23.7.2010

TIETOINEN VAI TIEDOSTAMATON TRANSFORMAATIO - VALINTA ON MEIDÄN

Ykseyden perhettä kanavoinut Wendy-Marie Collins
14.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Siunattuja olette te, rakkaat ystävät! Tervehdimme teitä toivottaen sydämellisesti tervetulleeksi. Olemme Ykseyden perhe ja kiitollisena toivotamme teidät tervetulleeksi!


Kehotamme teitä käyttämään hetken asettuaksenne tuoliinne mukavasti. Ja kun aloitatte asettumisen, tuntekaa kehoanne tuettavan rakastavasti tällä hetkellä. Kehotamme teitä keskittymään hengitykseenne nyt ja seuraavien muutaman hetken ajan, kun hiljennätte mielenne, jätätte päivän huolet taaksenne ja hengitätte olemuksenne sisään rauhan hiljaisuutta.


Sallikaa itsenne keskittyä sydänkeskuksenne, pyhän sydänkeskuksenne turvapaikkaan, kun jatkatte hengittämistä. Tuntekaa rauhaa … Kyllä, tuntekaa rauhaa, kun jatkatte hengittämistä niihin kultakristallihiukkasiin, jotka nyt valaisevat kirkkaasti pyhässä sydänkeskuksessanne. Juhlikaa sydänkeskuksenne kultaista maljaa, sillä olette jälleenyhdistymisen pyhä graali. Tietäkää, että kun jatkatte hengittämistä, ravitsette koko kehoanne ja olemuksenne jokaista solua, hengitätte sisään kultakristallivalohiukkasia, joita on kaikkialla ympärillänne. Pysähtykää muutamaksi hetkeksi vain hengittämään! Jokaisessa hengityksessä on puhdasta taikaa. Puhdas rakkaus täyttää ilman, kun hengitätte.


Jatketaan …



AJANKOHTAISIA VAIKUTUKSIA



Fotonivalo pysyy vahvana heinäkuun ajan, jatkaen kesäkuun suuntausta. Tämä fotonivaloaalto voi tukea ja tukee meitä tänä intensiivisenä transformaatioaikana, mitä kaikki koemme. Kuitenkin meistä joskus ehkä tuntuu, ettei se auta meitä niin paljon, kuin olisimme toivoneet. Astronomiset/astrologiset energia- ja vaikutusportit ovat olleet vähintäänkin hyvin intensiivisiä emmekä ole vielä valmiita! (Vau!)



Tämä on ollut hyvin voimallinen kesä ja monet teistä saattavat kysyä, milloin tämä kaikki on ohi! Useimmilla meistä valotyöntekijöistä on ollut monia ydintason ongelmia kohdattavana ja yhdistettävänä rakkauteen ja paljon heräämistä koettavana. Näiden kesäkuukausien aikana kaikki mikä tarvitsee parantamista, tulee ehdottomasti esiin tarkasteltavaksemme - yksilöinä ja kollektiivina. Monilla haasteet ovat olleet enemmän taloudellisia (ja niihin liittyvät tunteet). Kuitenkin kun pidämme yllä luottamusta, että kaikki on täydellisesti, onnistumme aina saamaan riittävästi ja jatkamaan eteenpäin. Kuulostaako tutulta (hymyillen)? Pitkässä juoksussa voimme katsoa taaksepäin ja alkaa nähdä täydellisyyden kaikessa kaaoksessa. Meidän täytyy vain sallia ajan vähän kulua ja pölyn laskeutua nähdäksemme arvon kaikessa, mitä on koettu, mitä on tullut esiin maailmassamme (lisää hymyilyä).



Jaksolla kuupimennyksestä 26.6. auringonpimennykseen 11.7. on saattanut tuntua, että kaikki on ollut epävarmaa. Auringonpimennys Ravun uudessa kuussa on ollut aikaa parantaa valtameriä, tietoisuuden merta ja ihmistunteiden valtavia vesiä jumalaisella feminiinirakkaudella. Useimpia teistä on luultavasti puhuteltu tunnekehoon liittyvillä kysymyksillä - mitä tahansa laukaisijoita onkin noussut esiin stimuloimaan vaadittavaa parantumista (hymylläänpä kaikki).



Saturnus siirtyy 22.7. Vaakaan, tasapainon, vapauden ja oikeudenmukaisuuden merkkiin. Tämän harmonisen merkin alkuasteissa Saturnus, rakenteen, karman ja muodon planeetta, muodostaa räjäyttävän T-kardinaaliristin Pluton, transformoijan, vallankumouksellisen Uranuksen ja laajentavan Jupiter-hyväntekijän kanssa.


Tuleva Leijonaportti Leijonan merkissä (26.7. - 12.8.) on jakso, jolloin näitä uusia evoluutioenergioita tai -koodeja vastaanotetaan voimakkaimmin. Sydän hallitsee Leijonaa ja näin galaktisia sydänenergioita virtaa maaplaneetalle ja harmonisoi meidät kaikkeuden sydämen kanssa! Kehotamme teitä avaamaan sydämenne tänä aikana yhdistyäksenne sisäänvirtaavien viidennen ulottuvuuden energioiden (rakkaus) ja Kristus-tietoisuuden kristalliverkon kanssa (ykseyden 12. ulottuvuus) tämän voimakkaan rakkaus- ja valoikkunan aikana.



Muutospotentiaali on ns. yli asteikon. Mullistus ja kaaos ovat "sääntönä", kun maailmamme uudelleenjärjestäminen voimistuu elokuun kardinaalisuurristin kautta. Kiinnittäkää siis turvavyönne, kun energiat revittelevät vielä lisää. Nämä kesäkuukausina kokemamme ailahtelevat energiat lieventyvät, kun käytämme valoamme, rakkauttamme ja energiaamme palvelemiseen ja kollektiivitietoisuutemme nostamiseen liittyen kaiken elämän yhtenäisyyteen ja ykseyteen. Liittykää ryhmiin lähellänne, joita tulee yhteen ja keskittyy tähän, tai liittykää johonkin maailmanlaajuiseen ohjelmaan, jolla on sama painopiste. Lähetän viestin, joka keskittyy yhdistymiseen Kristus-tietoisuuden ja yhtenäisyyden/ykseyden kristalliverkon kanssa. On todella voimallisinta liittyä maailmanlaajuiseen yhteisöön planeetan ja ihmiskunnan parantamiseksi.



Säämallien, maastopalojen ja Meksikonlahden öljyvuodon kaltaisten katastrofien välissä koemme ehdottomasti uuden maailman synnytystuskia, kun vanha maailma kuolee ympärillämme. Maaäiti ei kerrassaan enää siedä tasapainottomuutta ja tekee, mitä vaaditaan tasapainon luomiseen. Valtavia asioita on tapahduttava kaikkien huomion saamiseksi siihen, että on luotava asioiden uusi tekemistapa. Se mitä koemme, vaaditaan muutoksen aikaansaamiseksi, vaikka se näyttääkin kamalalta. Silloin kun on tarvetta muuttaa ihmiskunnan massatietoisuutta, näytetään vaadittavan merkittäviä tapahtumia, jotka puuttuvat pääväestön mukavuusalueeseen.



Meillä on paljon poliittista levottomuutta, mitä ilmentyy tämän suuren muutoksen tuloksena ja mikä vaikuttaa kaaokselta ja katastrofilta. Öljyvuodon kaltaiset tapahtumat ovat niin katastrofaalisia vaikutuksiltaan, että tulee esiin tarvetta uusiin tapoihin saada polttoainetta, kun tunnistamme ne valtavat vahingot, joita voi tulla polttoainetarpeestamme. Se kuristusote mikä vanhoilla pohatoilla on ollut maailmasta, irtoaa lopulta, kun teknologiat joita on jo käytettävissä, otetaan vapauttamaan meidät öljytarpeesta. (Teknologia joka olisi voinut vapauttaa meidät ja on ollut saatavilla 1900-luvun alusta saakka, otetaan käyttöön.)



Hyvä uutinen on, että valtameret saavat paljon tukea taivaallisista asetelmista ja hengeltä auttamaan niiden uusien energioiden aktivoimisessa, jotka suojelevat valtameriämme, kun kuljemme eteenpäin. Yhdistykää valaisiin ja delfiineihin meditoinneissanne ja lisätkää valonne ja rakkautenne niiden tekemään työhön, kun ne harmonisoivat tulevat energiat tukemaan omaa maailmaansa. Pitäkää tätä tietoisuudessanne näiden energioiden vahvistamiseksi, kun kuljemme eteenpäin.



Asioiden suuremmassa laajuudessa Maaäiti kiihdyttää valmistautuakseen tuleviin muutoksiin, joista koko galaksimme ja aurinkokuntamme laatii koreografiaa koko luomakunnan hyväksi. Meidän on aika yhdistyä taas muuhun aurinkokuntaan korkeammissa kokemusulottuvuuksissa ja näin Maaäiti tekee tarvittavia muutoksia energioidensa harmonisoimiseksi galaksimme ja aurinkokuntamme korkeampien taajuuksien kanssa. Tässä kesässä on kyse valmistautumisesta niihin suurempiin asetelmiin, jotka alkavat 10.10.10. Sitä seuraavat 11.11.11 ja huipentuma 12.12.12 ja 21.12.12 ja uusi aika-avaruuskokemus tai -todellisuus. Kiinnittäkää siis turvavyönne - muutokset tulevat, olemme sitten hereillä tai unessa.



Tämäkin menee ohi, kun uuden maailman suurempaa valoa tulee joka päivä. Pitäkää silmänne uudessa, kun rukoilette niiden puolesta, joihin vanha vaikuttaa, ja hengittäkää sydämeenne, kun ylläpidätte sydänkeskuksessanne visiota uudesta maailmasta, taivaasta maan päällä - tässä ja nyt! Tietäkää, että voimme vaikuttaa näkemällä ratkaisuja sovellettavan siellä, missä niitä tarvitaan nyt. Nähkää valittavan rauha sodan sijasta, nähkää maailman kansojen tulevan yhteen ratkaisemaan käsillä olevia ongelmia. Ennen kaikkea, kukistakaa pelkonne ja luottakaa, että kaikki on jumalaisen täydellisesti. Kaaoksesta tulee täydellinen tasapaino. Tämä on mahdollista, jos valitsemme tämän! Olemme tämän kollektiivitodellisuuden kanssaluojia. Kun liitymme yhdeksi rakkauden valossa, kaikki on mahdollista ja ilmentyy!



Ja lopuksi kutsumme teitä aloittamaan jokaisen päivän kiitollisuudella siitä, mitä haluatte maailmaanne tänään ja ensi viikolla, sekä uuteen maailmaanne, missä haluatte elää. Sillä kun kiitätte kaikista näistä monista asioista, joita toivotte, joista uneksitte jne., kun päätätte kiittää siitä, että näin on jo, annatte elämän sille, mitä kaipaatte. Viettäkää joka päivä aikaa kuvitellen kaikkia näitä ilon ja intohimon ilmaisumuotoja, jota haluatte, kiitollisena siitä, että kaikki on teidän nyt. Sitten luottakaa jumalaiseen syntymäoikeuteenne kanssaluojana, jolle on Jumalan yksilöllisenä inkarnoitumana annettu lahjaksi elämänsä ja todellisuutensa hallinta!



HARHAN YLI SIIRTYMINEN ON TÄRKEÄ ASKEL ETEENPÄIN



Siirtyminen harhan yli, jumalaisen armon valoon on käsillä oleva tehtävä, rakkaat ystävät.


Tällä kertaa haluaisimme puhua ajankohtaisista tilaisuuksista muuttaa havaintotapaanne nyt-hetkessä. Uuden valoaallot antavat teille tilaisuuden herätä ja ottaa vastaan nämä uudet kristallivalotaajuudet. Teille avautuu ovi nykyisten harhojenne vapauttamiseen ja henkilökohtaisen totuutenne ja täysivaltaisuutenne vaatimiseen. Muistakaa, rakkaat ystävät, olette myös Jumala!


Tiedämme, että monet teistä ovat alkaneet ymmärtää kvanttitodellisuuden periaatteita ja koko todellisuuden - yksilöllisen ja kollektiivisen - perusharhaperiaatteita holograafisessa universumissa. On kuitenkin tehtävä valintoja siitä, onko tietty harha pätevä henkilökohtaisessa todellisuudessanne tai kollektiivitodellisuudessa, kun siirrymme korkeampiin ulottuvuuksiin. Kehotamme teitä kohoamaan tilanteen tasalle!


On aikoja, rakkaat ystävät, jolloin harhasta voi tulla itsepetosta, kun siirrytte keskuksestanne hyväksymään toisten standardiajatukset ja -harhat vakauden ja ns. turvallisuuden vuoksi. Silloin kun päätätte pyytää tukea ja apua hengeltä, kristallivalo on ulottuvillanne auttamassa teitä näkemään, missä kohtaa ehkä teette tätä. "Pyytäkää ja teille annetaan!"


Kehotamme teitä käyttämään tarkkailijaitseä tiedostaaksenne, milloin joudutte kollektiivitietoisuuden ja sen työkalujen ansaan - valtavirtamenetelmien ansaan, joilla kontrolloidaan massoja. Esimerkki tästä olisi, kun sallitte median manipuloida itseänne. Valtavirta manipuloi tunteita matalammilla pelon ja vihan taajuuksilla luodakseen puutteen ja turvattomuuden harhan. Ja näin vihamielisyydestä tulee todellisuutta ja se estää ihmiskuntaa (jos sallisitte tämän) kokemasta totuuden siitä, keitä he todellisuudessa ovat, ja yhteyttä ykseyteen, yhtenäistietoisuuteen, yltäkylläisyyteen, sekä ilmaisemasta tätä totuutta harmoniana omassa todellisuuskokemuksessaan tässä hologrammissa, mitä kutsutaan maaplaneetaksi. Milloin tajuatte sen?


Tämän tuloksena monet teistä saattavat reagoida planeetan kriiseihin vihan ja pelon matalammilla taajuuksilla, mikä ilmentää erillisyystietoisuutta sen sijaan, että se kohottaa tietoisuutenne sydäntaajuuteen ja ilmentää yhtenäistietoisuutta ja luovia ratkaisuja.



VAPAUTEMME ON KAUPATTU NS. VAKAUDESTA
- VAI VALITSETTEKO TODELLISEN VAPAUDEN?


Kehotamme teitä luopumaan keskittymisestä sopeutumiseen - eli valheelliseen tunteeseen turvallisuudesta! Kehotamme teitä myös tarkastelemaan aktivistiasennetta, kun kehtoamme teitä nyt valitsemaan valaistumisen ja tietoisuutenne valaisemisen tai tuhon (kaksinaisuuden kaaos) välillä. Etsittekö vapautumista jostain vai pyrittekö vapauteen olla, kuka todellisuudessa olette. Energeettisesti ne ovat keskenään erilaisia. Kuitenkin kumpikin asema vaatii etsimään vapautta. (Kehotamme teitä miettimään tätä hetken.)


Ette voi taistella mitään vastaan tai muuttaa mitään samasta paikasta, mistä se luotiin. Kaksinaisuutta ei voi muuntaa kaksinaisuustietoisuudessa. Vain vapaana kaksinaisuustietoisuudesta voimme transformoida orjuutemme kaksinaisuuden koneistolle. Hengittäkää sydämeenne ja etsikää ratkaisuja, jotka perustuvat rakkauteen ja valoon sen sijaan, että toimitte reagoiden kaksinaisuuden havaintojen perusteella.


Kehotamme teitä käyttämään henkilökohtaista vapaata tahtoanne ja alkakaa ottaa alkuaskelia itsenne vapauttamiseksi oikeasti.


Miten teemme tämän, saatatte kysyä. Tämä alkaa ottamalla henkilökohtainen vastuu uusien valintojen tekemisestä jokaisessa nyt-hetkessä käsittääksenne, että vain te voitte muuttaa henkilökohtaisen kokemuksenne kollektiivitietoisuuden kokemuksesta. Päättäkää navigoida kaksinaistietoisuuden (erillisyys ja ristiriita) havaintojen ulkopuolella.


Taisteleminen vanhaa toimintamallia vastaan on jäämistä jumiin tuohon todellisuusulottuvuuteen. Vapautenne perustuu vastuun ottamiseen niistä valinnoista, missä ulottuvuudessa haluatte elää.


Kehotamme teitä navigoimaan kaksinaisuustietoisuuden ulkopuolella joka nyt-hetki. Nyt-hetkessä päättäkää muuttaa vanhan maailman vakiintuneita käyttäytymistapoja ja maailmanne transformoituu ja teidät nostetaan vapaaksi näistä vanhan maailman matalammista taajuuksista kokeaksenne uuden maailman tänään! Voimme murtautua vapaaksi - se on valinta nyt-hetkessä!


Kehotamme teitä valitsemaan vapauden apatiasta, pettymyksestä, masennuksesta ja erillisyydestä todelliseen itseen. Valitkaa vapaus erillisyydestä sielun kanssa. Henkilökohtaisella tasolla tämä merkitsee siirtymistä harhojen yli ja kykyä erottaa ne matalamman taajuuden tunnemallit, jotka luovat pelkoa, vihaa ja manipulointia, korkeamman itsen korkeamman ulottuvuuden impulsseista, jotka saavat aikaan luovia ratkaisuja ja ihmisten välistä harmoniaa ja luovuutta. Rakkaat ystävät, tämä merkitsee myös, että tarkkailijaitsen "työkalun" käyttäminen on oleellista pystyäksenne näkemään ja tuntemaan, milloin ette ole sopusoinnussa intohimoisen elämisen kanssa, milloin ette toimi omasta vilpittömyydestänne tai sitoutuminen itseänne kohtaan muuttunut ja milloin olette sallineet itsenne langeta niiden valmiiksi pakattujen ajatusten vaikutuksen ja harhan alle, jotka haluavat kontrolloida.


Tämän kesän energiat ovat todella intensiivisiä ja ainoa tapa vapautua vanhoista energioista on ottaa ohjakset, ottaa vastuu jokaisesta hetkestä valitsemalla rakkaus.


Kehotamme teitä muistamaan, että voitte valita joka nyt-hetki muuttavanne henkilökohtaista kokemustanne vanhan maailman kaksinaisuusenergioista ja vaatia vapautta näissä uusissa energioissa tänä aikana, kun kaikki mitä olette, yhdistyy jälleen! Kehotamme teitä vaatimaan jokaisella hengenvedolla astumisen sydänkeskukseenne, siihen rakkauteen, mitä olette, siihen valoon, mitä olette! Olette Jumala inkarnoituneena saamaan ihmiskokemuksen!


Kehotamme teitä rakastamaan itseänne niin, kuin rakastatte toisia. Muistakaa, että olette yhtä kaikkeuden kanssa. Ei ole erillisyyttä rakkaudesta, rakkaus on ainoa asia, mikä on todellinen! Ja te olette rakkautta! Loppu on matkaa tämän totuuden muistamiseen.


Ja niin se on, rakkaat ystävät, että kunnioitamme teitä valitsemanne matkan vuoksi. Teitä rakastetaan mittaamattomasti!


Olkaa siunattuja. Olemme yhtä - mestari Dakon, Sariniela, Anjuriel ja minä olen mitä minä olen.

-----------

Ei kommentteja: