31.7.2010

Fluori juomavedessä myrkyllistä!



Meille on opetettu, että fluorin lisääminen juomaveteemme on tarpeellista mm. hampaiden luuston tähden. Jo pienille lapsillekin syötetään fluoritabletteja samaisesta syystä. Fluoria ja useita muitakin kemikaaleja lisätään ruokaamme ja juomaveteemme, samoinkuin virvoitusjuomiin. Nykyään on vaikea löytää yhtäkään tuotetta tavallisen kaupan hyllyltä, jota ei olisi käsitelty jollain tavoin meille 'sopivammaksi'.



Tiesitkö, että fluorin vaikutus 'keksittiin' oikeastaan natsien keskitysleireillä, jossa sitä alettiin lisätä vesivarastoihin vangittujen mielialan murtamiseksi ja flegmaattisuuden aikaansaamiseksi. Yksi fluorin vaikutuksista on juuri tahdottomuus ja välinpitämättömyys ja kyvyttömyys havannoida ja kiinnostua asioista.


Ainoa turvallinen tapa on juoda vettä nykypäivänä on tislattu vesi. Sen valmistamiseen menee kahvinkeittimen näköisellä koneella 5 tuntia/3 litraa. Tislattu vesi kannattaa hapettaa sen jälkeen otsonaattorilla, joka lisää veteen happea antaen veteen hyvän maun ja myös samalla desinfioi sen ylimääräisistä bekteereista.

Muistathan, että vedensuodattimet eivät poista fluoria, ainoastaan osan bakteereista.






Alla linkkejä mielenkiintoisiin tutkimusraportteihin, joita ei tietystikään meille "tavallisille tallaajille" haluta paljastaa. Mukana myös maitoteollisuuteen liittyviä paljastuksia.


Fluoride: Protected Pollutant or Panacea?

Fluoride -- Toxic in Your Water

Scientists, Doctors and Researchers warn of fluoridated water dangers

FLUORIDE STUPIDITY & POPULATION CONTROL

Entinen fluorin puolestapuhuja tri.Hardy Limeback

SICKNESS CONTROL 101: FLUORIDE, THE LUNATIC DRUG

Milk Conspiracy

Ei kommentteja: