26.5.2011

VALHEET JA PETTÄMINEN



Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A.
Toukokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mitä tapahtuu henkilön valehdellessa?
Minne valhe tallentuu energeettisesti?
Miten totuus tallentuu energeettisesti itsessä?



Silloin kun pettämistä tapahtuu, totuus alkaa toimia kuin kaleidoskooppi. Pettäminen tekee totuudesta pirstoutunutta ja muokattavaa, joten aivan kuin kaleidoskooppi, jos sitä väännetään tiettyyn suuntaan, se luo uuden kuvan samoista osista. Yksi asia tiedettäväksi pettämisestä ja valheista on, että totuus on aina upotettuna valheeseen. Pettämistä tapahtuu vain, silloin kun joku uskoo valheeseenne - myös jos uskotte omaan valheeseenne. Valheen on helppoa olla olemassa ilman pettämisen tapahtumista olettaen, että viestin kuuntelija tai vastaanottaja päättää olla uskomatta valheeseen tai olla tulematta huijatuksi.


Tämä on eri asia kuin se, että tässä todellisuudessa on käytössä monia totuuksia. Osa ihmisluonnetta on, että teillä jokaisella on oma perspektiivinne ja jokaisella teistä on oma versionne todellisuudesta. Ihmiskokemuksessa on monia totuuksia ulottuvilla. Otetaan esimerkiksi optimisti ja pessimisti. He katsovat samaa vesilasia ja heillä on täysin eri totuus siitä. Koska tilanteessa on monia totuuksia, se ei aina merkitse sitä, että pettämistä tapahtuu. Joskus kaksi totuutta, vaikka ne näyttäisivätkin vastakkaisilta, voivat olla rinnakkain ja näin on tärkeää tunnistaa ero monien totuuksien ja valheiden ja pettämisen välillä.


Niinpä silloin kun kerrotaan valhe, kun joku tietoisesti välittää informaatiota, jonka hän tietää olevan epätotta, niin kuuntelija voi valita, huijataanko häntä vai ei. Valheen kertovan henkilön energia pirstoutuu. Silloin kun joku on kertonut valheen tai elää valheen kanssa, hänen energiansa alkaa näyttää kaleidoskoopilta sen sijaan, että se toimii kuin lasersäde tai valonsäde. Tämä tekee hänen energiastaan vähemmän tehokasta.


Mitään mitä hän pyrkii saamaan aikaan elämässään, ei voida tehdä kovin tehokkaasti tai tarkasti. Silloin kun joku elää petoksen kera - koska hän uskoo itselleen kerrotut valheet tai koska hän valehtelee itselleen tai valehtelee aktiivisesti toisille - tuosta ihmisestä tulee vähemmän tehokas jokaisessa elämänsä pyrkimyksessä. Henkilön luonnollinen energia loistaa kuin kohdevalo, niin että hänen ilmaistessaan aikomuksen jostain, toivoessaan jotain tai yrittäessään jotain tai työskennelleessään jotain kohti, tuo kohdevalo loistaa tuohon asiaan.



Valo mitä loistatte, energisoi sitä ja tuo sen todellisuuteen. Näin ilmentäminen toimii. Jos siis haluatte saada työpaikan, loistatte valoanne työpaikan saamiseen ja lopulta ilmennätte työpaikan. Jos elätte petoksessa - joko itsenne tai toisten - säteilemänne valo ei ole puhdas valonsäde. Se on enemmänkin kuin kaleidoskoopin osoittamista aikomuksianne kohti. Kaleidoskooppi ei ole kovin tehokas säteilemään valoa. Se pirstoo valon, se hämärtää ja vääristää kuvan, joten hämmennytte. Silloin kun elätte valheiden ja pettämisen kanssa, teistä tulee paljon tehottomampi aikaansaamisessa tai ilmentämisessä elämässänne.


Totuus on aina upotettuna petokseen. Aktiivisena ja tarkkana kuuntelijana löydätte totuuden petoksesta. Jokaisessa viestissä, minkä joku teille antaa, on olemassa totuus. Jos joku antaa teille sanoja, jotka eivät ole oikeita, voitte silti kuulla totuuden värähtelyn, jos kiinnitätte huomiota. Tästä syystä teidän kaikkien on kuuntelijoina tärkeää elää intuitio aktiivisena koko ajan. Osa valaistumista merkitsee, että te ette enää anna energianne pirstoutua petoksesta, niin että jos joku kertoo teille jotain, mikä ei ole totta, pystytte aistimaan pirstoutuneen energian, minkä he jakavat kanssanne, ja pystytte aistimaan, mikä on oikea totuus sen kaleidoskoopin alla, minkä he kohdistavat teihin.


Esimerkiksi joku voi kertoa teille, ettei hän ole vihainen, mutta voitte tuntea, että hän on. Voitte tuntea jännitteen hänen äänessään tai astia energian hänen kehossaan tai voitte tuntea riitasointuisuutta. Usein kuuntelijana ette tiedä totuutta heti. Huomaatte vain, että jokin ei ole kohdallaan. Tiedätte, että saamanne viesti on riitasointuinen. Saamanne viesti ei ole selkeä. Kun aistitte tämän, ottakaa aikaa tutkia, mitä tunnette. Jos intuitionne on kertonut teille, että on riitasointuja, ottakaa sitten aikaa aistiaksemme, mikä on todella totta teille, mitä tunnette tuosta henkilöstä.



Te ette voi päättää hänen puolestaan, että hän on vihainen. Mutta voitte päättää olla tulematta huijatuksi päättämällä omasta puolestanne, että te ette aivan usko, mitä hän sanoo tai että tiedätte ja tunnistatte, että on jotain muuta, mitä hän ei kerro teille. Vain sen tiedostaminen, vaikka ette tietäsikään koko totuutta, merkitsee, että pidätte oman energianne puhtaana. Teitä ei huijata. Teidän ei tarvitse tietää totuuden joka osaa. Teidän ei tarvitse selvittää jokaista saamaanne viestiä, vaan teidän täytyy pitää tämä tutka päällä koko ajan, mikä sallii sen, ettei teitä huijata. Vaikkette tietäisikään koko totuutta, tiedätte, kun jotain puuttuu tai jokin on riitasointuista, ja se riittää välttämään pettämisen.




Onko okei valehdella välttääkseen loukkaamasta toista?
Milloin on ja milloin ei ole ok valehdella?


Akaasiset tiedostot eivät sanele etiikkaa tai moraalia, akaasiset tiedostot antavat informaatiota siitä, mitä tapahtuu tehdessänne tiettyjä valintoja. Teidän on päätettävä ihmisenä, mikä sopii moraaliinne ja mitä seuraamuksia ja tuloksia haluatte saada aikaan toimillanne.


Silloin kun valehtelette, myös suojellessanne jotakuta tai välttäessänne loukkaamasta hänen tunteitaan, se silti pirstoo energiaanne. Energian pirstoutumista, riitasointuisuutta sisällänne ja tehottomuutta elämässänne tapahtuu, silloin kun valehtelette tai kun tietoisesti luotte petosta, vaikka motiivinne olisi suojella jotakuta. Kuten ehkä olette huomanneet, ihmismaalimassa on monta hyvää syytä välttää jonkun loukkaamista kertomalla "valkoinen valhe". Silloin kun päätätte käyttää "valkoista valhetta", voitte lieventää sitä pirstovaa vaikutusta, mitä sillä on energiaanne. Kun tunnette tarvetta kertoa valkoisen valheen toisen suojelemiseksi loukkaantumiselta, teidän on ensin ja tärkeintä miettiä, miksi haluatte välttää tuon ihmisen tunteita.


Usein ihmiset löytävät itsensä suhteesta, mikä perustuu tunteidenne välttämiseen tai toisen tunteiden näkemisen välttämiseen. Nämä suhteet ovat täynnä petosta ja perimmiltään hyvin turhauttavia kummallekin ihmiselle. On tärkeää alkaa osallistua joihinkin suhteisiinne ja ymmärtää, miten suhteet jotka rakentuvat tunteiden välttämiseen, tulevat lopulta epätyydyttäviksi. Perimmiltään ne häiritsevät valaistumistanne. Tämä ei merkitse sitä, että valaistumista aina palvelee totuuden timantinkova pakottaminen ihmisille riippumatta siitä, loukkaantuvatko he vai eivät. On hienovaraista tanssia elää totuudessa ja olla pakottamatta omaa näkökulmaanne kaikille ympärillänne. On tärkeää, että tarkastelette suhteitanne ja tunnistatte ne, jotka perustuvat tunteiden välttelemiseen, joissa jatkuvasti pidättelette itseänne tai vääntelette totuutta välttääksenne tuntemasta jotain itse tai aiheuttamasta tunnetta toisessa ihmisessä.


Valaistuneimmat suhteet ja suhteet, jotka tukevat valaistumistanne, ovat usein täynnä tunteita, jotka tulevat ja menevät. Suhde on vakiintunut eikä se perustu tunnemyrskyille, jotka kulkevat läpi, vaan rakentamallenne taustayhteydelle, mikä sallii noiden myrskyjen mennä ohi. Toinen asia mietittäväksi, silloin kun harkitsette, kerrotteko valheen vai ette, on, että on käytettävissä hyvin paljon enemmän totuutta, kuin koskaan välitätte kommunikoinnissaan toistenne kanssa.


Suoraan sanottuna, teillä ei ole riittävästi aikaa kertoa koko totuutta koko ajan eikä se merkitse, että poisjättäminen luo petosta. Se merkitsee, että valitsette sen, mitä tarvitsee sanoa tilanteen kannalta, ja valitsette ajan sen sanomiseen. On monia henkisiä käytäntöjä ja perinteitä, jotka antavat ohjenuoria sen totuuden kertomiseen, mikä tarvitaan korkeimmaksi parhaaksi. Voitte kääntyä ohjenuoria saadaksenne sen uskonnon puoleen, mikä on teille läheisin. Esimerkki minkä annamme tässä, on neljä totuusporttia.


Nämä ovat neljä kysymystä, jotka esitätte ennen puhumistanne:


1) Onko se totta?
2) Onko se ystävällistä?
3) Onko minun välttämätöntä sanoa tämä?
4) Onko tämä oikea aika viestin sanomiseen?



Kysykää näiden porttien aikana jatkuvasi itseltänne: "Huijaanko minä? Pyrinkö johonkin?" Vain te tiedätte, mitä todelliset aikomuksenne ovat. On tapa sanoa asioita ystävällisesti ja selvästi samaan aikaan. Teidän on kehitettävä selvästi ja ystävällisesti puhumisen taitoa kulkiessanne valaistumisen läpi.


Toinen tapa miettiä tätä kysymystä on pyrkiä myötätuntoisen totuuden tilaan.

Saatatte ajatella olevanne hyvin selkeä ja totuudellinen, kun todellisuudessa olette tuomitseva.

On tärkeää poistaa oma tuomitseminen ja omat ajatukset siitä, mikä on hyvä tai huono tai kuka on hyvä ja paha, ennen kuin sanotte totuuden.


Riippumatta siitä, mikä valheen kertomismotiivinne on, niin silloin kun tietoisesti petätte jotakuta joko sanomalla jotain epätotta tai jättämällä pois oleellisia totuuden osia, energianne pirstoutuu. Teidän on tärkeää olla tarkkana tässä ja pitää hyvää huolta energiastanne. Mitä enemmän huolehditte itsestänne, mitä enemmän olette rehellinen itsellenne ja mitä enemmän pidätte itsenne ehjänä välttämällä pettämistä ja elämänne joidenkin osien kieltämistä, sitä helpommin löydätte tarvittavia taitoja totuuden välittämiseen ystävällisesti. Tämä on teille valaistunein tapa työskennellä toisten ihmisten tunteiden suojelemiskysymyksen kanssa.

Ei kommentteja: