1.7.2010

Tietoisuuden Laajentuminen - Tähtilapsen Perspektiivi -kirja by Saul von Bell


"Suurin syy kirjan kirjoittamiselle oli se, että Suomessa on todella vähän tietoa tähti-, indigo- ja kristallilapsista, puhumattakaan heidän omista kokemuksistaan. Ylipäänsä uutta tietoisuutta käsittelevää kirjallisuutta on hyvin vaikea löytää.

Netissä oleva materiaali on usein englanninkielistä ja hajanaista. Tarkoitukseni on murtaa vanhoja käsityksiä ja tuoda rohkeasti esille sellaisia asioita, joista harva uskaltaa julkisesti kirjoittaa ja puhua. Olen tiettävästi Suomen ensimmäinen indigo tähtilapsi (starseed), joka astuu tällä tavoin esille.

Kirja käsittelee laajaa metafyysistä aihevalikoimaa ja sen tarkoituksena on luoda jonkinlainen käsitteellinen pohja henkisyyden ja uuden tietoisuuden polulla oleville. Kaikki tässä äärettömässä kaikkeudessa liittyy tavalla tai toisella toisiinsa ja tämä kirja pyrkii yhdistämään näitä suuren palapelin monia palasia yhdeksi kokonaisuudeksi.

Se ei kuitenkaan sukella liian syvälle esitettyihin aihealueisiin, sillä jokaisesta aihealueesta voisi nimittäin kirjoittaa jo itsessään kokonaisen kirjan. Kirjan kohderyhmänä on etenkin nuoret, nuoret aikuiset, indigot ja tähtilapset (starseed). Kirjan kirjoittamisessa pääasiallisena motivaattorina on ollut suuren massan tietoisuuden laajentaminen, muutos, re-evolution, täydellinen yhteiskuntarakenteiden muuttuminen ja toivo paremmasta ja tasavertaisemmasta tulevaisuudesta kaikille. Me olemme vastaus rukouksiimme!"  - Saul von Bell

Katso kirjan esittelyvideo
(paras katselunautinto HD 720p tarkkuudella):


2 kommenttia:

awakening5dimension kirjoitti...

Kirja on ollut ladattavissa ilmaiseksi tammikuun 2011. Alkuperäinen sivusto on poistunut, mutta kirja on ladattavissa muiden suomalaisten levittämänä esim. täällä: http://www.scribd.com/doc/48024066/Tietoisuuden-laajentuminen-Tahtilapsen-perspektiivi

Anonyymi kirjoitti...

http://www.scribd.com/doc/61830837/Tietoisuuden-Laajentuminen-Tahtilapsen-Perspektiivi

Losportalos - ajantasaista tietoa maailmanmuutoksista: http://losportalos.blogspot.com/