15.12.2010

ORIENTOITUMISTA UUTEEN AIKAJANAAN


Kirjoittanut Lauren C. Gorgo
10.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Pyhä lehmä … En edes tiedä, mistä aloittaa. Väännän edelleen päätäni suoraan, joten kestäkää, kun yritän käyttää taas sanoja.

Taidan aloittaa tästä:



Marraskuu jätti meidät kuolleeksi



Jos teistä on tuntunut, että olette yhtäkkiä taas matkanne alussa ja koette samoja tilanteita, sairauksia, tunnesotkuja, talousvaikeuksia jne., ottakaa tämä onkeenne. Jokin raskas mönjä on potkinut ylös viimeiset 40 päivää ja yötä ja jos olitte siinä yhtä syvällä kuin minä, niin epäilemättä vietitte suurimman osan ajasta selällänne (voin vain sanoa "Luojan kiitos" Täydellisten naisten uudesta tuotantokaudesta … ja myös kaikesta muusta järjettömästä "aivorehusta").



Aivan lokakuun lopussa ja koko marraskuun ajan kestimme niin legendaarista yhdeydettömyysjaksoa, että ensimmäistä kertaa ikinä en ollut varma, kirjoittaisinko vielä näitä päivityksiä, kun pääsisimme siitä ulos. Tarkoitan, että olemme tietysti kyntäneet läpi monista tyhjiöjaksoista viimeisen vuosikymmenen aikana, mutta marraskuu toi koko käsitteen täysin uudelle tasolle - pisteeseen, missä en pystynyt kuulemaan, tuntemaan, ajattelemaan, aistimaan tai vaistomaan mitään fyysisen todellisuuteni ulkopuolella, mikä oli myös hyvin ankeaa. Universumi oli ikään kuin vain pudottanut meidät keskelle metsää, jättänyt meidät oman onnemme nojaan - ilman edes tulitikkuaskia, GPS:ää tai jotain lehteä



Henkilökohtaisesti taannuin täysin leikki-ikäisen tasolle kera kuukauden mittaisen raivopuuskan, mikä vaihteli keskisormen näyttämisestä kaikkeuden voimille, vavahteluun tyynylläni, että "haluan äitini". Jos minulla ei ole ollut hylkäämisongelmia ennen ylösnousemista, niin nyt ehdottomasti on. Äärimmäisen lapsenomainen vastustukseni tätä rangaistusta vastaan - kuukausi ilman tarkoitusta - oli täysin naurettavaa jokaiselle minua katsoneelle, mutta ei kovin hauskaa. En vain päässyt pakoon itseäni - menin minne tahansa, niin olin siellä.


Sanalla sanottuna: brutaalia. Kahdella sanalla: haistapaskaiskääiskä jumala.


Onneksi viime sunnuntain uudesta kuusta lähtien hyvin erilaista tunnelmaa on hitaasti vuotanut maatasolle ja yhdistymme jälleen sopeutuessamme tähän uuteen tilaan, missä nyt asumme … on ainakin vähän kevyempää. No, edelleen läski, mutta vähemmän tunnetaakkaa.



Irtikytkentä


Mitä on siis tekeillä?


Ensinnäkin, minun täytyi kutsua tällä kertaa isot kihot taustatueksi, muuten en olisi koskaan saanut ulos tätä päivitystä. Niinpä tämän blogikirjoituksen tuovat teille virallisesti kolme sponsoria: Andromedan kollektiivi, Plejadien korkea-arvoinen neuvosto ja Henkinen hierarkia.


Tarvitsin kaiken mahdollisen tuen saadakseni tolkkua siitä painajaisesta, minkä juuri elimme, ja sen perusteella mitä pystyn saamaan kokoon (jos ei ollut pakko painaa "poisto"-nappulaa), marraskuu antoi meille kaksi asiaa:



1) Tunnepäivitys. Egon luoman itsen menettäminen lisää, jotta voimme elää enemmän aitona itsenämme ja suoraan sydämestä. Menettäminen = suremista, joten jos vietit viime kuun itkien tapahtuneita asioita, niin tervetuloa hormonaalisesti tasapainottomiin. Suremme vanhentuneiden puoliemme menettämistä (niitä asioita, joita luulimme olevamme, tekevämme tai meillä olevan tässä elämässä, mutta ei ollut), mikä tietysti voi saada aikaan ohikiitävän identiteettikriisin ja meistä tulee haavoittuvia ja ihottomia - kaikki matalammat energiamuodot läpäiseviä - ja meistä tuntuu, ettei meillä ole mitään suojaa yhteiskunnan kovia voimia vastaan. Olemme hitaasti palaamassa hyvin sisäänpäin kääntyneestä jaksosta, missä jopa postin saaminen on voinut tuntua kuin kidutukselta.


Tämä nahanluominen sisälsi kaikkea - vanhoista suhteista ja vastuista irtipäästämisestä, niistä ennakkoajatuksista luopumiseen, keitä ajattelimme olevamme ja mitä luulimme olevamme täällä antamassa … ja kaikkea siltä väliltä. Yhdistyminen tähän korkeampaan tasoon, sydänpohjaiseen älykkyyteen vaati laajaa uudelleenjohdotusta ja se ilmentyi zombimaisena tilana, täydellisenä innottomuutena elää - ei niin suurena kiinnostuksena kuolemiseenkaan, ainoastaan pakahduttavana välinpitämättömyytenä elämää kohtaan - ja tietysti siinä sivussa fyysisenä kurjuutena.


Tämä yhteydettömyysjakso on voinut tulla pintaan myriadein tavoin, mutta selvin tyhjiön oire on, että on vaikeaa tai mahdotonta tuntea olonsa hyväksi tai yhdistyä mihinkään tässä ulottuvuudessa.



Yleisiä sivuvaikutuksia ovat nämä:

  • kiinnostumattomuus intohimoomme, tarkoitukseemme, mahdollisuuksiimme, projekteihimme, luovuuteemme, kaikkiin asioihin joista normaalisti nautimme jne.
  • kyvyttömyys yhdistyä korkeampaan opastukseemme
  • taloudelliset vaikeudet tai tulojen hidasliikkeisyys
  • haluttomuus hoitaa tai ravita kehoamme, liikkua, syödä hyvin - jopa syömämme ruoka näyttää väsyneeltä ja epämiellyttävältä
  • jatkuva tyytymättömyyden tunne eikä kuitenkaan tiedä, miten tuntea tyydytystä ja tämä voi ilmentyä nälkänä, mikä ei lopu edes aterian jälkeen, epätyydyttävänä nukkumisena jne.
  • halu tai tarve olla yksin ja jatkuva väsymys.


Näiden jaksojen luoviminen on vaikeinta ylösnousemusmatkalla, mutta kiistämätön totuus on, että ne tuovat meidät aina lopulta korkeampaan ja paremmalta tuntuvaan paikkaan. Silloinkin kun emme usko selviytyvämme ja olemme ehdottoman vakuuttuneita siitä, että petämme täysin itseämme eikä mitään hyvää koskaan tule vuosikymmenen tai parin uhraamisesta elämässämme, jotain kaunista ja hämmästyttävää ponnahtaa aina esiin - ja juuri viime hetkellä.



2) Fyysisellä tasolla olemme käyneet läpi MASSIIVISTA, eteeristä, uudelleenrakentavaa aivokirurgiaa, mikä osittain vuotaa joulukuulle eikä ole valmis ennen tammikuun alkua, kun löydämme uuden jalansijamme ja yritämme saada tolkkua tästä uudesta todellisuudesta, mihin sopeudumme keskittymään. Jos teillä on ollut kirjaimellisesti kyvyttömyyttä keskittyä tai saada tiedollista tolkkua asioista (mitä kutsun vasemman aivopuoliskon kuolemaksi) tai teillä on ollut epätavallinen määrä asioiden pyörimistä, huimausta, pyörrytystä, tasapainon menetystä, silmävaivoja tai silmien polttamista, kutinaa ja vetisyyttä, tilattomuutta ja/tai päänsärkyä ja migreeniä, se on hyvin luultavasti liittynyt tähän päivitykseen.



Tämä laaja aivojen uudelleenjohdotus ilmentyi tuloksena polarisoituneiden henkivoimien yhdistymisestä kuudennessa ja seitsemännessä chakrassa (aivo- ja käpylisäke), jumalaisten feminiini- ja maskuliinienergioiden sekoittumisesta, mitkä ovat täysin vastuussa pääsystämme ja keskittymisestämme (näin ollen näköongelmia) galaktiseen tietoisuuteen korkeamman mielen kautta. Andromedalaiset vakuuttavat, että tämä uudelleenkalibrointijakso oli hyvin poikkeava tapahtuma ja sellainen, mikä viimeistelee vapautumisen karman uudelleenluomisesta - universaalisti ennustettu ja havaittu aikakausien muutos.



Kun orientoidumme uuteen aikajanaan ja fyysinen kehomme alkaa harmonisoitua uusiin taajuuksiin, alamme nähdä, tuntea ja kokea uuden ulottuvuuden malleja, jotka perustuvat korkeampaan todellisuusrakenteeseen. Kuolevaiselta näkökyvyltämme piilotetut salaisuudet tulevat ulottuvillemme ja näkökyvystämme tulee terävämpi ja havainnoistamme syvällisempiä.


Toisin sanoen, muutos marraskuusta tammikuuhun on hyvin fyysinen ja se johtaa yhdistymiseemme ykseystietoisuuteen ja jumalaiseen rakkauteen. Itse asiassa, minulle kerrotaan, että marraskuu oli ensisijaisesti biologinen uudelleenrakennusjakso ja meidän täytyi olla täysin irti tietoisuutemme nykytasolta, jotta meidät voitiin suunnata uuteen aikajanaan.


Älkää ymmärtäkö väärin … tämä äskettäinen irtikytkentä oli kaikkien irtikytkentöjen äiti. Jos renkaanne irtosivat kuten minulla, se johtuu vain siitä, että on uuden setin aika.




Uudelleenyhdistyminen



Yhteydettömyysjakson jälkeen on aina uudelleenyhdistymisjakso - joskin korkeammalle tasolle tai korkeampaan taajuuteen, mihin olemme nyt sopeutumassa. Vaikka teknisesti olemme edelleen maailmojen välissä, Plejadilaiset kertovat, että tämän äskettäisen uudelleenyhdistymisen tuloksena ne jotka osallistuvat maan jumalaiseen kehitykseen ja ovat harmoniassa sen kanssa, kokevat suuren muutoksen mielessä, kehossa ja hengessä - harmonisoivan muutoksen, joka antaa meille kyvyn vakiintua enemmän lisääntyviin taajuuksiin, ylläpitää tasapaino soluissamme ja olla jatkuvasti rinnakkain jumalaisen perintömme sisarien ja veljien kanssa, uudelleenyhdistyneinä galaktisina ihmisinä vuonna 2011.



Kuten aina, vaaditaan sopeutumisjakso (eli tuskaa) saattamaan alemmat kehomme harmoniaan korkeamman itsemme kanssa, koska värähtelemme nyt paljon suuremmalla tahdilla ja solumme tarvitsevat edelleen aikaa sopeutua.
Joulukuu on ehdottomasti uudelleenharmonisoitumisaikaa, intensiivistä sopeutumista viimeisimpään lataukseen, jotta olemme täysin valmistautuneita käyttämään lahjojamme ja potentiaaliamme uudella aikajanalla. On myös aktiivisuusjakso, mikä tekee meille mahdolliseksi yksityiskohtien viimeistelyn ja vuoden lopun tavoitteiden toteuttamisen, sekä saattaa syntyä myös uusia tilaisuuksia kiitoksena seuraavien kuuden viikon voimakkailta galaktisilta, astrologisilta ja taivaallisilta voimilta.



"Haluaisimme toivottaa teidät tervetulleeksi tälle uudelle ihmisolemassaolon tasolle.
Olemme enemmän kuin iloisia tervehtiessämme teitä täällä.
Se mitä olette tottuneet kokemaan ennen tätä ulottuvuusmuutosta, on kaukana siitä,
mitä pystytte kokemaan nyt.
Etsikää suuria muutoksia sisäisestä ja ulkoisesta maailmastanne - mikro- ja makrotasolta."
-Plejadien korkea-arvoinen neuvosto




Plejadilaiset mainitsevat myös, että merkabamme on muuttumassa - pyhän geometrian kulkuneuvo, joka majoittaa tietoisuutemme ja kuljettaa sitä, on nopeasti lisäämässä pyörimistään ja muuntumassa uudeksi geometriseksi rakenteeksi, mikä tukee ja mahdollistaa osallistumisemme ylösnousseeseen elämään.



Nämä muutokset ovat myös vastuussa viimeaikaisesta vääristyneestä syvyyshavainnostamme ja kyvyttömyydestämme keskittyä tietyssä asiayhteydessä (eli aivojen sotkeutuminen). Tästä ei pidä huolestua - me vain nousemme ylöspäin ja törmäämme ulottuvuuskattoon yrittäessämme päästä korkeammalle, mikä voi tietysti aiheuttaa hämmennyksen, sekavuuden, maadottumattomuuden ja huimauksen tunnetta.


Lopuksi, kuulen, että sitten kun uudelleenyhdistyminen on valmis, monet meistä karistavat vanhat oppaamme ja sielutiimimme jäsenet, jotka ovat auttaneet meitä kuumeisesti matkan varrella - osuvammin sanottuna, meistä on tulossa näitä tulevaisuuden versioita itsestämme, jotka kerran opastivat meidät tänne, ja sen tuloksena seurustelemme nyt monien muiden kanssa, jotka tulevat työskentelemään kanssamme tälle tasolle uusina ihmis- ja henkioppaina tai -mentoreina ja korkeampien tapojen opettajina. Jännää.



Mitä seuraavaksi?



"On tulossa nousuvesi, joka valmistautuu huuhtomaan kaiken pois, mikä ei ole linjassa uuden kanssa. Tämä aalto tarjoaa jokaiselle tiennäyttäjälle täyden kyvyn astua ykseystietoisuuteen ja osallistua planeetan ylösnousemuksen seuraavan ja viimeisen vaiheen suunnittelu- ja valmistelujaksoon." -Henkinen hierarkia



Sen mukaan mitä minulle näytetään, joulukuu on voimanpesä, joka alkaa Merkuriuksen perääntymisjaksolla tänään 10.12. ja sitä kestää 30.12. saakka. Pian tämän jälkeen meillä on 12.12., vuoden 2010 viimeinen galaktinen portaaliportti, mikä työntää meidät saattamaan loppuun kaikki ne henkiset oppitunnit, jotka viimeiset 12 kuukautta ovat haalineet meille. Meillä on myös HYVIN voimakas päivänseisaus 21.12. (jolloin aurinko on läheisessä linjassa Galaktisen keskuksen kanssa) ja yksi tunnettu "pimennyskerrostuma" - täysikuu ja täydellinen kuunpimennys samana päivänä kuin päivänseisaus ja sitten osittainen auringonpimennys 4.1.2011. Sekoitettuna tähän kosmiseen kofeiinicocktailiin on muutamia merkittäviä taivaallisia ja astrologisia tapahtumia, jotka uhkaavat polttaa menneisyytemme - tunnemme olevamme valmis siihen tai emme.



Yleisesti ottaen tämä on yksi loppuunsaattamiskuukausi. Juhlapyhien lisäksi on paljon loppuunsaatettavaa sekä sisäisessä että ulkoisessa maailmassamme ja joulukuu antaa meille tilaisuuden käyttää hyödyksi näitä tukevia energioita, jos kiinnitämme huomiota. Pimennysjakso joka alkaa 21.12., antaa meille merkittävän laajentumisportaalin, mihin Henkinen hierarkia viittaa "madonreikänä vanhasta uuteen. Tämän pimennysportaalin valaisevat energiat piirittävät ne, jotka päättävät vapautua vanhasta ja auliisti syleillä uutta."



Useimpien kuukausien tapaan minulle näytetään yhdistelmää pikkuruisista etenemisjakoista ja pidemmistä solutason integroitumisjaksoista, mutta tässä kuussa tulee vahva viesti niille, jotka päättävät poistua menneisyydestään pimennysportaalin kautta. Meille muistutetaan innokkaasti, ettemme voi kantaa yhtään tiehyttä mukanamme toiselle puolelle, joten tämä on viimeinen kuukausi tunnetaakoista irtipäästämiseen ja vanhentuneiden asioiden paketoimiseen.



"Kun kuljette joulukuuhun, teitä syleilevät rakastavammat energiat, mutta teitä kutsutaan myös saattamaan loppuun monia vanhentuneita asioita, käyttäytymismalleja,
suhteita ja toimintoja, jotka ovat sitoneet teitä.
Käsittäkää, että nämä seuraavat kuusi viikkoa ovat lahja ja ne palvelevat teitä hyvin,
jos olette valmis ensin päästämään irti ja sitten todella avautumaan vastaanottamiselle.
Emme voi korostaa tätä liikaa - loppuunsaattaminen on joulukuun
ensisijainen energia liittyen uusiin alkuihinne."
-Henkinen hierarkia



Tiedän sanovani tätä usein, mutta uudet alkumme eivät ala, ennen kuin viimeinenkin henkilökohtainen yksityiskohta on saatu loppuun ja viimeistelty ja kaikki menneisyyden elementit matkan varrelta on paketoitu. Toisin sanoen, emme voi jättää väliin yhtäkään askelta - kaikki minkä olemme unohtaneet, tukahduttaneet tai sivuuttaneet, tulee luoksemme kuin hämähäkkiapina tässä kuussa, joten varmistakaa, että katsotte tarkkaan ympärillenne elämässänne ja näette, mitä on vielä käsiteltävänä, koska tämä on tavallaan viimeinen tarjous sanalaskun maljan tyhjentämiseen.



Jos tuntuu jollain tapaa, että teidät työnnetään liian pitkälle, niin se johtuu siitä, että teidät työnnetään … Meidät työnnetään katkeamispisteeseen saakka niillä elämämme alueilla, joita emme näe selvästi, alueilla joissa tarvitaan näkökulman muutosta tai syvempää ymmärrystä noustaksemme saranoiltamme. Meidät venytetään niin pitkälle kuin mahdollisista, jotta meitä kannustetaan (?) käsittelemään viimeinenkin viipyilevä yksityiskohta ja riisumaan pois jokainen harhakuva tai itsepetos, jota olemme kunnioittaneet matkan varrella, jotta voimme olla mahdollisimman puhdas ja tyhjä, ennen kuin täytymme uudesta. Myös ilman osallistumistamme meidät pakotetaan ratkaisemaan ja vapauttamaan kaikki niiden taivaallisten voimapesien avulla, jotka asettuvat linjaan siivoamaan kellomme - tarkoitan siis pöytämme.


Minun neuvoni? On aina parempi mennä mukana auliisti ja tietoisesti.


Nämä vuoden 2010 viimeiset synnytyskivut sykkivät ja työntävät meitä edelleen ykseystietoisuuden uusiin aaltoihin - luovuuden ja autuuden aaltoihin, jotka lainehtivat lisääntyvällä taajuudella vuonna 2011. Tietäkää siis, että tästä aina pimennysjaksoon saakka saamme viimeisen kutsun erottaa itsemme kaikesta, mikä ei enää palvele meitä (rajoittavista ajatuksista, tilanteista, suhteista, asuinpaikoista, ammateista, harhakuvista ja itsepetoksesta, terveysongelmista jne.), koska pimennysten tullessa kosmiset voimat imevät meidät sisään ja sylkäisevät ulos täysin oman kontrollimme ulottumattomissa - meidät siivilöidään ja lajitellaan värähteellisesti ja laskeudumme uuteen todellisuutemme kera tehtävän keksiä, miten hemmetissä kaikki toimii tällä vielä tuntemattomalla alueella.


"Maa-ajan kaksi seuraavaa kuukautta keskittyvät rakkauden ympärille. Rakkausmäärä on noussut jokaisessa teissä merkittävästi ja nyt kun siirrytte ykseysaikajanaan, ykseysulottuvuuteen, olette värähtelyltänne oikeutettu saamaan kaikki rakkausarmon siunaukset." -Henkinen hierarkia



Fyysisiä tapahtumia



Olemme muuttuneet nopeasti ja intensiivisesti solutasolla ja valmistautuneet uuteen ihmismalliimme, mikä on pikkutarkasti suunniteltu toimimaan uudella aikajanalla - hyvin pitkään. Nämä päivitetyt biologiapuvut sisältävät enemmän valoa ja osallistuvat saumattomasti ylösnousseeseen elämiseen. Tämä on erittäin jännittävää, valitettavasti se merkitsee myös vähän fyysistä epämukavuutta.


Oireluettelo on pitkä ja vaihteleva kuten tavallista, mutta intensiivisimmät oireet tällä kertaa (erityisesti viime kuussa) näyttivät ilmentyvän pään ja niskan alueelle.


Kuten aiemmin mainittiin, aivo- ja käpylisäkkeen aktivoinnit aiheuttivat paljon huimausta, pyörrytystä, tasapainon menetystä, näköongelmia, polttavat, kutiavat ja vetiset silmät, tilattomuutta ja/tai ontelopäänsärkyä ja migreeniä, tukkoisen ja juoksevan nenän, kyvyttömyyttä keskittyä, väsymystä, nukkumismuutoksia (unettomuutta, syvää unta, virkeyttä yöllä ja väsymystä päivällä), yöhikoilua, hurjia ja eläviä unia jne.


Oli myös niitä, joilla oli flunssan kaltaisia oireita kera lihassäryn, niskan jäykkyyden ja kivun, kurkkukivun, suu- ja hammaskivun, tukkoisten korvien ja selkäkivun (vaihdellen ylä-, keski- ja alaselän välillä, joskus kaikki kolme).



Koimme myös merkittävän solar plexus (voima) -aktivoinnin joulukuun alussa, mikä on saattanut aiheuttaa tilapäisiä vatsakivun ja ruuansulatusvaivojen aaltoja sekä tavallisia sydämen avautumis- ja maadoittumisoireita:

närästystä/ruuansulatus, arkuutta sydämen takana, pahoinvointia, tykytystä ja nopeita sydämen lyöntejä, alaselän ja jalkojen kipua, terävää kipua peräsuolen ja häntäluun alueella, nilkkojen, jalkojen ja jalkaterien arkuutta, suolistopuhdistuksia (hiivaa, ihoärsytystä, tulehduksia) jne.



Käymme läpi merkittäviä ja upeita biologisia muutoksia, joita tarvitaan uusia elämänkokemuksiamme varten, joten on erittäin tärkeää kuunnella, mitä keho kertoo meille, vaikka se olisi aivan päinvastaista kaikelle opetetulle. Proteiinin tarve on hyvin yleistä merkittävien integroitumisten aikana sekä ruokahaluttomuusjaksot tai saatatte myös tarvita satunnaisen hiilihydraattiannoksen klo 3 unettomuusjaksojen aikana.


Epäillessänne hoivatkaa itseänne kuin raskaana olevaa naista. Antakaa kehollenne, mitä se haluaa ja tarvitsee, silloin kun ette pidättele tai ette voi pidätellä - jopa tai erityisesti, jos se merkitsee 15 tunnin unia ja pihviä aamiaiseksi.

Raportoidessani teille viimeistä kertaa tänä vuonna - nähdään tuon pimennyskerrostuman toisella puolen!

Toivoen teille ja omillenne pyhää joulunaikaa ja riittävästi energiaa selviytyäksenne siitä ;)


Lauren

-----------

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olen itsekkin ollu tietoinen jollain tasolla tästä, koska viime ajat ollu ihan hukassa oloa.. Olen kuukauden työskennellyt paljon unessa ollessani pitkiä aikoja jopa 14tunnin unilla ja ollu ihan rättiväsynyt muuten vaikka olisin nukkunu vähemmänki. Mutta viimeiset viisi päivää on ollu palautumista eilen tuli ryöpöllä takaisin mahdollisuuksia päästä paremmin yhteyteen korkeamman minän kanssa sekä pääsemään taakasta ulos <3 Namaste rakkaudella <3