21.5.2011

TÄHTILAPSEN SYNNYTTÄMINEN KOSMISEKSI TIETOISUUDEKSI




Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn
Toukokuun 2011 energiat
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Rakas valoperhe, taas kerran toivotamme teidät iloiten ja mielihyvin tervetulleeksi tähän valon ja korkeamman tietoisuuden tilaan. Olette käyneet monia muutoksia läpi viime viikkoina ja nyt energia alkaa asettua, kun siirrytte Wesak-täysikuun syvään rauhaan ja valoon!


Rakkaat, muistamme hyvin sen ajan, jolloin Buddha kulki maanpäällä ja ankkuroi rakkauden ja heränneen myötätunnon jumalaista maskuliinienergiaa! Miten ihanaa onkaan nyt, että tämä energia herää taas niissä, jotka kulkevat korkeamman tietoisuuden ja rakkauden polkua.


Tiedämme, ettei tämä ole helppoa teille, sillä maan päällä on edelleen hyvin monia, jotka kulkevat vanhoissa tavoissa ja pyrkivät ilmaisemaan maailmanlopun ja tuhoutumisen energiaa ja aktivoimaan jonkinlaista katastrofia sanoillaan ja uskomuksillaan. Rakkaat, tietäkää, että tämä ei onnistu, sillä maapallo on siirtynyt ehdottomasti uuteen aikajanaan ja ne jotka kehittyvät sen kanssa, siirtyvät niihin tietoisuuden uusiin ja korkeampiin tiloihin, mitkä ilmaisevat Jumalan tahtoa ja Jumalan rakkautta.


Aloitamme siis tämän viestin puhumalla ensin jumalaisen maskuliinisuuden energiasta, mitä aktivoidaan tämän Wesak-kuun myötä, ja sitten puhumme korkeamman tietoisuuden kultaisista avaimista, joita käyttävät nyt avaamaan rakkauden ja armon portaaleja ne, jotka ovat valmiita syleilemään näitä Hengen lahjoja.


Buddha-kuu ja jumalainen maskuliinisuus


Tämä nimenomainen täysikuu vuonna 2011 on aukko tai portaali jumalaisen maskuliinisuuden myötätuntoenergialle. Viimeisten puolen vuoden aikana planeetalla tapahtuneiden muutosten ja sitä seuranneen kaaoksen jälkeen on nyt aika sallia tämän uuden energiavirran tuoda rauhaa ja myötätuntoa sydämeenne.


Buddha lähetettiin maan päälle valon korkeammista ulottuvuuksista ankkuriksi myötätunnon ja valaistumisen jumalaiselle maskuliinienergialle. Tämä energia on oleellinen askel evoluutiopolulla ja se antaa sillan aineellisesta harha-ansasta korkeamman tietoisuuden selkeyteen.

Tänä aikana kun olette valmiita vaihtamaan viidennestä ulottuvuudesta taikatietoisuuden kuudenteen ulottuvuuteen, on välttämätöntä, että pystytte vapautumaan sen aineellisen harhan otteesta, mitä kutsutaan taloudeksi, ja astumaan jatkuvan luomisen, virtauksen ja yltäkylläisyyden taikatietoisuuteen.



Rakkaat ystävät, maapallo on nyt täysin maadoittunut keskinäisen yhteyden ja Jumalan tahdon viidenteen ulottuvuuteen.


Vaihto kuudenteen ulottuvuuteen on niiden sallimista, jotka ovat valmiita, aloittaa muutoksen tekeminen korkeampaan taikatietoisuuteen tai kvanttitodellisuuteen ja eläminen näissä taikaselkeyden ja -luomisen korkeammissa ulottuvuuksissa.


Buddha-energia on silta näiden valoulottuvuuksien välillä.


Ensimmäinen kultainen valoavain on myötätuntoenergia, niin kuin Buddha ruumiillisti ja ankkuroi sen. Wesak-täysikuun aikana tätä energiaa aktivoivat intensiivisesti kosmiset valoaallot, joita säteilee Galaktisesta keskuksesta, ja tämä sekoittuu jumalaisen feminiinisyyden myötätuntoaaltoihin, joita lähetetään Shekina-platinavalolla.


Tämä käynnistää sarjan heräämisiä ja muutoksia, kun ne jotka ovat valmiita, käyttävät kultaisia avaimiaan vaihtaakseen kuudennen ulottuvuuden korkeampaan tähtilapsitietoisuuteen.


Rakkaat, "tähtilapsi" on taikalapsi teidän jokaisen sisällä, valo-olento joka asuu sydämessänne ja sielussanne ja joka tuntee äärettömän kosmisen olemassaolon ilon ja ihmeen. Se on uniajan lapsi, se osanne joka uneksii ja luo kosmisilla valo- ja äänisäteillä. Tähtilapsi ei voi tulla osaksi todellisuuttanne, ennen kuin olette ylittäneet myötätuntosillan korkeampiin valoulottuvuuksiin. Sitten voitte astua valotanssiin ja tulla harmonisen valon ja ajan mestariksi ja myös aloittaa askeleet kohti seuraavaa portaalia seitsemänteen ulottuvuuteen, missä tullaan Jumalan silmäksi ihmismuodossa.




Rakkaat ystävät, nämä ovat kultaisia avaimia, joita tarjotaan kaikille, jotka ovat valmiita. Tämän Wesak-täysikuun aikana teille tarjotaan avaimia kuudenteen ulottuvuuteen - astumiseen tähtilapsiulottuvuuksiin ja tulemiseen valoharmonioiden ja ajan mestariksi. Mutta ensin, rakkaat, tämän Wesak-kuun aikana teidän on integroiduttava täysin myötätunnon ja jumalaisen maskuliinisuuden energiaan. Tämä tehdään päästämällä irti kaikista aineellisista harhoista ja niiden siteistä ja siirtymällä olemisen täydelliseen rauhaan ja selkeyteen.

Jos meditoitte tänä täydenkuun aikana ja keskitytte näihin lahjoihin, kultaiset avaimet annetaan.


Valoharmonioiden mestari


Rakkaat, kuudes ulottuvuus on taian ja valaistumisen ulottuvuus tai jos halutaan olla tieteellisempi, kvanttiulottuvuus tai se minkä esi-isät tunsivat uniaikana. Se on paikka, missä todellisuus on joustavaa ja muokattavaa ja missä tietoisuus ja halu muodostavat syyn ja seurauksen alempiin ulottuvuuksiin.


Niillä jotka astuvat tämän ulottuvuuden leikkikentälle, on oltava puhdas sydän tai muuten he jäävät iäksi oman ahneutensa ja vihansa peilisaliin ansaan ja luovat loputtomasti karmaa. Siitä syystä tässä uudessa todellisuudessa silta korkeampiin ulottuvuuksiin on myötätunto, sillä ne jotka elävät myötätuntolain mukaan, ovat sydämeltään puhtaita eivätkä sotkeudu ahneuden ja vallan harhakuviin.


Tähtilapsi on sydämeltään puhdas ja se pyrkii vain tutkimaan, seikkailemaan ja jakamaan hengen lahjoja. Ei ole mitään pidettävää, omistettavaa tai kätkettävää, sillä kaikki on avointa ja selkeää niissä kosmisissa valokentissä, mitkä ovat sisäisen tähtilapsen leikkikenttä.


Matkatakseen valokentissä on välttämätöntä olla myös valoharmonioiden mestari. Tämä merkitsee yksinkertaisesti, että olette aktivoineet valokehonne ja kykenette toimimaan tuon valokehon kanssa sen keskuksesta sydämessä.


Valoharmonioiden mestari on keskittynyt sydämeen ja maadoittunut maatähtichakraan ja sielutähtichakraan. Valoharmonioiden mestari pystyy pitämään valokehon harmonisessa värähtelytilassa jumalaisella valolla ja tahdolla ja imemään kosmista säteilyä valokehoon helposti.


Valoharmonioiden mestari on aina täysin tietoinen energiasta ja valosta ympärillään ja hän pystyy ylläpitämään tasapainon ja vakauden kaikkina aikoina.


Kun nämä kyvyt hallitaan ja integroidaan, pystytte ratsastamaan valosäteillä ja kulkemaan kosmisiin tähtikenttiin vaivattomasti. Pystytte virtaamaan kosmisten aaltojen kanssa ja teidän on mahdollista muotoilla kvanttivirtoja valitsemaksenne todellisuudeksi luomisprosessissa valon kanssa.


Ajan mestari


Rakkaat, kun astutte tähän tähtivalokenttään ja ratsastatte kosmisilla aalloilla kuudennessa ulottuvuudessa, teidän täytyy olla myös ajan mestari.

Korkeammissa ulottuvuuksissa aika on nestemäistä ja joustavaa, se ei ole kiinteä todellisuus, niin kuin näyttää olevan alemmissa ulottuvuuksissa.

Tällä tietoisuuden kvanttitasolla opitte hallitsemaan monia aikavirtoja ja kykenette olemaan samaan aikaan monissa eri sykleissä tai aikajanoissa.



Tämä ei ole helppo tehtävä mielelle, mikä on ehdollistettu uskomaan, että on vain lineaarinen aika sellaisena, kuin sitä koetaan maan päällä. Mutta ajan mestari alkaa tietää, että kaikki aika on yhdessä, äärettömässä nyt-hetkessä ja että kaikki koetaan yhtenä.


Eri aikajanat on luotu sallimaan valolasten matkustaminen ja kulkeminen monissa tietoisuusulottuvuuksissa. Aika on työkalu tai avain todellisuuden ja tietoisuuden eri tiloihin astumiseen. Kun teistä tulee ajan mestari kuudennessa ulottuvuudessa, alatte tuntea, miten voitte siirtyä näiden jumalaisen valon ja energian eri virtojen välillä.


Fyysiset muutokset kehossa


Rakkaat ystävät, kun siirrytte näiden muutosten läpi, tunnette joitain fyysisiä muutoksia. Ensinnäkin nämä muutokset aktivoivat käpylisäkettä, aivolisäkettä ja kilpirauhasta hyvin voimakkaasti. Ne jotka astuvat kuudennen ulottuvuuden olemistapoihin, kokevat biokemiallisia solumuutoksia sisäeritejärjestelmässä ja niillä aivoalueilla, jotka käsittelevät hahmottamista, tiedon siirtämistä ja vastaanottamista.


Rakkaat ystävät, itse asiassa muutatte kykyänne vastaanottaa tietoa ja valolähetyksiä Jumalan korkeammasta mielestä. Tämä merkitsee ensin, että tapahtuu muutoksia käpylisäkkeessä, mikä sallii kosmisen kaistaleveyden laajemman vastaanoton. Fyysisesti tämä voi merkitä paineentunnetta ja päänsärkyä tai lihaskipua pään takaosassa, kallonpohjassa ja hartioissa.


Sitten aivolisäke alkaa järjestyä uudelleen ja voitte tuntea huimausta, sameutta näkökyvyssä, kummallisia ääniä korvissa ja pyörrytystä. Aivoja linjataan uudelleen vastaanottamaan uutta tietoa, mutta myös aloittamaan tiedon välittäminen korkeammilla tasoilla, valosiirtoina silmien kautta ja äänisiirtoina kurkun kautta kilpirauhasessa.


Siis nämä muutokset vaikuttavat myös kilpirauhaseen. Näissä tapauksissa monet teistä kokevat flunssamaisia oireita keuhkoputkentulehduksen ja ontelovaivojen kera sekä kilpirauhasen tasapaino-ongelmia, kuten kuumuusaaltoja, energiattomuutta tai hyperaktiivisuutta.


Saatatte myös alkaa kokea aikalimityksiä, kun alatte hallita aikaa. Tässä prosessissa teillä saattaa olla intensiivisiä menneen tai tulevan elämän kokemuksia, jotka on ratkaistava ja integroitava kokemuksiin, joita käsittelette nykyajassa.

Avain näiden episodien käsittelemiseen on olla sekaantumatta menneeseen elämään ja tunnistaa, että nämä aikamuutokset tai aikalimitykset ovat oma tapanne integroida tietoa, jotta voitte siirtyä eri aikajanojen välillä vaivattomasti ja jotta olette vapaa kulkemaan kosmisilla aalloilla ajan mestarina.


Jumalan silmä


Kesäkuun päiväseisauksen aikaan ja kuljettaessa kohti planetaarisen vuoden alkua heinäkuun lopussa monet teistä käyttävät seuraavaa kultaista avainta astuakseen seitsemänteen valoulottuvuuteen, missä teistä tulee "Jumalan silmä" arkkityyppisellä kielellä.


Muinaisegyptiläiset ymmärsivät, että Jumalan silmä oli tuo paikka tai tietoisuustila, missä olennosta tulee jumalaisen valon ja jumalaisen tahdon välitysportaali. Tässä kohtaa olento ei enää ratsasta valoaalloilla, vaan siitä tulee linssi, joka läpi valo keskitetään. Tämä vaatii valon ja ajan ehdotonta mestaruutta ja kykyä lähettää ja maadoittaa jumalaista valoa.


Nämä olennot joista tulee Jumalan silmä, ovat ankkureita uuden maapallon ilmentämiselle. Kun Jumalan valo keskitetään tällaisten olentolinssien läpi, Jumalan tahto ilmentyy heidän ympärillään ja kauttaan, mikä sallii Jumalan ilmentää ja luoda puhtaan valon ja rakkauden kautta.


Rakkaat, tässä vaiheessa ilmentäminen ei ole "minun tahtoni", vaan "sinun tahtosi" ja olento palvelee vain portaalina Jumalan tahdolle ja ilmentämiselle ilman mitään odotuksia ja haluja. Tämä on ylösnousseen mestarin työtä ihmismuodossa - sellaisen joka tietää, että ihmismuoto on korkeimmassa taajuudessaan väline Jumalan tahdon ja armon lähettämiseen.


Niin rakkaat ystävät, teille jotka pyritte kasvamaan ja kehittymään valossa, on paljon odotettavaa tulevina kuukausina. Tämä aika joka johtaa 11-11-11-harmoniaan, on voimakasta kasvu- ja evoluutioaika monille teistä, jotka olette valmiita ja joita kutsutaan osaksi tätä uutta heräämistä ja avautumista.




Matalamman tietoisuuden sieluilla on edelleen vaikeaa aikaa, kun matalampien ulottuvuuksien vanhat harhakuvat jatkavat stressin ja epäharmonian luomista niissä, joilla ei ole ymmärrystä käynnissä olevista prosesseista. Kun kasvatte ja laajennutte valossa, teidän tehtävänänne on ylläpitää myötätuntoa sydämessänne, jotta tämä rakkaus voi koskettaa kaikkia niitä, joiden on vielä herättävä tiedostamaan uusi maapallo ja sen luomismahdollisuudet kaikille ihmisille.


Toivotamme teille iloa ja rakkautta seikkailuissanne valon, harmonian ja ajan kanssa!

Ei kommentteja: