11.7.2010

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE 30.6.-7.7.2010


Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
30.6.-7.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




Kysymys:
Mestarit, auttakaa minua ymmärtämään suhdettani aviomiehen kanssa. Kaikki näyttää ulkoapäin hyvältä. Meillä on monia yhteisiä asioita ja yhteistä kansainvälistä elämäntyyliämme monet kadehtivat. Yli 20 vuoden riitelemisen jälkeen avioliitto ei ole ollut tunteellisesti onnellinen.

Kun yritin saada meille apua monilta terapeuteilta, mieheni sivuutti kaikki yritykseni. Kun tunsin viimein olevani valmis jättämään hänet, hänestä on tullut hyvin lempeä ja hän yrittää tehdä kaikkensa tehdäkseen minusta onnellisen, mutta minusta tuntuu, että suhteemme on muuttunut ja minun pitäisi mennä omille teilleni - erossa hänestä.
Huomaan olevani kyvytön tai peloissani tehdäkseni sen ja kertoakseni hänelle.

Mistä tässä kaikessa on kyse? Mikä on sielujemme sisäinen sopimus ja mikä on sieluni korkein tarkoitus tässä?
-Kaisa, Suomi


Vastaus:
Teidän sielunne järjestivät sarjan koettelemuksia toisilleen. Sinä halusit kokea oivalluksen valinnanvapaudesta kohdatessasi itsearvostuksen, itsevarmuuden, itsensä rakastamisen, kontrolloinnin ja vastuun kysymyksiä. Olet kohdannut näitä kokeita, muttet ole hyväksynyt lopputulosta.


Elämänne jännittävyys veti sinut hyväksymään kaiken, mitä miehesi päätti - näin sinulla ei ole mitään vastuuta. Nyt harkitset tuon voiman ottamista takaisin ja omien päätöstesi tekemistä. Tuntemasi pelko on sidottu itseesi liittyviin kysymyksiin. Et usko voivasi elää yksin. Et usko sinulla olevan, mitä vaaditaan elämäsi hallitsemiseksi ilman häntä. Ja kuka sinua sitten rakastaisi ja elättäisi?


Aviomiehesi aistii, että olet voimistumassa ja pääsemässä lähemmäs sen oivaltamista, että kykenet olemaan olemassa ilman häntä, joten hän on päättänyt panostaa itsestään pitääkseen sinut maisemissa. Hänestä tulee sitä, mitä luulit hänen olevan mennessäsi naimisiin hänen kanssaan: suloinen, lempeä ja sitoutunut. Olet ollut yhteisaikanne hänen omaisuuttaan eikä hän halua myöntää, ettei hän pystyisi pitämään sinua.


Pelkosi kertoa hänelle on osa vanhaa uskomusjärjestelmää, mikä sanoo, että mies on aina kontrollissa ja oikeassa kaikesta - sinun on oltava tottelevainen pikkuvaimo. Olet antanut hänelle voimasi tehdä päätöksiä omasta elämästäsi niin pitkään, että epäröit ottaa sen takaisin. Sinun täytyy hyväksyä, että tiedät enemmän kuin hän siitä, mikä tekee sinut onnelliseksi. Myönnä itsellesi, että olet yhtä voimakas kuin hän, koska kaikki sielut ovat samanlaisia.


Salainen asia täyttymykselliseen elämään maan päällä on yhdistyminen itsensä rakastamiseen. Kaikki sielut ovat peräisin ehdottomasti rakastavasta Lähteestä ja heidän olemuksensa on ehdoton rakkaus. Harvat koskaan tuovat tuon rakkauden fyysiseen elämään. Tee se ja voit tehdä mitä tahansa.





Kysymys:
Mestarit, voitteko selittää suhdetta teidän ja niiden Abrahamiksi kutsuttujen opettajien kanssa, joita tällä hetkellä kanavoi Esther Hicks? Teidän viestinne näyttävät erilaisilta. He sanovat, että luomme todellisuutemme maan päällä ajatuksillamme, kun elämme elämää joka päivä.

He sanovat, että tulimme tarkoituksenamme ilo, vapaus ja kasvu, kun taas te näytätte sanovan, ettei ihmisillä ole mitään kontrollia siihen, mitä meille tapahtuu täällä maan päällä, ja meidät laitetaan sielumme ennalta järjestämiin tilanteisiin eikä meillä on kontrollia siitä, mitä meidän täytyy oppia käsittelemään.

Pystymmekö siis luomaan todellisuutemme maan päällä?
Jos haluan olla varakas, mutta sieluni on päättänyt minun olevan köyhä, onko mitään itua yrittää tuntea yltäkylläisyyttä?
Mikä on samanlaista näiden kahden opettajaryhmän välillä?
-Tanudja, Australia


Vastaus:
Abraham on sieluryhmä aivan kuin me. Jotkut Abrahamin jäsenet ovat myös Henkimaailman mestareiden jäseniä. Jos otat kummankin ryhmän viestit kokonaisuutena, näet, ettei niissä ole eroa, mutta ne lähestyvät elämän oppitunteja eri näkökulmasta.


Abraham käsittelee päivittäisiä toimia. Tämä ryhmä korostaa, että kaikki sielut voivat luoda oman todellisuutensa ja että olemuksenne - mikä on ehdotonta rakkautta - sallii teidän valita ilon, vapauden ja kasvun, jos teette niistä uskomuksia, joiden mukaan elätte päivittäistä elämäänne. Tässä viestissä on kyse positiivisesta vahvistamisesta (kuten affirmaatiot), jotta päästään eroon negatiivisuudesta ja sallitaan mahdollisuus onnelliseen elämään. Samalla tavalla kun tarvitsette peruskoulua ja high schoolia valmistuaksenne astumaan työmaailmaan, teidän on tehtävä tämä ensin, ennen kuin voitte siirtyä eteenpäin elämässänne.


Me erikoistumme menemään syvemmälle kulissien takaiseen henkiseen kasvuohjelmaan, mitä jokainen sielu tulee maan päälle toteuttamaan. Tämä olisi college tai valmistumisen jälkeistä informaatiota ja teoriaa, mitä vain niiden täytyy ymmärtää, jotka käyttävät aikaa valaistumiseen.


Informoimme lukijoitamme sielun matkasta ja askelista, joita jokainen sielu käy läpi maan päällä ja ennen sitä. Tärkein viestimme on, että riippumatta siitä, mitä sielut ovat suunnitelleet kokevansa tässä elämässä, heillä on täydellinen valinnanvapaus siinä, mitä tehdä ja miten suorittaa tehtävänsä.


Jos haluat olla varakas elämässä, missä halusit oppia köyhyydestä, sinun on ensin ymmärrettävä, mitä rahan puute merkitsee sinulle (elämän oppitunti), ennen kuin voit siirtyä käsittelemään rahaa varallisuutena. Sitten yltäkylläisyyden tavoittelu on opiskelemasi oppitunti. Vain silloin kun uskot, että sinun pitäisi pärjätä ilman rahaa ja unohdat Abrahamin opetukset ilmentämisestä, et pysty karistamaan köyhyyttä.



Kysymys:
Mestarit, rakastan erästä henkilöä ja välitän hänestä hyvin paljon. Tällä hetkellä emme ole kommunikointiyhteydessä ollenkaan. Minulla on ollut visioita rakkaudesta ja elämästä yhdessä. Eri kertoina psyykkiset, metafyysiset tai henkiset ääneni ovat vihjanneet, että olemme yhdessä, ja toisilla kerroilla eivät.

Tiedän olevani uskomattomalla itsensä löytämisen ja mahdollisesti mestaruuden matkalla. Minun täytyy tietää hänen merkityksensä elämässäni. Myös, mitä ovat esteet jatkuvalle ja täsmälliselle psyykkiselle herkkyydelleni ja parantaville kanavointikyvyilleni?
Missä kohtaa olen elämäni tarkoituksen ja suunnan tietämisessä, ymmärtämisessä ja hyväksymisessä?
Mitä minun pitäisi tehdä? Kun etsin henkisen keskukseni, tiedän näissä kysymyksissä olevan kerroksia.
-Barry, USA


Vastaus:
Sielun matkan ensimmäinen lähtökohta: olette aina siinä kohtaa, missä teidän pitäisi silloin olla. Kun käytte läpi ihmisprosessia, sitä ohjaavat valinnat, joita teette sillä hetkellä, ei jokin sellainen, mitä päätitte ennen tulemistanne maan päälle.


Olet "havittelija" - ei mitenkään epätavallista ihmiselle. Näet tai luet jotain ja haluat olla tuo ihminen tai kyetä tekemään tuon asian. Olet sen vuoksi kehittänyt uskomusjärjestelmän, että olet jo virittynyt luonnon ja universumin kanssa ja siksi olet aina oikeassa. Ongelmana on, että tiedät, ettei tämä ole totta, koska sinulla on vaikeuksia saada mielikuvitustasi ja unelmiasi sopimaan yhteen sen kanssa, mitä sinulle ja ympärilläsi tapahtuu.


Vahvat uskomukset voivat tuntua ehdottoman oikeilta sinulle. Olet luonut fantasiamaailman tästä ihmisestä ja hän tuskin tietään olemassaolostasi. Ajan viettäminen ajatellen häntä on yhtä kuin todellisuutta sinulle, muttei se ole mitään muuta kuin fantasiamaailma, kuin julkkiksen palvontaa.


Kokemasi esteet liittyvät siihen, ettet koskaan täysin sulje ajattelevaa mieltäsi, kun yrität yhdistyä ei-fyysisiin energioihin. Mielesi tekee omat tulkintansa siitä, mitä tapahtuu, sen sijaan, että annat henkien ja korkeamman itsesi antaa sinulle kuvan toiminnasta. Pelkkä unelmointi ei saa mitään tapahtumaan.


Tämä henkilö on elämässäsi, jotta käsittäisit, että se mitä luot, on mielikuvitusta, vaikka luulet ilmentäväsi. Aikomus on avain jonkin sellaisen tuottamiseen, jonka kanssa voit olla fyysisesti vuorovaikutuksessa. Vietä aikaa meditoiden, kunnes saavutat hiljaisuuden, mihin mieli ei sekaannu. Sitten anna korkeamman itsesi informoida sinulle, mitä olet suunnitellut tätä elämää varten.





Kysymys:
Mestarit, tunsin kohdanneeni kaksoisliekkini. Meillä oli niin voimakas yhteys, että minulla oli usein näkyjä olemisestamme vihreässä pyörivässä ympyrässä. Hänellä diagnosoitiin skitsofrenia kaksi vuotta sen jälkeen, kun olimme menneet naimisiin. Intensiivisen rakkautemme vuoksi olimme sopineet, että haluaisimme toisen siirtyvän eteenpäin elämässään, jos joitain tapahtuisi toiselle. Tämä keskustelu oli ainoa asia, mikä antoi minun jatkaa elämääni.

Oliko hän kaksoisliekkini?
Jos joku on henkisesti sairas, onko hänen sielunsa kehon ansassa, kunnes keho kuolee?
Onko hänen sielunsa edelleen elämässäni jollain tavalla, kenties lapsieni kautta?
-Sharon, USA


Vastaus:
Miehesi ei ollut kaksoisliekkisi, mutta hän on sieluryhmäsi jäsen - pieni ryhmä, jonka kanssa usein inkarnoidut, jotta se auttaisi sinua elämänoppitunneissasi. Olet viettänyt monta elämää tämän sielun kanssa ja energianne on hyvin synkronissa - silloin kun siihen ei sekaannuta.


Keskustelunne siirtymisestä eteenpäin avioliitosta ongelmatapauksessa käytiin, jotta voisit nähdä kyseisen oppitunnin eri näkökulmasta. Miehesi halusi kokea henkistä hämmennystä nähdäkseen, pystyisikö hän löytämään tavan tasapainottua. Hän ei ole pystynyt siihen. Sinä halusit käsitellä syyllisyys- ja vastuukysymyksiä ja pärjäät hyvin niiden osalta.


Hänen sielunsa on edelleen tuossa kehossa aivan yhtä paljon kuin kenen tahansa, joka on läsnä.
Sieluilla on ihmiskehossa kyky siirtää tietoisuutensa sisään ja ulos, vierailla toisissa paikoissa suorittamassa vaadittavia tehtäviä ja ylläpitää minimaalista kontaktia alkuperäisen kehon kanssa sen pitämiseksi hengissä.
Sielu ei ole koskaan ansassa, koska sillä on valinnanvapaus tehdä ja mennä, miten haluaa.


Kaikilla sieluilla on energeettinen yhteys kaikkiin toisiin sieluihin. Kyky tuntea tämä yhteys vaatii sen hyväksymistä ja uskomista, että niin on. Et koskaan menetä sitä aikaa, minkä olet viettänyt hänen sielunsa kanssa joka kerta, kun olette olleet yhdessä. Muistot, myös lyhyestä ajasta tässä elämässä, pysyvät elävinä, jos niin valitset.





Kysymys:
Mestarit, olen lukenut viime aikoina matelijavaikutuksen mahdollisuudesta maan päällä. Esimerkiksi että ne ehkä manipuloivat ihmisiä hallitustemme kautta tai ruokkivat itseään peloillamme ja negatiivisilla energioillamme.

Voisitteko antaa vähän selkeyttä tähän aiheeseen?
-Wendy, Iso-Britannia


Vastaus:
Urbaanilegendoja matelijaroduista on levitetty lisääntyvällä taajuudella. Kertomukset matelijoiden piiloutumisesta ihmiskuoreen ovat kukoistaneet televisiosarjan "V" esittelemisestä saakka ja nyt sen palattua ruutuun tänä vuonna.


Onko matelijaolentojen salaliitto soluttautunut maailman hallituksiin? Ei.
Kontrolloivatko ne vallanpitäjiä pahasta salaseurasta? Eivät.
Onko universumissa lajeja, jotka vaikuttaisivat ihmisistä matelijoilta? On.
Onko niillä siirtokuntia maan päällä? Ei.
Käyvätkö ne uteliaisuudesta silloin tällöin maan päällä? Kyllä.
Onko maan päällä tällä hetkellä sieluja ihmismuodossa, jotka ovat eläneet matelijaplaneetoilla ja olleet tuossa muodossa? On.
Onko heillä toisinaan muistikuvia matelijaelämistään? On.
Onko fakta ja fiktio yhdistynyt monien ihmisten mielessä? On.


Kaikki energiat jotka tukevat negatiivisia tuntemuksia sisällänne, ovat peräisin pelosta. Jätettäessä noteeraamatta negatiivisuus kasvaa ja kerää muita negatiivisia ajatuksia ja tunteita. Silloin kun ihmiset eivät ymmärrä jotain, oletusarvoisesti he tavallisesti pelkäävät sitä. Sitten he generoivat negatiivisia tunteita tuosta aiheesta ja tuo negatiivinen pelko vetää lisää negatiivista energiaa.


Suurin osa negatiivisuutta kukoistaa jonkinlaisessa hypoteettisessa tulevaisuudessa nykyisyyden sijasta.

Mitä sinun pitäisi tehdä?
Elää hetkessä ja tarkkailla kaikkea ympärilläsi.
Päättää sallia vain positiivisten ajatusten majailla omassa maailmassasi ja kaikki tämä lakkaa huolestuttamasta sinua.





Kysymys:
Mestarit, aina silloin tällöin tunnun saavan kokemuksen kehon ulkopuolisuudesta. Kun sitä tapahtuu, voin ohjata itseni ulos sängystä ja havaita leijuvani. Useimmiten ympäristö on pimeää. Joskus kyetessäni näkemään ympäristön, näytän olevan olohuoneessani. On hyvin pimeää, kuin yöllä. Mutta kun herään lyhyen ajan päästä, huomaan, että on jo iltapäivä tai myöhäinen aamu.

Olenko ollut fyysisessä aika-avaruudessa lyhyiden matkojeni aikana vai mieleni luomassa unitilassa?
-Y.W., Singapore


Vastaus:
Tässä tapahtuu useita asioita. Sinulla on ollut kehon ulkopuolisia matkoja, mutta muistat vain osia kokemuksesta, koska useimmat niistä alkavat nukkuessasi. Se minkä muistat, vaikuttaa lyhyeltä matkalta, kuitenkin aikaa on kulunut riittävästi ollaksesi myöhäisessä aamussa tai alkuiltapäivässä.


Pimeys on osoitus siitä, että nämä matkat alkavat yötunteina. Kun kehon ulkopuolinen kokemus alkaa unessa, on vaikeampaa ohjata itseäsi, koska tiedostamaton puolesi on hallinnassa silloin. Kontrollin kokemiseksi näillä matkoilla sinun täytyy aloittaa meditoidessa - juuri herättyäsi tai juuri alkaessasi nukahtaa.


Mitä fyysiseen aika-avaruuteen tulee, kehosi pysyy aina samassa ajassa/tilassa, mistä se alkoi. Tietoisuus mikä salli sinun nähdä toisia paikkoja, oli osittain fyysisyydessä ja antoi sinun nähdä fyysisiä asioita, muttei aina samaan aikaan, jolloin aloitit matkan. Tästä syystä tulit taas tietoisesti tajuavaksi kaukana tulevaisuudessa.


Osan ajasta koit vain unia, joita mielikuvituksesi, menneet elämäsi ja muistosi generoivat asioista, joissa aina halusit olla mukana. Ihmismieli kantaa mukanaan tehtäviä päivästä, jotka voivat yhdistyä lukemiisi asioihin, näkemiisi ohjelmiin tai elokuviin tai tapahtumiin, joissa olit mukana.


Jos haluat kokea kehon ulkopuolisuuden, aloita hiljaisesta tilasta, missä voit rentouttaa tietoisuutesi kehosi rajojen yläpuoliseen tilaan. Salli sieltä aikomuksesi ohjata näkökykyäsi tarkkailtavalle alueelle. Älä pakota prosessia tai yritä lisätä sitä vauhtia, jolla erotut fyysisyydestä. Kaikki eivät pysty projisoimaan itseään ulos kehostaan. Mutta harjoitus toki kehittää.
-----------

Ei kommentteja: