15.12.2010

VÄRÄHTELYMUUTOKSEN KESKELLÄ


Ote Solaran tyrskyraportista
Joulukuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Hienon yhdeksännen porttiaktivoinnin aikana 25.10. lopultakin saimme yhteyden uusiin koordinaatteihimme. Nämä uudet koordinaatit ovat täysin linjassa uuden toimintamallin kanssa. Kun yhdistyimme uusiin koordinaatteihimme, se lähetti valtavia muutosaaltoja kaikkiin suuntiin - niin kun dominorivi toisensa perään ulottuisi kauas, etäisimmän horisontin yli ja nyt ne kaatuvat yksitellen. Nämä aallot laajentuvat edelleen ja tuovat massiivisia, syvän ydintason muutoksia elämämme kaikkiin puoliin.



Siitä lähtien pääpaino on ollut tarvittavien sisäisten ja ulkoisten muutosten tekemisessä, harmonisoituaksemme täysin uusien koordinaattiemme kanssa. Samaan aikaan meitä irrotetaan lisääntyvässä määrin vanhojen koordinaattiemme viime jäänteistä. Ovi vanhaan olemis- ja asioiden tekemistapaamme sulkeutuu, samalla kun meitä työnnetään kohti upean, uuden maailman sisäänkäyntiä.




Joulukuu painottuu vahvasti itsemme asemoimiseen valmisteluna monumentaaliseen vuoteen 2011. Tässä kuussa teemme monia tarpeellisia ulkoisia sääntöjä harmonisoituaksemme uusien koordinaattiemme kanssa. Mitä enemmän saamme itsemme oikeaan asemaan uuteen vuoteen astumiseksi, sitä helpompaa on.




Olemme kaikki tilanteissa, jotka vaativat tiettyjen tekijöiden sijoittumista oikeille paikoilleen, ennen kuin tarvittavat läpimurrot voivat tapahtua. Kaikki pyörät, rattaat ja vaihteet on oltava oikeilla paikoillaan, ennen kuin asiat voivat loksahtaa täysin kohdalleen. Tänä aikana emme voi tulla kärsimättömäksi tai ajatella tekevämme jotain väärin. Pyörät kääntyvät tällä hetkellä - ne kääntyvät silloinkin, kun mikään ei näytä liikkuvan eteenpäin. Ja me aitoina sieluina tiedämme tämän.



Tämä kuukausi on täynnä syvää transformoitumista. Joulukuussa koemme edelleen tilapäisiä syvän surun aaltoja. Meillä on edelleen aikoja, jolloin tunnemme olomme läpinäkyväksi ja hauraaksi. Tunnemme ehdottomasti itsemme riisutun ytimeen saakka eikä ole mitään tapaa kätkeä tätä. Samaan aikaan meistä alkaa tuntua supertodelliselta. Olemme siis ultraläpinäkyviä ja supertodellisia, asetettuna uuteen maailmaan, missä vanhat kartat eivät enää päde. Ja tässä maailmassa ei ole vielä uusia, tarkkoja karttoja. Kun etsimme apua tavanomaisista paikoista, sitä ei yksinkertaisesti ole. Ja kuitenkin silloin kun odotamme sitä vähiten ja tarvitsemme eniten, apua ilmestyy taianomaisesti!



Joulukuu on toimintatäyteinen, supervoimakas kuukausi, täynnä ydintason muutoksia, jotka tuovat dramaattisia ulkoisia muutoksia. Toisinaan asiat ovat niin nopeutuneita, että tuntuu, kuin meidät ammuttaisiin kanuunasta. Joskus valtavat läpimurrot ilmestyvät aivan viime hetkellä.



Koko kuukauden ajan muutostuulet tuovat odottamatonta, mikä puhaltaa meitä lisää pois vanhoista asemistamme. Huomaamme jatkuvasti, ettei vanhoja kykyjämme ja taitojamme voi käyttää enää samalla tavalla kuin ennen. Monet tekijät eivät yksinkertaisesti enää sovi. Monet asiat eivät ole enää tärkeitä meille.


Monia tuttuja tekijöitä ei ole enää läsnä tavanomaisessa ympäristössämme - koska olemme lähteneet vanhasta ympäristöstä (kuten minä) tai emme voi yhdistyä aitona sieluna enää vanhaan ympäristöömme.



Joulukuun viimeisen viikon tammikuun 4. päivän välillä avautuu valtava ovi uuteen aitoon elämäämme. Kaikki mitä tapahtuu tässä kuussa, saattaa meitä oikeaan asemaamme.




 

Vuonna 2011 ilmestyy uusi maailma …

Ei kommentteja: