25.6.2010

URIEL PARANTAA


Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman
Uutiskirjeestä 21.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



ARKKIENKELI URIEL:
Suurin lahjanne



Sanat joita puhutte, ovat vahva luomisvoima. Jos voisitte nähdä sanojenne takana olevan energian ja sen, miten ne käskevät, miten niihin reagoidaan ja miten ne ilmennetään, käyttäisitte niitä hyvin huolellisesti. Kuitenkin käytätte sanoja kommunikointiin toistenne kanssa tietämättä, että kommunikoitte myös monilla muilla tasoilla puhuessanne.


Miten käyttäisitte sanojanne, jos tietäisitte,
että ne ovat ilmentämistyökalunne?

Käyttäisittekö eri sanoja, jos tietäisitte, että
puhuessanne kommunikoitte koko universumin kanssa?



Jokaisella puhumallanne sanalla on energeettinen resonanssi, mikä vetää puoleensa samanlaista
ja luo sen värähtelyä vastaavan muodon. Niinpä jokaisella sanalla luotte muotoa ja rakennetta - yhdistytte samanlaisiin energioihin, torjutte toisia ja luotte uusia maailmoja. Jos voisitte nähdä tämän tapahtumisen energeettisellä tasolla, tiedostaisitte sen toiminnan, mitä on ympärillänne joka kerta puhuessanne. Tämän vuoksi teidän on valittava sananne huolellisesti ja tiedostettava, miten niitä käytetään ja mitä luotte ja vedätte elämäänne.


Koska uskotte, että sanat ovat fyysisen maailman tekijä, ette yhdistä niitä henkisiin puoliin. Uskotte, että käytätte sanoja kommunikointiin fyysisellä tasolla ja puhutte ajatuksienne ja rukoustenne välityksellä henkimaailmalle. Kuitenkin kommunikoitte kaikin tavoin aina hengen kanssa. Henki ei valikoi, joten jokainen puhumanne sana saa tasavertaisen huomion. Henki ei tuomitse, joten jokaista sanaa katsotaan samalla tavalla. Elämänne kehittyy moniulotteisesti jokaisen sanan myötä.


Kaikki mitä todellisuudessa on, on siinä, koska olette kutsuneet sen sanoillanne olemaan.

Jokaisessa sanassa on voimaa ja se luo tehokkaasti.

Haluatte tietää, mitä lahjanne ovat, ja kuitenkin voimakkain lahjanne on se, mitä ette tunnista - puhumanne sanat.

Muistakaa, että jokainen sana luo, eikä ole voimattomia sanoja. Ne käskevät kolmannen ulottuvuuden energioita ja synnyttävät muotoa. Tämä on voimanne ja lahjanne, joten käyttäkää sitä tietoisella tarkoituksella. Tiedostakaa se voima, mikä teillä on käskeä todellisuuttanne olemaan ja luoda ihmisten jakamaa maailmaa. Sananne ovat lahjanne luomakunnalle - käyttäkää niitä luomaan elämä, mitä haluatte elää.

Harmonisoituminen korkeimman
potentiaalin kanssa


Miten tulemme siksi, mitä meidän on ollut aina tarkoitus olla? Miten tiedämme, mitä se on?
Mikä on yhteys meidän ja potentiaalimme välillä - mitä olemme ja mitä meistä voi tulla - ja mikä sallii meidän aina olla tinkimätön korkeimman hyvämme ja parhaimman tarkoituksemme kanssa?

Mitä voimme tehdä, jotta luomme elämästämme korkeimman potentiaalimme tietoisen käyttämisen todellisuutta joka tilanteessa? Voimme oppia sen kiinnittämällä huomiota siihen, mitä valitsemme ja olemme valitsematta, ja esittämällä yhden tärkeän kysymyksen.

Vetovoimanlaista tiedämme, että energeettinen värähtelytasomme määrittelee, mitä vedämme puoleemme, ja tämä ilmaistaan mahdollisuuksina, joista olemme tietoinen.

Mutta se mitä teemme, kun valitsemme mahdollisuuksiamme, antaa meille tarvitsemaamme informaatiota suuremman yltäkylläisyyden avaimista.

Ja jos voimme irrottautua tilanteesta ja kysyä itseltämme: "Onko tämä paras valinta, minkä voin tehdä tällä hetkellä?", annamme itsellemme tilaisuuden nostaa värähtelyämme ja harmonisoitua eri mahdollisuustason kanssa.


Silloin kun valitsemme siitä pelosta, että meidän on valittava nopeasti tai muuten tilaisuutemme menee, ettemme saa toista tilaisuutta tai että vain tämä asia on ulottuvillamme, alennamme energiaamme ja niitä mahdollisuuksia, joihin voimme yhdistyä.

Jos voimme pysähtyä ja kysyä itseltämme, onko tämä parasta energiamme käyttöä, olla avoin jollekin muulle ja valmis odottamaan, tämä tila sallii korkeamman mahdollisuuden tulla ulottuville. Mutta meidän on luotettava, ettei ensimmäinen vaihtoehto ole ainoa, ja oltava valmis näkemään, mitä voi olla sen ulkopuolella, salliaksemme muiden mahdollisuuksien ilmentyä.




Sen sijaan, että saamme, mitä haluamme, saamme tavallisesti, mitä ajattelemme voivamme saada. Miten voimme vakuuttua, että olemme harmoniassa potentiaalimme korkeimman ilmaisumuodon kanssa? Pysähtymällä ja kysymällä, onko se mitä valitsemme, parasta mitä voimme tehdä tuolla hetkellä ja onko jotain muuta ulottuvilla. Sisäinen opastuksemme kertoo meille, jos valitsemme helpon reitin, meiltä puuttuu rohkeutta tai teemme valintoja, jotka ovat harmoniassa pelkojemme ja epäilyksiemme kanssa sen sijaan, että olemme avoin korkeimmalle mahdollisuudelle.

Kun tällä viikolla teet jonkin valinnan, kysy itseltäsi, onko tämä korkein ja paras valinta kannaltasi. Kuuntele vastausta ja sitten seuraa opastustasi korkeimpaan ja parhaimpaan mahdollisuuteen.



Isänpäivä, päivänseisaus
ja pimennykset - vau!


Tämä on kiireinen viikko. Ensin meillä on isänpäivä USA:ssa - päivä joka voi tuoda voimakkaita tunteita niille, joilla on isään liittyviä ongelmia. Sitten meillä on tänään päivänseisaus, missä meillä on (pohjoisella pallonpuoliskolla) pisin päivä ja aurinko näyttää pysähtyneen. Tämä on kesän, sadonkorjuun ja uusien alkujen juhlaa.

Ja lauantain kuunpimennys tuo voimakkaita puhdistumis- ja transformaatioenergioita.

Tämä on kiireinen viikko, joten valmistautukaa epätavallisiin ja toisinaan epämukaviin energioihin.


Isänpäivän myötä meitä muistutaan isäkokemuksestamme, mikä myös heijastuu kokemukseemme Jumalasta. Oliko isäsi ystävällinen, huomaavainen, osallistuva ja tukeva? Vai etäinen, poissaoleva, tunteellisesti ulottumattomissa tai väkivaltainen?

Isämme kautta yhdistymme omaan voimaamme ja jos isäkokemuksemme oli hallintaa ja kontrollointia, voimme peilata sitä pelkäämällä voimakkaana olemista. Riippumatta siitä, miten olet kokenut isäenergian, anna anteeksi, jotta voit luoda uusia tapoja yhdistyä omaan voimaasi ja ilmaista sitä.


Päivänseisaus on uusien alkujen voimallinen päivä, mikä muistuttaa meille, että aurinko tekee elämästä mahdollisen. Aurinko liittyy myös maskuliinienergioihin, joten meillä on toinen muistutus tasapainosta miehisyyden ja naiseuden sekä valon ja pimeyden välillä, mitkä luovat kolmannen ulottuvuuden. Kaikessa on polariteetti ja aivan samalla tavalla kuin auringonpaiste kannustaa kasvien kasvamaan, liika aurinko voi polttaa kaiken. Muistakaa tänään, että kaikki elämä vaatii tasapainoa ollakseen harmoniassa ja että valitsemme ne energiat, joita ilmaisemme elämässämme.




Sitten meillä on kuunpimennys 26.6., mikä nousee esiin, koska se on osa suurristiä, voimakasta astrologista kuviota, mikä pakottaa muutokseen.



Olemme tunteneet tämän kuvion koko kuukauden ja se on tehnyt meistä tietoisen maailmanlaajuisesti siitä, miten valta ja kontrolli toimivat ja mitä meidän täytyy tehdä muuttaaksemme vanhoja ja vanhanaikaisia prosesseja.




Pimennyksellä on viestejä meille.

Mitä elämässäsi tarvitsee muuttaa?

Miten voit viedä itsesi olemisen seuraavalle tasolle
ja mistä sinun on päästettävä irti
salliaksesi sen tapahtua?


Se, mistä et ole valmis päästämään irti, tönäistään tai työnnetään pois elämästäsi. Tarkkailkaa tämän pimennyksen vaikutuksia seuraavan puolen vuoden aikana, kun meidät kaikki siirretään ylösnousemuspolullemme.

Tämä on kiireinen viikko, mikä pakottaa meidät päästämään irti, antamaan anteeksi, järjestämään elämämme uusiksi ja saattamaan itsemme tasapainoon tarkoituksemme ja energiamme optimaalisen ilmaisun kanssa.


Tietoiset ja tiedostamattomat kristallit


Jotta ette ajattele, että kiusaan indigoja, niin tällä viikolla puhumme tietoisista ja tiedostamattomista kristalleista. Vaikka meillä on taipumusta ajatella kristalleja henkisempänä varhain valaistuneista sukupolvista, myös he voivat käyttäytyä hyvin valaistumattomasti, kun he eivät tiedosta energiaansa, kätkevät sen tai väärinkäyttävät sitä. Siinä missä indigot ovat usein äänekkäämpiä ja saavat huomiomme, kristallit voivat ilmaista energiaansa tuhoavilla tavoilla, jotka ovat odottamattomia ja yllättäviä.


Tietoisessa ilmaisussaan kristallienergia tuo valoa maailmaan, parantaa uhri- ja vainoamismalleja ja avaa portaaleja jumaluuteen.

Tämä on sen tarkoitus: herättää ihmiset sisäiseen jumaluuteen.

Niinpä kristallit ovat empaattisia, energeettisesi avoimia ja henkisesti tietoisia ja yhdistyneitä. Ollessaan maadoittuneena näihin piirteisiin ja tasapainossa, he ovat voimakkaita parantajia ja opettajia.


He voivat näyttää maailmalle tien parantumiseen ja olla myötätuntoisia johtaakseen toisia heidän sisäiseen valoonsa.

Tiedostamattomassa ilmaisussaan kristallienergia on hallitsematonta, maadoittumatonta ja tasapainotonta. He ilmentävät niitä uhri- ja vainoamisenergioita, joita he ovat tulleet parantamaan, ja heistä tulee marttyyreja. Silloin heidän empatialahjojaan voidaan hyväksikäyttää ja heistä tulee toisten tuskan kanavia. Tai heidän elämänsä haasteet saavat heidät pelkäämään, kätkemään lahjansa, olemaan luottamatta omaan voimaansa ja eristäytymään maailmasta. Tai heistä voi tulla voimallisia opettajia, jotka astuvat liian pitkälle egoon ja unohtavat henkisen tehtävänsä. Tiedostamattomasti käytettäessä kristallienergia voi olla manipuloivaa, pelokasta, kontrolloivaa ja vahingoittavaa heille itselleen ja muille.


Miten voimme välttää näiden energioiden tiedostamatonta ilmaisemista?

Ne joilla on kristallienergiaa, tietävät, että heillä on tehtävä ja heidän lempeä ja avoin luonteensa, mikä on usein heidän haasteidensa lähde, on myös heidän suurin vahvuutensa. Heidän avaimenaan on muistaa, että heidän voimansa lepää yhteyksissä ja että olemalla sallimatta empaattisten lahjojensa ylikuormittaa itseään he voivat paremmin selvitä ihmisistä ja energioista ympärillään.

Silloin kun he pysyvät maadoittuneena tasapuolisesti henkisiin ja fyysisiin juuriinsa, he oppivat tasapanoa ja erottamaan asioita empatiallaan, jotta he parantavat maailmaa tulematta sen marttyyriksi.

Ei kommentteja: