22.5.2011

KRYON: YHTEENVETO 2.4.2011

Kryonia kanavoinut Lee Carroll
2.4.2011 Gaithersburg, Maryland
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Lakkaako maa pyörimästä kolmeksi päiväksi ja sitten alkaa taas pyöriä?

Pelastavatko avaruusalukset meidät kaikesta tästä?

Elääkö Illuminati ja voi hyvin?

Mitä oikeasti säätilassa tapahtuu?

Entä nämä hämmästyttävät ja pelottavat ajankohtaiset tapahtumat Lähi-idässä?

Entä lama?

Onko se todella loppu?


Tässä on hyvin täydellinen ja naseva kanavointi kaikesta tästä ja paljon muusta - myös muutamia ennustuksia on heitetty sekaan. Se on sydäntä lämmittävä kuten tavallista ja antaa uutta valoa moniin asioihin, jotka vaivaavat monia.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Gaithersburgissa, Marylandissa, 2.4.2011.


***********
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. On niitä, jotka sanoisivat, että tuolissa istuvalta ihmiseltä pitäisi kestää pidempään sopeutua tuohon energiaan, mikä on Henki. He sanovat, että vie pidempään, jotta tämä energia voisi sisältää hänen kehonsa, ja sulautua yhteen energian kanssa, mikä on huomattava, kuten korkeampi itse. Ja me sanomme teille, että näin se tapahtuu tässä uudessa energiassa. Katsotte sitä.


On vanha lineaarisuuden toimintamalli, joka sanoo, että palvotte ja rukoilette tiettyinä aikoina ja leikitte tiettyinä aikoina. Tämä on Jumalan lokeroimista, eikö vain? Mitä jos teillä olisi aina se valmiina lähtöön, mikä on korkeampi itse? Mitä jos kanniskelette sitä niin korkealla tasolla, että siitä tulee te? Jokainen sana, jonka puhutte, tulisi siitä. Joka kerta kun joku ihminen katsoo teitä, teillä olisi myötätuntoa silmissänne häntä kohtaan - sitä kohtaan joka väittelee kanssanne, sitä kohtaan joka nimittelee teitä, sitä auktoriteettia kohtaan josta ette pidä. Miltä teistä tuntuisi pystyä katsomaan heitä ja nähdä ensin myötätunto ja sitten purkaa kaikki muu, mitä tapahtuu tunteellisesti? Niinpä silloin kun istun tuolissa, olen ohjeistanut kumppanini tulemaan myötätuntoiseksi kaikkia kohtaan ja se sallii minun tulla välittömästi. Ja tässä minä olen.


On sellainen perinne, että silloin kun olen tässä paikassa [Gaithersburg], annan yhteenvedon siitä, mitä planeetalla tapahtuu. Niinpä aion seurata tuota perinnettä. Jotkut asioista jotka aion kertoa teille ja joista keskustella kanssanne nyt, olen sanonut aiemmin ja äskettäin toisilla mantereilla. Joitain asioita en ole sanonut edes tässä paikassa. Tästä tulee kuitenkin yhteenveto asioista tavalla, mitä emme ole tehneet aiemmin, jotta voitte kuulla ne yhdessä.


Puhumme rakkaudessa. Kerromme teille tapahtuvista asioista meidän perspektiivistämme ja muistutamme teille, mitä ne ovat. Mutta kaikessa mitä sanomme teille, korostamme tätä: kaikki asiat joita planeetalla tapahtuu, tapahtuvat hitaasti. Teidän on alettava ajatella ja tarkkailla sukupolviryhminä eikä vain vuodesta toiseen. Rakas vanha sielu, käytä nyt sitä viisautta, mitä olet kerännyt niillä monilla kerroilla, jotka olet ollut tällä planeetalla, ymmärtääksesi tämän viestin paremmin. Ymmärrä, että ajan on kuluttava - ei muusta syystä kuin, että tulee lapsia, joilla ei ole sama tietoisuus kuin vanhemmillaan. Katselet siis sellaista, mikä on sukupolveen kuuluvaa, mutta tapahtuu edessäsi.


Taas kerran, kaikki asiat mistä puhumme tänään, annetaan rakkaudessa. Ennusteet joita annan, perustuvat siihen, mikä on taipuvaisinta tapahtumaan, koska se on tietoisuussynkronismin voimakkain potentiaali planeetalla. Tietoisuus kehittyy päivittäin. Vaikka olisimme juuri puhuneet jostain, mikä kestää hyvin, hyvin pitkään, tietoisuus muuttuu. Se muuttuu radikaalisti, koska se heijastaa ihmisiä. Se työntää asioita suuntiin, jotka ovat joskus nopeita ja joskus eivät. Niinpä ne asiat joita annan teille tänään, voivat muuttua huomenna. Mutta kun istun tällä tuolilla, annan teille voimakkaimmat mahdollisuudet. Laiva voi kääntyä nopeasti ja yllättää kaikki, mutta siltä menee silti hyvin pitkään päästä määränpäähänsä.


Puhumme monista aiheista. Mutta ennen sitä, olen tietoinen kuuntelijasta, olen tietoinen lukijasta ja olen tietoinen siitä, joka istuu nyt tuolissa. Etkö ole iloinen, että tulit? Voitko tuntea energian, joka työntyy tässä huoneessa kohti sinua ja valmistaa sinua viestiin, mikä on kaunis ja onnittelee sinua yhdestä vaikeimmasta asiasta, mitä olet koskaan tehnyt? Sillä melkein kaikki täällä ovat yli 11-vuotiaita. [Naurua] Sinulla oli valintatilanne. Syntymätuulessa [Kryonin nimi sille, kun olemme kohta tulossa planeetalle] katsoimme sinua ja sanoimme: "Maailmanloppu häämöttää. Katso." Tullessasi tänne ei ollut mitään, mikä olisi antanut toivoa siitä, että istuisit tässä tuolissa vuonna 2011 ja olisit turvassa. Ei mitään. Isäsi ja isäsi isät kärsivät sodissa ja valloituksissa tällä mantereella, toisilla mantereilla ja ihmisen viha toista kohtaan oli yhtä suurta, kuin se oli aina ollut. Ei ollut merkkejä siitä, että tilanne paranisi yhtään. Kuitenkin tulit tänne, koska oli mahdollisuus siihen, mitä nyt on tosiaan tapahtunut.


Vuonna 1987 Harmoninen yhdentyminen työnsi kirjaimellisesti tietoisuuden paikaan, mitä ette odottaneet - sitten kaikki muuttui. Jo ennen sitä asiat valmistautuivat muuttumaan. Mutta ei silloin, kun synnyitte. Ja en siis katsele vain vanhoja sieluja tässä huoneessa, vaan puhun myös monille heistä, kun he kuulevat tämän korvillaan ja lukevat tätä myöhemmin ajassanne. Puhun rohkeille sieluille, sillä ajatus selkkauksesta, maailmanlopusta, ydinsodasta leijui yllänne ja tiesitte sen, kun sovitte tulevanne. Olen tarkastellut tätä hyvin monta kertaa. Sitten Neuvostoliitto kaatui itsestään. Ja sitten, ja sitten - tapahtui hyvin monia asioita, joita ette odottaneet.

 

Gaia ja huhut vanhasta


Tässä kohtaa olette tänä päivänä. Puhutaanpa ensin Gaiasta ja jos aiomme puhua Gaiasta, meidän on puhuttava salaliitoista. Niinpä puhumme nyt niistä asioista, joita eivät vanhat sielut tässä huoneessa välttämättä usko, mutta jotkut niistä uskovat, jotka kuuntelevat ja lukevat. On puhetta, että kaikki nämä muutokset planeetalla valmistelevat joitain kamalaa. Monet ovat puhuneet siitä ja jotkut ovat myös profetoineet ja kanavoineet siitä: maapallo lakkaa pyörimästä kolmeksi päiväksi ja sitten aloittaa taas. Aa, jotkut sanovat, että maa kääntyy ylösalaisin - pohjoisesta tulee etelä ja etelästä pohjoinen. Ja sitten on toisia, jotka sanovat: "Jo ennen tämän tapahtumista on aluksia, joita kutsutaan avaruudesta tulemaan hakemaan teitä. Ei tietenkään kaikkia teitä, vain jotkut teistä."


Puhutaanpa tästä ja laitetaan se pois päiväjärjestyksestä kerta kaikkiaan. On henkisen vastuullisuuden aika. Voitte uskoa näihin asioihin, jos haluatte, koska kenties ne kanavoitiin ja kenties ne kuulostivat hyviltä teistä tuolloin. Mutta puhutaanpa näiden asioiden todellisuudesta.

Ensimmäinen profetia: jos maapallo kääntyisi ylösalaisin, kaikki kuolevat. Meret lentävät avaruuteen, kaikki elämä lakkaa olemasta ja planeetasta tulee kuuma kivi. Mitä pidätte tähän asti?

Toinen profetia: maapallo lakkaa pyörimästä kolmeksi päiväksi. No, päiväntasaajalla kuljette noin 1600 km/h. Kaikki pysähtyy. Jos se yhtäkkiä pysähtyy, kaikki lentää taaskin avaruuteen, myös ilmakehä ja meret, ja kaikki elämä lakkaa. Muuten, sillä ei ole merkitystä, milloin se alkaa pyöriä taas, kaikki ovat kuitenkin poissa. Niinpä kolmen päivän jälkeen uudestaan aloittaminen on kiistanalaista. Miltä kuulostaa tähän mennessä?


Jos alatte käyttää henkistä erottelukykyä ja sitä, mitä muinaisihmiset ja viimeaikaiset kanavoinnit ovat kertoneet, kuulostavatko nuo profetiat maapallon tulevaisuudelta? Sitä vartenko te istutte näillä tuoleilla tai kuuntelette tätä kanavointia? Sitäkö Jumalan rakkaus on parhaimmillaan? Luuletteko tosiaan, että synnyitte kuollaksenne tuolla tavalla? Me sanomme teille, että on aika tuntea Jumalan rakkaus.


Tohtori tietää jotain, mutta harvoin puhuu siitä [puhutaan tohtori Todd Ovokaitysista yleisön joukossa]. Astronominnekin tietävät jotain eivätkä hekään puhu siitä. Kaikkialla minne he katsovat avaruudessa, on luovan ja hyväntahtoisen energian yhdistymistä. Astronomit kutsuvat tätä piirrettä älykkääksi suunnitelmaksi. Tilastollisesti on vain oltava joku, joka suunnittelee kaiken tämän - he sanovat. Se on liian hyvää ja kaiken todennäköisyyden vastaisesti se on liian merkittävää. Se on sattumanvaraisen mahdollisuuden ulkopuolella. Kysykää heiltä. Tarkistakaa tilanne!


Tohtorilla on kvanttikeksintö ja se parantaa kaikkialla, minne hän sen kohdistaa. Mikä on sen todennäköisyys? Miksi se olisi sellainen? Koska se on kvanttienergiaa, eikö se merkitse, että se on aina hyvää? Onko fysiikan kvanttienergia aina suotuisaa? Jos on, tämä kertoo teille, että luojaenergiassa jonkin on kvanttista ja se tietää, kuka olette! Fysiikan luontaisessa energiassa on mukana älykkyys, mikä suosii elämää. Ajatelkaa sitä. Niinpä nuo profetiat - uskotteko hetkeäkään, että kaikki luominen maapallolla pysähtyy romahtaen?


Ai, muuten, puhutaanpa niistä avaruusaluksista, jotka tulevat hakemaan teitä. Teidän on aika nähdä kaikki tuo mytologia siksi, mitä se on. Jokaisella kulttuurilla kautta aikain on ollut jonkinlainen pelastussuunnitelma. Ja on kyse sitten mestareista, jotka tulevat hakemaan teidät ja vetämään teidät pois tuoleiltanne, tai avaruusalukset tulevat hakemaan teidät, niin kaikki on samaa näkymää. Katsokaa sitä sellaisena, mitä se on. Mytologiaa mikä sanoo, että te ette ole hyvä, maapallo romahtaa ja teidät on pelastettava. Näettekö mallin? Se on kanssanne moderneissa uskomusjärjestelmissä ja se oli myös muinaisihmisten kanssa. Se on täysin ihmispohjainen piirre ja tulee pelosta. Teidän on siis aika ymmärtää, että tämä on vanhan energian mytologiaa.


Totuus on, että te pelastatte itsenne joka ikinen päivä, koska muutatte tämän maapallon tietoisuutta ja kylvätte rauhan siemeniä maapallolle, minkä teidän lapsenne ja lastenne lapset voivat todella nähdä ja olla siinä osallisena. Istutte näillä tuoleilla tänään tietäen sen. On aika nähdä asiat siksi, mitä ne ovat. Itkemme teidän kaikkien vuoksi, jotka olette mukana näissä kaikissa salaliittoteorioissa, koska jotkut teistä ovat vanhoja sieluja.


Voi, katsokaa, mitä voisitte tehdä sen sijaan, että etsitte tuhoa! On aika lopettaa, kääntää silmänne korkeampaan itseenne ja käyttää myötätuntoanne niihin tuhansiin, jotka ovat kodittomia. Se auttaa planeettaa. Kääntäkää silmänne niihin, jotka ovat menettäneet perheensä noin kuukauden kuluessa! Se auttaa planeettaa.

Pelko ei auta mitään. Myötätunto luo kvanttienergiaa. Pelko luo pimeyttä.




Illuminati tänään


On muutakin. Puhutaanpa elefantista huoneessa. On monia valotyöntekijöitä, jotka edelleen tuntevat, että on ryhmä taloudellisia voimatekijöitä - kutsutte heitä, miksi haluatte, mutta Illuminati on yleisin - joiden oletetaan kontrolloivan kaikkea. Niiden mielestä jotka ajattelevat näin, kaikkia rahoitusmarkkinoita kontrolloidaan. Kaikkia hallituksia kontrolloidaan. Vaaleja kontrolloidaan ja kaikkea rahaa kontrolloidaan maan päällä. Niinpä aiomme pyytää teitä nyt käyttämään henkistä logiikkaa. Jos sellainen järjestö on edelleen olemassa tänä päivänä, millä on tuollainen voima ja mikä kontrolloi kaikkea, se tekee todella huonoa työtä! Koska sen tapa tehdä rahaa on vakaudessa, ei kaaoksessa.


On niitä, jotka sanovat: "Voi, ei, ei, ei. Se tekee rahansa myymällä aseita." Ei, ei tee. Normaalit ihmiset tekevät. Tiedättekö, miten suurin osa sen rahasta tehdään? Rahan vaihdolla! Laivauksella. Kaikilla asioilla, mitä täytyy olla vakaassa taloudessa. Jos se nyt kontrolloi asioita, niin se epäonnistuu! Tiedättekö, mistä tietää, että osakemarkkinoita kontrolloidaan? Koska osakkeet eivät liiku paljon. Se on aina sama, kera pienien muutoksen niiden hyödyksi, jotka kontrolloivat. Markkinat menevät vähän ylös ja vähän alas, aivan kuin isänne ja hänen isänsä aikana. Ja sitten kun ne romahtavat, ne romahtavat kunnolla. Sitten ne hiipivät ylöspäin hyvin, hyvin hitaasti. Se on kontrolloitujen markkinoiden symboli: silloin kun niiltä menee tasapaino eikä pystytä säilyttämään kontrollia, ne romahtavat.


Niinpä silloin kun kontrollointia tapahtuu, on vakaa talous ja paljon rahaa vedetään sisään ja ulos hyvin vähitellen ja tarkoituksella - haluttujen heilahdusten aikaansaamiseksi. Mutta ei koskaan liian paljon, ei koskaan liian vähän - tilanteen pitämiseksi vakaana. Miksi ette piirtäisi käyrää siitä, mitä osakemarkkinoillanne on tapahtunut viime aikoina? Katsokaa sitten tuota käyrää. Näyttääkö se todella siltä, että joku kontrolloi markkinoita? Sata pistettä sinne, sata pistettä tänne eikä kukaan tiedä, mitä niille seuraavaksi tapahtuu, koska niitä ei enää kontrolloida. Teidän täytyy alkaa käyttää henkistä logiikkaa näihin asioihin ja nähdä totuus.


Yksi huonoimmista asioista mitä on koskaan tapahtunut Illuminatille, oli Euroopan unioni, koska tuo idea vei pois rahanvaihtajat! Se ollaan valmiita tekemään Etelä-Amerikassa seuraavassa sukupolvessa. Tarkkailkaa, koska sitä ajatellaan nytkin, juuri tällä hetkellä.

Ihmisluonne on muuttumassa


On tekeillä uusi käsite, muutos ihmisluonteessa. Olemme puhuneet tästä aiemmin. Miten moni teistä on tutkinut Euroopan historiaa? Ja täyttivätkö koulussa mielenne kaikki nuo päivämäärät, jotka teidän täytyi muistaa? Kuka kukisti kenenkin ja koska? Uudestaan ja uudestaan - jokainen maa vuorollaan kukisti toisen maan. Rajoja siirrettiin jatkuvasti. Niin kauas kuin haluatte mennä, tätä ihmiskunta on tehnyt. Ne erosivat, kokoontuivat yhteen ja kukistivat. Mutta vain 50 vuotta sitten se kaikki loppui.


Olemme sanoneet tämän aiemmin. Viisikymmentä vuotta sitten, toisen maailmansodan lopussa kylvettiin idea, siemen. Sanottiin: "Laitetaan Euroopan maat yhteen. Otetaan pois myös rajat ja annetaan lopulta niille oma valuutta." "Tehdään tämä ja ne eivät enää koskaan sodi", ennustettiin, sillä maat joilla on yhteisiä talousintressejä, eivät käy sotaa! Ja niin juuri on tapahtunut. Toimiko se? Se on melko uutta, mutta sen raha uhkaa viedä voiton teidän rahanne vahvuudesta, oletteko huomanneet? Se on arvokkaampi kuin teidän. Ne kamppailevat saadakseen yhteistyön toimimaan ja tasapainottaakseen tilanteen. Mutta taas kerran, te teette samaa USA:ssa ja hienoviritätte aina yhtenäisyyttä.


Etelä-Amerikka harkitsee samaa asiaa tällä hetkellä. Siemenet on kylvetty Brasiliassa. Sukupolven aikana haluttaisiin nähdä rajoista luovuttavan ja yksi valuutta. Pystyvätkö he siihen? Kenties. Kenties se vie pidempään. Miksi tehdä se? Koska he näkevät Euroopan unionin ja sen vahvimman valuutan maan päällä. Olemme sanoneet tämän aiemmin. Tässä on ennuste: kenties ei vielä teidän aikananne, mutta tulee se päivä, jolloin on vain viisi valuuttaa maailmassa, koska mantereet alkavat ymmärtää, että yhdistyminen luo rauhaa ja hyvinvointia. Erillisyys luo kaaosta. Mikä käsitys!


Säätila


Puhutaanpa säästä. Palaamme siihen, mitä kerroimme teille aiemmin tältä samalta tuolilta. Vesikierto on viilentyvä, ei kuumentuva sykli. Saatte kovempia talvia ja myrskyjä. Tulee kylmempää. Mutta lämpenee, ennen kuin kylmenee. Tämä on se kierto ja on aina ollut. Voitte nähdä sen puiden vuosirenkaissa ja jääytimissä. Älkää antako tiedemiestenne laittaa poliittista pumpulia silmillenne omien tarkoitustensa vuoksi. Alkakaa nähdä nämä asiat sellaisina, mitä ne ovat. Kyse on toistuvasta syklistä, joka perustuu maan neljään linjautumistekijään, mukaan luettuna huojuminen (prekessio). Olette tässä syklissä. Valmistautukaa.


Sen alku on kanssanne ainakin vuoden 2012 loppuun saakka - 36 vuoden ikkuna - ja voitte alkaa katsella sen toimintaa. Ensimmäisenä tapahtumana napojen jäät sulavat, mutteivät kokonaan. Niin se on tapahtunut aiemmin. Kun paino jakautuu navoilta maapallon meriin, paino jakautuu uudelleen maankuoressa ja se saa aikaan maanjäristyksiä. Ja voimakkaimmat maanjäristykset ovat lähimpänä napoja. Kerroimme teille tämän jokin aikaa sitten. Niinpä ei ole mikään mysteeri, että teillä on yhtäkkiä voimakkaimpia maanjäristyksiä, mitä teillä on koskaan ollut. Eikä vain tämä, vaan merien viilentyminen saa aikaan kovempia myrskyjä.


Mitä salaliittoteorioitsijat tekevät kaikella tällä? "Näettekö? Olemme tuhoon tuomittuja. Tässä se tulee", he sanovat. "Tässä se tulee! Loppu on käsillä!" Kaksikymmentäyksi vuotta sitten annoimme teille informaatiota siitä, mitä tänä päivänä tapahtuu. Kerroimme teille säätilasta. Kehotimme teitä valmistautumaan siihen, muttemme ole vielä kertoneet teille, miksi vesikiertoa tarvitaan. Olemme vain vihjanneet siihen, koska se on hyvin kiistanalaista ja menetämme monia lukijoita siitä paikasta. Tässä on ennuste: tiedemiehet nauravat ja biologit raapivat päätään ja pyörittelevät silmiään.


Elämänkierron uudistaminen


Silloin kun planeetan vesien lämpötila muuttuu, se muuttaa merien elämänkiertoa ja se lopulta uudistaa itsensä. Planeetan elämänkierron elinkelpoisuudella on rajansa. Elämänkiertoa on uudistettava ja sitä vesikierto tekee. Onko paikkoja, joissa olette viime aikoina nähneet liikaa kaloja? Kyllä. Miljoonia lohia pohjoisessa. Kummallista, että niin on Alaskassa, eikö vain? Alaska on hyvin lähellä napoja, missä veden lämpötila alkaa tuntua ensin. Voi, taaskin asiantuntijat kertovat teille, ettei tämä ole syynä. Kyse on hautomoista ja joista. Mutta kukaan ei ennustanut tätä, eihän? Tiede on sukkela antamaan teille syitä, mutta hidas antamaan logiikkaa etukäteen. Siellä näytetään aina yllättyneeltä.


Sanomme asioita, joita emme ole aiemmin sanoneet. Taas kerran, tarkkailkaa tätä: todellista muutosta planeetan merien elämänkierrossa, veden lämpötilamuutoksen vuoksi. Biologien täytyy alkaa suunnitella uudestaan sitä mallia, miten kaikki toimii, mukaan luettuna riutat, merenpohja ja miten planktonit selviytyvät ja lisääntyvät. Kuunnelkaa: tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun elämänkierto on uudistunut! Mutta taas kerran, tämän loppuunsaattaminen voi viedä monta ihmissukupolvea. Tässä prosessissa saatatte kadottaa taas lajeja. Tämä on normaalia. Gaia on hidas ja ihmiset kärsimättömiä. Oppikirjanne kertovat jonain päivänä, miten naiivi ihmiskunta oli vuonna 2011, kun se yritti syyttää säämuutoksista kaikkea muuta kuin luonnollista kiertoa. Nyt tiedätte, miksi on olemassa vesikierto.


Mitä tämä siis kertoo teille Gaiasta? Gaia aloittaa elämän uudistamiskierron ylikalastetuista meristä. Tämä kertoo teille, että iskuissa on rakkautta ja maan päällä elävistä ihmisistä välittämistä. Teidän täällä olemisellenne on syy. Tässä on suunnitelma ja hyväntahtoinen universumi ja kvanttienergia kera älykkään mallin. Kaikki on teitä varten, kallis ja pyhä ihmisolento.

Uusi tietoisuus


Katsokaa planeetan historiaa viimeisten 50 vuoden aikana ja näette ihmiskunnan asteittaista parantumista - yhteen laittamista, ei erilleen repimistä. Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen on alkanut tapahtua paljon tällaista tietoisuutta, paitsi Lähi-idässä. Kaksikymmentäyksi vuotta sitten sanoin teille: "Maapallo kulkee niin, kuin juutalaiset kulkevat." Niinpä tiedätte, että jossain kohtaa tulevaisuudessanne pitäisi tapahtua radikaali muutos Lähi-idässä?


Ei voi olla yhteiskuntia, jotka opettavat lapsiaan jo syntyessä vihaamaan tietynlaista ihmistä, ja sitten odottaa suvaitsevuutta heidän kulttuurissaan. Tuhansia vuosia heitä on opetettu syntymästä asti vihaamaan toisiaan. Kuitenkin yhtäkkiä syntyy uudenlainen lapsi - paljon vähemmän lineaarinen ja paljon enemmän käsitteellinen. Tämä on lapsi, joka ei vastaanota tällaisia informatiivisia ohjeita ja toimi niiden mukaan halutulla tavalla. Sen sijaan hän kysyy: "Miksi?" Sen sijaan hän katselee ympärilleen ja näkee pimeyden, mitä tämä saa aikaan.


Haluan teidän katsovan, mitä Egyptissä on tapahtunut. Planeetalla kehittyy uudenlainen sosialisaatiomalli ja nuoret ihmiset tuntevat sen. Se tulee enimmäkseen niistä, jotka ovat alle 35-vuotiaita. Monet vanhemmat aikuiset eivät ymmärrä sitä, sillä heistä se näyttää villitykseltä. He sanovat, että nuoret viettävät liikaa aikaa internetissä. Mikä on tämä uusi asia? Palatkaa kymmenen vuotta taaksepäin ja kuunnelkaa, mitä kerroin teille. Sanoin: "Silloin kun kaikki voivat puhua kaikille, ei voi olla enää salaliittoja." Muistatteko tämän? No, tässä se on!

Uusi sosiaalinen järjestelmä


On uudenlainen sosiaalinen järjestelmä, uusi tapa kommunikoida, missä kaikki voivat puhua kaikille yhtaikaa. Miljoonat voivat tehdä tämän ilman rajoja tai kulttuurillisia yhteentörmäyksiä. Katsokaa Egyptiä. Se hämmensi kaikkia niitä, jotka istuvat valtapaikoilla aika lähellä täältä [Washington D.C.]. Vanhan energian ajattelutapa pelkää, koska on tyhjiö, missä ei ilmesty esiin johtajaa. Nimittäin kaikki tietävät, että on oltava johtajuutta, on oltava hierarkiaa.


On oltava kaikkea tätä vallankumouksen luomiseksi. No, kerromme teille, että se on vanhaa, vanhaa ajattelua, koska näitte juuri tietoisuusvallankumouksen ilman johtajuutta, ilman hierarkiaa - yhden ihmisen ruoskimatta muita vimmaan heidän vakuuttamiseksi jostain. Se vain tapahtui yhdessä, melkein kuin olisi tietoisuusaalto, joka leviää ympäri maapallon. Sellainen onkin. Silloin kun kaikki voivat puhua kaikille, tätä saatte. Diktaattorit tietävät tämän, joten ensimmäiseksi he haluavat sulkea uudet kommunikointityökalut.


Haluan mennä vielä pidemmälle. Mennäänpä henkilökohtaiselle tasolle ja haastatellaan jotain syyrialaista tai libyalaista. Puhutaanpa jollekin egyptiläiselle hetken. Etsitään kadunmiehiä ja esitetään hänelle muutamia kysymyksiä. Annan teille kysymyksen. "Mitä haluat?" Tämän he kertovat teille. "Haluamme päättää, mitä teemme omassa maassamme. Haluamme kulttuurimme loiston takaisin. Haluamme yltäkylläisyyttä kotiimme ja kaupunkiimme. Haluamme kouluja. Haluamme saada asioita, joita muulla maailmalla on. Haluamme jakaa kansalaisille asioita, joita maallamme on yltäkyllin. Haluamme lastenlapsillemme turvaa. Haluamme hyviä sairaaloita." Tämän he kertovat teille.


Miksi kerron teille tämän? Koska missään kohtaa heidän puheessaan ei ole: "Ja haluamme tappaa juutalaisia!" Koska he ovat fiksumpia kuin tämä ja heistä on tulossa käsitteellisiä ja he alkavat ymmärtää tämän lähtökohdan: sota on helvettiä. Se johtaa suruun, kuolemaan, tuhoon ja sydämen särkymiseen. Se saa aikaan köyhyyttä ja nälkää - ja he tietävät sen. He katsovat Eurooppaa. He katsovat ympärilleen ja alkavat nähdä yhdistymisen olevan vastus siihen, mitä he haluavat lapsilleen. He eivät halua sotaa. He eivät halua sotaa! He eivät ehkä pidä juutalaisista, mutta nyt he ymmärtävät, että saadakseen sen, mitä he todella haluavat, heidän pitää työskennellä näiden kanssa.


Niinpä kansannousut joita näette, rakkaat ystävät, eivät ole sitä, mitä luulette tai mitä teille kerrotaan. Älkää huolehtiko ajatellen: "Tämä on lopun alkua." Voi, on sahaavaa energiaa, on pelkoa. On myös niitä terroristijohtajia, jotka haluavat kontrolloida sitä. Teille kerrotaan sitä sun tätä, mutta lopussa, vuosikymmenen päästä, kun palaatte tarkastelemaan tilannetta, teillä on valtioita, jotka ovat rauhassa Israelin kanssa.


Yksi kiistanalaisimmista asioista mitä olemme kertoneet teille, on tämä: Lähi-idän rauha ei tule mistään, mitä Israel tekee. Se tulee siitä, mitä islamilaiset valtiot tekevät. Nuoret ihmiset niissä eivät halua sotaa. Niinpä teidän täytyy vain vakuuttaa juutalaiset tästä, jotteivät he ala sotia itse. Ymmärrättekö järjen tässä? Korkeampi tietoisuus ja käsitteellinen ajattelu synnyttävät vallankumouksen, mikä ei korvaa diktaattoria toisella. Diktaattorit kaatuvat. Ihmiset näillä kolmannen maailman alueilla haluavat kasvattaa perheensä niin kuin te - rauhassa, turvassa ja vakaudessa.


Todisteita on kaikkialla


Mitä on tapahtunut kuluneiden 50 vuoden aikana? Tulkaa Etelä-Amerikkaan kanssani. Miten monta diktaattoria siellä oli silloin ja miten monta on nyt? On vain yksi jäljellä ja hänen päivänsä ovat luetut. Katselkaa häntä, sillä hän haluaa liittoutua toisten diktaattorien kanssa eikä heitä enää ole! Kontrolloitu talous epäonnistuu ehdottomasti. Hänen hommansa ei ala toimia.


Nämä diktaattorit kaatuvat, koska he edustavat vanhaa energiamallia, vanhaa ihmisluontoa. Uusi tietoisuus ottaa hallinnan. Katsokaa suurta kuvaa. Pääskää pois pelosta ja ymmärtäkää taas, että aikanne on hidasta ja nämä asiat liittyvät sukupolviin, eivät vuodenaikoihin! Korkean tietoisuuden taisteluja voitetaan ja hävitään. On yksi maa, joka menee vähän taaksepäin, ennen kuin se menee eteenpäin. Tällä tavalla tietoisuus toimii ja aika toimii. Tässä on ennuste, jonka annamme teille: alatte nähdä rauhan siemeniä Lähi-idässä. Ette uutisissa, vaan nuorten ihmisten uusilla sosiaalisilla alueilla. Ja silloin kun tilanne asettuu, suurin ongelma ovat palestiinalaiset. Mutta kenties ensimmäistä kertaa heidän islamilaiset veljensä ympärillä olevissa maissa alavat ottaa heidät mukaan poissulkemisen sijasta, kuten nyt tapahtuu. Tarkkailkaa veljeskunnan myötätuntoa - ei sodan puolesta, vaan lopulta rauhan ja vakauden puolesta.


Ja kyllä, on niitä, jotka kertovat aivan päinvastaista, rakas ystävä. Tämän näemme. Laittakaa uutiset päälle ja näette sitä. Mutta näette sen selvästi, eikö vain? Ja näette surua ja kuolemaa, sillä se on dramaattisinta. Vain ajatelkaa niitä, jotka ovat tulleet tälle planeetalla antaakseen henkensä ja uhratakseen jotain suurta - rauhan omassa maassaan. Te teitte juuri niin luodaksenne tämän USA:n. Teidän oli taisteltava tienne läpi, eikö niin? Näyttää vanhalta toimintamallilta, että joskus teidän on otettava mukaan miekkasilta vanhan ja uuden välille. Mutta joskus teidän täytyy tehdä tämä rämpiäksenne ihmisluonnon läpi, mikä on ollut tietynlainen tuhansia vuosia.

Japani


Puhutaanpa hetki Japanista ja sitten päätän tämän viestipäivän. Minun puolellani verhoa on tuhansia sieluja ja heillä menee hyvin, enemmän kuin hyvin. Olemme puhuneet hyvin usein siitä, mitä tapahtuu syntymätuulessa. Kerroin teille, että ennen kuin he tulivat tänne, he näkivät tuon mahdollisuuden. Katsoin heitä silmiin. "Et ehkä kestä kauan. Tiedät sen, eikö vain? Tulet tälle planeetalle ja et ehkä ole siellä kovin kauan. Ja kuolema jonka koet perheesi kanssa, ei ole miellyttävä, jos se koskaan on.


Miksi tulisit joka tapauksessa?" Haluan kertoa teille, mitä he sanoivat. Silloin kun sielulla on Jumalan mieli, se ymmärtää täysin, mikä luo rauhaa ja mikä luo energiamuutosta. Voi nähdä selvästi sen, mikä luo sitä, mitä planeetta tarvitsee eniten, kun on kohta tulossa perille. Niinpä he sanoivat: "Aiomme osallistua yhteen suurimpaan myötätuntotapahtumaan, mitä planeetta on koskaan nähnyt." Yksi maanjäristys, yksi tsunami. Kaikki ne jotka lähtivät tuona päivänä, muuttavat maapalloa iäksi. Ja se oli jo muuttunut. Sama päti myös edelliseen tsunamiin.


Jokainen heistä minun puolellani verhoa valmistautuu palaamaan takaisin. Monia vanhoja sieluja oli mukana ja jos he voisivat antaa teille informaatiota, jos he voisivat puhua teille nyt, jos he voisivat puhua teidän kieltänne ja katsoa silmiinne, he kiittäisivät teitä myötätunnostanne heitä ja jäljelle jääneitä kohtaan. Ja he sanoisivat: "Olkaa niiden perheenjäsenten kanssa, jotka ovat vielä hengissä. Astukaa heidän sydämeensä joka päivä, antakaa heille rauhaa ja estäkää heitä itkemästä, sillä meillä menee hyvin."

Ydinvoima paljastuu


Minäpä kerron teille, mitä muuta he tekivät. He vain osoittivat teille, mikä ydinvoimassa on pielessä. "Maksimaalisen turvallisia", sanottiin. "Laitteemme ovat vahvoja eivätkä ne voi pettää." Mutta ne pettivät. Ne eivät sovi yhteen Gaian kanssa.


Näyttää siltä, että yli 20 vuotta joka kerta istuessamme tuolilla puhumassa sähkövoimasta kerromme teille, että käytössänne on säännöllisellä aikataululla satojatuhansia tonneja työntö- ja vetoenergiaa. Se on kuun aikaansaamaa, ikuisesti. Se voi tehdä kaiken sähkön kaikille planeettanne kaupungeille riippumatta siitä, miten paljon käytätte sitä. Ei ole mitään ympäristövaikutuksia. Käyttäkää vuorovesien, merien, aaltojen voimaa fiksuilla tavoilla. Käyttäkää niitä suuremmalla tavalla, kuin kukaan suunnittelija on vielä koskaan asioita yhdistelyt sähkövirran saamiseksi kaupungeillenne. Planeettanne suurimmat kaupungit ovat rannikolla ja siellä on tuo voimalähde. Vesi on vastaus. Se ei ole vaarallista. Olette sivuuttaneet sen, koska se näyttää vaikeammalta suunnitella eikä se ole kontrolloidussa ympäristössä. Kuitenkin olette päättäneet rakentaa yhden monimutkaisimmista ja vaarallisimmista höyrykoneista maan päällä - ydinvoiman.


Olemme myös vihjanneet, että teidän täytyy vain kaivaa riittävän syvältä ja planeetta antaa teille lämpöä. Sitä on aivan pinnan alla koko ajan, ei liian syvällä. Teillä on myös Gaia-höyrykone tällä tavalla. Ei ole mitään vaaraa eikä teidän tarvitse kaivaa kovin syvältä. Teidän täytyy vain kuumentaa nestettä ja on joitain nesteitä, jotka kiehuvat nopeammin kuin vesi. Ja sanomme sen uudestaan ja uudestaan. Kenties tämä osoittaa teille, mikä siinä on vikana, mitä olette tehneet, ja tämä kääntää tieteenne asenteen luomaan jotain näin kaunista ja tehokasta lapsenlapsillenne. Miksi ajattelette, että teille annettiin kuu? Nyt tiedätte.


Tämä hyväntahtoinen universumi antoi teolle taivaankappaleen, mikä sallii merienne vesien työntyä ja vetäytyä ja tehdä sen säännöllisimmällä aikataululla, minkä tiedätte. Kuitenkin istutte vain nauttimassa sen katselemisesta ettekä käytä sitä. Se voisi olla valtavan suurta ja ilmaista energiaa, mikä on valmiina muunnettavaksi, kun suunnittelette menetelmiä sen vangitsemiseen. On aika.


Sitten lopuksi, ymmärrättekö, mitä näette? Näette älykkään suunnitelman, kvanttienergian ja korkean tietoisuuden. Näette muutoksia ihmisluonteessa. Näette maiden laittavan asioita yhteen, niiden erottamisen sijasta. Näette niitä, jotka eivät halua sotaa, vaan haluavat rauhaa, hyviä kouluja lapsilleen, turvaa kaduille ja sananvaltaa hallinnossaan. Kerroimme teille, että se tapahtuisi tällä tavalla. Haluan kumppanini opettavan 3D-luennoillaan jonkin aikaa näitä asioita, joita olen sanonut. Monet eivät voi tietää näitä asioita muuten.


Antakaa energiaa niille, jotka kamppailevat. Auttakaa heitä pääsemään läpi näistä asioista helpommin. Sitä vanhat sielut tekevät. Käyttäkää ihmistietoisuusmoottorianne! Muuttakaa tuo vanha kamppailumalli ja sen sijaan nopeuttakaa niitä erimielisyyksiä, jotka tapahtuvat ilman kahakointia ja ilman kuolemaa. Olkaa oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja ymmärtäkää myötätuntoinen paikkanne maan päällä. Olet vanha sielu, joka on tällä planeetalla antamassa myötätuntoa aina, kun voit. Tämä on ydin. Tämä on Jumalan polttoainetta ja se kylvää rauhan siemeniä maan päälle. Ette ole koskaan olleet lähempänä.


Lopuksi, yrittäkää sivuuttaa se, mikä voi muuttua negatiivisuudeksi. Sanoimme sen. Jotkut asiat eivät ehkä mene niin tasaisesti, kuin ajattelette, sillä nämä asiat tarvitsevat aikaa ja virheitä tehdään oppiaksenne.

Lama


Lama on tulosta siitä, että päätitte muuttaa pankkijärjestelmäänne. Illuminati kertoi monille, ettei tätä voisi koskaan tapahtua. Miksi? Koska isoihin rahoihin ei voi koskea. Se on vain liian suuri minkään maan muutettavaksi ja se laski tämän varaan. No, se vain muuttui. Ymmärrättekö, mitä teette tässä maassa? Se vaikuttaa koko planeettaan. Yritätte järjestellä sen vilpittömyyttä, millä rahaa käytetään, painetaan ja lainataan. Kyse ei ole yhdestä puolueesta tai yhden hallituksen ideasta. Kummallakin oli kätensä tämän muutoksen luomisessa. Kenties se laittaa uuden kierteen siihen, mitä teille on kerrottu taloudestanne? Kun karsitte puutarhaa, jonkin aikaa se näyttää haavoittuneelta ja rumalta. Sitten ajan kuluessa se puhkeaa joksikin paljon suuremmaksi kuin ennen.


Kiina


Olen Kryon. Olen juuri antanut teille mahdollisuuksia. "Aa", sanotte. "Mutta Kryon, vielä ennen kuin lähdet, olet jättänyt pois yhden suuren tekijän. Kukaan ei puhu Kiinasta." Okei. Annan teille vielä yhden ennustuksen. Kiina on erittäin mielenkiintoinen, eikö vain? Yhtäkkiä tämä hyvin vanha maa löytää itsensä kummallisesta paikasta. USA:lla on velkaa sille! Jotkut teistä sanoisivat: "Tämä ei ole hyvä. Tämä ei toimi." Niinpä kerron teille, mistä tässä on kyse.


Synkronismi on iskenyt, koska nyt Kiina ymmärtää, että jos he aikovat koskaan saada rahansa takaisin, heidän on tultava lähemmäs länsimaisia arvoja ja autettava luomaan yltäkylläisyyttä. Tässä on ennuste: Kiina vapauttaa pian Pohjois-Korean. Allianssi häviää tai vakiintuu. Kiinassa tapahtuu poliittinen mullistus. Ei vallankaappausta eikä vallankumousta. Kiinan politiikan sisäpiirissä arvioidaan uudelleen tavoitteet ja rahapolitiikka. Lopulta näette hajoamisen Pohjois-Koreassa, mikä sallii taas yhden diktaattorin kaatua ja yhdistymisen tapahtua etelän kanssa. Mitä pidätte tähän saakka?


Katson vanhoja sieluja, jotka tulivat tänne maan päälle rohkeina ja jotka istuvat tuoleilla edessäni. Oli aika, jolloin ette uskoneet kestävänne edes vuoteen 2011 saakka. Mutta sen vuoksi, mitä olette saaneet aikaan tällä planeetalla, ette ole ainoastaan edelleen täällä, vaan olette siirtymässä muutoksen läpi. Edessä on kovat ajat. Mutta tämä kaikki on osa rauhan siementen kylvämistä. Se ei tule helposti. Siirrytään hitaasti, hitaasti suuntaan, mikä on positiivinen. Lastenlapsenne katselevat teitä. Ne jotka eivät ole vielä syntyneet, jotka ovat minun puolellani verhoa, katselevat teitä nyt. He sanovat: "Pysykää mukana! Koska päästessämme sinne, se on todella kaunis paikka."


Ja niin se on.

Kryon

Ei kommentteja: