1.7.2010

EU kansalaisten internet-haut tullaan tallentamaan tietokantoihin



Euroopan Unioni on päättänyt ottaa Written Declaration 29:n käyttöön 371 mepin valtuutuksella, jonka perusteella jokaisen Euroopan Unionin kansalaisen tekemät internet-haut tullaan tallentamaan tietokantoihin.


Julkilausumaa on perusteltu Orwellimaisesti naisten ja lasten suojelemisella ja jopa demokratian turvaamisella.

Käytännössä direktiivi. johon julkilausuma liittyy, ei tule vaikuttamaan terrorismin tai vastaavan ehkäisyyn, mutta yksityinen tiedonsiirto internetin välityksellä tulee romutetuksi.

EU:ta ollaan nopeasti ajamassa valvontayhteiskunnaksi  ja perusteiksi esitetään pedofiili- tai terrorismikorttia.

Terroristit kyllä osaavat käyttää salattuja yhteyksiä ja Scrooglea, jolloin haut eivät päädy tietokantoihin. Tämän julkilauluman tarkoituksena olisi siis lisätä EU-kansalaisten vakoilua ja se myös tulisi riisumaan heille kuuluvaa yksityisyydensuojaa entisestään.

Suomalaiset mepit jotka allekirjoittivat julkilausuman:
Sari Essayah (kd.)
Ville Itälä (kok.)
Eija-Riitta Korhola (kok.)
Hannu Takkula (kesk.)
Timo Soini (ps.)






Vielä tänään internetliikenteen vakoilu on lähinnä Yhdysvaltojen NSA:n harteilla. Mutta tulevaisuudessa Euroopassa on tarkoitus ottaa käyttöön yksi ns. supertietokone, joka liittyy hyvin todennäköisesti tähän "Written Declaration 29" uudistukseen. Euroopan Unionia ollaan nyt siis väkisin viemässä kohti Orwellimaisempaa kehitystä ja tätä linjaa ajaa salaisen maailmaeliitin johto, joka koostuu lähinnä Rockefellerien suvun edustajista.


Täytyy muistuttaa, että Rockefellerit ovat edelleen maailman rikkain suku ja heidän sukunsa intressit ovat aina liittyneet mm. sotien järjestämiseen, koska heidän porukkansa, sekä muut ase/huumetehtaiden omistajat käärivät voitot ja aseita täytyy myös jatkuvasti myydä sotien toisille osapuolille.

Aiheeseen liittyviä videoita:




Ei kommentteja: