21.12.2010

VANHAT SIELUT HERÄÄVÄT - MAAILMANLAAJUINEN ILMIÖ



Kirjoittanut Lee Carroll
Joulukuun 2010 Shaumbra-uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Oivalsin yhtenä päivänä, että minulla on näkökulma, minkä hyvin harvat saavuttavat. Muistatteko, kun lensitte ensimmäistä kertaa hyvin tuntemanne alueen yli? Kenties se oli oma kaupunkinne nousun ja laskeutumisen aikana, kun menitte jonnekin lomalle? Ensimmäinen kerta on erityinen. Kun ensimmäistä kertaa näkee jonkin ilmasta, saa täysin eri näkökulman kuin maan normaalitodellisuudessa. Joskus se on dramaattista. "Onko se todella noin suuri? Onko se todella tuon muotoinen? En ole koskaan käsittänyt sitä!"



Matkustan ympäri maailmaa ja esiinnyn täysissä auditorioissa, missä ihmiset ovat kuulemassa esoteerisia asioita, henkisiä asioita, joista alkaa tulla heidän todellisuuttaan. Hyvin monet heistä esittävät samoja kysymyksiä: "Mitä minulle tapahtuu? Alan ajatella eri tavalla." Jotkut pelkäävät. Jotkut vain haluavat muutosta, kenties isoa muutosta, ensimmäistä kertaa. Toiset haluavat parantaa elämää uuden tietoisuuden myötä, mutta hyvin monet kysymykset ovat samanlaisia ympäri maapalloa.
Planeetalla on tapahtumassa herääminen ja se on valtava!




Vanha markkinointimalli sanoo, että saadakseen suuren yleisön (yli 1000) johonkin tilaisuuteen, on paras alkaa mainostaa kuukausia etukäteen ja käyttää kaupungin sanomalehtiä, mainostauluja ja erityisesti tv:tä. Sitten jos on onnekas, saattaa saada täytettyä vuokraamansa hallin. Todellisuudessa emme tee mitään tästä. Mainostamme vain netissä ja vain esoteerisilla alueilla. Mikä on siis todennäköisyys, että täyttäisimme auditorioita kaukaisissa paikoissa? Tässä energiassa? Noin 100%! Mitä siis tapahtuu? Moskovasta Budapestiin ja jopa Kazakhstanissa täytetään paikat. Kun menemme Etelä-Amerikkaan, sama juttu. Myös maissa missä pääuskonto on voimakkaampi kuin hallitus, sama juttu. Mitä siis tapahtuu, oikeasti?



Haluan tämän lyhyen viestin olevan merkittävä. Jos silmäsi ovat tällä sivulla, voin olettaa, että olet kiinnostunut tästä uudesta energiasta ja henkisestä itsensä voimaannuttamisesta. Puhun siis niille sieluille, jotka heräävät suuremmalle tarkoitukselle, ja myös joidenkin hämmennykselle ja turhautumiselle. Mutta pääasia on, että et ole yksin! Sitä tapahtuu kaikkialla. Tapahtuu ihmisen intuitiivista muutosta ja se vaikuttaa enimmäkseen vanhoihin sieluihin planeetalla, kaikkialla. Tämä olet sinä, jos luet tätä. Riippumatta kulttuurista tai kielestä on musertava intuitio henkisestä muutoksesta.



Kyse ei ole lainkaan uskonnon murskaavasta tunteesta. Itse asiassa joillakin se parantaa palvontaa. Ei. Kyse on hyvin rakastavasta tunteesta, että jotenkin sisäinen sielu herää jumalaisille asioille, ja hitaasta oivaltamisesta, että tähän rakastamiseen, ymmärtämiseen saattaa todella liittyä jokin järjestelmä ja se on valmis käytettäväksi. Maapallo on valmis suureen muutokseen ja olemme osa sitä. On hyvin monia, jotka heräävät ajatukselle, että kenties historia ei toista itseään, koska (oletko valmis?) he alkavat ymmärtää olevansa ohjaksissa! Kyse on siis oikeastaan itsen voimaannuttavasta henkisestä asenteesta. "Voisiko Jumala todella tuntea minut? Voisinko todella olla osa universumin luojaenergiaa? Voinko todella vaikuttaa?"



Näiden ylevämielisten kysymysten kera, miksi tämä kokemuksen pitäisi olla hämmentävä tai turhauttava? Vastauksen pitäisi olla ilmiselvä: muutos! Ihmishenki ei vain pidä muutoksesta. Hei, olen kanssanne tässä. Joka kerta päästessäni taas uuteen hotellihuoneeseen, minun on sovitettava koko "ilmeeni" patjaan! Kuulostaako tämä oudolta? Ajatelkaa tätä: jos en saa hyvin unta, olen seuraavan päivän seminaarin armoilla ja minulla pitäisi olla hyviä vastauksia. Minun on saatava nukuttua hyvin. Keho huutaa minulle: "Miten ihmeessä meidän on nukuttava eri pinnalla aina parin päivän välein? Miksi?"



Oletteko koskaan muuttaneet asunnosta tai kodista toiseen? Useimmat teistä ovat ja mitä tapahtuu? Nousee kiukkua, on turhautumista, hämmennystä, energiahukkaa ja sitten menee jonkin aikaa sopeutumiseen. Siirtyminen on kammottavaa eikä kukaan odota sitä innolla, vaikka uusi paikka olisikin parempi kuin entinen.


Emme vain pärjää hyvin, kun mukavuusalueemme häiriintyy - ei kukaan meistä.



Vanhat sielut alkavat löytää henkisen ytimen tässä uudessa energiassa. Löytäessään he katsovat ympärilleen ja (nielaisu) usein käsittävät, että he eivät välttämättä halua enää ystäviään lähelle. Työpaikka näyttää erilaiselta ja elämän tarkoitus muuttuu. Myös tv:n katselu- ja elokuvamieltymykset alkavat muuttua. He huomaavat, etteivät enää halua "triviaalia keskustelua" eivätkä tehdä samoja asioita, joista he ennen nauttivat. Voitteko nähdä, miksi tämä on hämmentävää tai turhauttavaa? Tämän lisäksi myös heidän ympärillään olevat alkavat huomata: "Mikä sinussa itse asiassa on vikana? Mikä sinuun on mennyt?" Usein monet esittävät itselleen samoja kysymyksiä. Totuus on tämä: kymmenettuhannet ihmiset kokevat samaa asiaa maailmanlaajuisesti. Kenties siksi auditoriot ovat täynnä ja hyvin monet roikkuvat tuolinsa reunalla haluten kuulla lisää verhon toiselta puolelta.



Halusin vain sinun tietävän, että et ole yksin. Minkä tahansa kysymyksen ajattelet eristävän sinut ja saavan olosi tuntumaan yksinäiselle, kyse on vain esiasteesta herättäessä paljon suuremmalle viisaudelle.


Olet vanha sielu tällä planeetalla ja tämä merkitsee, että viisaus mitä ennen kannoit, on taas käsissäsi. Tunne lohtua totuudesta, että olet niiden tuhansien kanssa, jotka ovat perhettäsi ja jotka tuntevat samoja asioita.



Henkiperheemme kokoontuu ja riippumatta kulttuurista tai kielestä alamme kaikki yhdistyä antamaan tälle planeetalle uutta energiaa, josta lapsenne nauttivat ja jota he ymmärtävät jossain kohtaa tulevaisuudessaan. Tämän vanhojen sielujen sukupolven tulokset voitaisiin jonain päivänä kirjoittaa historiaan "Aikakausi jolloin rauha alkoi maapallolla".




Lee Carroll - Kryonin kanavoija (http://www.kryon.com/)
 
 

Ei kommentteja: