21.5.2010

SIIVET -VIESTIEN LOPPUMINEN JA VANHAN KUOLEMA

Kirjoittanut Karen Bishop 14.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kaikille lukijoilleni:



Toukokuun alussa jätin vanhan kuoreni taakse. Kuin massiivisessa ja viimeisessä lopussa aikani oli täynnä ja kaikki mikä kuului siihen, oli myös poissa. Kuten tähtiperheeni kertoi minulle: "Aikasi on nyt ohi. Olet saanut valmiiksi sen, mitä tulit tekemään, ja on aika tulla kotiin."


Kuten kaikissa loppumisissa, hyvin monet ovet ympärillämme sulkeutuvat eivätkä koskaan enää avaudu. Selkiä käännetään, tilat eivät avaudu eikä ole enää mitään paikkaa minne mennä.

Näin meistä tulee periaatteessa näkymättömiä, kun emme enää asu siinä ulottuvuudessa, mistä olemme lähdössä.  Minun oli tosiaankin aika hypätä ulottuvuuteen yläpuolelleni ja saada täysin erilainen olemassaolo, kuin olin kokenut siihen menneessä.


Monet kirjoituksistani selittävät, miten meidät "potkaistaan ulos", kun emme enää kuulu vanhaan tilaamme. Näistä vanhoista tiloista tulee niin sietämättömiä, ettemme enää pysty kestämään niiden energioita. Tällä tavalla meidät suljetaan ulkopuolelle ja meitä kannustetaan lähtemään siellä asuvien energioiden hyvin epämiellyttävällä käyttäytymisellä.


Joillekin meistä seuraava ulottuvuushyppy tapahtuu sydämen energioihin ja todellisuuteen. Näin ollen jos huomaamme ympärillämme jotain, mikä ei säteile sydänenergiaa, meistä saattaa äkisti tuntua epämiellyttävälle ja eksyneelle, haavoittuneelle, hyväksikäytetylle, ei lainkaan kotoisalle emmekä pysty kommunikoimaan tai yhdistymään minkään kanssa, mikä ei tule sydänyhteydestä.


Haarniskan ylle pukeminen, kova ulkokuori tai tarkoituksellisen "suojauksen" käyttäminen maailmassa selviytymiseksi ei toimi sydänenergiassa eikä se ole ollut minulle koskaan vaihtoehtona eikä tule olemaan. Tulin kokemaan tätä planeettaa sieluna, joka olen, ja aion tehdä juuri sitä.


Siivet-viestien ja e-kirjojen kirjoittamisaikani oli ohi noin kaksi vuotta sitten, mutta minua pyydettiin - monien teidän tapaan - jatkamaan jonkin aikaa, kunnes planeetan suunta ja polku oli pysyvästi asetettu. Näin jatkoin kauemmin, kuin olin koskaan aikonut ja tulin myös takaisin tästä tarkoituksesta.

En palaa enää. En enää asu siellä, missä asuin ennen, ja olen pysyvästi lopettanut aiemman roolini ja kaiken sen sisältämän. Koska olemme planeettana valinneet saapuvamme uuteen maailmaan tavalla, mitä emme kenties ole kuvitelleet, minäkään en enää tarjoa Sielujuhlia tai luo Enkelien lepopaikkaa. Minut on leikattu irti niistä kaikin tavoin.


Creating the New Reality -kirjassa selitetään sielun "lisäämistä" ja sitä, miltä tuntuu ruumiillistaa muoto kera sielun, kun on kehittynyt sen yli. Hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna, emme ole siinä enää. Seuraamalla sydäntämme meidät viedään automaattisesti seuraavaan "muotoomme".

Vaikka siis tunnemme toisiaan kokeneemme pysyvän kuoleman, koska koemme ylösnousemusaikoja, meillä on usein vaihtoehtona kuolla, mutta voimme ottaa muodon mukaamme. Kun sielumme tulee uuteen tilaansa, se herää taas henkiin.


Minulla tosiaankin oli kuolemankokemus kaikkine "karvoineen päivineen", elämän tarkastelua, viimeiset hyvästit ja pysyvä loppu. Yksi poistumispisteeni aktivoitui.

Kun prosessin alkuvaiheet alkoivat kasvaa vierivän lumipallon lailla, löysin itseni erityisvaiheesta, missä valitsin muotoni pitämisen täällä maan päällä sydänenergiassa, kun sydän säilyy koko kuolemasta.

Tähtiperheeni oli tarjonnut minulle pääsyä kotiin kokoaikaisesti, kannustanut vierailemaan usein ja kertonut, että olen tervetullut ja menen sitten, kun huvittaa. Tällä hetkellä minulla on hyvin kaivattu aika uudistumiseen ja joidenkin uusien asioiden oppimiseen uutta tilaani varten täällä planeetalla ja luotan siihen, että kaikki tarpeeni tyydytetään tänä aikana.


Heti kun tiesin ehdottomalla varmuudella, etten enää koskaan kirjoittaisi Siivet-viestejä, peruutin kaikki automaattimaksut, koska en tuntenut mukavaksi ottaa vastaan rahaa jostain, mitä en enää tarjoa. Tästä syystä jotkut teistä ovat saaneet PayPal-peruutusilmoituksen. (Jatkuu…)


Tulevina aikoina uusi tilani TheHeartoftheNight.com on niiden käytössä, jotka haluavat kokea sydänenergiaa, vaikka nettisivut eivät ole vielä edes alkuvaiheessa, puhumattakaan valmiista… Olen edelleen "suojeluhuostassa" jonkin aikaa viimeistelemässä prosessiani.

Tässä uudessa The Heart of the Night -tilassa ei ole mitään agendaa, tarkoitusta, aikomusta, opetusta eikä mitään New Age -energiaa tai korkeamman tason informaatiota. Se on keskittyneisyyden ja tyyneyden tila ja täynnä niiden tavallisten ja turmeltumattomien hetkien sydäntä, joita on nyt ulottuvillamme, kun odotamme maaäitimme viimeistelevän omia loppujaan kaikin tavoin.

Se on myös tila, mikä heijastaa täysin sitä, kuka olen - todellisen ja aidon itseni turmeltumatonta, hienovaraista ja yksinkertaisempaa energiaa. (Sähköpostilistalla oleville ilmoitetaan, sitten kun sivut ovat valmiit koettavaksi.)


Emerging Earth Angels -nettisivusto jää niitä varten, jotka haluavat päästä siihen informaatioon tai tilata kirjoja ja e-kirjoja, koska on vielä monia, jotka kysyvät seuraavaa askeltaan. Kaikki pysyy samana kuin nyt, mutta uutta informaatiota ei lisätä säännöllisesti.


Aivan viimeisessä Siivet-viestissä 2.5. (niille jotka ihmettelevät - useistakin syistä siitä ei ilmoitettu sähköpostin välityksellä) korkeammat elämis- ja olemistavat eivät olleet vielä ilmentyneet suuressa määrin planeetalle. Kun jätin vanhan tilani taakse, minua syleili epätodennäköinen ihmisenkeliryhmä, jotka ilmaisivat kaikkia näitä ominaisuuksia ja olotiloja ja enemmän.

En olisi koskaan ajatellut löytäväni näitä enkeleitä sieltä, mistä löysin. Katsoessani nyt taaksepäin tuskin pystyn muistamaan sitä henkilöä, joka olin ennen. Ja uusi tilani The Heart of the Night antaa minulle tilaisuuden olla parhaassa tilassa sen parhaan annin kanssa, mitä en ole vielä kokenut tämän mennessä.

Minulle uusi alkuni ja uudestisyntymäni tulee olemaan - kuten menneinä aikoina - paljon yli sen, mitä olisin koskaan voinut kuvitella itselleni omassa mielessäni.


Viimeisessä Siivet-viestissä selitettiin kolme mahdollisuutta, jotka annettiin valittavakseni. Lopulta valitsin kaikki kolme… Mitä sinä valitset?



Suurella rakkaudella ja kiitollisuudella sydämelliset hyvästit,


Karen
-----------

Ei kommentteja: