21.5.2010

VIESTEJÄ MAITREYALTA



Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy 19. - 28.4.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




Miten voin palvella ihmiskuntaa?



Minulta kysytään usein: "Miten voin palvella ihmiskuntaa? Miten voi auttaa tätä työtä?"
Voitte tehdä sen astumalla ulos itsestä, astumalla ulos pelkoelämästänne ja antamalla itsestänne toisten auttamiseksi.

Sillä ei ole merkitystä, miten annatte - opetatteko, parannatteko tai työskentelettekö muilla alueilla. Vain sillä on merkitystä, että astutte itsen ulkopuolelle ja sallitte maailmankaikkeuden energian johtaa ja opastaa teitä polullenne.

Se voi tapahtua. Teidän täytyy vain luottaa ja uskoa, että henki auttaa teitä. Odotamme vain teidän antavan hallinnan meille!


Itse saa teidät kuvittelemaan, että satutamme tai kontrolloimme teitä, mutta haluamme vain auttaa teitä kasvamaan ja oppimaan, työskennellä kanssanne ihmiskunnan auttamiseksi sekä johtaa ja opastaa teitä parempaan elämään.

Autamme teitä, jos autatte itseänne - korkeampi itsenne siis. Korkeammalla itsellänne on kaikki vastaukset. Korkeampi itsenne tietää polkunne, kohtalonne ja voi johtaa teitä elämän miinakenttien halki paljon helpommin kuin itse.


Itse tuhoaa teidät, jos se pystyy, sillä se ei halua jättää mukavuusaluettaan. Korkeampi itse haluaa vain kouluttaa teitä ja viedä teidät korkeampaan värähtelyyn. Kun voitte tehdä tämän, niin voitte palvella ihmiskuntaa.

Itse tekee kaiken voitavansa estääkseen teitä. Se tuo esiin kaiken pelon, epäuskon, epäilyksen - ja tämä pysäyttää teidät raiteillanne. Jos kuitenkin taistelette pelkoa vastaan, ette epäile ja uskotte korkeampaan energialähteeseen, niin elämänne muuttuu.
Se muuttuu niin paljon, että tuotte elämäänne kaiken, mitä haluatte.


Siinä ei ole mitään väärää, että elämässä on yltäkylläisyyttä, rahaa ja menestystä. Se on tärkeää, mitä teette sillä. Jos sitä käytetään ihmisten auttamiseen polullaan, niin sitä käytetään todella hyvään.

Miten voitte palvella ihmiskuntaa, jos olette köyhä?
Kyllä, voin nähdä itsen etsivän vastausta tähän kysymykseen. Kuitenkin ilman rahallista omaisuutta voi olla rajoittunut ja turhautunut, jos haluaa auttaa tietyin tavoin.

Rajoitatte itseänne hyvin monin tavoin. Kuitenkin uskoessanne, että yltäkylläisyys on teidän ja että sitä voidaan käyttää toisten auttamiseen, niin varmasti sitä tulee elämäänne.


Usein voi olla menneen elämän jäämää luostarista tai köyhyydestä, mikä on puutteen takana tässä elämässä. Jos teillä on köyhyystietoisuutta ja mietitte, mistä se tulee, niin selvittäkää vastaus menneen elämän regression kautta ja poistakaa se energiastanne.
Sitten voitte käyttää yltäkylläisyyttä ihmiskunnan auttamiseen.



Kyseleminen


Miksi kyselette niin paljon? Minäpä kerron. Se on itse, joka kyselee.
Korkeammalla itsellä on kaikki vastaukset ja se antaa niitä, silloin kun tarvitaan. Itsen kuitenkin täytyy tietää miten, miksi, mitä, milloin.


Silloin kun kysytte, pysäytätte inspiraatiovirtauksen korkeammasta itsestä. Jos vain rentoutuisitte ja sallisitte mielen olla hiljaa, vastukset tulevat. Jokaisella teistä on vastaukset koko elämään sisällänne.

Jokainen teistä on kiinni Perimmäisessä olennossa tai Jumalassa, kuten tunnette tämän energian. Kuitenkaan mielen, logiikan vuoksi ette voi saada vastauksia Lähteestä.


Itse on yhteys itsensä säilyttämiseen. Se rakastaa mukavuusaluetta, se ei halua muutosta ja näin se synnyttää kysymyksen toisensa jälkeen estääkseen teitä pääsemästä eteenpäin. Se myös keksii tekosyyn toisensa jälkeen siihen, miksi ette siirtyisi eteenpäin, ja monet teistä kuuntelevat ja seuraavat kuin lampaat.

Silloin kun ette kysele, vaan luotatte, että universumi johtaa teidät sinne, minne teidän täytyy mennä, ja informoi teille, mitä teidän täytyy tehdä, niin se on aitoa luottamusta.

Itse kuitenkin sanoo: "Miksi teet tämän? Milloin aiot tehdä sen? Sinulla ei ole varaa siihen. Jne., jne."

Kuitenkin korkeampi itse sanoo:

"Anna minun tuoda se sinulle. Istu, rentoudu äläkä huolehdi - se tulee tapahtumaan." Silloin kun tämä tapahtuu ja sallitte sen tapahtuvan, olette todella hengessä.



Mitä me teemme?


Minulta on usein kysytty: "Mestari, miksi tarvitsemme henkisiä suojelijoita, oppaita ja mestareita?"
No, tarvitsette niitä, koska ilman ette pystyisi siirtymään eteenpäin henkisesti.

Roolinamme on siirtää teitä eteenpäin, asettaa teidät tilanteisiin,
joita teidän tarvitsee oppia, ja antaa intuitiota,
mikä auttaa ilmentämään sen.

Voitteko kuvitella tyrmistyksemme, kun olemme käyttäneet paljon energiaa saadaksemme teidät kohtaan, missä lopulta voitte maksaa karmanne tai tehdä rauhan vastustajanne kanssa tai maksaa ennen syntymä valitsemanne velan ja sitten juoksette karkuun?

Voi, sitä tyrmistyksen määrää en voi ilmaista! Teemme kovasti työtä omissa ulottuvuuksissamme mahdollistaaksemme kasvunne.


Tiedämme, että te teette valinnat, mutta teihin käytetään paljon energiaa. Suojelijanne ja oppaanne vievät teidät kehityksenne ensivaiheiden läpi - he valmistelevat teitä mestarin energialle.

Sitten kun olette valmis - ja tämä vaatii paljon maan aikaa ja henkilökohtaista kehittymistä - mestari liittyy energiaanne ja voitte todella aloittaa henkisen työnne. Tämä on näiden sielujen tarkoitus. Se on näin yksinkertaista. Siinä ei ole mitään monimutkaista.


Me, mestarit, emme kanavoi kauttanne, ennen kuin olette todistaneet arvonne. Usein tähän liittyy irtipäästäminen hyvin monista asioista - irtipäästäminen mukavuusalueesta ja oppiminen tekemään asioita hengen tavalla, hengen salliminen työskennellä kanssanne, yrittämättä tehdä itse.

Se on antautumista korkeammalle itselle. Emme koskaan vahingoita tai satuta teitä, emmekä myöskään manipuloi. Haluamme vain työskennellä kanssanne.


Voi viedä niinkin kauan kuin 20 maan vuotta, ennen kuin on todella valmis hyväksymään mestarin. Kaikki sielut voivat tehdä tämän riippumatta siitä, miten he tulevat maailmaan - köyhänä, rikkaana, mustana, valkoisena. Kaikki pystyvät liittoon mestarin kanssa.



Fotonienergia muuttuu


Olen aiemmassa artikkelissa näillä nettisivuilla kirjoittanut fyysisen kehon muutoksista, joita tapahtuu fotonienergian vuoksi. Nyt kun fotonienergia voimistaa työtään universumissa, valtava määrä ihmisiä kokee näitä oireita.

Se johtuu solumuutoksista, joita tapahtuu fyysisessä kehossa tänä aikana. Monet sielut mainitsevat unohtelevansa asioita. Se ei ole seniiliyttä eikä Alzheimerin tautia, vaan kehon solut vapautuvat vanhoista käsityksistä ja ajatuksista.

Ihmiskunnan on jatkossa määrä elää nykyhetkessä. Nykyhetki on tämä hetki - ei mennyt tai tuleva, kuten tunnette ne maatasolla - vaan juuri nyt. Jos ajattelee nykyhetkessä, niin on todella hetkessä. Ajan kuluessa fotonienergia muuttaa tuntemaanne maatasoa ja paljon muuttuu solutasolla.

Te joilla on muistin menetystä - ja joukossanne on monia nuoria ihmisiä - älkää pelätkö. Kehonne vain muuttuu ja tekee tilaa uudelle. Se on fotonienergian tarkoitus maatasolla. Tapahtuu myös monia muita muutoksia, mutta älkää pelätkö.


On monia, jotka eivät koe näitä muutoksia, sillä he ovat päättäneet olla pysymättä tällä maatasolla. Se on heidän valintansa. Mutta niille jotka pysyvät, muutos on vääjäämätön. Muutoksen on tapahduttava ihmiskunnan siirtymiseksi eteenpäin.

Muistin menetys on vain yksi oire. Lauseen aloittaminen ja sitten sen unohtaminen, mistä on puhumassa, on toinen. Kyse on vain solumuutoksesta. Tämä ei ole pysyvä tilanne, mutta sen on tapahduttava siirtyäksenne eteenpäin värähtelyssä.

Enemmän ja enemmän sieluja herää korkeammalle tietoisuudelleen kuin koskaan aiemmin. Tämän on määrä siirtää ihmiskuntaa eteenpäin ja puhdistaa pois vanhaa ajattelua. Vain antakaa sen tapahtua, jos sitä tulee teille. Se ei ole pysyvää ja kun se on ohi, löydätte itsenne eri energiasta.


Olette kaikki peilejä toisillenne. Sitä mistä ette toisessa pidä tai mikä ärsyttää, teidän on katsottava sisällänne. Se on piirteenne, joka tuodaan huomionne piiriin. Se sanoo: "Katso, tämä sinun täytyy nähdä."

Kuitenkin olette usein niin peloissanne, että joko karkotatte tuon ihmisen seurastanne tai juoksette pakoon tilannetta. Monet teistä, jotka olette parantajia, opettajia, tulkitsijoita ja terapeutteja, kanavoitte usein niin paljon henkienergiaa, että se lisää peilin kokoa.

Mietitte, miksi ette pidä tuosta henkilöstä, kun todellisuudessa ette pidä itsestänne. Hänen suuri vatsansa muistuttaa teitä alitajuisesti omastanne. Hänen naurunsa on teidän. Hänen nolostuttavat tapansa peilaavat teitä. Katsotte itseänne ettekä käsitä sitä.


Usein nauratte toiselle tai laskette leikkiä jostain hänessä. Ettekö käsitä, että teette sen itsellenne.

Ajatelkaa niitä, joista ette pidä. Mistä ette heissä pidä? Sitä teidän täytyy tarkastella itsessänne.
Siihen saakka kunnes voitte ymmärtää, että olette peili ja että toisessa näette kuvan itsestänne, jatkatte kompuroimista elämän läpi ilman suuntaa, tiedostamatta, mitä teidän täytyy katsoa.

Se on suoraan edessänne, mutta ette pysty näkemään sitä. Ette näe, koska ette halua. Kuitenkin tuo ihminen joka on peili, sanoo: "Katso minua, yritän kertoa sinulle jotain. Etkö pysty näkemään?" Mutta pelkäätte tai kiellätte ettekä pysty tekemään sitä.


Seuraavan kerran kun ette pidä jostain jossain, kysykää itseltänne: "Mitä en halua nähdä itsessäni?" Olette silloin lähempänä ylösnousemusta ja vapautumista maatasolta iäksi.



Maitreya
-----------

Ei kommentteja: