26.5.2011

RUUMIILLISTAMIS - YLÖSNOUSEMUS -VAIHEET

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo
22.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



"Ymmärrämme, että veto vanhoihin tapoihinne voi olla joskus erittäin voimakasta, ja vastustamalla noita alempia voimia tai paremminkin irrottautumalla niistä toteutatte täysin jumalaista mallia sisällänne, tullaksenne siksi maailmojen mestariksi, joka jo olette.
Olemme enemmän kuin iloisia tuosta sisäisestä vahvuudesta ja halukkuudestanne käyttää sitä."


-Plejadien seitsemän sisarta


Juuri ennen h-hetkeä

Kun toukokuusta on jäljellä enää yhdeksän päivää ja meitä hitaasti imetään yhteen tunnettuun pimennysjaksoon (auringonpimennys 1.6., kuunpimennys 15.6. ja toinen auringonpimennys 1.7.), olemme virallisesti tilassa "juuri ennen h-hetkeä". Meitä kiertää tämä tuttu "niin paljon tehtävää, niin vähän aikaa ja energiaa" -tunne. Lisäksi nousee ristiriitaisia tunteita siitä, minne tämä matka on itse asiassa viemässä meitä ja mistä tässä kollektiivisessa kosmisessa paskamyrskyssä on oikeastaan ollut kyse.


Muutamana viime päivänä, heti kuun astuttua käytännölliseen Kauriiseen, on tuntunut siltä, että teimme ennen aikojaan reiän mukavaan koteloomme ja putosimme mahalleen maan pinnalle. Tämä oli/on hyvin vakavoittava kokemus. Se todella palauttaa maan pinnalle kaikki mahdolliset itsepetokset tai todellisuuspaot, jotka olemme ehkä tuoneet mukanamme, sekä antaa meille kovasti kaivattua käytännön järkevyyttä, ennen kuin meidät "imuroidaan" tuohon madonreikään.


Itse olen kiitollinen tästä vakavamielisyydestä, koska se selvittää pitkään kestänyttä hämmennystä siitä, mikä on todellista. Mutta toisaalta, voi olla myös vaikeaa tarttua korkeamman ulottuvuuden käsityksiin tästä maadoittuneesta tilasta, mikä voi tuoda esiin itsensä epäilemisen kerroksia ja saada meidät tuntemaan epävarmuutta - ei pelkästään seuraavasta askeleestamme, vaan koko matkasta, joka toi meidät tähän. Näkymättömät sanovat, että me vain yhdistämme maailmoja - yhdistämme henkisen ulottuvuuden fyysiseen ja integroidumme vaistomaisempaan ymmärrykseen siitä, mikä voi väliaikana tuntua sekä todelliselta että surrealistiselta samaan aikaan. Toisin sanoen, fyysinen kehomme alkaa ymmärtää sen, mitä mielemme on tiennyt vuosia.


Toisaalta hyppäämme kohta naama edellä täysin tuntemattomalle alueelle - alueelle, joka pakottaa meidät pysymään tietoisena ja käyttämään huolellisesti hiottuja mestaritaitojamme - mutta toisaalta meitä testataan kipeästi ehdottomaan totuuteemme luottamisessa, jotta voimme päästää irti kaikista jäljellä olevista rajoituksista siinä, minkä tunnemme mahdolliseksi. Tämä prosessi vaihtelee yksilöittäin, mutta yksi asia on totta meille kaikille: se minne päädymme kaiken tämän toisella puolella, on suoraa tulosta siitä, miten peloton uskallamme olla juuri nyt.


Tämä merkitsee, että olemme kirjaimellisesti kaivaneet ylös mädäntynyttä (ego)mönjää ihmistekoisen astiamme pohjalta ja raapineet jäljellä olevia karmajäämiä seinistä. Tämä merkitsee myös sitä, että "rumiluksemme" ovat tulleet taas käymään ja ehdottomasti käyttäneet loppuun koko vastaanottonsa. Eivätkä vain tavanomaiset rumiluksemme, vaan nuo tahmeat varjo-osamme, joista salaa luulimme pääsevämme eroon sivuuttamalla tai jotka olivat niin syvään juurtuneita, ettemme ole voineet edes nähdä niitä ennen kuin nyt.

Kyllä, vielä vähän aikaa saamme leikkiä (hauskassa) peilitalossa ja nähdä selvästi monin tavoin, missä edelleen polarisoimme itsemme, heijastamalla ja paljastamalla jäljellä olevat rakkaudettomat osamme toisilleen. Ja tämä on hyvä asia myös, koska odotan aina innolla taas yhden perseestä olevan osani tunnistamista.


Perseestä olevista asioista puheen ollen …
Meidän täytyy tehdä todella kovasti työtä näiden muutamien viikkojen ajan (ego)mönjämme poistamiseksi. Kuten missä tahansa myrkyllisessä suhteessa, niin riippumatta siitä miten ällöttävän rumalta se tuntuu meistä, meillä on taipumus taistella se selviytymisen puolesta, koska veto tuttuun on niin voimakasta, niin huumaavaa, että meidän on melkein mahdotonta vastustaa sen houkutusta. Hauska osa? Että kaikki ajattelevat, että kaikkien muiden ruma on rumempi kuin heidän omansa, kun kaksinaisuudessa voimme nähdä vain oman rumuutemme. Tässä on ehdottomasti aineksia elokuvaksi.


Ulkoisia ilmentymiä näistä viimeaikaisista kaivauksista voi ilmestyä monin tavoin, kuten kyky lopulta siivota ja järjestää tuo pelottava osa kellaria, autotallia tai vinttiä, mitä olette kammonneet ylioppilaskirjoituksista saakka. Tai kenties jotain niin yksinkertaista kuin veroilmoituksen täyttäminen viime vuodelta, sähköpostikätkön siivoaminen, tiedostojen lajittelu tai noiden viipyilevien projektien vieminen loppuun, jotka ovat piinanneet teitä harmonisesta yhdentymisestä saakka.
Minkä tahansa muodon se ottaakin, niin kaiken uhkaavan mönjän on mentävä. Ja tämä merkitsee myös kaikkia mönjään sidottuja asioita.


Ruumiillistamisvaihe

Viime energiapäivityksessä Plejadien seitsemän sisarta mainitsivat minulle, että tämän kuukauden keskivaihe oli massiivinen siirtymäkohta ja nyt he lisäävät, että olemme siirtymässä kosmisen älykkyyden korkeamman ulottuvuuden pikatielle, joka kulkee matalamman ulottuvuuden jätevaltaväylän rinnalla, mutta (onneksi) ei risteä sen kanssa.


He kutsuvat tätä seuraavaa askelta matkallamme ruumiillistamisvaiheeksi, ylösnousemusvaiheeksi joka vapauttaa meidät vanhasta palvelusuunnitelmasta ja kuljettaa meidät uuteen, aitoon, alkuperäiseen, pyhään ja jumalaiseen kanssaluomissuunnitelmaan. Tämä uuden ihmisen suunnitelma aktivoituu niissä, jotka ovat neutralisoineet polariteetit yhdistämällä pyhät maskuliini- ja feminiinivoimat ja laajentaneet energiakeskuksensa (chakrat) puhdistamalla karmamiasman - ja sitten kun edelläkävijät ovat ruumiillistaneet nämä mallit, tämä mahdollisuus on kaikkien ihmisten käytössä.

Jos se auttaa, niin kuvittele näitä heränneitä ja aktivoituja sieluja ympäri planeetan akupunktioneuloina, joita on pistetty maan meridiaanien risteyskohtiin palauttamaan universaalin Chin elämänvoimavirta. Kun nämä olennot "syttyvät" fyysisesti, he sytyttävät nämä skalaarienergiat tämän planeetan elämään, vereen ja kehoon ja energisoivat ihmiskollektiivia armon nollapistekentällä. Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki ovat valmiita vastaanottamaan nämä energiat elämäänsä ja kehoonsa, mutta tuo mahdollisuus virittyä tähän verkkoon on nyt suurempi kuin koskaan niille, jotka valitsevat sen.


Kirkastaminen

Seitsemän sisarta kertaavat, että tämän vuoden toinen puolisko on hyvin keskittynyt fyysisyyteen, että uuden elämämme heiveröiset versot tulevat esiin siitä juuri muokatusta maasta, mitä työläästi käänsimme huhtikuussa - elämän minkä kasvatamme tavalla, miten siemen kasvaa hedelmää tuottavaksi kasviksi … vaiheittain.


Yksityiskohtaisemmin he mainitsevat kolme selvää vaihetta …
"Seuraaviin askeliin kohti jumaluuden fyysistä ilmentämistä kuuluvat: kärsimys- ja pelkokehosta irtipäästäminen, jumalaisen kehon oivaltaminen ja maa-aineen yhdistäminen taas eteerisen aineen kanssa …"



Näkymättömät haluavat meidän ymmärtävän, että fyysinen laitteisto (biologiapuku) joka majoittaa henkikehon, on itse asiassa yhtä muokattava ja sopeutuva muutokseen (mutaatio) kuin henkikeho. Se kuitenkin on alemmissa ulottuvuuksissa ja siksi sitä hallitsee aika ja paikka. (Lue: hiiiiiiidas) Vaikka siis Jeesus Kristus "nesteytyi" plasmavalokehoonsa kolmessa päivässä (???), niin täällä juoksuhaudoissa, missä jatkamme näiden läski lihapukujen käyttämistä, meidän on noudatettava fyysisyyden lakeja.


Siis henkikeho mikä on fyysisen kehon kopio, mutta täydellisenä, koostuu eteerisestä aineesta ja se on siksi muokattavaa ainesta, mikä muodostaa materialisointimallin. Tämän siirtymän aikana fyysinen (jumalainen) täydellinen suunnitelmamme kohtaa ihmistekoisen (egomönjä) suunnitelman ja näistä kahdesta tulee yksi.


Minulle kerrotaan, että tämä yhdistymisprosessi tapahtuu solujen välisessä tilassa, niin että solut ympäröidään henkivalokehomme korkeammalla latauksella tai älykkyydellä ja lopulta solumme "mutatoituvat" harmoniaan korkeammalla värähtelevän lähteen kanssa. Tämä on resonanssilakia toiminnassa - prosessi missä korkeammalla värähtelevä energia saa automaattisesti matalammalla värähtelevän energian sopimaan yhteen oman taajuutensa kanssa. Ajattele äänirautaa.


Sitten solut käyvät läpi prosessin, mitä Näkymättömät kutsuvat kiristymiseksi. He kutsuvat sitä näin, koska pitkään meidän on täytynyt asuttaa kaksi suunnitelmaa samanaikaisesti - ihmismalli ja jumalainen malli (mikä tietysti selittää kaiken tuon syömisen kahden edestä). Kumpikin suunnitelma on selvästi käytössä, jotta voimme tehdä tasaisesti siirtymän kehosta toiseen ja kun teemme tämän, meiltä putoaa ne ylimääräiset 15 kiloa solujen välissä ollut tila "kiristyy" mallien yhdistyessä.


Tämä prosessi on itse asiassa liukenemista siinä mielessä, että liuotamme pois vanhentuneen versiomme ja samanaikaisesti muutumme henkiseksi aikuiseksi, missä ego(mönjä)identiteetti (maskuliininen, aine) ja jumalainen identiteetti (feminiininen, antiaine) yhdistyvät pyhään liittoon.


Vaiheet

Näkymättömät haluavat tehdä selväksi myös sen, ettei tämä prosessi tapahdu yhdessä yössä (emme haluaisikaan sitä), vaan sarjana peräkkäisiä tapahtumia, jotka toistuvat ja ovat jo alkaneet.

"Tämän vuoden jäljellä olevat kuukaudet mahdollistavat teille tasapainon pitämisen vanhan ja uuden välillä. Siirtymä on mittasuhteiltaan eeppinen ja vakuutamme teille, että te ette haluaisi kiirehtiä tätä prosessia."
-Seitsemän sisarta

Ensimmäinen vaihe mihin he viittaavat "kärsimys- ja pelkokehosta irtipäästämisenä", on prosessin ensimmäinen askel ja alkaa sisäisellä laajentumisella:
"Kun vanha malli on päästetty irti tai liuennut - ja tätä tapahtuu nyt ensimmäiselle sieluaallolle, joka ruumiillistaa Kristus-ihmismallin - henkikeho alkaa ensin laajentua fyysisessä astiassa."


Kun nämä energiat alkavat huuhtoa kehoamme ja keskitymme rakkaussäteilyyn, voi tuntua kirjaimellisesti kuin työntämiseltä sähköpistokkeeseen - hyvin latautuneelta, kuin jokainen kehon solu olisi elossa ja värähtelee - voi olla olla hyperherkkyyttä - kuin hermoja olisi kehon ulkopuolella - huimausta, hermostuneisuutta, hengitysvaikeuksia, keholämmön vaihtelua ja yöhikoilua, epäsäännöllisiä sydämenlyöntejä ja/tai arvaamattomia nukkumistapoja.


Nämä oireet voivat olla häiritseviä, varsinkin jos ne tulevat yllättäen, mutta tietäkää, että ne ovat vain yksi ilahduttava osa prosessia. Jos latauksesta tulee epämukavaa tai ylivoimaista, venyttely, käveleminen, hengittäminen ja suolakylvyt voivat auttaa kovasti.


Vastaavasti voimme kokea nämä energia-aallot myös autuutena, mikä aaltoilee keskushermojärjestelmässä. Nämä puhdistavat (kundaliini)energiat vapauttavat kaiken jäljellä olevan tiheyden kehosta.
Keho on myös luonut uusia järjestelmiä, mitkä perustuvat kunkin aktivoidun DNA-säikeen sisältämään älykkyyteen, ja energiapyörteet (chakrat) jotka elävöittävät ja hallitsevat kutakin keskusta, avautuvat enemmän ylläpitämään näitä järjestelmiä. (Mielenkiintoista, että tunteita jotka liitetään profetoituun "hurmokseen", ovat: autuus, euforia, vapaus, ilo, henkinen ekstaasi jne. hmm)


Toisessa vaiheessa, mitä kutsutaan "jumalaisen kehomme oivaltamiseksi", sielumme alkaa kokea itsensä ihmismuodossa - ikään kuin ensimmäistä kertaa. Termi "uudestisyntynyt" sopii tähän. Tämä on integroitumisvaihe, mikä mahdollistaa meille maadoittumisen täysin kehoomme, ja sitä vaaditaan, jotta kristallimallimme voi kiinteytyä muotoon. Tämän integroitumisjakson aikana annamme yhteytemme maahan vahvistua, jotta voimme vakauttaa itsemme, kun tulemme yhdeksi kosmisen sydämensykkeen kanssa.


Kun integrointijakso on valmis, alamme ruumiillistaa fyysisesti jumalaisen suunnitelmamme synnyttämiä muutoksia. Tämä on vaihe, missä "henki ja aine työskentelevät yhtenä" ja missä ruumiillistamme henkisen muotomme fyysisen olemuksen.


Tämän vaiheen aikana koemme myös "nopeutumisen", kuten Seitsemän sisarta sitä kutsuvat.
Eräänlainen totuuden hetki, kun raskaana oleva nainen tuntee sikiön liikkuvan ensimmäistä kertaa. Sisaret kuvaavat myös löyhästi tätä henkistä nopeutumista "totuuden hetkeksi", kuin armon myöntämisessä - termi mitä he käyttävät määrittelemään prosessia, mikä seuraa pyhien energioiden yhdistymistä … jumalaisen elinvoiman virtaaminen kehoon.

"Maakehonne alkaa saada uutta säteilyä, uuden tavan olla, mikä otetaan käyttöön vaihdellen, pieninä lisäyksinä. Tunnistatte uudet energiat ja sitten ne näyttävät häipyvän pois, kun kehonne sopeutuu sisältämään ne sisään- ja uloshengityssarjana ja kun astutte pidemmälle ja pidemmälle jumalaiseen liittoon sielunne kanssa. Jokaisella vaiheella on energia, selvä ydinolemus mikä teidän kannattaa kokea täysin. Älkää ottako näitä sanoja merkkinä kärsimyksestä, vaan merkkinä todellisesta vapautumisesta."
-Seitsemän sisarta




Lauren
Nähdään pimennysjaksossa …

Tiedämme, että voidaksemme yhdistää hengen aineeseen meistä on ensin tultava puhdas astia, minkä läpi jumalainen energia voi virrata. Perimmiltään meidän on nostettava fyysinen värähtelymme sopimaan yhteen henkikehomme värähtelyn kanssa, jotta näistä kahdesta voi tulla yksi astia. Tämä merkitsee, että meidän on oltava puhtaita kaikista riitasoinnuista, ehdottomaan vastustamattomuuden pisteeseen saakka, jotta jumalainen keho (suunnitelma) voi vapaasti ilmentyä fyysiseen muotoon.

Ei kommentteja: