18.5.2011

SHAUMBRA-OIREISTA (KOSMINEN SÄÄTIEDOTUS TOUKOKUULLE)


Kirjoittanut Sarah Biermann
12.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Olen kirjoittanut ja puhunut, että tämä on hyvin fyysinen vuosi (lue "Vuoden 2011 energiat"). Uudesta kuusta lähtien 3.5. meihin on todella iskenyt kehotransformaatio, kun kehomme siirtyy uuteen ulottuvuuteen.


Olemme tehneet hyvin paljon transformoitumista henkisellä, mentaalisella ja tunnetasolla ja nyt kehomme "ottaa kiinni". Uusi ulottuvuus on "kevyempi" ja kaikki tiheys mikä on edelleen jumissa kehomme solumuistissa, vapautetaan nyt. Kuten tiedätte, tiheyden ja vanhan tunnesisällön irtipäästäminen voi olla hyvin tuskallista. Olen itkenyt viime viikolla enemmän kuin ainakin vuoteen! Yäk …


Melkein jokainen jonka kanssa olen puhunut, on kysynyt minulta: "Milloin tämä loppuu?" Näyttää siltä, että intensiivisin osa on jo ohi useimmilta meistä. Kenties sinusta tuntui maanantaina tai tiistaina, että voisit lopultakin vetää pääsi pois pensaasta?


Riippuen siitä, miten paljon vastustat tätä prosessia, tämän pitäisi helpottua 21.5., jolloin aurinko siirtyy kevyeen ja ilmavaan Kaksosiin.

Niinpä …


- Jos tunnet väsymystä, nuku niin paljon, kuin voit.




- Jos tunnet surua, toivottomuutta, häpeää, vihaa jne., anna itsesi tuntea se.
Sinun ei tarvitse tajuta sitä. Se on paljon tehokkaampaa, jos sinulla on "todistaja" tunnepuhdistumisellesi. Yksi henkilö kertoi itkeneensä päiväkausia eikä se helpottanut ennen sessioita kanssani.



- Jos sinulla on fyysistä kipua, yritä olla joutumatta paniikkiin sen osalta.
Tämäkin menee ohi. Olen havainnut, että ImagiCreation-hengitys helpottaa kipua ja auttaa nukkumaan. (Jos et tiedä, mitä tämä hengitys on, lue edellinen artikkeli.)




- Jos ruuansulatuksesi on tullut hulluksi (tämäkin menee ohi), yritä antaa sille tauko.
Yritä syödä yksinkertaista ruokaa, mitä se merkitseekin sinulle, ja jos et ole nälkäinen, älä syö. Puhu kehollesi ja kysy siltä, mitä se tarvitsee juuri nyt. Ja juo tietysti paljon vettä.




Paljon muutoksia on tapahtumassa (epäilemättä!). Tänä aamuna kun yhdistyin tulevaisuuden itseeni, hän sanoi: "En voi uskoa, että taistelin näitä muutoksia vastaan niin pitkään!" Tuli helpotuksen ja taakan nostamisen tunne. Ja saamani viesti oli jaettavaksi teidän kaikkien kanssa, koska tämä pätee myös teihin.


Muutos tapahtuu riippumatta siitä, taistelemmeko sitä vastaan vai kuljemmeko virran mukana.

Ei kommentteja: