14.7.2010

Sonia Choquette
Trust your Intuition - työpaja


3.9. - 5.9.2010 Helsingissä


Sonia Choquette


“Intuitio on jokaisella oleva kyky, jota jokainen voi hyödyntää,
johon jokainen voi luottaa ja jota jokainen tarvitsee.”




Sonia Choquette on kansainvälisesti tunnettu intuitiivinen parantaja ja henkinen opettaja, joka on yli 30 vuoden ajan auttanut ihmisiä löytämään elämänsä tarkoituksen opettamalla heitä kuuntelemaan omaa sisäistä
ääntään – intuitiotaan.



Sonian polku henkisenä parantajana alkoi teini-iässä. Hän on vuosien varrella tavannut tuhansia ihmisiä: nuoria ja vanhoja, naimisissa olevia ja eronneita, rikkaita ja köyhiä, terveitä ja sairaita.



Jokaisella on intuitiivisia tuntemuksia, mutta ne ilmenevät niin hienovaraisesti, että monet eivät ota niitä vakavasti eivätkä siksi pysty hyötymään niistä. Sonian missio on auttaa ihmisiä tekemään vahvasta ja vakaasta intuitiosta päivittäisen elämän työkalun.



Sonia on opiskellut Denverin Yliopistossa Yhdysvalloissa sekä Sorbonnessa, Pariisissa. Hän on valmistunut metafysiikan tohtoriksi American Institute of Holistic Theology -instituutista.



Sonia on kirjoittanut 15 kirjaa, kuten esimerkiksi Diary of a Psychic, Trust Your Vibes, Soul Lessons and Soul Purpose, The Psychic Pathway, The Answer is Simple, Ask Your Guides, The Intuitive Spark ja Your Heart’s Desire.


Monet hänen kirjoistaan on käännetty muille kielille (yli 3o kieltä), myös suomeksi (suomalainen kustantaja: Michael-Kirjat). Sonia luennoi ja pitää työpajoja ympäri maailman.



Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua Sonian hauskaan ja rentoon Trust Your Intuition -työpajaan Helsingissä! Kurssiviikonlopun aikana Sonia opettaa meille, miten saamme yhteyden sisäiseen ääneemme eli intuitioon, miten voimme luottaa siihen, ja miten voimme hyötyä intuition kuuntelemisesta joka päivä!

Tällä kertaa kurssi järjestetään vain englanniksi, mutta sinun tarvitsee vain osata
kuunnella - englannin puhumista ei vaadita. Myös pientä tulkkausapua löytyy
tarvittaessa.


Työpaja koostuu Sonian opastuksesta ja kertomuksista, pienistä ryhmäkeskusteluista sekä yhteisistä keskusteluista. Ilmapiiri on rento ja epämuodollinen eikä muistiinpanoja tarvitse tehdä. Tärkeintä on olla mukana siten kuin sinulle on hyvä ja mukava, ja pitää mieli avoimena!


Työpajan yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa Sonian kirjoja sekä keskustella niistä Sonian itsensä kanssa.



Michael-kirjat julkaisemat käännetyt Sonia Choquetten kirjat:

 


Työpajan yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa Sonian kirjoja ja saada Sonian nimikirjoituksen niihin.


Lue lisää: http://www.trustyourvibes.com/



Järjestäjät:

Susanne Snellman / Alles Studio
susanne@allesstudio.fi
susanne@pp.htv.fi
puh. 040 746 6686


Tervetuloa!

Ei kommentteja: