31.7.2010

ELOKUUN SIUNAUKSIA: VANHOJEN TOIMINTAMALLIEN KARISTAMINEN JA SIIRTYMINEN SYVEMMÄLLE YKSEYDEN SYDÄMEEN

Kirjoittanut DL Zeta
28.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Muutama seuraava viikko työntää planeetalle uuden ajan, joka vetää jokaisen meistä syvemmälle ehdottoman rakkauden ja ykseyden sydämeen sekä tilaisuuteen kokea enemmän äärettömyyttämme päivittäisessä elämässä. Tänä aikana tietoisuutemme herää enemmän kuin koskaan ennen siihen keskinäiseen yhteysverkkoon, joka punoo todellisuuskudoksemme.

Valon suurempi valelu tuo välähdyksiä energiasäikeistä, jotka sitovat kaikkiin toisiin. Jokainen tekonne tuo nyt välitöntä palautetta, joka paljastaa, miten tarkoituksenne ja kohtalonne punoutuu kaiken elämän kanssa yhteen.



Uusi kokemus fyysisestä ajasta



Elokuussa aika sellaisena kuin se tunnetaan, lakkaa olemasta. Huomaatte kokemuksenne joistain todellisuussäikeistä voimistuvan. Uusia kokemuksia ja suhteita tulee päivittäiseen elämäänne. Nämä tuntuvat kestäneen paljon fyysistä aikaa kauemmin. Tämä johtuu siitä, että koette elämän enemmän ja enemmän vertikaalissa ajassa, missä kokemuksen syvyys voittaa keston.



Samanaikaisesti hetket lähimenneisyydessänne voivat haalistua nopeammin kuin koskaan aiemmin. Tulee selvemmäksi, mitkä menneisyytenne kokemukset ovat palvelleet perustan rakentajina, kun taas toiset ovat olleet vain häiriötekijöitä. Edessä olevina aikoina kärsimättömyytenne sellaisiin ihmisiin ja tilanteisiin lisääntyy, jotka "hautuvat" narsismiin ja tyhjiin pyrkimyksiin perustuvissa vanhoissa toimintamalleissa. Vain sellainen tyydyttää teitä, mikä ruokkii sieluanne sallimalla teidän palvella kaiken korkeinta parasta.



Kaiken elämän palveleminen on
kirkas tähti horisontissanne



Avain palvelemiseen nyt on nähdä oman egonne ja toisten egon vaatimusten läpi. On helppoa nähdä oman egonne vaatimusten läpi. Kaikki tavat joilla olette olleet "ylirakastunut" identiteettiinne aiemmin, ilmestyvät nyt eteenne. Ei ole mitään syytä tuomita itseänne. Tarvitaan vain sitä, että sallitte sydäntänne ja mieltänne opastaa sen uuden ja paljon kirkkaamman tähden, joka ilmestyy horisonttiinne. Tämä tähti auttaa teitä siirtymään syvemmälle ykseyden ytimeen, missä pystytte kokemaan enemmän äärettömyyttänne ja koko olemuksenne siunauksia.



Tärkeä osa tätä siirtymää on sen oppiminen, milloin korkeinta parasta palvellaan sallimalla toisten kokea omat oppituntinsa. Ne jotka avautuvat valon suuremmalle tulvalle, havaitsevat, että monia vedetään heidän majakkansa luo. Näiden energioiden lajittelun auttamiseksi henkinen näkökykynne laajentuu kovasti, mikä sallii teidän nähdä niiden pyynnöistä läpi, jotka etsivät kasvua ilman ponnistelua tai joilla on muita "ilmaiseksi saamisen" ajatusmuotoja.


Niitä, jotka edelleen karttelevat aitoja siirtymäriittejä, palvellaan parhaiten, kun siunaatte heidät ja sallitte heidän tulla oman voimaantumisensa lähteeksi. Älkää antako toisten sanella, miten teidän pitäisi auttaa heitä. Sen sijaan avautukaa ja sallikaa hengen näyttää teille jokaisen sellaisen ihmisen sydän ja sielun korkeammat tarpeet, joka tulee eteenne nyt. Tässä ehdottomassa valossa pystytte palvelemaan aidosti kaikkia, joita tapaatte.



Henkisesti voimaanutuneiden visioiden nopeutuminen



Ajatukset ilmentyvät nyt hyvin nopeasti. Se mitä olette nähneet sisäisellä näyttöruudullanne, on vain sydämenlyönnin päässä fyysisestä todellisuudesta. Harmonisoitukaa visioidenne olemukseen, mutta avatkaa sydämenne ja mielenne sallimaan hengen toimia kauttanne, mikä hengittää elämänvoimaa toiveisiinne. Muistakaa harmonisoida visionne henkisen tarkoituksenne kanssa, mikä on ytimeltään aina siirtymistä kohti suurempaa itsensä oivaltamista ja toisten auttamista myös tähän suuntaan.



Ihmisenkelit ja rakkauden ja vapauden polku



Ihmisenkelien keskuudessa tapahtuu nyt paljon liikettä kaiken elämän kohottamiseksi maaplaneetalla. Kutsu on kaikunut eetteriin, jotta monet harmonisoisivat sydämensä yhdeksi olennoksi. Tunnette nämä ihmiset keskuudessanne heidän nöyrästä palvelustaan pienimpiä ja haavoittuvimpia kohtaan. Jos haluatte ymmärtää jonkun ihmisen sydäntä ja sielua, tarkkailkaa, miten hän kohtelee eläimiä ja ympäristöä. Innoitusta saadaksenne katsokaa niitä, jotka uhraavat oman elämänsä pelastaakseen jonkun sukupuuttoon kuolemassa olevan lajin.


Henkistä opastusta saadaksenne katsokaa niitä, jotka antavat väsymättä ilman tunnustuksen tai palkkion tarvetta. Ne jotka harmonisoituvat tämän ajan voimakkaiden energioiden kanssa, pystyvät siirtymään ohi siitä oman mielihyvän orjuudesta, joka sitoo monet matalammalla värähteleviin todellisuuksiin. Henkinen vapaus sallii toimia kaiken elämän puolesta ja kohottaa planeettaa selvittämällä polkua rakkauteen ja vapauteen yhdelle ja kaikille.


-----------

Ei kommentteja: