22.5.2011

VOITTE OLLA KAHDESSA TAI USEAMMASSA PAIKASSA SAMANAIKAISESTI

Kanavoinut Brenda Hoffman
17.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Rakkaat ystävät,


On aika puhua yhdestä vaikeasta asiasta. Kaikki nyt maan päällä olevat eivät luo uutta maapalloa, vaikka useimmat teistä näitä aineistoja lukevista ovat osa sitä tekevää ryhmää.

Mitä tämä merkitsee niille, joita rakastatte ja jotka eivät halua siirtyä iloon?
Eristetäänkö teidät?


Tulevaisuus on vähemmän kammottava, kuin jotkut teistä kuvittelevat. Kenties olette lukeneet materiaalia elämästä maa- ja muiden planeettaelämien välillä tai aineistoa, joka ohjaa huomionne siihen, miten päätitte olla maan päällä tällä kertaa. Useimmat materiaalit luultavasti korostavat sitä, miten matkustatte ryhmissä - maan päällä tai toisella planeetalla.


Huhu että teillä on "kaksonen" jossain maan päällä, ei välttämättä ole myytti. Voitte olla kahdessa tai useammassa paikassa samanaikaisesti. Ette nykyisessä fyysisessä olemuksessanne, vaan henkiolemuksessanne.


Ei ole epätavallista tutkia kahta tai useampaa elämää kahdessa tai useammassa paikassa samaan aikaan, samalla kun sielunne, aito olemuksenne, tarkkailee tuloksia.


Mitä tämä käytännössä merkitsee? Ei paljon, ellette halua kokea matkustusta. Ahaa. Palaamme lopultakin aiheeseen, mistä puhuimme kuukausia sitten. Aikamatkailu merkitsee siirtymistä ajan läpi joko eteen- tai taaksepäin. (Kumpikin on harhaanjohtava nimitys, koska aika ei ole lineaarista. Mutta tämä on toisen päivän aihe.) Matkustamisen kokeminen sisältää aikamatkailun kera sen lisäelementin, että tutkitte kaikkia "sinuja", joita elää henki- ja fyysisessä ulottuvuudessa.


Matkustuskokemuksessa havaitsette monia samoja ihmisiä, joita nyt pidätte ystävinänne ja sukulaisinanne. He voivat esittää eri rooleja. Kenties isänne tässä maailmassa ja paikassa on veljenne toisessa tai pomonne jota inhoatte kovasti, on äitinne toisessa kokemuksessa. Teillä on repertuaari pelaajia, joiden kanssa koette elämä toisensa jälkeen. Joskus toisia sieluja liittyy seuraanne, jos he haluavat tutkia jotain, mitä ryhmänne on korostanut oppimis- tai opetustarpeissaan. Joskus ryhmänne jäsenet liittyvät toiseen ryhmään, jos he tuntevat voivansa oppia jotain uutta. Mutta tietysti he palaavat aina teidän ryhmäänne tuon uuden informaation kera.


Olette jäsen rakastavassa näyttelijäryhmässä, jossa vuorotellaan päänäyttelijänä sekä roistona, pyhimyksenä tai muissa tarvituissa rooleissa. Oletteko katselleet elokuvaa tietäen, että näyttelijät ovat työskennelleet yhdessä eri rooleissa? Kenties pääosan esittäjä yhdessä elokuvassa on sivuosassa toisessa. Niin on myös teillä ja ryhmällänne.


Te jotka luette näitä materiaaleja, olette hyvin luultavasti pääosassa tässä elämässä ja paikassa. Jos olisitte sivuosassa, teitä ei kiehtoisi uuden ajan, uuden maapallon materiaalit tällä siirtymänäyttämöllä. Te olette pääosassa tässä näytelmässä.


Ja aivan kuin on totta historiallisten viisaiden osalta, niin silloin kun siirrytte toisiin ulottuvuuksiin sen siirtymän kautta, mikä on poistumisenne maapallolta, toinen ryhmästänne ottaa pääosan. Hän on sijaisnäyttelijänne.


Mutta tämä ei tartu huoleenne yksin olemisesta. Pääosan esittäjä tietää missä tahansa produktiossa enemmän kuin sivuosan esittäjät. Ja eikö pääosan esittäjä näytelmän lopussa ratkaise mysteerin, puhu ryhmälle tai jotenkin välitä sen informaation, mitä hän on oppinut? Myös rakkaustarinanne ovat oppimisalusta siihen, miten rakastutaan. Pääosan esittäjät ovat opettajia ja tukevat esiintyjät ovat oppilaita. Näin on teillä.


Te olette se, joka tuntee tunteet ja muutokset olemuksessaan uudesta ajasta tai uudesta maapallosta. Ja kun teette tämän, välitätte tämän informaation sivuosan esittäjille henkilökohtaisessa draamassanne. Jotkut haluavat kuunnella, toiset eivät piittaa teistä ja vielä muut jatkavat "hilpeä vanha aika" -tyylillään. Mutta jos he jäävät sydämeenne, he ovat näyttelijöitä ryhmässänne ja viimeistelevät ne välttämättömät toimet, joita tarvitsette siirtymiseen syvemmälle uuteen aikakauteen. Heidän roolinsa eivät ole passiivisia eivätkä ne ole negatiivisia. Ne vain tukevat teitä, kun siirrytte uuden ajan iloon.


Ymmärtäkää, miten tärkeitä heidän roolinsa ovat ja miten paljon he rakastavat teitä salliakseen teidän olla tähti tässä jännittävässä muutoksessa. Roolinne ei ehkä näytä helpolta. Mutta toisaalta, pitääkö pääosan esittäjä joka näkyy joka kuvassa, koskaan roolia helppona? Näin on teillä.


Olette näytelmänne tähti. Ne joita rakastatte eniten, ovat tukevia näyttelijöitänne sillä tavalla, minkä te kaksi päätitte ennen syntymistä tähän ulottuvuuteen tällä kertaa. Kenties vaaditte jonkun työntämään teidät uuteen aikaan tuskan läpi. Kenties pyysitte häntä ilmestymään oikeaan aikaan sopivan kirjan kanssa. Sillä ei ole merkitystä. Hän on osa ryhmäänne.


Onko teidän mahdollista olla pääosassa tässä draamassa ja samaan aikaan olla sivuosassa jonkun muun draamassa maan tai universumin toisessa osassa? Monet teistä ovat. Ajatelkaa itseänne osana kulkevaa näyttelijäryhmää, missä olette pääosassa Lontoossa ja sivuosassa Espanjassa. Jokainen ryhmässänne on täysin kykenevä olemaan pääosassa. Aikanaan sallitte itsenne kulkea pelkojenne ja uskomustenne läpi matkustaaksenne tuon rakastavan näyttelijäryhmän mukana, samaan aikaan kun olette pääosan esittäjä omassa draamassanne.


Uusi työkalusettinne on ilmiömäinen. Voitte matkustaa kokemaan toisia olemuksenne osia sekä aikamatkustaa menneisiin ja tuleviin elämiinne. Mutta tämän blogin osalta riittää, kun tiedätte, että myös ne jotka ovat vihaisia teille, ovat osa draamaryhmäänne ja esittävät rooliaan rakkaudessa, jotta voitte olla päätähti.


Väheneekö rakastamienne ihmisten määrä? Ei koskaan. He vain esittävät eri rooleja. Ja jos tässä siirtymässäon aika, jolloin tunnette yksinäisyyttä, koska tukinäyttelijänne kannustavat teitä tai pakottavat teidät ottamaan vastaan uuden ajan taitonne, niin tietäkää, että teidän täytyy vain sallia itsenne kokea matkustaminen ja tunnette rakkauden säteilevän kaikista heistä.


Te ette ole yksin maan päällä ettekä taivaissa. Ryhmänne tukee teitä, haastaa teidät ja kyllä, yllyttää teitä parhaaseen, mitä voitte olla. Tukinäyttelijänne rakastavat teitä kovasti ja toivovat vain parasta teille tämän siirtymän aikana. Ja jos sallitte itsenne kokea matkustamisen, luultavasti löydätte itsenne tukiroolista ja tekemästä jotain samanlaista toiselle pääosan esittäjälle ryhmässänne. Ja niin se on. Amen.

Ei kommentteja: