3.5.2010

DNA-PALJASTUS


Kryonia kanavoinut Lee Carroll  13.3.2010 Melbourne, Victoria, Australia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
                                              
Taas DNA. Lopultakin näemme, miksi Kryon palaa tähän biologiselta näyttävään leimaan - paljastaakseen, mikä se todellisuudessa on ja miten se liittyy kaikkeen, mitä tutkimme pyhänä. Tämä kanavointi päätyy epäilemättä Kryonin 12. kirjaan "The Twelve Layers of DNA".




Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Melbournessa, Australiassa.

***********


Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tämä on perheen kokoontuminen, ainakin niin minä sen näen. Kyse on kallisarvoisesta kokoontumisesta, sillä jos todella ymmärtäisitte, mitä tällä hetkellä tapahtuu, luulisin teidän yllättyvän. Kuitenkin kaikki näyttää hyvin lineaariselta. Mies istuu näyttämöllä, musiikki soi ja henki tulee esiin… ja on kunnioitusta, siunattua energiaa ja arvostusta. Näin te tämän näette.


Se mitä todellisuudessa tapahtuu, on hyvin paljon suurempaa, sillä tänään olette antaneet luvan tälle energialle verhon toiselta puolelta vierailla luonanne. Tämä ei tapahdu ilman ihmisiä kumppanini edessä. Hän ei voi tehdä tätä yksin. Hän ei voi puhua ääneen Kryonin äänellä, ellette te ole täällä, eikä hän ole koskaan tehnyt sitä. Tämän pitäisi kertoa teille, että tässä prosessissa on joitain piirteitä, jotka vaativat "antamista ja ottamista", ja näin on.


Nimittäin minun näkökulmastani seurue tulee sisään ja odottaa lupaa. Kyse ei ole miehestä näyttämöllä. Kyse ei ole välttämättä esityksestä. Kyse on jälleentapaamisesta. Sillä tuoleilla edessäni ja lukemassa ja kuulemassa on sellaisia, jotka olen tuntenut ikuisuuden. Jokainen teistä on ikuinen kumpaankin suuntaan. Teillä ei ole mitään alkua. Ajatelkaa tätä! Tämän pitäisi kertoa teille sen olemus ja ydin, mitä on sisällä.


Tällä hetkellä, tänä aikana, tässä lyhyessä jutussa, mitä kutsutaan kanavoinniksi, annetaan energiaa. Informaatio on englanniksi, mutta sitä annettaessa ja energian ollessa paikalla, kolmas kieli on teidän kaikkien yläpuolella. Se vierailee jokaisessa tuolissa ja esittää kysymyksen: "Muistatko?"


Ihmisolentoa ei ole rakennettu muistamaan täysin, kuka hän on verhon toisella puolella. Jos antaisimme empiirisen todisteen siitä, että tämä kanavointi on totta, ei olisi mitään testiä. Lisäksi joukko olisi paljon suurempi. Jos olisi todiste, kaikki olisivat täällä.


Ei, sen sijaan yksilöitä vaaditaan kääntymään sisäänpäin ja pyytämään erottelukyvyn käyttämistä: "Voisiko olla niin, että kaikki täällä esitetty on täsmällistä ja totta? Voisiko olla niin, että juuri niin on, kuin Kryon sanoo?" Tämä on erottelukykyä, mistä olemme puhuneet usein ja mikä ihmisellä on käytettävissä.


Näillä hetkillä tosiaankin energiaa virtaa tästä verhonraosta, mille olette antaneet luvan avautua. Tästä raosta virtaa kodin energiaa. Vain hetkeksi tämän kolmannen kielen avulla, vain hetkeksi antakaa sen täyttää sydämenne. Ja jos kiinnitätte huomiota, sen pitäisi täyttää teidät totuudella, että olette enemmän kuin luulette.


Ympäri planeettaa tapahtuu heräämistä. Se ei pidä suurta meteliä, koska ei ole mainoskampanjoita tai televisio-ohjelmia tiedottamassa siitä. Se on hidasta. Vuodesta 1987 se on lisääntynyt ja tunnette sen. Ihmiskunta on tietoisempi tästä muutoksesta nyt kuin koskaan aiemmin. Monet ympärillänne alkavat hyväksyä sen, mitä te tässä huoneessa olette hyväksyneet.


Voi, he eivät usko sitä, mitä te uskotte, mutta he näkevät, keitä te olette. He näkevät rauhallisen ihmisen niiden joukossa, jotka ovat myllerryksessä. He näkevät tapanne käsitellä elämää ja toisia ympärillänne - sen, miten se vaikuttaa. Jokaisen teidän sisällä on profeetta ja halumme puhua siitä tänä iltana. Ei ehkä näytä siitä, että puhumme profeetasta sisällänne, kun puhumme tästä aiheesta, mutta siellä on. Aiheena on taas DNA.


Haluaisimme siis selittää joitain asioita ja jatkaa sitä vain muutaman viikon takaista opetusta, minkä annoimme maapallon yläosassa [pohjoinen pallonpuolisko] ja minkä nyt tuomme pohjalle [Australia]. Mutta tietysti näin on vain, jos tarkastellaan maapalloa lineaarisella, yleisesti suositulla tavalla. Sillä kuka sanoo, mikä on ylhäällä ja alhaalla? Kenties se onkin vasemmalla ja oikealla? [Kryon hymyilee]


DNA-opetus jatkuu…


DNA - jo itse kirjaimet soivat korkean biologisen tieteen monimutkaisuutta ja kemiaa. Todellisuudessa siinä on paljon enemmän kuin tiede näkee, sillä tuskin tiede koskaan näkee sitä, mistä kohta kerron teille. DNA:ssanne on tekijöitä ja ominaisuuksia, jotka yksinkertaisesti ovat näkymättömiä 3D:ssä. Olen kertonut teille aiemmin, että tällä hetkellä tieteellisistä ponnisteluista puutuu instrumentti, mikä mittaisi moniulotteista kenttää.


Tämä muuttaisi kirjaimellisesti kaiken. Kun tuo instrumentti tai tilanne kehitetään - ja niin tapahtuu - se on merkittävin asia, mitä koskaan saatte todisteeksi siitä, mistä puhumme. Sillä samalla hetkellä kun tuo instrumentti käännettään planeetan eri asioihin, mukaan luettuna ihmisbiologia, paljastuksia tieteessä tapahtuu kaikkialla. Energia mikä on näkymätöntä, tulee näkyviin tai ainakin sen varjo näkyy. Se on silloin todellista, mikä tällä hetkellä on vain arvelua.


Moniulotteisuutta on täällä tänään hyvin monin tavoin. Gravitaatio on moniulotteinen voima. Magnetismi on moniulotteinen voima. Myös valossa on sen tekijöitä…
Kaikki näkymätön ja selittämätön teille tällä hetkellä on sitä. Mutta kuten hyvin monia muita asioita, käytätte sitä joka päivä ja myös kehonne on osa sitä.


Minäpä selitän teille joitain asioita, mikä parantelee sitä, mitä olen jo antanut. Tämän tekemiseksi minun on tarkasteltava asioita uudelleen. Katson lyhyesti uudelleen, mitä olen antanut aiemmin, jotta voin selittää siihen perustuen ja antaa teille asioita, joita ette ole vielä kuulleet.


Uudelleentarkastelua


Teille ja tieteellenne DNA:n lähtökohta on biokemiallinen. Eli sen mikä teillä on kehossanne ja minkä uskotte olevan vastuussa elämän suunnitelmasta, tiede selittää täysin kemiallisilla ja biologisilla prosesseilla. Mutta DNA:ssa on piirteitä, joista haluan puhua taas.


DNA:ssanne on henkisiä moniulotteisia ominaisuuksia, jotka ovat kvanttisia. Valtaosa kemiasta minkä voitte nähdä ihmisen genomissa, on kvanttitilassa. Vaikka tieteenne ei voi mitata kvanttitilaa tällä hetkellä eikä sitä ympäröivää kenttää, siitä on todiste ihmisen genomin arvoituksessa.


Olemme kertoneet teille, että kehonne DNA kantaa valtavaa määrää näkymätöntä informaatiota ja energiaa. Puhumme DNA:sta kokonaisuutena, emme kemiallisena kaksoiskierteenä. Eli 100 triljoonaa DNA-silmukkaa työskentelevät kaikki yhtenä energiana, mitä kutsutaan DNA:ksenne.


Tämä ryhmä on ainutlaatuinen. Sen on oltava, sillä se on ehdottomasti 100% teistä. Kvanttisuutensa vuoksi DNA voi sisältää valtavan osan henkisyydestänne. Tämä määritellään julkaisussa, mitä kumppanini työstää [Kryon-kirja 12].


DNA ei sisällä ainoastaan tiedostoa kaikesta, mitä olette olleet tällä planeetalla, vaan myös suhteenne Gaiaan.
Se sisältää kaiken, mitä olette koskaan tehneet, ja kaiken henkisyyden, mitä olette oppineet kussakin elämässä.
Tämä informaatio on sananmukaisesti leimattuna sinne.



Kuunnelkaa nyt minua: kukaan ihminen ei koskaan aionien aikana hukkaa mitään henkistä oivallusta, minkä hän on saanut. Ymmärrättekö? Tahdonilmaisulla kuka tahansa ihminen voi herätä siihen, että hänen DNA:nsa sisältää kaiken, mitä hän on oppinut kaikissa elämissä.
Herätätte itse DNA:n tahdonilmaisullanne ja sisäisen Jumalan oivaltamisella.


Kaikki henkiset asiat, joita olette oppineet, tulevat taas lennossa takaisin teille.
Miten ne voisivat olla tekemättä sitä? Avasitte alun perin tuon oven ja omistatte ne. Tämän on oltava hyvä uutinen yksilölle, joka miettii, millaista on, jos hän tulee takaisin.

Täytyykö hänen aloittaa taas alusta? Täytyykö hänen käydä taas kaikki asiat läpi, jotka hän on käynyt läpi tässä elämässä?
Vastaus on "ei". Se pysyy vapaana valintana ja monet elämät saattaisivat mennä ohi ilman minkäänlaista henkistä etsintää, mutta tässä muutoksessa monet alkavat muistaa, keitä he ovat ja mitä he tietävät.


Jotkut teistä ovat itse asiassa sanoneet, että te ette tule takaisin, sillä tällä kertaa on ollut vaikeaa. Joillakin teistä on luontainen, sisäinen tunne, että tämä on viimeinen kertanne. Kuitenkin kerron teille, rakkaat ystävät, että tämän sanoitte viime kerrallakin!


Näin tapahtuu: kun mestarit ja vanhat sielut palavat verhon toiselle puolelle, he haluavat ensimmäiseksi tulla takaisin… ja te olette näitä!
Useimmat teistä tekevät niin ja kun teette näin, jatkatte siitä, mihin jäitte - te ette ala alusta.




Tämä on DNA:ssa. Se on kaunista. Aikakausien viisaus on leimattuna DNA:han. Se on kvanttista ja siksi suunnatonta. Kristalli Luomisluolassa tallentaa tämän puolestanne ja aktivoi DNA:nne, kun palaatte eri ihmiskehoon.



Eikö ole mielenkiintoista, että nyt kun ihmiset ovat nähneet ihmisen genomin, nähdään, miten ainutlaatuinen se on? DNA on täysin ainutlaatuinen. Kenenkään ihmisen DNA ei ole samanlainen kuin toisen, ei edes identtisillä kaksosilla. Vain murto-osa siitä on identtistä kaksosilla (alle 5%). Mutta eivät ei-proteiinikoodatut kvanttiosat. Ne ovat ehdottoman ainutlaatuisia jokaiselle ihmiselle.


On muutakin. DNA:ssa on ominaisuuksia siitä Jumalan osasta, joka olette. Korkeamman itsen leima on siellä. Enkelinimi jolla kutsun teitä, on siellä. Tuo nimi ei ole lineaarisuudessa tai ilmaan puhuttua värähtelyä. Sen sijaan se on nimi, mitä laulamme valossa. Ja kun se ilmaistaan, se värähtelee majesteettisuutta.

Se on totuus! Tuntekaa se! Leima siitä, kuka todellisuudessa olette, on siellä.
Kannatte mukananne osia sukulinjasta toisilla planeetoilla ja toisilla universumin alueilla. Niiden energia jotka auttoivat kylvämään teihin ihmisen henkisen osan, on myös siellä [plejadilaiset].

Se on tarkoituksenmukaista. Se on kaunista. Se on rakastavaa. Tämä kaikki on DNA:ssanne ja jotta se voisi olla siellä, sen on oltava kvanttienergiaa.



No niin, puhutaanpa taas 3D-biologiasta. Silloin kun ihmisen genomiprojekti saatiin loppuun, kaikki kaksoiskierteen kemikaalit oli tunnistettu. Tuossa hyvin, hyvin pienessä kaksoiskierteessä tunnistettiin silloin kolme miljardia kemiallista osaa. Se on niin pieni, että tämä DNA-molekyyli on nähtävä elektronimikroskoopilla. Niin monimutkainen se on, että siinä on kolme miljardia kemiallista osaa.


Sitten alettiin määritellä, mitä osat tekivät, ja tiede alkoi tutkia sitä suunnatonta määrää, mitä siellä oli. Etsittiin tosiaankin sitä, mikä loi yli 23000 geeniä. Niinpä etsittiin koodeja, lineaarisia proteiinikoodeja, jotta voitaisiin ymmärtää, miten nämä asiat toimivat.


Tiede oli odottanut pitkään nähdäkseen "suunnitelman toiminnassa" ja se näki. Mutta järkytys tuli siitä, että alle 5% DNA:sta sai aikaan geenit. Tämä pieni osuus sai aikaan geenit, mutta loppuosa näytti olevan sattumanvaraista, jopa kaoottista. Yli 90% DNA:sta näytti olevan sekamelskaa ja hyödytöntä.


Kumppanini puhui siitä tänään [luennossa], että kvanttitila näyttää kaoottiselta. Se näyttää sattumanvaraiselta, sillä tosiasiassa kvanttitodellisuudessa ei ole löydettävissä mitään lineaarisuutta, ei mitään. Yksi asia mikä estää teitä näkemästä kvanttitilaa, on se lineaarisuuden ennakkoasenne, mikä teillä on 3D-todellisuudessa.

Tosiaankin tuijotatte sellaista, mikä on kvanttista, mutta teille käsitys siitä, mitä se voisi olla, on näkymätön. Tätä DNA:n 90%:n sattumanvaraisuutta ei voitaisi ottaa kevyesti, koska tiede katsoi jotain selittämätöntä. Kuvitelkaa, 90% DNA:sta ei näyttänyt tekevän yhtään mitään!! Biologit tiesivät paremmin, mutta käytettävissä ei yksinkertaisesti ollut mitään selitystä.



Uuteen informaatioon


Niinpä aloitamme tuosta kohtaa paljastaaksemme muutamia asioita, jotka teidän täytyy tietää - monet näistä lopulta tullaan vahvistamaan. Silloin kun näin tapahtuu, muistatte, missä kuulitte siitä. [Kryon hymyilee]


DNA on paljon laajempi kuin ajattelette ja myös tämän päivän tiede alkaa tunnistaa, että tuo 90% DNA:sta mikä näyttää sattumanvaraiselta, ei ehkä ole lainkaan kieltä tai koodia. Sen sijaan se voi olla "vaikuttavaa kemiaa", kuten sitä kutsutaan, mikä jotenkin muuttaa tai järjestelee sitä 5%:ia, mikä on geneettisen suunnitelman moottori.

Ironista tässä on se, että juuri näin tapahtuu, mutta ei tieteen tarkastelemalla tavalla.


90% DNA:stanne on heijastusta henkisyydestänne.
Akaasinen tiedosto, korkeampi itse, se mitä etsitte ja kutsutte "portaaliksi toiselle puolelle", on siellä.


Kvanttitilassa nämä asiat eivät ole itse asiassa ollenkaan kemiallisia. Ajatelkaa kaikkia noita kemikaaleja yhdessä siltana, vähän kuin putkena, portaalina tai kvanttiosoittimena kaikkeen. Sen sijaan että ajattelette lineaarisesti, että on jokin lokero tai laatikko, missä korkeampi itsenne on, niin ajatelkaa oviaukkoa.

Jos voisitte mennä sinne ja nähdä sen kvanttitilan, astuisitte putkeen, mikä vie teidät kaikkeen, mitä on. Ymmärtäkää siis, että tämä 3D/kvantti-kemiallinen silta on genomin pyhä vaikuttaja ja se on hyvin laaja ja sisältää suurimman osan ihmisen elämänsuunnitelman informaatiosta.




DNA on enemmän kuin luulette


No niin, puhutaanpa DNA:sta niin, mitä ette ole koskaan ennen kuulleet meidän puhuvan. Haluamme, että tämä julkaistaan ja että tämä on osa kokonaisuutta, mitä kumppanini on kasaamassa yhteen. Esitämme tämän melkein viimeiseksi kolmivuotisessa opetussarjassa, kolmosvuotena, sillä Kryon-kirja 12 on kolme numerologiassa. Niinpä on 333, mikä edustaa informaation loppuunsaattamista tänä vuonna. On aika, jonka tiesitte tarinan lopuksi.


Tiede pitää aivoja tietoisuutenne keskuksena, mutteivät ne ole. Aivot - parhaiten järjestäytynyt hermoryhmä, mikä voidaan nähdä - on täynnä monimutkaisia synapseja. Siksi niiden on oltava vastuussa ihmistietoisuudesta, kuten sitä kutsutaan. Ne eivät ole.

Aivot ovat vain 3D-moottori, mikä reagoi DNA:n 90%:n kvanttisuuteen. Se on synapsimoottori ja hyvin monimutkainen. Mutta aivot ovat vain informaation vastaanottaja luomaan sähkösignaaleja, mitkä tekevät niin, kuin DNA ohjaa ja vaikuttaa.


DNA:n sata triljoonaa osaa jotka työskentelevät yhdessä, kommunikoivat yhtenä. Oletteko käsittäneet sen? Tiede ei tiedä, miten tämä tapahtuu, ja kommunikointiyhteydellä päästä varpaisiin on jotenkin yksi tarkoitus. Onko kyse aivoistanne? Ei.

Koko DNA yhdessä luo ihmisen. DNA "tietää". Se toimii kokonaisuutena yhdessä. Tätä ette löydä lääketieteen kirjoista, mutta se viimeistelee puuttuvan linkin, mille tiede ei anna uskottavuutta.
DNA kommunikoi itsensä kanssa! Sillä on yksi "mieli" ja se "tietää", mitä tapahtuu kehonne joka osassa.


Uutta informaatiota on, että  DNA muodostaa ympärillenne "kentän", mikä on moniulotteinen. Tämä kenttä on tietoisuutenne, eivät aivonne. Se mitä aivonne tekevät, tapahtuu yhdessä DNA:n kanssa. Aivonne näkevät unta… vai näkevätkö?

Synapsit siellä ovat näyttämässä sitä ja syvimmässä REM-unessanne esiin tulee hyvin paljon monimutkaisia asioita. Nuo asiat ovat kaikki DNA:ssanne, syötettynä aivoihin. Niinpä DNA syöttää myös ohjeita ja vaikutuksia aivojen unitoimintaan. Näitä asioita on vaikeaa selittää, koska emme puhu lineaarisista asioista, vaan kvanttisista.



Kaikki unenne ovat kvanttitilassa. Siksi ei ole lineaarisuutta eikä asioissa aina ole tolkkua. Ne jotka ovat kuolleet ja ne jotka eivät ole, ovat kaikki yhdessä unissanne, mutta kuitenkin he katselevat toisiaan. Unissa ei ole mitään tolkkua, koska ne eivät ole todellisuudessa, mihin olette tottuneet.


Se on DNA:nne puhetta… akaasinen tiedosto tulee esiin ja soittaa "nauhoja" aivoillenne. Tiede ei tunnista tätä, sillä se ei voi nähdä tuota kenttää, mutta DNA on ihmistietoisuus ja aivot ovat pelkästään 3D-synapsimoottori, mikä tekee sillan todellisuuteenne.



"Kryon, onko tästä todisteita?" Voi, kyllä. Hyvinkin paljon. Silloin kun ihminen joutuu onnettomuuteen ja selkäydin katkeaa täysin, keho jää "luontaiseen" tilaansa. Tämä on halvaantunut ihminen, joka ei voi enää liikuttaa mitään - ei sormea, ei varvasta. Ja kuitenkin sydän jatkaa lyömistään, eikö vain?


Ruuansulatus jatkuu, eikö vain? Munuaiset ja muut elimet toimivat, eikö vain? Jopa lisääntymistoiminta on mahdollista! Kaikki jatkaa toimimistaan, kuitenkin olette oppineet koulussa, että aivot lähettävät sähkösignaaleja selkäydintä pitkin ja pitävät sydämenne lyömässä, eikö vain?
No, jos selkäydin katkeaa, mikä pitää sydämen lyömässä? Kerromme teille - se on DNA:n suunnitelma!


Silloin kun synapsimoottori menee rikki, DNA etsii muita väyliä ja oheistaa kehoa jatkamaan elinvoimaa. Siksi elimet jatkavat, vaikkei lihaskontrolli jatkukaan. Mielenkiintoista, eikö vain? On olemassa todisteita, jos katsotte. Tiede pitää sitä omituisena, eikä vain?

Siksi sanoisitte ehkä, että DNA:nne on itse asiassa esoteeriset, eteeriset aivot, mitkä sisältävät asioita, joita normaaliaivonne eivät sisällä. Olisitte oikeassa. DNA:ssanne on kaikenlaisia hyvin vaikuttavia ominaisuuksia, jotka ovat tässä tarkasteltavana ja joita nykytiede ei vielä edes näe.



DNA "tietää"


Merkittävin ominaisuus mistä haluamme tässä puhua, on tämä: tämä moniulotteinen DNA-kenttä tietää. Eli se on rakennettu pidentämään elämää. Se tietää, kuka olette. Se sisältää suunnitelman pyhyydestänne ja se on yksi suurimpia työkaluja, joita teillä on terveyttä, iloa, tuon oven avaamista varten.

Se on DNA-kentässä, ei aivoissa. Siellä se on. Ja tuo totuus on juhlaa, sillä se vapauttaa teidät tarpeesta luoda, mitä luulette tarvitsevanne. Minäpä annan sen teille näin. Jos aiotte käyttää tuota kenttää työkaluna - nyt kun tiedätte, mitä se tekee - työskentelette solurakenteenne kanssa asioiden ilmentämiseksi.


Normaali ihmiskokemus on kerätä tietoa siitä, "miten". "Miten kommunikoin? Mitä on parasta pyytää? Miten määrittelen sen niin, että DNA tietää, mitä pyydän? Täytyykö minun olla tietyllä tavalla tai tietyssä paikassa? Seuraanko monia askelia, jotka avaavat tuon oven?"



Ei mitään yllämainituista! Jos voisitte käydä solurakenteessanne, akaasiassanne, pyhässä elämänoppitunnissanne, ettekö uskoisi sen tietävän, mitä tapahtuu? Se tietää, kenties enemmän kuin te! Teidän täytyy vain puhua kvanttiosallenne ja se tietää, mitä tarvitsette.

Niinpä pyydämme teitä hellittämään niistä lineaarisista luetteloista, joita annatte Jumalalle. Sillä yhtäkkiä kerromme teille, että on kvanttienergia, mikä on pyhä "sinä", joka tietää, mitä tarvitsette.
Siksi meditointinne ja rukouksenne voitaisiin vaihtaa viisaammaksi tulemiseen, kun puhutte omalle solurakenteellenne, omalle korkeammalle itsellenne.


Sanotte ehkä: "Rakas henki, rakas DNA, tutki elämääni ja anna minulle ne asiat, jotka parantavat sitä." Kenties tämä on se parantuminen, mitä varten tulit, rakas ystävä? Etkö usko minun tietävän, keitä täällä on? Kenties tämä on se ihme, mikä antaa sinulle iloa sen surun kohtaamisessa, mikä sinulla on tällä hetkellä?


Etkö usko minun tietävän, keitä täällä on ja mitä olette käyneet läpi viime päivinä? Laskin kyyneleet, kun niitä putosi, ja niin teki DNA-kenttäkin! Tunnette olonne niin yksinäiseksi ymmärtämättä, että ympärillänne on seurue koko ajan ja se rakastaisi koskettaa tuota kenttää, mikä on DNA:nne! Se rakastaisi koskettaa sitä. Mutta ei kosketa, jollette sano, että niin on ok tehdä.


Ymmärtäkää tämä: DNA on enemmän kuin kemiaa!
Se on kenttä ja portaali.

Nämä asiat ovat hengen mekaniikkaa. Alamme antaa teille pitkälle kehittynyttä informaatiota ja on ollut niitä, jotka ovat tienneet, miten tämä toimii, ja käyttäneet pyhää geometriaa siihen kaikkeen. He ovat oikeassa ja se pitää paikkansa, mutta kyse on kentästä.



Mestarin ylösnousemus



Minäpä tarkastelen kanssanne sellaista, mikä on muinaista ja viisasta ja kertoo syvällisen tarinan. Omissa länsimaisissa pyhissä kirjoituksissanne on tarina mestarista nimeltään Elia. Tämä oli historian ainoa ihminen, joka valitsi ylösnousemusaikansa ilman kuolemaa, ja sen tallensi sellainen, joka ottaisi hänen paikkansa. Siksi voisitte nähdä tapahtuman sitä todistaneen kirjoituksissa. Haluan tarkastella sitä, sillä vaikka se tapahtuikin kauan sitten, kentästä on todiste.


Sanotaan, että Elia astui aukkoon ja pyysi Elisaa tallentamaan, mitä tapahtuisi. No niin, Elia oli mestari, jolla oli suurta viisautta ja tietämystä, ja hän on tänä päivänä ylösnoussut mestari, kuten sanotaan, ja Elisa rakasti häntä. Lineaarisessa ihmisyydessä on kokonainen ihmisryhmä, mikä odottaa hänen paluuttaan.


Minulla on uutisia heille. Tulkaa ulos lineaarisuudestanne, sillä hän on ollut takaisin jo pitkään! Sillä mestarien energia on osa sen suuren muutoksen energiaa, mikä teillä on käsillä. He sekoittuvat tämän planeetan värähtelyyn. He ovat kaikki takaisin ja sen te tunnette. Kvanttitilassa he ovat DNA:ssanne. Aistitteko tämän?

On hyvin paljon odotuksia sellaisiin 3D-asioihin liittyen, joiden ei ole koskaan tarkoitettu olevan 3D:tä. Hyvin paljon informaatiota annetaan vertauskuvallisesti, jotta ymmärtäisitte, että kenties profetia voisi merkitä asioita lineaarisen todellisuutenne ulkopuolella.


Elia käveli aukkoon Elisan katsellessa, muttei hän kuollut. Sen sijaan hän vaati pyhyytensä. Hän tosiaan lähti, muttei ilman ilotulitusta. Sillä Elisa antoi ymmärtää, että hän muuttui tulivaunuiksi, joiden seurassa oli kolme olentoa. Elisa kuvasi näkemäänsä parhaan kykynsä mukaan - miltä näytti ja miltä tuntui.


No niin, tarkastelkaa tätä, sillä huomaatte, etteivät välttämättä enkelit ylhäältä tulleet hakemaan Eliaa. Sen sijaan jotain tapahtui maan pinnalla ja Elia muuttui valoksi ja lähti.
Minäpä kerron, mitä se oli. Se oli Elia, joka energisoi DNA-kenttänsä! Tällä kentällä on nimi, nimi joka annettiin tuolla hetkellä, kun Elia ajoi tulivaunuissa. Nimi annettiin hepreaksi: merkaba.



Ja nyt paljastan teille, kuten ole tehnyt aiemmin kaksi kertaa ..

 DNA-kenttänne on tosiaan merkabanne.


Siihen liittyy pyhää geometriaa, sillä tällä moniulotteisella kentällä on rakenne. Jos voisitte nähdä sen, näkisitte kaksoistetraedrirakenteen, ja se on kaunis. Se ei ole vain valopallo.




Nimi "merkaba" antaisi ymmärtää, että jokin ajaa sen sisällä ja ne ovat jumaluutenne vaunut. Jokaisella ihmisellä on tämä, minkä Elia tallensi katsellen mestarin ylösnousemusta. Lisäksi vaunut sisälsivät kolme osaa, mikä oli jälleenyhdistyminen, josta olen puhunut menneisyydessä - kolme osaa, jotka jakautuvat teistä, kun saavutte maan päälle ja yhdistyvät taas, kun lähdette.

Annan teille lisää tästä seuraavassa kanavoinnissa. Tästä haluamme kertoa näissä hetkissä, sillä se teillä jokaisella on - juuri sama, kuin Elialla oli.





Biologia ja aikomus



Puhutaanpa lisää biologiasta, koska nyt tämä tulee vähän monimutkaisemmaksi. On 3D:n ja kvanttisuuden sekoittumista, mitä haluamme kuvata teille nyt. Se on jotain uutta, sillä tämän planeetan ja ihmiskunnan värähtely - erityisesti niiden, jotka työskentelevät valon kanssa - luo uuden työkalusarjan. Alatte nähdä sitä ja siitä tulee näkyvää myös 3D-tasolla - DNA:n 3D-kemian tutkimisen kautta.


Tiede tarkastelee nyt asiaa, mitä kutsutaan markkereiksi siinä proteiinikoodatussa DNA:ssa, mikä luo ihmisgeenit. Nämä markkerit - niin kuin tiede kuvaa niitä - ovat osia, jotka merkitsisivät alttiuksia - ominaisuuksia, jotka voisivat heikentää tiettyjä soluja ja myöhemmin elämässä sellainen sairaus kuin syöpä olisi mahdollinen.


Aletaan nähdä näitä markkereita, kenties tietyissä perheissä, missä äidillä, tyttärillä, heidän tyttärillään ja tyttärentyttärillään on kaikilla samanlainen sairaus. Aletaan nähdä geneettisiä markkereita, jotka aikaansaavat alttiuden tiettyyn heikkouteen.
Puhutaanpa näistä markkereista, sillä tuomme nyt ensimmäistä kertaa esiin tämän.


Ensimmäinen lähtökohta: vuosia olemme kertoneet teille, että aikomuksellanne puhua solurakenteelle on voimaa. Tämä aikomus on kommunikointia DNA-kentälle, jonkin 3D-solurakenteessa olevan muuttamiseksi. Voitaisiin sanoa, että kyse on omasta moniulotteisesta "äänestänne", mikä antaa ohjeita DNA:nne kvanttiosalle.


Tämä johtaa sitten todellisiin kemiallisiin muutoksiin, joita tapahtuu 3D-genominne koodeissa. Mutta nyt tulokset nähdään ja voitte alkaa poistaa noita markkereita, ja silloin kun poistatte, ne pysyvät poissa. Tämä merkitsee, että jokin kvanttinen, mitä teette tänään, voi muuttaa geenejä tuottavan DNA:nne kemiaa niin paljon, ettei se siirry lapsillenne. Voitte katkasta ketjun.



Siunattuja ovat ne ihmiset, jotka käsittävät, että kun he puhdistavat elämäänsä Luojan valolla, se vaikuttaa proteiinikoodattujen osien biologiaan. Voitte poistaa markkereita. Se on yksi ensimmäisistä kerroista, kun 3D on sekoittunut kvanttisuuteen, niin että tiede voi jonain päivänä katsoa samaa ihmistä ajan kuluessa tietäen, ettei DNA koskaan muutu… kuitenkin se muuttui!


Se on teidän, se on ainutlaatuista ja te muutitte sen. Siihen ei ole vastausta, mutta 3D-faktat osoittavat, että olette poistaneet markkerin. Tämän ilo ja kauneus on siinä, että tulee esiin sukulinja nuoria naisia, jotka ovat tehneet tämän, sillä heidän tyttärillään ei ole sairautta eikä tytärten tyttärillä. Se on uusi lahja ja se heijastaa näiden aikojen voimaa. Voitteko tosiaankin muuttaa niitä, jotka ovat tulevia lapsianne? Todellakin!


Tiedän, mitä ajattelette. Täällä istuva joukko sanoo: "No, on vähän liian myöhäistä, Kryon. Olen jo hankkinut lapseni. Miksi siis istut täällä kertomassa minulle näitä asioita?" Ettekö ymmärrä, mihin tämä viesti on menossa? Ettekö ymmärrä sen syvällisyyttä, mitä tapahtuu, kun vanhat sielut sallivat meidän antaa tätä informaatiota maan päälle?

Ettekö ymmärrä, että energianne on antanut luvan meille tulla tänään sisään ja antaa tämän teille, jotta nuoret miehet ja nuoret naiset, jotka ovat valotyöntekijöitä, kuulevat sen ja tietävät, mitä se merkitsee heille? Ymmärrättekö, että olette omia esi-isiänne? Onko tämä juolahtanut mieleenne? Näen teidät todellisuudessa historiana ympäri maailmaa, joka istuu tuolilla! Tämän halusin kertoa teille tänään.



Teillä kenelläkään ei ole yhtä nimeä minun kannaltani. En edes näe sukupuoltanne. Näen teidät kvanttitilassa ja siksi on niin merkittävää, että antaisitte meidän tulla vierailemaan luonanne tällä tavalla. Nainen istuu tuolilla edessäni. Hänellä ei ole aavistustakaan siitä soturista, joka hän on ollut, tai miten suuri hän oli ollessaan mies.

Kuitenkin hän kantaa mukanaan tunnetta soturista ja hän tietää olevansa vahva. Katson suurta, rotevaa miestä ja näen äidin uurastavan kaikkien lasten kanssa ja mies tietää sen. Hän voi tuntea sen. Hän on herkkä ja voi itse asiassa tuntea äidin rakkauden. Kuka hän oli ennen? Ja miten se on vaikuttanut häneen tänä päivänä?


Vanha sielu, se on vaikuttanut sinuun tänä päivänä, koska jokainen elämä antaa sinulle viisauskerroksen toisten päälle. Se on tuonut sinut tuoliin tänään tai lukemaan tätä tänään. Sillä tämä on elämä, missä olet herännyt ja käsittänyt, että on muuta, paljon muuta.
Se tuo sinut etsijänä paikkaan, missä voit sanoa: "Mitä voin tehdä itseni ja maapallon hyväksi?"


Kerron, mitä voit tehdä. Voit tulla myötätuntoiseksi tällä planeetalla. Voit kuljeskella ympäriinsä näyttäen valosi tällä planeetalla. Voit muuttaa markkereita omassa DNA:ssasi!

Ajattele, kuka kuuntelee tätä viestiä ja mitä se voisi merkitä hänen lapsilleen ja lapsenlapsilleen. Nämä ovat työkaluja, joista puhuimme hyvin kauan sitten, ja tämän viestin todenperäisyydestä tulee todisteita.


Kaikki mistä olen tänään kertonut teille, on oikein ja totta, ja se tullaan näkemään luonnollisesti omalla tavallaan. Mutta halusin teidän tietävän pyhyydestä, mikä on kemialliseksi luullussa rakenteessa.


DNA on paljon laajempi ja pyhempi, kuin kukaan on koskaan kuvitellut.


Mitä aiotte tehdä tällä informaatiolla? Miksi ette kävelisi ulos tästä paikasta erilaisena kuin tulitte, tuntien itsenne vähän kykenevämmäksi? Kenties tunnette vähän paremmin mahdollisuudet edessänne?
Kenties myös tiedätte, että se mitä tapahtui tänään, on todellista.


Ja niin se on.


Kryon

-----------

Ei kommentteja: