20.12.2010

Evoluutioaallolla ratsastaminen

Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother
Joulukuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


MAAPALLO - PARAS TOSITV-OHJELMA



Steveltä:

Tällä kertaa Ryhmä kattoi useita tärkeitä asioita, jotka auttavat meitä kaikkia suoraan edessä olevina päivinä, kun koko ihmiskunta ratsastaa uskomattomalla energia-aallolla. Pidin eniten tässä viestissä siitä, kun he alkoivat kertoa uuden kommunikoinnin tulemisesta osaksi tätä evoluutiota. He ovat kuvanneet syvää yhteyttä aiemminkin, mutta tällä kertaa he antoivat meille paljon enemmän, miltä se todella näyttää päivittäisessä elämässä.

He puhuivat myös energiamalleista vapautumisesta ja siitä, miten tämä vaikuttaa ihmisiin. Suurista mielialavaihteluista on tulossa tavallisia. Jotkut ihmiset käsittelevät niitä paremmin kuin toiset ja se mitä sanottiin masennuksesta, oli hyvin mielenkiintoista ja osui suoraan ytimeen.

Sitten oli kohta, missä he korjasivat jotain lähetyksessä aiemmin sanomaani kertomalla, miten monet olennot ympäri universumia katselevat meitä.

Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä

Steve

***********



TERVEISIÄ KOTOA

 

Vanhoista malleista vapautuminen



Katselemme kaikkien ihmisten ottavan askeleen alueelle, minne ei ole koskaan ennen astuttu. Energianne alkaa yksilöllisesti räjähtää ja se on kauneinta, mitä olemme nähneet. Tiedämme sen olevan vaikeaa, koska olette rakentaneet koko olemassaolonne hyvin rajoittuneeseen tilaan, mitä kutsutte turvallisuudeksi. Ei ole enää rajoittunutta tilaa ja useimmat teistä alkavat jo vapautua kehomalleista. Emme ajatelleet tämän tapahtuvan vielä moniin vuosiin useimmilla ihmisillä. Kuitenkin monet ihmiset alkavat jo vapautua vanhoista malleista, jotka ovat ylläpitäneet energiaanne hyvin pitkään, kun astutte vielä pidemmälle uuteen olemukseenne. Kyse on uudesta olemassaolosta jokaiselle, mikä sallii teidän tuoda enemmän omaa henkeänne fyysiselle tasolle.



On hyvin haastavaa monille teistä, kun alatte vapautua, koska tunteita tulvii pintaan ja ne ottavat kaiken huomionne ja hyvin usein häiritsevät ja maadoittavat energiaa epäsopiviin paikkoihin. Suuri osa tunnerakenteestanne alkaa ottaa uuden muodon tämän uudelleenjohdotuksen aikana, jolloin toimitte tunnekehoyhteydellä toisiin eetterikehoihin. Alkaessanne työskennellä tällä uudella yhteydellä tunnette, että kaikki turvallisuutenne on poissa ja kaikki mitä olette työstäneet, tuo pikkunimike jota kutsutte itseksenne, ei sovi enää.



Tiedämme sen olevan vaikeaa, koska olette tehneet erittäin kovasti työtä keksiäksenne tämän nimikkeen tai ajatuksen tai äänen, kuka luulette olevanne. Nyt alatte laajentua universumiin ja havaita, että olette osa kaikkea … jokaista olentoa, jokaista puuta, jokaista planeettaa, jokaista kosmosta, jokaista lentävää tähteä, minkä näette taivaalla. Kaikki yhteydet saavuttavat pisteen, missä ette pysty vain näkemään niitä itsenänne, vaan pysytte myös tuntemaan ne uudelleen viritetyn tunnekehonne kautta. Tietysti se on helppoa nähdä, mutta joka kerta siirtyessänne tasolta toiselle, hyvin nopeasti kaikki turvamekanisminne näyttävät poistuvan ja se voi tuntua hyvin pelottavalta monille teistä.



Tässä huoneessa on tänään keskusteltu masennuksesta. Masennus on energia-allergia, hyvin samaan tapaan kuin muut energia-allergiat joista olemme puhuneet (krooninen väsymys, fibromyalgia, ME jne.). Ajan kuluessa ihmiset löytävät uusia tapoja tämän käsittelemiseen. Sitä tapahtuu nyt, kun ihmiset alkavat nähdä ensimmäisiä vihjeitä siitä, miten korjata ja valjastaa tämä energia, mikä on nähty hyvin negatiivisena asiana koko ajan. Kerromme teille, rakkaat ystävät, ettei kaikki energia ole positiivista. Jos voitaisiin nähdä vain valo, ei olisi mitään kontrastia eikä siksi näkökykyä. Pimeys sallii teidän nähdä valon. Jokaisen osanne syleileminen auttaa teitä valjastamaan tämän energian positiiviseen käyttöön.



Syvä yhteys



Tässä on kaunis osa, josta haluamme kertoa tänään. Olemme puhuneet aiemmin kommunikointitasosta, mitä olemme kutsuneet "syväksi yhteydeksi". Jokainen ihminen tällä planeetalla muodostaa syvän yhteyden säännöllisesti, mutta se muodostaa alle prosentin koko keskustelusta. Tämä muuttuu pian, kun monet lisää alkavat tietoisesti käyttää tätä kommunikointitasoa. Annamme havaintoesimerkin. Kuvitelkaa keskustelu, jossa puhutaan vuorotellen käyttäen sanoja, jotka eivät oikein sovi. Muutaman vuoden aikana ihmisillä on haasteita kaikissa kielissä, kun opitut merkitykset eivät enää vastaa syvempiä merkityksiä, joita tarvitaan korkean tason kommunikointiin. Tämä motivoi teitä keksimään uusia sanoja, kun yritätte pakata ajatuksenne eri tavalla. Vastaanottava henkilö voi tajuta osan siitä, mutta ihmisten käyttämät kielet eivät vastaa tarpeita.



Syvää yhteyttä voidaan kuvata tällä hetkellä tällaisessa tilanteessa. Kuvitelkaa kaksi ihmistä puhumassa, kuitenkaan oikeasti kommunikoimatta. He pudistavat päätään ja juuri kun he alkavat kävellä poispäin toisistaan, toinen sanoo neljä sanaa, jotka menevät suoraan energian ytimeen. Nuo neljä sanaa muuttivat kaiken. Tämä on syvä yhteys. Edessä olevina vuosina kaikki kielet maan päällä käyttävät harvempia sanoja juuri tästä syystä. Kyllä, jotkut teistä jotka pelaatte sanapeliä (Scrabble), rakastavat tätä. Koko energianne alkaa muuttua sellaiseksi, missä voitte alkaa käyttää sitä tänä päivänä. Tätä haluamme ehdottaa. Se on pala, työkalu, minkä haluamme antaa teille tänään pelattavaksi - kokeillaksenne uuden energian muuttuvia työkaluja, joita voitte käyttää päivittäin.



Työkaluaja syvää yhteyttä varten: ajatusheijastus



Aloitetaanpa tämä viesti ajatusheijastuksella. Ihmiset tekevät sitä koko ajan, mutta he tekevät sitä tavallisesti tiedostamatta. Alkakaa tietoisesti heijastaa ajatuksianne osana joka keskustelua, erityisesti tilanteissa missä keskustelu ei etene. Jos sanotte asian kerran tai pari uudestaan ja tunnette, ettei teillä vieläkään ole yhteyttä, pyydämme teitä vain pysähtymään hetkeksi. Vetäkää henkeä ja lähettäkää hänelle oma ymmärryksenne sen suuremmasta kuvasta, mitä yritätte ilmaista. Ei ole välttämätöntä kertoa, että käytätte ajatusheijastusta - pysähtykää ja kommunikoikaa hänen sielunsa kanssa ilman sanoja. Sitten jatkakaa taas keskusteluanne ja katsokaa, mitä tapahtuu. Katsokaa, miten helppoja asioista alkaa tulla.



On monia näitä työkaluja, jotka ovat toimineet hyvin aiemmin, mutta ihmistietoisuus ei ollut riittävän korkea tunnistaakseen niitä. Ennen näitä pidettiin eteerisinä, ohikiitävinä ja mielikuvituksellisina, mutta nyt huomaatte niillä todellista ja käytännöllistä käyttöä päivittäisessä elämässä. Olemme maininneet, että syvästä yhteydestä tulee elämäntapa. On ihmisiä, jotka ovat kehittäneet syvää yhteyttä useita vuosia suhteissa tai kenties monien elämien suhteissa.



Tällä hetkellä syvä yhteys on yleisintä kaksosten välillä. Nämä ovat olentoja, joilla on itse asiassa yhteinen, jakautunut solu ja heillä syvä yhteys oli sisään rakennettuna alusta asti. Kun kaksi ihmistä osaa syvän yhteyden, se muistetaan myös tulevissa elämissä. Niillä jotka ovat kokeneet tämän ja ovat olleet kaksonen, on vähän tätä syvää yhteyttä jäljellä tuon ihmisen kanssa, vaikka ette olisi nähneet häntä viiteen tai kuuteen elämään. Aivan yhtäkkiä kohtaatte tämän ihmisen, jota ette ole koskaan ennen tavanneet, ja tunnette hänet ja hän tuntee teidät - pystytte kommunikoimaan.



Suurin haaste useimmille teistä tässä siirtymässä on se, että olette tottuneet käyttämään monia sanoja. Maan kommunikointivälineiden on muututtava radikaalisti. Se tapa millä ihmiset esittelevät itsensä, alkaa muuttua. On mahdollista käyttää hyvin tarkkoja merkityksiä sanoissanne, jotka lisäävät kommunikointia ja sanojen käytettävyyttä samanaikaisesti. Tämä motivoi myös kehittämään maapallon yhteisiä kieliä, mikä alkaa pian. Se on jo liikkeessä, kun kaikkien kielten ytimekkäämpiä muotoja alkaa ilmestyä kielien kehittyessä lyhennetyksi ja yksinkertaiseksi kansainväliseksi versioksi.



Monet palat alkavat loksahdella paikoilleen, mutta haluamme teidän työskentelevän seuraavan kuukauden aikana ajatusheijastuksen kanssa. Sanotaan esimerkiksi, että pidätte esityksen, nousette lavalle tai kameran eteen. Ennen kuin nousette tuolle lavalle tms., heijastakaa ajatus sen yleiskuvasta, mitä haluatte välittää. Lähettäkää ajatuskuva viestistä, ennen kuin sanotte sen. Selkeyttäkää se, nähkää itsenne lähettävän se ja sitten avatkaa suunne ja koette suuremman yhteyden yleisön kanssa. Olemme sanoneet monta kertaa, että totuus on aina yksinkertainen, kuitenkin ihmisten on aina mutkistettava asioita riittävästi ymmärtääkseen ne.



Mitä odottaa mallin vapautuessa



Kaikilla ihmisillä on ollut ympärillään henkilökohtainen energiakenttä, mitä kutsumme ihmismalliksi. On kaikkiaan 500 mallia ja olette valinneet yhden, mikä parhaiten majoittaa energianne. Alatte vapautua näistä malleista osana käynnissä olevaa ihmisen evoluutioprosessia. Yksi fyysisistä pääoireista näiden mallien osalta on ollut ylipaino, kuten ihmiset sitä kutsuvat. Nämä mallit ovat palvelleet ihmisiä hyvin erittäin pitkän aikaa, mutta nyt niistä on tulossa ongelma. Ette ole kirjaimellisesti pystyneet laajentamaan energiakenttäänne, joten kehonne on laajentunut sen sijaan.



Jotkut ovat kokeilleet lukuisia laihdutusmenetelmiä löytäen vain muutamia, jotka näyttävät toimivan ja vain lyhyen aikaa. Tämä ei ole ajatuksena, joten älkää tehkö siitä peliä tai kilpailua, koska se muuttaa energian erittäin nopeasti. Älkää ajatelko, että teidän on korttelinne ensimmäisenä kadotettava mallinne, koska on erittäin yksinäistä, silloin kun teette asiat niin. Kerromme teille, että seuraavien neljän, viiden vuoden aikana teillä kaikilla on mahdollisuus vapautua täysin tästä mallista, mikä on pitänyt energiaanne fyysisessä muodossa. Kun tämä tapahtuu, ensimmäisenä muutoksena osa fyysistä olemustanne ja omaa yhteyttänne korkeampaan itseen alkaa purkaa verhoa.



Totuutenne puhuminen



Teillä on verho, mikä on estänyt teitä näkemästä suurenmoisuutenne. Se on estänyt teitä näkemästä, että olette kuninkaan tyttäriä ja poikia, että olette kuninkaallista sukua. Nyt voitte tietää tämän sisällä. Jokainen teistä alkaa tuntea vetoa siirtyä seuraavalle tasolle, mutta myös puhua sen, mitä sydämessänne on. Näin tekemällä tuotte esiin tuon valon, minkä toitte Kotoa, tuon palapelin palan joka on ainutlaatuisesti teidän ja joka voidaan ilmaista vain teidän energiakenttänne kautta, osanne jumalaa.



Tänä päivänä olette saavuttaneet tason, mitä ei koskaan ajateltu mahdolliseksi. Kuitenkin kerromme teille, että olette jo aloittaneet väreilyvaikutuksen koko ihmiskuntaan, mitä ei enää koskaan pysäytetä. Henkenne on valmis pelaamaan suuremmalla areenalla, niiden energiarajojen enää rajoittamatta, joilla teitä on aina hillitty. Tämä avaa tilan kaikkien palapelin palojen yhdistymiselle. Tässä laajentuvan tietoisuuden tilassa jokaisella on voimakasta vetoa tuoda ainutlaatuinen palansa pöytään.



Tämän tapahtuessa monien tunteet nousevat huippuunsa. Syleilkää noita tunteita, kun niitä ilmenee. Masennus on kokemus, mitä useimmat haluaisivat välttää, mutta eivätkö monet kauneimmista lauluista synny masennuksesta? Eikö paljon kauneimmasta runoudesta synny masennuksesta? Eikö upea kirja tässä huoneessa syntynyt masennuksesta? Käyttäkää tuo energia eri tavalla. Tämä on ajatuksena, käyttäkää sitä. Masennus on kierto, mikä alkaa luovuuden loppuessa. Löytäkää tuolle energialle käyttöä, mitä tahansa käyttöä. Ankkuroikaa se eikä teidän enää tarvitse tuntea tuskaa.



Valokipinä joka valaisee tomukehot



Rakkaat ystävät, vaikeimpia muutoksia maaplaneetalla on ollut aikoina, jolloin olette siirtyneet korkeammille tasoille. Sitä on tapahtunut uudestaan ja uudestaan ihmiskunnan lyhyen olemassaolon aikana tällä planeetalla. Laajemmassa aikakehyksessä ihmiskunta on ollut täällä vain erittäin lyhyen aikaa ja teeskennellyt asuvansa näissä fyysisissä kehoissa. Jumalkipinänne valaisee yhden tomupalan, mitä kutsutaan fyysiseksi kehoksi. Nyt tuota valokipinää johdotetaan uudelleen, jotta jokainen kipinä voi tulla läpi intensiivisemmin, kirkkaammin, kera suuremman valon Kotoa, ja kiitämme jokaista teitä olemisesta osana tätä. Tämä on niiden työtä, joita kutsutaan valotyöntekijöiksi.



Muutaman seuraavan vuoden aikana kerromme teille monia ideoita ja työkaluja, auttamaan venymisessänne niiden rajojen yli, joiden sisältä olette löytäneet mukavuutta. Kerromme teille, että kasvu voi olla mukavaa. Se voi olla hauskaa, erityisesti jos jaatte sen ympärillänne olevien ja rakkaidenne kanssa.



Kosminen tosi-tv



Halumme puhua toisesta asiasta, sillä syvä yhteys on jotain hyvin tärkeää. Haluamme korjata jotain, mitä Isäntä sanoi aiemmin kysyttäessä maan ulkopuolisista. Hän vastasi oikein sen mukaisesti, mitä olemme puhuneet tähän mennessä, mutta haluamme parannella jotain tänään. Kun kysyttiin maan ulkopuolisten vierailuista, hän sanoi, että useimmat maan ulkopuolisista ovat olleet maaplaneetalla hyvin pitkään ja he ovat osa kuutta alkuperäisrotua, jotka auttoivat luomaan fyysisen kehon, jotta henkenne voisi teeskennellä pelaavansa tätä peliä.



Haluamme lisätä tähän, kun on miljoonia maan ulkopuolisia ja miljoonia rotuja, jotka katselevat nyt maaplaneettaa vuorokauden joka sekunti. Rakkaat ystävät, tämä on suurin kosminen tosi-tv-ohjelma koko universumissa. Ihmiset ovat kehittymässä seuraavalle tasolle jättämättä kehoaan ja fyysistä rakennettaan. Tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut. On helppoa nähdä, miten olitte suunnitelleet tämän, sillä maaplaneetan oletettiin loppuvan vuosien 2000 ja 2012 välillä. Olisi mennyt noin 12 vuotta pelin lopettamiseen ja oven sulkemiseen - ja toivottavasti viimeinen ihminen olisi muistanut sammuttaa valot. Tämä prosessi oli hyvin käynnissä.



Tämä olisi luonut energian, mitä katsoitte täysin eri tavalla. Olisi tapahtunut niin, että tuntemanne ihmiskunta olisi loppunut maaplaneetalta ja henkenne olisivat muodostaneet uuden pelin. Tämän olette tehneet uudestaan ja uudestaan aiemmin, koska niin tyypillisesti tapahtuu peleissä ympäri universumia. Nämä pelit ovat kehittyneet niin pitkälle, kuin voitte venyttää näitä fyysisiä olemuksia.



Kuitenkin tämä on ensimmäinen kerta, kun mikään olentorotu on ottanut tietoisen askeleen jättämättä fyysistä kehoa taakse. Tämä on määritelmämme ylösnousemuksesta. Kyse ei ole menemisestä Kotiin, sillä se osa ylösnousemusta on helppo, koska teidän kaikkien on kuoltava. Mutta olette päättäneet pysyä täällä fyysisessä kehossa, samalla kun loistatte valoa. Tämä on nyt tekeillä, mutta on kirjaimellisesti miljoonia olentorotuja, jotka ovat nyt maaplaneetan "yläsäveltasoilla". Toisin sanoen, toisissa ulottuvuustiloissa joita ette voi nähdä. He ovat kaikki hyvin tietoisia moniulotteisuudestaan ja useimmat heistä voivat kävellä kiinteän seinän läpi, koska se ei ole kiinteä heille. Heidän on helppoa siirtyä sisään ja ulos varjoista, juuri ja juuri äärinäkönne ulkopuolella, koska he ovat tehneet tätä hyvin pitkään.



Ainoastaan kuusi vanhempirotua ei katsele. Kaikki silmät ympäri universumia on tässä mahtavassa pelissä, mikä on käynnissä juuri nyt teidän ihmisten ottaessa näitä askelia. Niinpä niinä aikoina kun olette masentunut, kun tunnette "Kuka olen? Mitä tapahtui nimikkeelleni? Se ei sovi siihen, kuka olin ja siihen ilmaisuun, kuka olin?" Niinä aikoina kun kyseenalaistatte itsenne, tietäkää, että vähintään miljardi silmää yrittää lähettää teille rakkautta ja taputtaa teitä selkään sen erittäin vaikean pelin pelaamisesta, josta kaikki koko universumissa hyötyvät.



Toteutatte jumalan uusissa kulkuneuvoissanne - uusi fyysinen biologiakupla on muotoutumassa jokaiselle teistä. Se tapahtuu ensin energiarakenteessa ja sitten fyysisellä tasolla, mutta se on alkanut ja helpointa päästä tästä läpi on jakaa informaationne. Kurkottakaa tarttumaan toisia kädestä, kun jokainen teistä ottaa näitä askelia seuraavalle tasolle, koska aika on hyvin taianomaista. Kerromme teille, että suurin osa ihmiskunnan taistelusta tapahtuu tällä hetkellä. Lupaamme teille, että tämän vuoden loppuun mennessä (he tarkoittavat ensi vuoden loppua, 11-11-11-ajankohtaa) ratsastatte innostuksen aallolla, minkä ihmiset ovat luoneet kaikkialle, koska ei ole mitään taianomaisia asetelmia, joita tapahtuu 10-10-10 tai 11-11-11 tai 12-12-12. Ei ole mitään kosmisia energiamuutoksia tulossa. On ihmisen innostusaalto ja te odotatte ihmeitä. Siksi luotte niitä. Oletteko ihmetelleet, miten se toimii? Olemme kertoneet teille, rakkaat ystävät: te olette se vitsi.



Olette etsineet jumalaa ja on hyvin vaikeaa nähdä jumala katsoessanne peiliin, mutta siitä syystä maaplaneetalla on niin monia uskontoja. Ovatko uskonnot oikeassa, vaikka ne epäilevät toisiaan? Vaikka ne ovat ristiriidassa toistensa kanssa? Jokainen niistä toimii täydellisesti. Miten niin voi olla? Koska mikä tahansa toimii, mihin laitatte voimanne. Mikä tahansa toimii, mitä rakastatte. Millä tahansa on syvällisempi vaikutus, mitä päätätte puhua tai mihin laittaa energianne. Universumi on se puuttuva pala, joka teillä on.



Espavo, rakkaat ystävät, sillä olette pelanneet erittäin vaikeaa peliä, täysin sokeina toisillenne ja nyt olette vetämässä pois verhon. Toivomme tervehtivämme jokaista teitä, kun vedätte tuon verhon sivuun, ja toivotamme teidät tervetulleeksi Kotiin. Luotte sitä juuri tässä, juuri nyt ja olemme hyvin rakastuneita teihin. Toivomme teidän tuntevan tämän yhteyden. Toivomme teidän tuntevan kätemme selässänne joka kerta, kun tunnette tuon masennuksen, joka kerta kun tunnette tuon "laskusuhdanteen". Sillä ei ole vaikutusta mitä tunnette tuosta energiasta, vaan sillä on vaikutusta, mitä teette sillä.



Suuresti kunnioittaen lähdemme luotanne kolmen pikkumuistutuksen kera. Kohdelkaa toisianne suuresti arvostaen, koska katsotte jumalan silmiin katsoessanne toista ihmistä. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että kyse on kauniista pelistä, ja pelatkaa hyvin yhteen.


Espavo

Ryhmä

-----------

Ei kommentteja: