6.5.2010

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE


Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
21. - 28.4.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:
Mestarit, olen indigoaikuinen ja yrittäjä. Minulla on useita mahdollisuuksia aloittaa liiketoimintaa saadakseni taloudellisen vakauden.

Kuitenkin tunnen, ettei ehkä ole sen aika, ja ajatuksenani on kehittää sen sijaan psyykkisiä kykyjäni. Olen hyvin käytännöllinen ja minulla on vaikeuksia valita, kumpaa polkua seuraan.
-Cheryl, Kanada


Vastaus:
Sanot tässä sitä, että olet verkottunut läpikotaisin kumpaakin maailmaan: henkiseen neljänteen ulottuvuuteen ja egoistiseen kolmanteen ulottuvuuteen - ja näet ne erillisinä. Niiden ei tarvitse olla erillään, jos annat kummallekin paikan elämässäsi.

Koska olet fyysinen olento kolmannessa ulottuvuudessa, sinun täytyy pystyä tyydyttämään jokapäiväiset tarpeesi. Yrittäjäitsesi pystyy helposti suorittamaan sen tehtävän. Silloin kun perustat rahaa tuottavan yrityksen, sen ei tarvitse leikata sinua irti henkisestä puolestasi.

Käytä rahaa hankkimaan tilaisuuksia, jotka antavat lisää aikaa henkisille pyrkimyksillesi.
Jos pyrit kehittämään tilaisuuden psyykkisille kyvyillesi (ne muistetaan, koska olet indigo), voit sitten käyttää noita taitoja vaivattomammin toimimiseen kolmannessa egoulottuvuudessa tietämällä, mitä kumppanisi ja kilpailijasi ajattelevat ja tekevät.

Tämä auttaa sinua kummassakin projektissa - rahan tekemisessä ja psyykkisten kykyjesi vahvistamisessa.
Ole tarkkana taipumuksessasi olla "hyvin käytännöllinen", koska se merkitsee, että nojaat egoon hengen sijasta.

Se myös sanoo, että yrität katsoa toisten mielipiteitä ja hyväksyt yhteiskunnan säännöt kyseenalaistamatta niitä tai lisäämättä omaa valinnanvapauttasi sekoitukseen mukaan. Ota takaisin voimasi. Älä sokeasti seuraa jengiä. Tee sitä, mikä tuntuu oikealta sinusta.


----
Kysymys:
Mestarit, olen eronnut miehestäni 18 avioliittovuoden jälkeen.
Onko sopimukseni tai elämänoppituntini hänen kanssaan ohi tältä elämältä?

Noin kolme vuotta sitten sain tulkinnan kahdelta eri kanavalta eikä kumpikaan havainnut silloin häntä aviomiehekseni. Olkaa kilttejä ja neuvokaa.
-A., Malesia


Vastaus:
Vastaamme ensin siihen, mitä sinulle kerrottiin kolme vuotta sitten. Syy siihen, että kanavoijat eivät pystyneet näkemään miestäsi elämässäsi, oli, että aloit noina aikoina kiihdyttää sen tietoisuustason yli, minkä hän aikoi saavuttaa tässä elämässä.

Tällä emme tarkoita, etteikö hän voisi olla elämässäsi, jos niin valitsisit, mutta hän ei olisi sinun polullasi tai värähtelyssäsi. Silloin kun kanavat tekevät tulkintaa sinulle, he voivat nähdä vain sen suunnan, mihin energiasi aikoo mennä tuolla hetkellä.

Tämä ei merkitse, että olet jumissa tuolla polulla - aikomuksesi vain näki sen haluttuna suuntana.
Sielusi ja miehesi sielu tekivät tosiaan sopimuksen viettää yhdessä tietyn jakson auttamaan kumpaakin.

Hän oli sinulla stimuloimassa sisäistä vahvuuttasi ja rohkeuttasi, jotta voisit hypätä pois rajoittavista uskomusjärjestelmistä ja auttaa itseäsi ja muita ymmärtämään tätä matkaa maan päälle.
Hän valitsi sinut kaikupohjakseen, jotta hän voisi ymmärtää omaa polkuaan.

Hän ei luvannut kuunnella eikä hän juurikaan ole tehnyt sitä. Olette suorittaneet loppuun sopimuksenne. Se pidätkö häneen minkäänlaista yhteyttä tai päätätkö auttaa häntä muissa projekteissa, on vapaan valinnan kysymys.

On aika käyttää kaikki energiasi valitsemasi matkan kunnioittamiseen. Tunne, mitä sinun täytyy tehdä ja mitä haluat tehdä, ja käytä noita ohjeita päättääksesi, mihin tästä etenet.


----
Kysymys:
Mestarit, minulla on ollut erittäin vaikea jakso elämässäni viimeisten kolmen vuoden ajan. Isäni kuoli ja mieheni ja minä erosimme. En pystynyt selviytymään kaikesta ja käytin alkoholia pakokeinona.

Tämän vuoden heinäkuussa tapasin ihanan miehen, joka kertoi oppimistaan asioista, silloin kun hän kävi läpi vaikeaa jaksoa elämässään, ja se on lisännyt tietoisuuttani kymmenkertaisesti.
Tiedän nyt, että käyn näitä asioita läpi syystä.

Tämä näytti pudonneen taivaasta minulle juuri oikeaan aikaan elämässäni. Hän on opettanut minulle hyvin paljon eikä ole pyytänyt mitään vastineeksi. Todella tunnen, että oppaani tai enkelit lähettivät hänet opettamaan minua ja että meidän piti viettää tämä osa ja mahdollisesti loppuelämämme yhdessä.

Kysymykseni teille on: onko tämä mies, jonka kanssa olen jakanut jonkin elämän tai tehnyt sopimuksen? Onko hän sielunkumppanini?
-Kim, USA


Vastaus:
Monia asioita on tullut kerralla elämääsi. Peityit negatiivisiin tapahtumiin, mikä toi epävarmuutta, ja reaktiosi oli pakeneminen.

Sielusi halusi nähdä, olitko riittävän tietoinen nähdäksesi näiden testien läpi, jotka kaikki olit käynyt läpi muissa elämissä, ja pystyitkö analysoimaan tapahtumat ja siirtymään niiden läpi.

Tiesit, että tämä olisi valtava määrä ihmisen kestettäväksi yhdellä kertaa, joten sinulla ja jollain sieluryhmästäsi oli sellainen varasuunnitelma, että tulette yhteen ja hän opastaa sinut tämän sotkun läpi.

Tuo "opas tai enkeli" ei ollut kukaan muu kuin oma korkeampi itsesi tai sielusi tiedostamaton puoli, joka teki etukäteen suunnitelman ylivoimaista jaksoa varten. Siihen saakka olit estynyt, kunnes joku sai esiin hyväksyntäsi sille, mitä oli tapahtunut ja mitä voisi tulla.

Nyt voit taas edetä. Te ette asettaneet aikarajaa sille, miten pitkään te kaksi työskentelisitte yhdessä. Vain rentoudu ja katso, minne kaikki menee tästä.

Olette jakaneet muita maa-aikoja keskenänne ja olette vaihdelleet pelastajan ja uhrin osia.
Sielunkumppani on normaalisti sellainen, joka valitaan olemaan läsnä, silloin kun merkittäviä asioita tapahtuu elämässä - sekä huonoja että hyviä.

Avaudu kaikelle ympärillä olevalle energialle ja näe, miten paljon tulee häneltä ja miten paljon sinulta. On helpompaa tehdä valintoja, jos uppoudut hetkeen ja aistit, missä tunnet olosi mukavaksi ja minne sinun tarvitsee mennä.


----
Kysymys:
Mestarit, olen ristiriitatilanteessa. Minulle on äskettäin kerrottu, että olen inkarnoitunut enkeli enkä ole maan päältä! Uskon kuitenkin, että olemme kaikki sellaisia, joten minun on vaikeaa tajuta, mikä ero voisi olla maan sielujen ja inkarnoituneiden enkeliolentojen välillä.

Tarkoitukseni on ilmeisesti ohjata ihmisiä takaisin rakkauteen (muun muassa), mitä todella haluaisin tehdä, mutta tunnen pidätteleväni itseäni enkä oikein ymmärrä vielä miksi.
Ja sitten "kaikki on jumalaisessa järjestyksessä" tulee mukaan ja odotan kärsivällisesti jotain merkkiä.
-Abbi, Iso-Britannia


Vastaus:
"Kaikki on jumalaisessa järjestyksessä" -sanonta kumpuaa siitä tosiasiasta, että kaikki sielut ovat juuri siinä, missä he valitsivat olevansa täällä. Tämä ei merkitse, että on opasteita antamassa ohjeita.

Teidän on oltava tietoinen maailmasta ympärillänne ja jokaisesta tilanteesta, mitä tapahtuu.
Ei ole oikeita sattumia, koska sielut suunnittelevat ne oppitunnit, joita he haluavat kokea, ja he järjestävät asiat vastaavasti ennen tulemistaan maan päälle.

Inkarnoiduttuaan he määrittelevät vauhdin, jolla haluavat edetä. Siis kyllä, pidättelet itseäsi, koska pelkäät tuntematonta. Se on hyvin yleistä. Pelko tulee keskeneräisistä tai uusista oppitunneista.

On astuttava tutkimaan niitä. Se on kuin bussin tai junan ottamista johonkin paikkaan, missä haluaa käydä - jos ei mene pysäkille ja astu kyytiin ovien avautuessa, ei koskaan pääse minnekään. Katso tuntematonta, jotta siitä voi tulla tuttua.

Kaikki enkelit ovat sieluja, aivan kuin kuka tahansa sielu. Kaikki eivät vietä aikaa enkelinä, joka opastaa sieluja näiden maallisella matkalla, ennen kuin hän itse astuu reinkarnaatioprosessiin.

Kukaan sielu ei ole myöskään vain "maan päältä", koska se merkitsisi, ettei sitä olisi luotu muiden sielujen tapaan jakautumisessa Lähteestä. Polkusi on ollut toisten palveleminen - ollen enkeli ja sitten astuen reinkarnaatioprosessiin tai elämänpyörään.

Jokaiseen elämään olet yrittänyt sisällyttää joitain tietoisuuden kehittämispuolia ja tämä elämä keskittyy kaikkien sielujen ehdottoman rakkauden tiedostamiseen. Sinun on ensin yhdistyttävä ehdottomaan rakkauteen sisälläsi, ennen kuin voit näyttää toisille tietä.


----

Kysymys:
Mestarit, on paljon puhetta ilmentämisestä ja olen saavuttanut pisteen, missä pelkään liikaa sitä, mille avaudun. Olen nähnyt, miten nopeasti voin ilmentää, mutten kykene hallitsemaan negatiivisia ajatuksia, mitkä sitten ilmentyvät fyysiseen maailmaan aivan silmieni edessä!

Olen hyvin huolissani, kun vaikuttaa siltä, että minulla on negatiivinen vaikutus toisiin ihmisiin. Minulle tämä kaikki on kovin uutta.

Nyt olen sulkemassa itseni täysin ja pelkään liikaa liikkuakseni taas eteenpäin.
Mitä minun pitäisi tehdä?
-Anon, Australia


Vastaus:
Olet saanut avaimet suuritehoiseen autoon, ennen kuin olet rentoutunut uuteen ajotaitoosi. Sinun on ensin käytettävä aikaa tutustuen kykysi rajoihin ja yksityiskohtiin. Käytä kaasujalkaasi hitaasi ja sitten pystyt hallitsemaan matkaasi haluttuun määränpäähän.

Sinun on opittava tuntemaan kaikki, mitä maailmassasi tapahtuu. Sinun on opittava ohjaamaan aikomuksesi vain positiivisiin asioihin.

Erittäin voimakas energiavirta kulkee lävitsesi ja siksi se ilmentyy, mihin keskität aikomuksesi.
Sinun ei tarvitse sulkeutua täysin vain siksi, että ensiyrityksesi saivat aikaan vähemmän haluttuja tuloksia.

Silloin kun opettelit ajamaan polkupyörää, et antanut periksi, vaikka sinulla olikin alussa tasapaino-ongelmia. Olit sinnikäs ja sinulle tuli vaivattomaksi suuntasi hallitseminen. Sinun on vain opittava hallitsemaan tietoiset ja tiedostamattomat aikomuksesi.

Saatat kysyä: "Miten minun pitäisi hallita tiedostamattomia tekoja?" Tutkimalla uskomusjärjestelmiä, jotka sisältävät ei-haluttuja ajatuksia ja tuovat niitä mieleesi, silloin kun vähiten odotat niitä.

Olet tajunnut, että se mitä ajattelet, ilmentyy, joten sinun täytyy seuloa ajatukset ja poistaa negatiiviset - ei negatiivisia kätkettyjä ajatuksia. Ajattele vain positiivisia ajatuksia tietoisessa mielessäsi.

Silloin pystyt ilmentämään vain tarvittuja positiivisia tapahtumia. Ihmisillä varhaiselämässäsi oli taipumusta olla negatiivisia, joten kätketyt uskomusjärjestelmäsi kutsuvat negatiivisia asioita elämääsi. Niin ei tarvitse olla.

Aina kun tunnet, ajattelet tai sanot jotain negatiivista, sano välittömästi: "Peruuta, poista." Sitten korvaa se positiivisella, rakastavalla ajatuksella. Melko pian sinulla on vain positiivisia tietoisia ja tiedostamattomia ajatuksia ja voit ilmentää tarpeitasi.

----


Kysymys:
Mestarit, olen viime aikoina etsinyt ja miettinyt, miten ja mistä aloitan henkisen matkani. Olen osallistunut useisiin keskusteluihin ja lukenut useita kirjoja elementaaliolennoista, enkeleistä, henkisistä oppaista, shamanistisista harjoituksista, Wiccasta ja "Keskusteluja Jumalan kanssa".

Haluan myös parantaa ja ilmoittauduin Enkelireiki-kurssille.
Aina siitä lähtien kun aloin lukea näitä kirjoja, erityisesti enkeleitä koskevia, olen ajatellut, että pystyn tuntemaan ne paremmin ympärilläni opastamassa minua.

Saan kihelmöiviä tuntemuksia kasvoilleni ja keholleni, kun ajattelen niitä tai puhun niille mielessäni. En kuule mitään vastauksia päässäni, mutta todella tunnen niiden olevan paikalla. 

Kuvittelenko vain tämän? Tarvitsen neuvoanne siihen, mistä aloittaa. Onko reikikurssi hyvä aloitus minulle?
-Angie, Singapore


Vastaus:
Olemme otsikoineet kysymyksesi ja vastauksemme "hyväksymiseksi ja avautumiseksi". Siitä päivästä kun sielusi astui fyysiseen kehoon, mitä nyt kutsut kodiksi, olet ollut henkisellä oppimis- ja löytämismatkalla.

Kuten kaikilla sieluilla, elämäsi ensimmäiset vuodet sisälsivät täysin egoperustaisia oppitunteja, joita pyrit ymmärtämään.  Kun tulit tietoisemmaksi siitä, että olet paljon enemmän kuin fyysinen keho, tunsit tarvetta oppia, kuka olet ja mitä kykyjä ja voimia sinulla on käytössäsi.

Mitä enemmän avaudut tuntemaan sitä energiaa, mikä muodostaa universumin ympärilläsi, sitä enemmän voit aistia ja tuntea kaikki muut sielut, jotka eivät ole tällä hetkellä ihmismuodossa, ja olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan.

Oppaasi ja monet ystäväsi muodostavat tämän ryhmän, mikä on seuranasi. He ovat hurmioituneita edistymisestäsi yhteyden muodostamisessa heidän kanssaan. Tunnet heidän läsnäolonsa.

Olet vanhempi sielu, joka on elänyt monta elämää. Monet aiemmat kokemuksesi ovat käsitelleet parantamisen eri alueita. Näin ollen tunnet vetoa siihen.

Mitä tahansa valitsetkin tutkivasi, hyväksy, että olet osa tuota energiaa ja avaudu virralle, minkä pystyt tuntemaan. Älä jää liikaa kiinni rituaaleihin - luota sen sijaan intuitioosi, mikä on avautumassa. Pidä hauskaa!


----

Ei kommentteja: