7.5.2010

LOPPUKOE

Arcturiusta kanavoinut Sheryl Pedersen 3.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:
Miksi meillä on niin paljon haasteita tällä hetkellä? Tunnen olevani eksyksissä ja hämmentynyt ja irrallaan kaikista. Mitä tapahtuu?

Niin monia asioita tapahtuu energeettisesti, että olisi vaikeaa kuvata kaikkea, mitä tapahtuu, joten yksinkertaistan tätä ja sanon, että PALJON tapahtuu siinä henkienergiassa, mikä ympäröi jokaista olentoa ja itse maapalloa.

Nämä muutokset ovat erilaisia kuin mikään, mitä on tapahtunut tallennetussa historiassanne, minkä vuoksi monet kutsuvat tätä uudeksi ilmiöksi. Itse asiassa se ei ole uusi, vain uusi teille. Tämä on energiamuutosta, mitä tapahtuu joka 26000. vuosi ja aiheuttaa massiivisia muutoksia energiajärjestelmissä.

Tämä ei todellakaan ole mikään uusi tapahtuma, vaan jotain vanhaa, mikä toistuu. Ainoa ero on siinä, että muutos tapahtuu nopeammin kuin tavallisesti johtuen siitä energiatyöstä, mitä hyvin monet ovat tehneet parantaakseen itsensä ja maaksi kutsutun planeetan.

Tulen tänään luoksenne eräänlaisen varoituksen kera,
mikä auttaa teitä valmistautumaan tuleviin päiviin,
sillä intensiivisyys mitä tunnette nyt,
voi voimistua joksikin aikaa, ennen kuin energiasta tulee teille tutumpaa.

Teidät on ikään kuin kytketty korkeampitehoiseen energiaan, kuin mihin olette tottuneet, ja se aiheuttaa oikosulkuja, mitkä korjataan nopeasti, ja teidät johdotetaan uudelleen, jotta voitte sisältää tämän tehokkuuden. Se vastaa siirtymistä 50 watin lampusta 100 watin lamppuun.

Tämä on suuri muutos, mikä tapahtuu, koska olette valmiita tämän tapahtumiselle.
Jos luet näitä sanoja, olet yksi niistä olennoista, joka uudelleenjohdotetaan tällä tavalla.
Se saattaa tuntua jonkin aikaa kuin pohjan putoamiselta maailmastasi tai sinusta voi tuntua, että olet maailman huipulla tai saatat heilahtaa yhdestä tilasta toiseen hetkessä.

Tämä on vain oire tapahtuvasta muutoksesta. Se ei merkitse, että mikään on vialla, vaan että kaikki on ok.
Tiedämme, että moni on tuntenut irrallisuutta jonkin aikaa, mutta tämä on väliaikaista ja teidät "kiinnitetään" taas uudella ja vahvemmalla tavalla.

Sillä se mitä koette, ystäväni, on yhdistymistä sieluunne, mitä jotkut kutsuvat korkeammaksi itseksenne.


Tätä ylösnousemus on: kykyä kokea maailma ympärillänne sielun, korkeamman itsenne, jumalitsenne, jumalkipinänne näkökulmasta
- tai minkä tahansa termin valitsettekin ymmärtääksenne tätä prosessia.


Yhdistytte uudella tavalla siihen osaanne, mikä tietää olevansa jumala, lähde, kaikkeus. Tämä valonenergia ankkuroidaan täysin kehoonne tällä hetkellä. Tämä prosessi on jokaiselle teistä erilainen ja on tärkeää tietää, että kaikki mitä ei ole parannettu, tulee esiin parannettavaksi, joten älkää tunteko, että menette taaksepäin ylösnousemusprosessissanne, kun kohtaatte tutun ongelman.

Vain tietäkää, että se on tullut taas maisemiin, jotta voitte parantaa viimeisenkin jäänteen, ennen kuin päästätte täysin irti. Tapahtuu sielunne ja egonne puhdistamista, kaiken sen karman viimeistelemistä, mitä olette täällä tasapainottamassa ja kaikkien niiden oppituntien viimeistelemistä, mitä olette tulleet oppimaan.

Tämä on kuin loppukokeeseen osallistumista ennen valmistumistanne.
Tämä prosessi voi olla haaste, mitä voidaan helpottaa kutsumalla oppaitanne, enkeleitänne ja parannusavatarojanne työskentelemään kanssanne.

Tämä auttaa tasaisessa siirtymisessä siksi valo-olennoksi, joka todellisuudessa olette. Kuljemme kanssanne ja juhlimme tärkeää työtä, mitä olette täällä tekemässä tällä kertaa.


Vain kuvitelkaa, miten kirkas maailmastanne tulee,
kun ankkuroitte oman loistokkuutenne fyysiseen muotoonne
ja säteilette kirkkaasti.
Miten se vaikuttaakaan planeettaan.
Miten se vaikuttaakaan maailmaan ympärillänne.
Mitä se vaikuttaakaan elämäänne.


Menkää tämän ajan läpi sujuvasti ja vaivattomasti tietäen, että tämä on tosiaankin sielunne loppukoe tässä inkarnaatiossa maaplaneetalla ja että tämä on vasta alkua upealle matkalle uuteen elämään jokaisella teistä.

Olen täällä auttamassa kaikin tavoin, millä voin. Kutsukaa minua vapaasti ja lähetän rakkaus- ja parannusenergiaa teille kaikille.


Siunausta, ystäväni.


Arcturius


-----------

Ei kommentteja: