10.7.2010

DL Zeta 9.7.10: AURINGONPIMENNYS 11.7. AVAA KOSMISEN PORTIN JUMALAISEEN RAKKAUTEEN



Kirjoittanut DL Zeta
9.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Tämä viikonloppu avaa portin suurempaan ilmentämiseen ja ehdottomaan rakkauteen. Tämä portti avautuu, kun täydellinen auringonpimennys Ravun uudessa kuussa tuo telepaattista kommunikointia jumaluuden kanssa. Kun aloitamme tämän uuden kuukierron, aloitamme myös uuden kappaleen oman "joksikin tulemisemme" kirjassa. Toivottomalla avosylin tervetulleeksi nämä energiat pystymme valelemaan luomiamme todellisuuksia uuden maan hyvin laajentuneilla energioilla ja rajattomilla mahdollisuuksilla. Tämä on aikaa, jolloin ne jotka ovat ottaneet askelia harmonisoituakseen korkeamman itsensä kanssa, säteilevät voimakkaampaa valoa sisätasoilla.



Tänä laajentavana aikana monet alkavat kehittää uusia henkisiä taitoja, kuten selvänäkö ja ulottuvuuksien välinen matkailu. Jotkut heräävät unista, missä he ovat olleet muiden maailman järjestelyissä tai ladanneet kehittyneen henkisen tiedon "käsikirjoituksia". Riippuen siitä, missä kohtaa henkilö on henkisessä heräämisessään, tämä uusi "näkemistaso" voi olla hyvin dramaattinen ja maata ravisuttava. Nämä energiat tuovat tietoisuutta kaikkiin kiinnikkeisiin tai tunnekannattimiin, joita on käytetty tasapainon ja turvallisuuden tunteen ylläpitämiseksi. Kun nämä kannattimet putoavat pois, saattaa tuntua vapaalta pudotukselta tunnetyhjiöön.



Tunnetyhjiön navigoimista rakastaen ja luottaen


Voitte navigoida tätä tyhjiötä tavoittelemalla suurempaa ymmärrystä ehdottomasta rakkaudesta ja avaamalla sydämenne vieläkin enemmän. Luottakaa, että korkeampi itsenne on opastamassa teitä ja ylläpitämässä teille rakastavaa tilaa, mihin astua. Kun astutte tähän rakkauden, avoimuuden ja luottamuksen tilaan, pystytte astumaan pidemmälle uuden ajan energiaan.



Tämä askel on syvällisin tähän mennessä. Monia kosmisia aktivointeja on tapahtunut viime kuukausina valmistelemaan tietä siihen muutokseen, mikä tapahtuu tällä viikolla. Kuunpimennys 26.6. laukaisi parantumisen ja vapautumisen syvillä tasoilla ja työnsi sarjan energiamuutoksia maaplaneetalle. Viimeiset kaksi viikkoa sallivat meidän päästä uusille parantumistasoille ja alkaa muodostaa visiota matkamme seuraavaa osaa varten.



Ehdoton rakkaus ja nopeutunut ilmentäminen


Sydänkeskuksen avaamisen lisäksi tämän viikon pimennys nopeuttaa ilmentämistä. Riippuen siitä, minne ajatukset, tunteet ja aikomukset on keskitettynä, ilmentäminen voi synnyttää huipputiloja tai epätoivon uusia syvyyksiä. Tämä on hetki kohottaa värähtelyänne ja saattaa tietoisuutenne korkeimpaan taajuuteen, mihin voitte päästä.



Tavoitelkaa korkeinta värähtelyä, mihin voitte päästä, ja kiinnittäkää huomiota tunteisiinne. Ne ovat parahimmat harmoniaindikaattorinne tällä hetkellä. Jos tunteenne ovat negatiiviset, tutkikaa, onko jokin alue, mille teidän täytyy kohdistaa huomionne juuri nyt. Voitte toivottaa tervetulleeksi pimennysenergiat ja työskennellä niiden kanssa parantaaksenne ja selvittääksenne kaiken, mikä seisoo tunnevapautenne tiellä. Tunnevapaus sallii teidän kokea ehdotonta rakkautta itseänne ja toisia kohtaan.



Uskokaa teitä ympäröiviin siunauksiin


Tämä viikonloppu palvelee siirtymäriittinä, missä teillä on tilaisuus nähdä kaikki, mikä tulee eteenne, siunauksena tai esteenä. Tänä aikana energiat on asetettu suurta laajentumista varten, joten huomaatte helpommaksi kuin koskaan uskoa siunauksiin, joita on ympärillänne. Päättämällä nähdä siunauksena kaikki, mitä ilmestyy elämäänne, hävitätte tehokkaasti kaikki esteet, joita ilmestyy polullenne.



Ylläpitämällä korkean tiedostamistason voitte tarkistaa päivän mittaan, tunnetteko olevanne ylipääsemättömien haasteiden taakan alla vai sallitteko laajentuneiden energioiden virrata lävitsenne ja vahvistaa kykyänne transformoida kaiken kohtaamanne ehdottoman rakkauden kirkkaassa valossa.



Joka kerta kun tunnette vastustavanne ja kamppailevanne, vain hidastakaa, seiskää suorana ja nähkää energioiden virtaavan kruunuchakranne läpi ja sitten koko järjestelmäänne. Nähkää tämän suuren jumalaisen rakkausvalelun virtaavan korkeammasta itsestänne. Nähkää säteilevänne sitä ulospäin kaikille, jotka kohtaatte, ja pankaa merkille, millaista rauhallisuutta tunnette.



Tuleminen vahvaksi universaalin rakkauden voimaksi


Yksi tapa saavuttaa korkein värähtely, mihin voitte päästä, on palvella vähäosaisia ja toimia kaikkien aistivien olentojen ja ympäristön puolesta. Tästä rakkauden ja palvelemisen tilasta toimiminen niiden hyväksi, jotka eivät ole yhtä vahvoja ja voimaantuneita kuin te, sallii teidän tulla vahvemmaksi ja rakastavammaksi voimaksi universumissa. Niiden auttaminen jotka eivät pysty puhumaan tai toimimaan omasta puolestaan, käynnistää voimakkaat jumalaiset feminiinienergiat, joita välitetään maan päälle tämän auringonpimennyksen aikana.



Menneisyyden parantaminen ja irtipäästäminen


Tästä sallimisen tilasta pystytte päästämään irti menneisyydestä rakkaudella. Kiitollisuuden ilmaiseminen kaikkea ollutta kohtaan avaa oven uusiin mahdollisuuksiin, joita avautuu nyt edessänne.



Kun astutte täydemmin ehdottomaan rakkauteen, pystytte vastaanottamaan pyhän haavanne viestin. Pyhä haavanne sisältää niiden henkisten oppituntienne olemuksen, jotka toitte tähän elämään. Tällä viikolla kosminen ovi tuo voimallisia, uusia mahdollisuuksia parantaa pyhä haava ja saavuttaa tunnevapaus.



Tulevaisuuden todellisuuksien siementen kylväminen


Uusikuu on aina parasta aikaa kääntyä sisäänpäin ja kylvää tulevien todellisuuksien siemeniä. Tällä viikolla voi kylvää siemeniä alitajuntanne rikkaaseen maaperään uusista suhteista, uusista ilmennyksistä ja uudista aluista. Energisoikaa ja vaalikaa näitä tämän auringonpimennyksen aikana ja näette niiden ilmentyvän fyysiseen todellisuuteen tulevina viikkoina ja kuukausina. Kaikki mitä pyritte luomaan, ilmentyy nyt ennätysvauhdilla.



Suhteita voidaan transformoida ja parantaa tänä aikana, kun on helpompaa astua ykseyteen yhdistämällä jumalaisen feminiinisyytenne ja maskuliinisuutenne. Monet muut astuvat heräämisen syvemmille tasoille tällä viikolla auttamaan tien viitoittamista uuteen aikaan maaplaneetalla.



Uusi aika maaplaneetalla paljastuu rakkauden ja ymmärryksen kirkkaassa valossa. Kun näette maailman hengen silmin, pystytte näkemään vain ykseyden ja yhteyden ja toimimaan tästä jumalaisen rakkauden näkökulmasta.



On mahdollista harmonisoitua auringonpimennyksen kanssa ja käyttää tämä voimallinen aika energioiden keskittämiseksi positiivisiin luomuksiin, sisäiseen parantumiseen ja transformoitumiseen.

Keskittymällä korkeimpaan värähtelyyn, mihin voitte päästä, luotte perusteita uuteen, luovempaan ja henkisesti voimaantuneempaan versioon itsestänne.



-----------

Ei kommentteja: