5.5.2010

PYHIINVAELLUSMATKA MAAGISEEN ENGLANTIIN 14.- 22.6.2010



*Avalon, Avebury, Peltokuviot. Stonehenge. Wales*



Matkaoppaina Michael Schirmer & Veli Martin Keitel



Taas on aika alkaa suunnitella kesän menoja! Järjestämme taas Englannin reissun tällä kertaa aikaisemmasta poikkeavaan ajankohtaan keskellä kesäkuuta. Näin olemme Englannissa kesäpäivän seisauksen aikana!

Toivotamme tervetulleiksi myös lapset (väh. 6 v). Lasten läsnäolo tuo ohjelmaan joitakin rajoitteita, mutta samalla he auttavat meitä olemaan intuitiivisia ja avaamaan omaa sisäistä lastamme - mikä joka tapauksessa on yksi matkan tarkoituksista!



Glastonbury tunnetaan Kuningas Arthurin ja Merlinin Avalonin saarena. Se on todellinen Maapallon sydänkeskus, totuuden etsijöiden mekka, jossa idän ja lännen henkiset perinteet kohtaavat.

Siellä on mystinen Tor-kukkula torneineen, Chalice Well Garden - legendan mukaan Graalin maljan kätköpaikka, Glastonbury Abbey - Englannin vanhimman luostarin rauniot, Josef Arimatealaisen 2000 v. sitten istuttama Holy Thorn-orapihlaja...


Aveburyssa sijaitsevat mm. Englannin suurin kivikehä ja Silbury Hill- Euroopan suurin pyramidirakennelma. Alue on myöskin maailman merkittävin peltokuviokeskittymä, ja vierailemme tuoreissa kuvioissa mahdollisuuksien mukaan.

Käymme myös kuuluisilla Stonehengen ja Stanton Drew’n kivikehillä. Näistä jälkimmäinen sijaitsee rauhallisella alueella, ilman turistien vilskettä. Tänä kesänä kohteenamme on myös historiallinen Wales Englannin ja Irlannin välissä.



Teemme meditaatio- ja ääniharjoituksia, kuulemme kertomuksia pyhien paikkojen historiasta ja henkisestä merkityksestä, antaudumme johdatukselle ja parantumiselle, heittäydymme sisäisen lapsen vietäväksi.



Matkan hinta 900 € + lennot (lapset 450 € + lennot)
Edestakainen lento Helsinki-Lontoo Blue1-lentoyhtiöllä maksaa tällä hetkellä reippaasti alle 200 €. Opastamme lentojen varaamisessa.
Hinta sisältää ohjelman, matkat Englannissa ja majoitukset aamupaloineen.



Jos et pääse mukaan tälle matkalle, seuraava on heinä-elokuun vaihteessa - tiedustele!

www.martinkeitel.net, martinkeitel@gmail.com, 050-466 4756

www.pendragon.fi, michael@pendragon.fi, 044-598 0097



Tervetuloa joukkoomme!

Ei kommentteja: