1.12.2010

ARKKIENKELI URIEL: ANTAKAA ANTEEKSI ANTELIAASTI


Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman
Uutiskirjeestä 29.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



FORGIVENESS SETS YOU FREE !



Anteeksiantaminen toisille vapauttaa heidät ja teidät sielujenne yhteiseltä karmamatkalta.  Tämä ei ole vain vaihtoehtoinen askel matkallanne - teidän täytyy siirtyä karmasta luomiseen, kohtalon polulta kanssaluojaksi universumin kanssa. Ilman anteeksiantoa teitä estetään saamasta täysillä jumalaista opastusta, siunauksia, tukea ja armoa, mitkä antavat iloisen ja vaivattoman elämän. Siksi teidän pitäisi antaa anteeksi anteliaasti ja täysin kaikille.



Hyvin usein se, mikä teidän täytyy antaa anteeksi, on niiden aiheuttama suuren tuskan lähde, jotka ovat haavoittaneet teitä sielunne syvyyksiin saakka. Kamppailette heidän tekemisiensä kanssa, yritätte ymmärtää heidän syitään ja motivaatioitaan ja mietitte, miksi he voivat olla niin julmia. Kyseenalaistatte, voitteko antaa anteeksi heidän tekonsa, koska tunnette tämän hyväksymiseksi. Mutta ajattelette näin, koska teillä on rajallinen tietoisuus matkastanne heidän kanssaan.



Teitä pyydetään antamaan anteeksi, jotta voitte lopettaa karman, ja siinä mitä tunnette toisista tuskanne kautta, olette vastaanottaja. Toisissa elämissä olette aiheuttanut tuskaa, tietoisesti tai tiedostamatta, ja se mitä saatte, on tämän kierron toinen puoli. Tämä kierto toistuu, koska jokainen elää taas sen, mitä on tehty uudestaan ja uudestaan elämien saatossa. Ei ole mahdollista mitätöidä sitä, mikä on jo tehty, mutta voitte lopettaa näiden kiertojen toistumisen, mikä sisältyy anteeksiantovaihtoehtoonne.



Silloin kun annatte anteeksi, keskitytte ainoastaan karmakierron lopettamiseen. Mikään muu ei ole osa tätä päätöstä. Valinnassa ei ole kyse siitä, voitteko antaa anteeksi toisille tai ovatko he tehneet jotain anteeksiantamatonta, vaan siitä, haluatteko lopettaa karman heidän kanssaan ollaksenne vapaa näistä kierroista ja niiden malleista elämässänne. Tämän valinnan teette itsenne hyväksi, jotta voitte olla vapaa näistä energioista. Ette tee tätä valintaa kenenkään muun puolesta. Antakaa siis anteeksi anteliaasti ja täysin. Antakaa anteeksiannon lahja jokaiselle elämässänne ja vapauttakaa itsenne yhteyksistä, jotka ovat määritelleet elämäänne tähän hetkeen saakka, jotta uusien polkujen ja tilaisuuksien on mahdollista avautua teille.




Tunne- ja henkinen kypsyys



Useimmat meistä määrittelisivät itsensä kypsäksi aikuiseksi, jolla on tavallisesti tunteet hallinnassa. Sitten tapahtuu jotain ja yllätymme, miten nopeasti ja täydellisesti voimme romahtaa, tunteet ovat sekaisin ja tilanne tuntuu niin hallitsemattomalta, että mietimme, olemmeko koskaan enää normaali. Miten jouduimme kypsyyden tunteesta ja hallinnasta epäkypsyyteen ja hallitsemattomuuteen? Vastaus lepää siinä, olemmeko henkisesti vai tunteellisesti kypsä ja miten maadoitamme tämän energian elämässämme.



Monet asiakkaat kysyvät minulta, miksi heidän oppituntinsa ovat niin haasteellisia. Vastaukseni on, että siltä vaikuttaa, koska haastavimpiin oppitunteihin sisältyy aina jotain, millä on meille todella merkitystä. Huomaamme ne ongelmat, jotka laittavat meidät kasvotusten jokaisen pelon, epäilyksen, epävarmuuden ja tunteen kanssa, jonka olemme pitäneet piilossa. Miksi emme voi olla kypsä, tyyni ja objektiivinen näissä tilanteissa? Voimme, jos toimimme henkisestä kypsyydestämme sen sijaan, että yritämme kontrolloida tunteitamme ja oikeuttaa kokemuksemme niiden kautta.



Ilman sitä tietoa, luottamusta ja tukea, minkä saamme hengeltä, luotamme egon kypsyystason saavan meidät läpi siitä, mitä edessämme on. Ja sen kypsyystaso on ensimmäisessä traumassa, minkä olemme kokeneet elämässämme, plus kaikessa kantamassamme tunnetaakassa. Koska jokainen ongelma jonka kohtaamme, on tilaisuus parantaa tunnehaavojamme ja saada henkistä kypsyyttä, ei ole mikään ihme, että jäämme jumiin, pakahdumme ja tunnemme olevamme poissa hallinnasta. Katsomme ongelmaa egoperspektiivistä korkeammalle tasolle siirtymisen sijasta. Etsimämme selkeys ja tarvitsemamme kypsyys tulee hengestä, ei egosta.



Selkeys saa täysin eri merkityksen henkisen kypsyyden myötä, koska emme etsi vahvistusta arvottomuudellemme, vaan tarkoituksemme on parantua ja olemme avoin totuudelle riippumatta siitä tavasta, millä se esitellään meille. Henkisen kypsyyden myötä voimme kysyä "mitä seuraavaksi" sen sijaan, että kysymme "miksi tämä tapahtuu minulle" ja käyttää vastauksia tuon kasvamis- ja parantumistason loppuunsaattamiseen. Selkeyden myötä meillä on tarvitsemamme totuus, vaikkei välttämättä egon haluamia vastauksia. Mutta totuuden ja selkeyden myötä voimme saattaa loppuun oppituntimme ja siirtyä iloisempaan, rauhallisempaan, rakastavampaan, kypsempään ja kontrolloidumpaan elämään.



Joulukuun energiat



On lopultakin viimeinen kuukausi vuodesta, joka on ollut haastava, muttei yhtä haastava kuin aiemmat vuodet. Tämä kuukausi saattaa näyttää kulkevan hitaasti, koska on monia tilaisuuksia saattaa loppuun se työ, mitä olemme tehneet koko vuoden, ja siihen sisältyy lopullinen irtipäästäminen uskomuksista, ihmisistä, tilanteista ja muistoista, joita olemme työstäneet vuodesta 1995 saakka. Meitä tukemaan Merkurius perääntyy melkein koko kuukauden, Venus palaa perääntymisjälkiään pitkin 21.12. saakka ja meillä on täysikuun pimennys samana päivänä. Toivon, että olette valmiita päästämään irti näistä asioista, koska tilanne on vaihtunut "vaihtoehdosta" "vaatimukseksi".



Merkuriuksen perääntyminen on luultavasti merkittävin asia tässä kuussa, koska se kohtaa Pluton melkein viikon ajan. Tämä on erittäin transformaatiivista energiaa, mikä poistaa kaikki esteet muutokselta - kera voiman haihduttaa pois mitä tahansa polultaan (ajatelkaa Darth Vaderia Tähtien sodasta). Olen aina ajatellut Merkuriuksen liittyvän vahvasti karmaan, joten valmistautukaa kohtaamaan karmakiertonne haasteita tarkoituksena lopettaa ne iäksi. Jos ette tiedä, mitä ne ovat, älkää huolestuko - niiden tullessa esiin tiedätte.


Vihje: tarkkailkaa mitä tahansa tai ketä tahansa,
 joka saa teidät suuttumaan kovasti tai ärsyttää
teitä tavalla, mitä on vaikeaa sivuuttaa.




Sitten on täydenkuun pimennys, mikä on Kaksosten 29. asteessa. Tämä on kolmas kuunpimennys, mikä on osunut jonkin merkin viime asteisiin, ja se on erittäin merkittävää, kun otetaan huomioon, että tässä vuodessa on ollut kyse loppumisista, tukoksista irtipäästämisestä ja karman loppuunsaattamisesta. Ja tuona päivänä Venus siirtyy pois varjoalueeltaan ja Merkurius ohittaa 29. asteen perääntyessään. Mars kohtaa Pluton kaksi päivää ennen pimennystä. Luuletteko, että jouluviikon paikkeilla tapahtuu jonkinlaista vakavaa "loppumisenergiaa"? Kiinnittäkää huomiota, mitä tapahtuu perheen kokoontumisissa tuon jakson aikana.



Tämän kuukauden polttopiste on siinä, miten haluamme siirtyä uuteen vuoteen. Mitä aikomuksia haluatte ilmaista ja mitä teidän on tehtävä ollaksenne valmis niiden toteutumiseen?
Joulukuu auttaa päästämään irti kaikesta, mikä seisoo tiellä. Toisin sanoen, mistä sellaisesta olette kasvaneet yli, minkä voitte nyt jättää taakse tietäen, että heti kun teette sen, jokin muu ottaa sen paikan, mikä on harmoniassa uuden aikomuksenne kanssa?



Kun kuljette tämän kuukauden läpi, älkää katuko tai vastustako sitä, mikä lähtee elämästänne, koska monia asioita luultavasti lähtee. Tehkää sen sijaan luettelo uuden elämänne aikomuksista ja keskittykää siihen, kun sallitte tämän loppuunsaattamisenergian auttaa teitä poistamaan kaiken, mikä estää teiltä sen rauhan, ilon, hyvinvoinnin, yltäkylläisyyden ja rakkauden, mitä haluatte elämäänne. Upeaa kuukautta.





Keskinäinen välittäminen



On kyse sitten sähköposteista, Facebookista tai Twitteristä, on monia esimerkkejä siitä välittämisestä, mitä ilmaisemme toisillemme indigoina ja kristalleina. Tiedämme, että meillä on samanlainen elämänpolku, samanlaisia haasteita, kokemuksia ja epäilyksiä. Emmekä kätke sitä tosiasiaa, että olemme yhtä hämmentyneitä kuin kuka tahansa, meillä on kysymyksiä, joihin emme osaa vastata ja usein vaikeuksia käsitellä maailmaa. Sen sijaan kerromme näistä peloista ja huolista toisille ja löydämme lohtua sen tietämisestä, että hekin tuntevat samaa ja tukevat meitä mielellään.



Oli aika ja joillakin tämä on edelleen totta, kun meidän oli kätkettävä epäilyksemme ja epävarmuutemme, koska ne olivat merkki heikkoudesta. Jokaisen oli tiedettävä paikkansa maailmassa tai vakuutettava toisille tietävänsä. "Teeskentele, kunnes onnistut" oli se, mitä uskoimme meidän täytyvän tehdä oppiaksemme luovimaan maailmassa. Ja jos kerroimme jollekin olevamme peloissamme tai epävarma, hän ei tukisi meitä tai ajattelisi, että olisimme epäpätevä. Pelkäsimme näyttää pelkojamme, koska toiset saattaisivat käyttää meitä hyväksi (ja joskus he käyttivät), tai tunsimme, että olimme ainoa, joka tunsi niin.




Tänä päivänä meillä on hyvin monia tapoja olla yhteydessä ihmisten kanssa, jotka ovat samanlaisia kuin me ja jotka ovat vähintäänkin tyytyväisiä löytäessään samanhenkisiä ja samalla tavalla tuntevia. Ja olemme havainneet, että silloin kun kerromme pelostamme, yhdistymme niihin, jotka voivat auttaa meitä. Meidän ei enää tarvitse teeskennellä tietävämme kaikki vastukset. Voimme kertoa kysymyksemme ja löytää jonkun, jolla on samanlainen kokemus, ja voimme oppia sen kautta, mitä hän on oppinut.



Uudet yhteysverkostomme sallivat meidän jakaa elämämme, koska opetamme siitä, mitä tiedämme ja mitä olemme oppineet. Kenelläkään ei ole kaikkia vastauksia, mutta kysymykset jakamalla me kaikki löydämme etsimämme vastaukset, jotka tekevät elämästämme helpompaa. Pelkomme, epäilyksemme ja epävarmuutemme ovat kulkuneuvoja, joiden kautta opimme, opetamme ja autamme toisia. Mitä enemmän jaamme ne avoimesti ja rehellisesti, sitä enemmän ymmärrämme ja annamme jollekin toiselle ymmärryksen lahjan.


-----------

Ei kommentteja: