25.6.2010

MAAPALLON ENERGIAKOHOTUS JUHANNUSPÄIVÄNÄ 26.6.2010



Uudet isot energiakohotukset ovat nyt maapallollamme parhaillaan tapahtumassa, niiden huippukohtina ovat täydenkuun ajat, jo mennyt 27.5. ja juhannus 26.6.
Juhannuksen aika on suurimman valon aikaa meillä Suomessa ja siksi se on erityisen otollinen ajankohta kutsua ja luoda uutta elämäänsä.


Kuten useimmat meistä tietävät, olemme läpikäymässä nyt ihmiskunnan isointa energiamuutosta. Tämä on ravistellut viimevuosina ihmisten kohtaamattomia asioita taas esille, jotta ne tulisi avattua ja kohdattua (raskas energia muuntautuu takaisin kevyeksi). Samalla maan päälle on tullut jaksoittain uutta kevyempää energiaa, joka on mahdollistanut uusien upeiden energiakokemuksien kokemisen.


Sen myötä rakkauden, ilon ja onnellisuuden kokemisen hetket ovat laajentuneet, syventyneet ja voimistuneet. Kyky aistia ja nähdä energioita, lukea ajatuksia, viestittää ajatuksien kautta jne. ovat auenneet jokaiselle yksilölliseen tahtiin ym.


Paljon puhuttu vuoden 2012 muutos on jo koko ajan menossa maapallolla ja meissä.

Suuri osa uusista energiatasoista ovat jo asettuneet maapallon energiakenttään tai sanoisinko maapallo niiden energiakenttään ja värähtelytaajuuteen.

Koska energiataajuus jossa nyt elämme, on paljon korkeampaa kuin mihin olemme tottuneet, tämä vaikuttaa meihin monin tavoin.

Olemme juuri nyt samanaikaisesti kiinnittyneinä uuteen ja vanhaan energiataajuuteen. Eli olemme tällä hetkellä ‘välitilassa’.

Siksi kehon ja mielen olotilat seilaavat näiden kahden energiataajuuden väliä, kunnes alamme pysyä kiinteämmin uudessa energiataajuudessa.


Jo 15.5. lähtien maan energiakentässä on taas kulkenut hyvin korkea uusi energiataajuus, joka asettuu juhannuksen jälkeen pysyvästi maan energiataajuuteen. Olet ehkä saattanut aistia tämän uuden kevyen energiataajuuden. Siihen voi kytkeytyä aistimalla sen energia tai ajattelemalla että kytkeytyy ympärillä olevaan uuteen energiavärähtelytaajuuteen.

Se on täynnä onnellisuutta. Siinä ollessasi tunnet onnellisuutta, voit nähdä visioita tavalla, jota kutsun uuden ajan näkemiseksi. Sen energia on samalla elävä luomisen tila ja kun olet siellä, voit samalla visioida tulevaisuuttasi ja siten luot sitä! Ja tämä kaikki on vasta alkua. Olen ollut todella innoissani ja onnellinen tämän eneriataajuuden tulemisesta ja se on tuntunut aivan käsittämättömän ihanalta, onnelliselta ja kotoiselta.




27.5. oli edellinen uusi energiataajuus ja uusi portaalien avautuminen, iso maapallon energiakohotus ja huominen 26.6. on seuraava sellainen täydenkuun ajankohta, jolloin on täydenkuun kautta avoinna energiaportaali, johon menemällä saa kiinnitettyä itseään enemmän uuteen energiataajuuteen ja oleminen välitilassa helpottuu ja uuteen taajuuteen pysyvästi siirtyminen nopeutuu. Silloin alkaa olla enemmän ja enemmän uudessa rakkauden, valon ja vapauden energiassa.



Täysikuun merkitys


Jokaisen täydenkuun aikaan täysikuu heijastaa avointa energiaportaalia jonka kautta voi mennä aistimaan maan päälle vasta kiinnittymässä olevia energitaajuuksia, etuajassa.

Täysikuu heijastaa tätä uutta, vielä tulossa olevaa energiataajuutta luontoon, alkaen siten kohottamaan ensin luonnon värähtelytaajuutta josta se siirtyy 6kk - vuoden sisällä meihin ihmisiin.

Jokaisen täysikuun aikaan on avoimena uusi energiaportaali, sisältäen uutta, aina juuri siihen ajankohtaan tarpeellista energiaa.

Suosittelen, että tästä eteenpäin katsot täysikuuta myös sydämelläsi ja menet ajatuksissasi sen eteen aistimaan siinä avoinna olevaa energiaportaalin energiaa. Sydämesi kautta voit vetää uutta energiaa kehoosi ja kaikille energiatasoillesi. Kuun heijastuksilla on muutenkin paljon enemmän merkitystä kuin mitä nykyisin tiedostetaan. Se heijastaa maapallolle aina henkistä kehittymistämme eteenpäin vievää energiaa.



Valo-olemuksesi


Se on sinun korkein olemisen muotosi ennenkuin siirryt takaisin elämän alkulähteelle. Se on aina ollut samanlainen, meillä ei vain aikaisemmin ole ollut mahdollisuutta kiinnittyä siihen suoraan taikka kuulla suoraan mieleemme sen välittämää ohjausta meille.

Tätä on aika vaikeaa selittää sanoin, koska se on niin laaja olemisen muoto, ulottuvuudessa, jossa ei sanoja käytetä.

Me olemme olleet kymmeniä tuhansia vuosia irti omasta valostamme, omasta syvimmästä olemisemme muodosta. Olemme ollleet aika hukassa, kokeneet yksinäisyyttä jne.

Ja olemme odottaneet että kaikki tieto ja energiakin tulee meille jostain, ei meistä itsestämme käsin. (enkelit kertovat, henkioppaat ohjaavat jne.). Tämä kaikki on ollut tarpeellista silloin, koska emme itse ylettyneet omaan korkeampaan tietoisuuden muotoomme.

Nyt me yletymme. Kiinnittymällä takaisin siihen, kiinnitymme samalla takaisin omaan voimaamme ja alamme ilmentää sitä mitä todella olemme; olemme valo, rakkaus ja vapaus.

Valo-olemus sisältää kaikki olemisesi tasot, sitä kautta sinä olet mm. tälläkin hetkellä myös jossain enkelinä, olet ja elät juuri nyt myös toisissa todellisuuksissa jne. Tämä on siis hyvin laaja olemuksesi taso.

Valo-olemus kerää kaikesta kokemastaan tiedot ja kaikki nämä tiedot ja niihin sisältyvät energiat ovat sinun käytössäsi jos vain avaat yhteytesi valo-olemukseesi. Tämän jälkeen alat mielessäsi puhella valo-olemuksellesi ja se ohjaa sinulle (siis sinun korkein olemisen tasosi) suoraan sitä tietoa mitä ilmoitat, että tarvitset!




Valo-olemus tekee elämisestä helppoa, korkeaenergiataajuista ja kehittää sinun muistamistasi kaikista niistä taidoista ja asioista joita se on tallentanut.

Kaikki tämä on tulevaa arkeamme.


Lähde: http://www.harmoniahuone.com/

Ei kommentteja: