24.5.2010

Norjan spiraali-valoilmiö oli Bluebeam Projectin testausta



Yllä joulukuun alkupuolella internettiin ilmestynyt video, joka on kuvattu Norjassa.
Siinä näkyy taivaalla spiraalin muotoinen valoilmiö, jota monet pitivät ufona, koska sille ei muutakaan selitystä löydetty.

Harvat meistä ovat tietoisia  BLUEBEAM PROJECT:sta, joka on salaisen maailmanhallituksen ja USA:n armeijan yhteinen salaprojekti. Sekään ei ollut yllätys, että tätä hologrammi-teknologiaa testattiin NATO-maassa eli Norjassa.

Norjan viranomaiset ilmoittivat ihmisille, että kyseessä oli venäläisten tekemä ohjuskoe. Täytyy vaan ihmetellä, kuinka leijuvaa mallia tämä "venäläisten ohjus" oli, kun se pystyi leijumaan Norjan taivaalla useita minuutteja! Normaali ohjus kun kuitenkin lentää maalinsa aika nopeasti.


Mutta ainahan skeptikoilta selitys löytyy asiaan kuin asiaan..milloin valoilmiöiden kerrotaan olevan joko pallosalama, meteoriparvi tai säähavaintopallo. Myös satelliitti tai tähdenlento on yleinen ufo-skeptikkojen selitys mystisille valoilmiöille.

DAVID WILCOCK talks about the issue


PYRAMID "UFO" in Moscow 9th December 2009


Pyramidin muotoinen ufo kuvattu Moskovassa



Joka tapauksessa sanotaan, että salaisen maailmaneliitin tarkoituksena on käyttää tuota viime joulukuussa Norjassa testattua bluebeam-teknologiaa uuden maailmanuskonnon perustamiseen ja se käy ainoastaan saattamalla yhteen suuret ihmismassat lavastamalla Jeesuksen toinen tuleminen.


Lavastaminen tapahtuu näillä hologrammisilla objekteilla, joita he pystyvät heijastamaan taivaalle. Venäjällä tätä jo kokeiltiin vuosi sitten.





Todennäköisin vaihtoehto BLUEBEAM PROJECT-hologrammeille on kuitenkin lavastettu ufojen invaasio, jota on edelleen suunniteltu toteutettavaksi hyvin todennäköisesti vuoden 2012 elokuussa Lontoon kesäolympialaisissa.




Varjoeliitin tarkoituksena on laittaa Lontoossa Mi5 ja Mi6 sekä CIA asentamaan nanothermiittiräjähteitä Lontoon parlamenttirakennukseen (Big Ben) ja on ennustettu, että tämän false-flag iskun tekijöiksi ei enää ilmoitettaisikaan fiktiivistä illujen mediassa luomaa Al-Qaidaa, vaan tällä kertaa tekijöiksi lavastetaan avaruusolennot.


Heidän tavoitteenaan on luoda Lontoossa suuren suuri kaaos tämän lavastetun alien-invaasion ympärille ja aikaansaada vieläkin enemmän pelkoa, mitä he aikaansaivat lavastamissaan 9/11 terrori-iskuissa.


Lavastettu alien/ufo invaasio toteutetaan Bluebeam projektin avulla, jossa käytetään hyväksi hologrammeihin perustuvaa teknologiaa väärentämällä suuria avaruusaluksia isojen suurkaupunkien päälle ja samalla suuria rakennuksia räjäytellään sisältä, uskotellen samalla ihmisille, että tämän takana ovat "pahat avaruusolennot".





Tämän alien invaasion motiivi on viimeinkin lyödä lukko NWO:lle (new world order) eli uudelle maailmanjärjestykselle, sillä millään muulla tavalla ei saada koko maailmaa yhdistymään kerralla.


Jos EU:n jäsenvaltiot pakotetaan maan ulkopuolisen uhan nimissä poikkeustilaan, niin Lissabonin sopimuksen nojalla jokainen jäsenmaa joutuu tottelemaan mitä Brysselistä määrätään.
Joten valmiuslaki hengittää tämän vuoksi jo Suomenkin valtion niskassa.

Vuoden 1984 Olympialaisten loppuseremoniassa JO käytettiin tuota hologrammiteknologiaa ja tuolloin jo kaikki näytti hämmästyttävän aidolta..
Arvata vaan saattaa, miten aidolta tuollainen ufo-invaasion lavastaminen TÄNÄ PÄIVÄNÄ voikaan näyttää parhaimmillaan...!
Siinä menee monelta ns. pupu pöksyyn ja paniikki on valmis ihmisten keskellä!







Ei kommentteja: