24.5.2010

Viestejä Maitreyalta

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy  3. - 17.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Mitä eläimet ovat?


Minulta on kysytty usein sähköposteissa eläimistä ja niiden roolista maatasolla. Minun on sanottava, että monet ovat eri mieltä siitä, mitä sanon tässä. Kuitenkin se on totuus. Olen puhunut eläimistä aiemmin nettisivuillani - kanavoinneissani eläimistä ja karmasta sekä eläimistä, jotka ottavat itselleen teidän vaivanne/olotilanne.

Eläimet ovat myös osa evoluutiota, ne ovat sieluja aivan kuin te. Kuitenkin ne ovat erilaisia siinä, että ne elävät nyt-hetkessä, kun taas te elätte menneisyydessä suurimman osan elämästänne ja saatatte huolehtia tulevaisuudesta. Eläimet eivät tee tätä.

Eläessään nykyhetkessä niillä ei ole menneisyyttä eivätkä ne huolehdi tulevaisuudesta. Ne ovat huolissaan vaan selviytymisestään - nyt. Ne voidaan kouluttaa lähes inhimillisiksi ja kyllä, toistamalla ne voivat ymmärtää kieltänne.

Ne tuntevat sanat "ruoka", "kävely" ja monia muita. Ne sopeutuvat pian ajatteluunne ja tietävät, että mitä enemmän ne rakastavat teitä, sitä enemmän te rakastatte niitä.

Kanavani Margaret oli huolissaan kissansa laittamisesta hoitolaan, kun hän meni Uuteen Seelantiin noin kuukaudeksi. Vakuutin hänelle, että kissa saa hyvää hoitoa kissoihin erikoistuneilta ihmisiltä ja lisäksi kissa elää nykyhetkessä.

Vaikka se onkin ehkä kuukausi maan aikaa Margaretille, kissalle se on vain nyt. Kissalle ei ole mitään aikajaksoa. Kyllä, kissa saattaa kaivata häntä, mutta pian se asettuu ja ennen kuin se tietääkään, Margaret on taas kotona.

Minulta on kysytty: "Tuleeko eläimistä ihmisiä?" Kyllä, tietysti tulee! Ne kehittyvät aivan kuin tekin. Joka inkarnaatiossa ne tulevat lähemmäs ihmistä. Tavallisesti tullessaan ihmiseksi ne syntyvät heimoyhteisöihin, missä ne oppivat olemaan ihminen.

Sitten ne kehittyvät siitä. Margaret kysyi kerran minulta, mistä tietty pelko tuli, ja näytin hänelle elämän, missä hän oli ollut koira. Margaretin muistaminen oli uskomatonta - hän saattoi nähdä kaiken. Hän ei koskaan epäillyt tuon kokemuksen jälkeen.

Eläimistä voi tulla mitä upeimpia kavereita, ystäviä ja myös perhe. Monilla teistä on ollut monia inkarnaatioita eläimenne kanssa. Siksi tunsitte läheisyyttä kohdatessanne eläimenne. Ennen kaikkea eläimet ovat osa ihmiskuntaa, osa henkeä.

Kyllä, he menevät ryhmäsieluun - eräänlaiseen heimoon - mutta kun ne haluavat vierailla teidän luonanne tai te vierailette niiden luona hengessä, tämä on mahdollista ja kohtaatte yksilöinä. Niiden rakkaus teitä kohtaan ylittää kaiken ajan sellaisena, kuin tunnette sen.

On muutamia, jotka kohtelevat väärin eläimiä, ja minulta on kysytty: "Mitä tapahtuu näille sieluille?"
Voin vakuuttaa teille, että kun nämä sielut näkevät itsensä Peilien salissa ilman itseä, he nöyrtyvät ja sen on tultava takaisin, mikä menee ulos.

Toisessa inkarnaatiossa he eivät palaa eläimenä - siitä huolimatta, mitä buddhalaiset sanovat - mutta he kokevat huonoa kohtelua juuri samassa mitassa, mitä he antoivat eläimille tässä elämässä. On maailmankaikkeuden sääntö: sen saat takaisin, mitä annat!

Rakastakaa eläimiänne, sillä ne rakastavat teitä - ehdottomasti.


Menneisyys


Hyvin monet teistä elävät menneisyydessä - peläten siirtyä eteenpäin ja peläten muutosta. Tuntemanne menneisyys on poissa. Se on jättänyt vain muistoja - jotkut hyviä, jotkut huonoja, mutta vain muistoja. Ette voi palata menneisyyteen, ette voi elää menneisyydessä. Miten voitte elää jossain, mikä on poissa?

Todellisuudessa elätte muistoissa. Monet sielut elävät muistoissaan, koska siellä he olivat onnellisimpia. He eivät käsitä, että he voivat löytää onnen tänään, nyt-hetkessä! He voivat nähdä vain muistonsa. Kun he tekevät näin, he eivät voi nähdä nykyhetkeä tai sitä, mikä on tulossa - mitä maatasolla kutsutaan tulevaisuudeksi.

On vaikea vapautua muistoista, mutta sitten kun olette vapaa, voitte elää elämää, mikä on vapaata ja rasitteetonta, koska on vain nyt! Vain tällä ajan hetkellä nyt on merkitystä. Mikään muu ei ole tärkeää, nyt on kaikki. Tällä ajan hetkellä - nyt-hetkellä - on merkitystä ja sen sallimisella ilmentyä, mikä on tulossa.

Jos elätte nyt, jätätte menneisyyden taakse ja sallitte tulevaisuuden ilmentyä. Silloin olette todella linjassa kohtalonne kanssa. Menneisyys on ollut ja se on poissa. Se opetti teille oppitunteja, auttoi muokkaamaan teidät siksi, mitä olette nyt, se oli siunaus (jotkut sielut pitävät sitä kirouksena), mutta se on poissa.

Älkää astuko taaksepäin menneisyyteen, vaan olkaa paikallaan nyt. Silloin kun pystytte tekemään tämän, voitte todella tuntea rauhan. Kun teette tämän, tulevaisuus paljastuu sujuvasti ja tuo mukanaan upeita mahdollisuuksia kasvuun ja laajentumiseen.

----

Viha

Kanavoinut Djwhal Khul (tiibetiläinen mestari, mestari Maitreyan vieras)


Haluan kirjoittaa vihasta ja siitä, mitä se yleisesti ottaen tekee ihmisille. Kuten voitte nähdä, sen ilmaisusta on tulossa hyvin tuhoavaa. Miksi tätä tapahtuu? Mitä voimme tehdä sen vähentämiseksi?

Tietyn kouluampumisen jälkeen (Littleton, Denver, Colorado, USA, huhtikuussa 1999), missä kuoli ja siirtyi pois maatasolta lukuisia nuoria ihmisiä, sekoitin illalla opetuslapseni tietoisuuden tapahtumasta päävastuussa olevan henkilön kanssa. Voisin sanoa, että tuo hänestä kokemus oli todella hyvin epämiellyttävä.

Hän tunsi ja ajatteli, mitä nuoret miehet tunsivat ja ajattelivat tappamisen aikana. Palattuaan astraalitasolta fyysiseen kehoonsa ja herättyään, hän tunsi olevansa hyvin sairas ja hänellä kesti jonkin aikaa käydä käsiksi siihen, mitä hän oli kokenut kehon ulkopuolella.

Hänen opettajanaan kysyin, mitä hänen ajatuksensa olivat nyt, kun hän tiesi, mitä tappajien mielessä kulki. Hänellä oli vain yksi vastaus: "Vihaa!" - lähes uskomatonta vihaa.

Mistä tämä viha tulee, mitä monet ihmiset ympäri maailmaa tuntevat? Miksi se on niin tuhoavaa?

Ensinnäkin, suuri osa vihasta, mitä ihmiset tuntevat, ei tule lainkaan tästä inkarnaatiosta. Se tulee monista menneistä elämistä - elämistä missä asiat ovat menneet pieleen ja on tunnettu vihaa, mutta sitä ei ole käsitelty. Lopultahan viha on negatiivista energiaa eikä energiaa voi tuhota - sitä voidaan vain muuntaa, parhaassa tapauksessa rakkaudeksi.

Tällä hetkellä maatasolla elää siis miljoonia ihmisiä, joilla on valtava määrä vihaa menneistä elämistä, jota ei ole käsitelty ja muunnettu. Vaaditaan vain jotain pientä laukaisemaan tämä menneen elämän negatiivinen energia ja tuloksena on raivo.

Esim. joku voi ajella tietä pitkin melko onnellisena - hänestä ei tunnu kovin huonolta, kenties vähän stressaantuneelta. Toinen ajaja jolla on melko vaikea päivä, kiilaa ajajamme eteen ja saa hänet jarruttamaan rajusti tai kenties jopa osuu hänen autoonsa. Tällainen pieni tapahtuma voisi helposti aiheuttaa "tieraivoa" ajajassa, joka ei olisi käsitellyt vihaansa menneistä elämistä.

Tieraivo on vain ajajan varastoitua negatiivista energiaa, mikä on yhtäkkiä löytänyt kanavan. Tieraivo ja muut negatiiviset purkaukset - tai kiivaus - jatkuvat henkilössä, kunnes hän on käsitellyt kaiken negatiivisen energiansa, on se sitten menneistä inkarnaatioista, nykyisestä elämästä tai kummastakin.

Useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, että tämä vihan aikapommi on pinnan alla ja odottaa räjähtämistä. Silloin kun se räjähtää, tuloksena on katastrofi. Tällä alueella ei ole annettu mitään koulutusta useimmissa maissa, ei kirkon tai yhteiskunnan palvelujen kautta.

Näin ollen on enemmän aikapommeja, kuin voitte koskaan kuvitellakaan. Valitettavasti monet muut tekijät ovat lisänneet negatiivisuuden ja vihan moninkertaiseksi. Väkivaltaelokuvat, välivaltaiset kontaktit ja "veriurheilulajit" lisäävät kaikki vihaa, mikä vaikuttaa yksilöön.

Kaikki nämä voimat kumuloituvat, kunnes henkilö ei enää pysty hillitsemään niitä. Silloin pommi räjähtää. Kouluammuskelu oli sellaisen henkilön tekemä, joka ei kyennyt käsittelemään negatiivisuutta, ennen kuin kukaan pystyi tunnistamaan vaaran merkkejä.

Silloin kun on suuri ihmisryhmä, missä on vihaa, muodostuu kollektiivinen tiedostamattomuus, missä sotia ja tappamista voi alkaa tapahtua laajamittaisesti. Kosovo on esimerkki tästä tiedostamattomuudesta toiminnassa.

Mitä vihan purkamiseksi voidaan tehdä?

Menneen elämän terapeutti (joka on perehtynyt henkimaailman asioihin) voi päästä pitkän matkan yksilön auttamisessa saamaan tasapainon taas kerran. Se ei ole helppo tie, mutta sille on lähdettävä, jos henkilö haluaa parantua luomatta paljon negatiivista karmaa. Kun menneen elämän terapia on aloitettu, avautuu muita väyliä lisäavulle.


Jätän nämä ajatukset teille.

Djwhal Khul

----


Sielun vapauttaminen


Minulta kysytään usein: "Mestari, mitä minun on tehtävä vapauttaakseni sieluni inkarnaatiokierrosta?"

Se ei ole vaikea juttu. Se saavutetaan kohtaamalla pelkonne ja epäilynne.
Oppimalla luottamaan ja uskomaan henkimaailmaan.
Olemalla haluamatta tehdä omalla tavallaan ja odottamalla henkimaailman opastusta ja ohjausta.

Kääntymällä sisäänpäin joko itsekseen tai kokeneen terapeutin avustuksella löytääkseen, mitä sielussanne on piilossa menneistä elämistä.
Päästämällä irti ehdollistumisesta, joka on peräisin vanhemmiltanne tai menneen elämän kokemuksista, mitkä ovat edelleen sielussa.

Joka kerta kun puhdistatte pois yhden näistä ongelmista, jätätte suuremman tilan henkimaailmalle. Mitä enemmän tilaa, sitä enemmän henkiauttajat voivat työskennellä kanssanne ja puolestanne. Lopulta ei ole tukoksia, on vain tilaa ja sielu voi silloin lähteä esteettä ja olla koskaan palaamatta inkarnaatioon.

Ei ole helppoa tietä ulos, ei ole oikopolkua. Vaaditaan kovaa työtä ja ponnistelua. Se voidaan saavuttaa. Silloin sielu on vapaa.

Miksi ette aloittaisi ylösnousemusprosessia nyt?



Taivas maan päällä


Me emme voi tehdä työtämme fyysisellä tasolla ilman teidän apuanne. Itse on sitonut monia maan vuosia ihmiskuntaa. On tullut aika, jolloin ihmiskunta kokonaisuutena on päättänyt muuttua. Monet sielut tarjoutuivat apuun (valotyöntekijöiksi, kuten monet sanoisivat) ennen inkarnoitumistaan maatasolle.

On tullut aika, jolloin olemme valmiita auttamaan ihmiskuntaa muutoksessa ja korkeammassa tietoisuudessa. Kuitenkin tarvitessamme apuanne monet sielut juoksevat karkuun ja itse ottaa kontrolloin. Aikomuksemme on tuoda taivas maan päälle. Toisin sanoen, jos ihmiskunnassa tapahtuu muutos, kaikkien on maatasolla mahdollista kokea iloa, rauhaa ja tasapainoa, mitä jotkut sanoisivat taivaaksi maatasolla.

Voimme auttaa teitä sen tekemisessä. Kuitenkin pyytäessämme apuanne, teidän on oltava paikalla. Monet teistä ovat muutaman viime vuoden aikana tunteneet kutsun työskennellä kanssamme, mutta olette joko lykänneet sitä tai juosseet karkuun.

Olemme lähettäneet opettajia auttamaan teitä, mutta olette nähneet nämä opettajat pelokkaina ihmisinä, kun itse asiassa he ovat peilejä teistä ja he ovat näyttäneet, mitä ette halua nähdä itsessänne. Hyvän opettajan keinona on näyttää teille, mitä ette halua nähdä itsessänne.

Seuraavien maan vuosien aikana tarvitsemme monia auttamaan meitä, jos teidän on tarkoitus tuoda taivas maan päälle. Voitte saada maan päälle sen, mitä meillä on henkistasoilla. Emme voi tehdä tätä kuitenkaan yksin - teidän on maatasolla autettava meitä fyysisessä muodossa.

Jos tunnette kutsun, niin pyytäkää tulla johdetuksi sellaisen luo, joka voi auttaa teitä.
Sitten olkaa sallimatta minkään tulla tiellenne.


Kutsutte meitä: "Mestarit, haluamme muuttaa maatason", mutta kun sanomme: "Olemme kuulleet teitä ja olemme matkalla", juoksette karkuun tai kääriydytte pelkoon. Emme halua vahingoittaa tai loukata ketään, vain näyttää teille paremman elämistavan - helpomman elämistavan. Antakaa meidän auttaa.

Onnellisuus on jokaisen sielun oikeus, kuitenkin monet teistä maatasolla ovat onnettomia ja kurjia. Miksi näin on?

Koska ette tiedä, missä onnenne on. Monet teistä eivät ole koskaan katsoneet sisäänsä nähdäkseen, mitä tehdessänne voitte olla onnellinen. Ette usko, että voitte olla onnellinen missään. Negatiivisuus painaa teitä kuin taakka, ja mitä onnettomampi olette, sitä enemmän taakkaa on.



Maitreya

-----------

Ei kommentteja: