7.7.2010

Auringonpimennys / Solar Eclipse 11th of July




Tällä viikolla se Auringonpimennys sitten tapahtuu sunnuntaina 11.7 noin klo 22 Suomen aikaa.



Monenlaista kipuilua ja edelleen ajoittaista armotonta väsymystä on luvassa sopivissa määrin jokaiselle meistä. Jatkan saman tärkeän asian toistamista. Nyt on osattava olla armollinen itselleen ja uskallettava levät silloin kun tarvetta ilmenee.


Sellaiset asiat, joilla on merkitystä sinulle ja tulevaisuudellesi, tapahtuvat nyt suhteellisen helposti ja vaivattomasti. Määrittele elämäsi uudelleen ja ota mukaasi vain hyvältä tuntuvia asioita ja ihmisiä. Sinähän sen lopulta saat päättää ihan itse. Menestys on hyvä elämä ja sen voit tehdä vain itse itsellesi.


Auringonpimennys vahvistaa Suuren Ristin energioita ja viikonloppuna on aivan erityisen tärkeää pitää mieli korkealla ja nauttia elämästä. Katsellaan yhdessä, mitä pimennys vaikuttaa maailman talouteen ja vaikkapa Nokiaan. Olemme itse jo muuttaneet olemattomat arvopaperimme rahaksi ja saman on tehnyt myös melkoisen moni niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Onko se viisasta vai ei? Se on jokaisen nyt osattava päättää ihan itsekseen.


Lähde: Päivi Kaskimäki / Astro.fi






On Sunday, 2010 July 11, a total eclipse of the Sun is visible from within a narrow corridor that traverses Earth's southern Hemisphere.

The path of the Moon's umbral shadow crosses the South Pacific Ocean where it makes no landfall except for Mangaia (Cook Islands) and Easter Island (Isla de Pascua).


The path of totality ends just after reaching southern Chile and Argentina. The Moon's penumbral shadow produces a partial eclipse visible from a much larger region covering the South Pacific and southern South America.







Ei kommentteja: