31.7.2010

AKTIIVISEN KUOLEMAN ALUE - PORTTI TOISELLE PUOLELLE

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo
27.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




Viime energiapäivityksessä mainitsin, että 26.7. oli portaalivoimapesä ja että olimme lähestymässä lopun loppua. Tänään näkymättömät lisäävät, että koko viikko on voimapesää … että kuljemme hyvin tärkeän (tulkinta: haastavan) viikon läpi ja jos olemme tietoinen siitä, mitä ilmenee, matka toiselle puolelle on paljon helpompi kulkea.



"Niille jotka ymmärtävät tämän käytävän täysin, tämä voi olla suuren irtipäästämisen ja puhdistumisen aikaa. Antakaa itsenne tuntea läsnäolevan hetken laajentuminen ja vapaus tietäen, että kaikki on aivan täydellistä maailmassanne." -Plejadilaiset



Ilmeisesti tämä viikko on valtava käytävä, joka johtaa suureen laajentumiseen ja menneisyytemme monien kurittomien elementtien loppuunsaattamiseen.


Näytämme olevan paikassa, joka tuntuu aktiivisen kuoleman alueelta.


Samalla tavalla kuin fyysisessä kuolemassa ja juuri ennen uudestisyntymää, meidän on ensin päästettävä irti kaikista tunnekiinnikkeistä päästäksemme toiselle puolelle, missä rakkaus lisääntyy suuremmassa määrin. Tämän välttämättömän irrottautumisprosessin vuoksi meitä kannustetaan (eli pakotetaan) päästämään irti KAIKISTA vanhentuneista elementeistä ja jäljellä olevista kiinnikkeistä, jotta voimme päästä täysin henkilökohtaisten luomustemme seuraavalle tasolle.


Tämä merkitsee periaatteessa, että se mistä ikinä pidämmekin vielä kiinni, on edessämme tällä viikolla näyttäen meille täsmällisesti, minkä osalta meidän on neutraloiduttava päästäksemme läpi. Näkymättömät kutsuvat tätä käytävää eräänlaiseksi tarkistuspisteeksi, minkä on tarkoitus riisua meistä kaikki jäljellä oleva, mikä ei ole aitoa ja todellista.


Siis ei, ei ehdottomasti näytä helpolta viikolta, mutta välttämättömältä ja jumalaisesti järjestetyltä voidaksemme siirtyä tästä elämästä seuraavaan. Yksi asia näyttää meillä toimivan: hyvin suunniteltu apatian suojakenttä, mikä tekee mahdolliseksi siirtymän tekemisen vähän vakautta muistuttavasti. Meidät tavallaan on kytketty irti tunteellisesti elämästä, mikä on loppumassa, jotta voimme kytkeytyä elämään, joka on alkamassa.


Tämän tunneirrallisuuden vuoksi - ja maanantain täyskuusta lähtien - olette yhtäkkiä saattaneet käsitellä merkittäviä pelkoja tai ratkaisemattomia tunnekysymyksiä, mutta jotenkin onnistuneet ylläpitämään tasapainon, rauhan ja objektiivisuuden. Tervetuliaislahja - jos minulta kysytään.


Luulen myös, että tähän Henkinen hierarkia viittasi viime lähetyksessään, kun he sanoivat:


"Tämä merkityksellinen tapahtuma voidaan oivaltaa hienovaraisessa, mutta kasvavassa kyvyssänne vakiintua tuleviin ja ennenkuulumattomiin taajuuksiin, kun huomaatte kykenevänne paremmin pysymään tunnetyyneyden tilassa huolimatta intensiivisyydestä, mitä ympärillänne tällä hetkellä on."



Miten mennä läpi


Irrottautumisen myötä tulee aina suuren henkisen kurinalaisuuden tarvetta. Ei meitä varsinaisesti testata, mutta meidän on vedettävä tämä hyvin hiottu työkalu henkisestä arsenaalistamme auttamaan meitä siirtymisessä mahdollisimman vaivattomasti.



Suuren osan elämästämme olemme juosseet pakoon sitä, mikä tuottaa meille tuskaa, ja antaneet itsemme pysyä halvaantuneena peloistamme ja nyt tämän voimakkaan portin (ja valtavan sielutyön) kautta meillä on lopulta tilaisuus vapautua näistä vanhentuneista energioista ja käsittää täysin potentiaalimme luoda, huolimatta niistä monista ulkoisista olosuhteista, jotka uhkaavat suistaa meidät raiteiltamme.



Ja mitä varten tämä viikko on?
Testaamaan taitojamme pysyä omassa keskuksessamme noista syvistä tunnelaukaisimista huolimatta, jotka tulevat esiin käsiteltäväksemme (jos eivät ole jo tulleet).
Jos voimme saavuttaa tämän, jos pystymme kulkemaan tämän HYVIN kapean oven läpi täysin läsnä ja täysin ilman tavoitteita, koemme merkittävän muutoksen monilla tasoilla.



Miten käsitellä


Minulle annetaan kolme avainvaatimusta tämän portin läpi kulkemiseksi vaivattomasti:



1) Päästä irti, päästä irti, päästä irti …
sitten päästä vielä vähän lisää irti.
Kaikki, mikä pitää sinua tunteellisesti sidottuna, haastaa nyt kovasti.

 
2) Pysy läsnä.
Salli itsesi löytää ja pitää mielentila, mikä vaaditaan antautumiseksi täysin jokaiseen hetkeen.
Jos luiskahdat menneisyys- (pitäisi, voisi) tai tulevaisuus- (mitä jos?) ajatteluun, kohtaat paljon kärsimystä. Pysy jokaisessa hetkessä, kun se tulee.

 
3) Anna sen OLLA, mitä on … vastustamatta.
Vapauta itsesi roskasta käsittäen, että kaikki on täysin hyvin tässä ja jokaisessa hetkessä. Vapauta itsesi vastuusta (kiinnittymisestä) muihin ja ymmärrä täysin, että
heidän polkunsa on ainutlaatuinen heille ja sinun polkusi sinulle.



Ennen kaikkea meitä yllytetään muistamaan, että tämän matkan loppuunsaattamiseksi meiltä vaaditaan vain yhtä asiaa: täydellistä läsnäoloa rakkaudessa.



Tässä siirtymässä on kyse OLEMISESTA … olemisesta vapaa, selkeä, läsnä, aito ja rakkautta.


Kaikkien monien puhdistamisvuosien jälkeen rakkaus on todella kaikki, mitä on jäljellä ja minkä otamme mukaamme - muttei rakkaus kiinnittymisen muodossa, vaan rakkaus todellisen vapauden muodossa. Tämä viikko varmistaa, että olemme hyvin varustautuneita päästämään täysin irti rakkaudessa.


Ja jos koskaan on pakko kuunnella sisäistä opastustanne, se aika on ehdottomasti nyt!



"Päästäkää irti peloistanne, päästäkää irti huolistanne, päästäkää irti syyllisyydestänne, päästäkää irti kyvyttömyyden tunteistanne.

Teitä opastetaan tämän läpi huolehtien ja suojellen hyvin, ja jos rakastatte itseänne täysin ja ehdoitta, tämä portti avautuu laajemmalle kuin taivaat toivottamaan teidät tervetulleeksi!"



Nähdään toisella puolella …


Lauren
-----------

Ei kommentteja: