltani, en siis kannata mitään tiettyä puoluetta tai aatetta, mutta politiikkaa kuitenkin mielenkiinnolla seuraan.


Allaolevat kirjoitukset sekä videot vastaavat aika lailla tämänhetkistä käsitystäni nyky-yhteiskuntamme säälittävästä tilanteesta ja halusin tuoda näitä asioita esille.

Kannatan ehdottomasti maamme eroamista EU:sta, alunperinkin jo kovasti vastustin siihen liittymistä.




Ajan henki  on Zeitgeist-liikkeen kotimainen voittoa tavoittelematon dokumenttielokuva, jonka tarkoitus on tuoda esiin yhteiskuntamme ongelmien perimmäiset syyt sekä tarjota vaihtoehto vallitsevalle ajan hengelle.

Tämä dokumenttielokuva toteutetaan talkoovoimin "nollabudjetilla" ja tullaan tarjoamaan ilmaislevityksenä koko kansakunnalle!





Kuunnelkaa tätä - hallitus on mätä! Demokraattinen vallankumous on alkanut!



Pidetään huoli siitä ettei vaalirahasotkuissa ryvettyneitä kansanedustajia ja ministereitä enää valita uudelleen vuoden 2011 eduskuntavaaleissa.

Sanotaan EI vanhasille, kaikkosille, tiuroille, kanervoille jne.
Alas porvarihallitus, loppuu kansan jallitus!



Suomen Illuminati - Hallituksen korruptio


on lyhyt dokumentti, joka kokoaa faktoja suomalaisista vaikuttajista osoittaen heidän kytköksiä salaiseen illuminatin eliittiin ja Bilderberg-ryhmään.



Dokumentissa havainnollistetaan objektiivisesti, kuinka suomalaiset poliitikot tuovat esille tai soveltavat jo käytännössä mm.
Yhdysvalloissa vaikuttavia
Uuden Maailmanjärjestyksen (New World Order-NWO) toimintamalleja.


Samalla dokumentin tavoitteena on näyttää suomalaisen politiikan korruptiota ja kyseenalaistaa median sekä poliitikkojen propaganda Euroopan unionin edullisuudesta.





Suomen varjohallitus
- Katainen Deception



on lyhyt yhteenveto Suomen valtiovarainministerin harjoittamasta korruptiopolitiikasta ja hänen ylläpitämästään valheiden verkostosta.











Muutos 2011 syntyi halusta muuttaa maassamme vallitsevaa poliittista käytäntöä, jossa päätöksentekijöiden vastuu päättyy samaan aikaan, kun vaalihuoneiden ovet sulkeutuvat. Muutos 2011:n pyrkimyksenä on antaa kansalaisille mahdollisuus vaikuttaa päätöksentekoon myös vaalien välisenä aikana.


Suomessa valta on poliitikoilla ja virkamiehillä. Haluamme siirtää valtaa takaisin kansalaisille ja purkaa veronmaksajille kalliiksi käyviä turhia poliittisia ja byrokraattisia rakenteita. Olemme pettyneet nykyisten puolueiden ja poliitikkojen kykyyn ja haluun hoitaa Suomen ja suomalaisten asioita. Uskomme länsimaiseen demokratiaan ja haluamme osaltamme olla kehittämässä sitä toimivaan ja uskottavaan suuntaan.


Haluamme antaa äänestäjille vaihtoehdon, jonka avulla maassa voidaan tehdä kansalaistensa näköistä politiikkaa. Politiikkaa, jonka päämääränä on kansalaisten aktiivinen kuuleminen ja aito vuorovaikutus päättäjien ja kansalaisten välillä. Tämä toteutuu tuomalla suomalaiseen politiikkaan niin kutsuttu suora demokratia täydentämään edustuksellista demokratiaa.




Muutos 2011:n tavoitteet ja keinot perustuvat pääasiassa Suomen perustuslain nykyistä tiukempaan noudattamiseen.


Tärkein tehtävämme on Suomen kansalaisten edun ajaminen. Käytännössä Suomen kansalaisten etu toteutuu sillä, että päättäjät tekevät kansalaisten tahdon mukaisia päätöksiä.


Pyrimme tähän tavoitteeseen tarjoamalla suoraa demokratiaa edustuksellisen demokratian tueksi ja ulottamalla
sananvapauden myös toisinajattelijoihin.


Nykyisistä ongelmista nostamme esille erityisesti maahanmuuttopolitiikan, epäterveen konsensuspolitiikan ja epäoikeudenmukaiset tuomiot vakavista henkilörikoksista.
Näissä asioissa päättäjien toiminta on vakavimmin
ristiriidassa kansalaismielipiteen kanssa.


Vuosi 2011 tulee olemaan eräänlainen
vedenjakaja suomalaisessa politiikassa.


Mikäli suunnitteilla oleva äänikynnys toteutuu ja Lissabonin sopimus eli EU:n uusi perustuslaki tulee voimaan, jäävät vuoden 2011 eduskuntavaalit viimeisiksi edes jossain määrin Suomen kansan ääntä kuuleviksi demokraattisiksi vaaleiksi.


Siksi on toimittava nyt!


EI eurolle ja amerolle -
MARKKA takaisin !






LUE MYÖS:



Ei kommentteja: