30.6.2010

Jeshua 25.6.10: Kolme käsitettä

Jeshuaa kanavoinut Aluna Joy Yaxk'in
25.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




Monien opetusteni joukosta, kolmella käsityksellä on enemmän merkitystä tänään kuin koskaan ennen. Ensimmäinen käsite on "Niin ylhäällä, kuin alhaalla".
Toinen on "Voitte tehdä sen, mitä minä olen tehnyt, ja suurempia asioita".
Ja kolmas ja tärkein käsite on "Taivasten valtakunta on sisällä".


Silloin kun jokainen ihminen tajuaa täysin nämä kolme käsitettä, poikkeuksetta, parannatte maailmanne ja ilmennätte taivaan maan päälle. Tämä on hyvin pyhää aikaa, mikä teillä nyt on. Sanon teille nyt, että uusi ja harmoninen maailma on jo luotuna hengessä. Tällä hetkellä maailmanne käy läpi muodonmuutosta. Se peilaa maailmanne "alhaalle" sitä, mikä on jo ilmentynyt "ylhäällä'" hengessä.


Siksi monet totuuden etsijät tulevat aina vain tyytymättömämmiksi vanhan maailmanne toimintamalliin. Turhautuminen kasvaa, koska alatte nyt tuntea uuden maailman energian ilmentyvän, samalla kun teillä on vielä jalka vanhassa maailmassa. Vanhat rakenteet näyttävät murenevan ympärillänne. Tunnette kiihkeää vapauden tarvetta … tarvetta vapauttaa itsenne fyysisesti, henkisesti jne. Teillä on ehkä suuri tarve olla liikkuva ja virtaava elämässänne. Valmistaudutte päästämään irti kaksinaisesta maailmasta, jotta voitte alkaa elää taivaassa maan päällä.


Kun opetin "Voitte tehdä sen, mitä minä olen tehnyt, ja suurempia asioita", tämä uusi maailma mitä ihmiskunta on luomassa, on osa näitä suurempia asioita. Minä ja monet muut ylösnousseet mestarit Suuresta valkoisesta veljes- ja sisarkunnasta näemme, että kykenette moniin taianomaisiin asioihin, joita ette ole vielä ilmentäneet.


Tämä tuo minut kolmanteen käsitteeseen "Taivasten valtakunta on sisällä". Se mitä jokaisella teillä on sisällänne, on yksinkertaisesti taivas. Tämä paratiisi jota pidätte sydänkeskuksessanne, on siemen, mikä alkaa ilmentyä maailmaan nyt. Huomaatte, että työskentelette tehdäksenne maailmastanne täydellisen, jotta se heijastaa sisällänne olevaa. Tämä on kokonaisvaltaista henkisyyttä ja täydellinen herääminen - ei vain ihmiskunnalle, vaan kaikelle elämälle ulottuvuudessanne.


Tämä on käsissänne oleva haaste. Maapallonne, aurinkokuntanne ja galaksinne taajuus on kypsä uuden Edenin puutarhan kylvämiselle. Tämä puutarha sisältää sen tiedon ja viisauden valon, joka teillä kaikilla on sisällänne. Teidän on tullut aika auttaa synnyttämään uusi maailma. Kamppailu valon ylläpitämiseksi on pian ohi. Tämä siirtymä on vaivaton, kuin sydämenlyöntinne, koska uudet taajuudet tukevat tätä aineellistumista.


Tätä uuden maailman aineellistumista ei voi pysäyttää. Mikään, mikä ei ole harmoniassa korkeamman totuuden valon kanssa, ei kasva tässä uudessa puutarhassa.

Uuden maailman valon liikevoima on liian suuri, jotta mikään voi estää sitä saapumasta.
Sen mikä on ylhäällä, on aika OLLA alhaalla.



Lähettäen rakkautta, rohkeutta ja ykseyttä valossa,

Jeshua



-----------

Ei kommentteja: