23.6.2010

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE 2.-16.6.2010

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
2. - 16.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:
Mestarit, pari kuukautta sitten tapasin erään miehen internetissä ja lähetimme sähköpostia joka päivä, kunnes lopulta tapasin hänet pari viikkoa sitten. Puhuimme monista mielenkiintoisista henkisistä aiheista, mutta hän on naimisissa, joten olin hyvin selvä rajoissani.

Hän kertoi selvänäkijöiden kertoneen, että hän oli ollut punainen intiaanipäällikkö ja hän saa viestejä tuon elämän kahdelta lapseltaan. He ovat kertoneet hänelle, että olin hänen kanssaan tuossa elämässä, muttei se tunnu minusta jostain syystä oikealta. Minusta ei myöskään tunnu enää, että haluan pysyä yhteydessä häneen.

Miksi tämä äkillinen etäisyys? Oliko meillä sopimus, joka on nyt täyttynyt jollain tapaa?
-Lisbeth, Norja

Vastaus:
Tämä mies on erittäin yksinäinen, manipuloiva ja kontrolloiva. Hänellä on monia naisia, joiden kanssa hän kommunikoi netissä. Hän pitää sitä pelinä ja etsii tavan "koukun" kiinnittämiseen naisiin, jotta he tekevät hänen käskynsä mukaisesti. Hän tiesi viestivaihdostanne, että olit hyvin henkinen. Tietäessään, että uskot reinkarnoitumiseen, hän yritti pitää kiinni sinusta sen avulla ja saada sinut tekemään käskyjensä mukaan.

Hänen "lapsensa" olisivat pian kertoneet sinun yksipuolisesta rakkaudestasi häntä kohtaan tuossa elämässä, mikä vaikuttaa suhteisiin tässä elämässä. Hän olisi sitten ehdottanut tuon negatiivisuuden puhdistamista osoittamalla rakkautesi häntä kohtaan tässä elämässä. Hän olisi esittänyt koko suhteen palveluna, jonka hän antaa sinun tilanteesi parantamiseksi - hänelle itselleen se olisi merkityksetön.

Se ei tunnu oikealle sinusta, koska koko juttu on sepitetty. Hän yrittää nähdä, miten monta valloitusta hän voi tehdä. Hän käyttää avioliittoaan tekosyynä, ettei hänen tarvitse koskaan sitoutua tai päästää henkilökohtaiseen elämäänsä.

Tuntemasi etäisyys syntyi oivaltamalla, että hän on valehtelija eikä häneen voi enää luottaa. Sinulla on vapaus ylläpitää yhteys häneen, jos niin valitset, muttet opi enää lisää jatkoyhteydestä. Tämä ei ollut keskinäinen sopimuksenne, vain osa oppituntiasi luottamisessa - sekä kyvyssä luottaa toisiin että oman intuitiosi voimaan.


Kysymys:
Mestarit, noin neljä vuotta sitten menin ottamaan ilmavoimien hautausmaalle digitaalikuvia. Kuviin ilmestyi henkiä ja pilvenkaltaisia massoja. Kun olin siellä, jokin liikkui lävitseni kameraan ja sai karvat kehossani nousemaan pystyyn. Kamera tuhoutui, koska se kuvasi näitä kuvia myös päivänvalossa. Tämän kokemuksen jälkeen aloin nähdä värillisiä orbeja, joiden sisällä oli rengas, ja myös kasvoja, ihmisiä, vauvoja myssyssä ja sotilaita univormussa.

Lopulta se loppui. Sitten aloin kuulla ääniä vasemmassa korvassani ja sitten oikeassa. Jotkut äänet olivat ystävällisiä ja sanoivat olevansa auttamassa minua. Toiset äänet sanoivat olevansa demonisia. Kaikki puppua. Lakkasin keskustelemasta niiden kanssa.
Nyt kieltäydyn kokonaan virittymästä noihin ääniin, mutta toisinaan ne tulevat rupattelemaan minulle.

Miksi tämä tapahtuu minulle? Avasinko jonkin oven? Mitä on valkokultaisessa valossa kylpeminen?
-Janice, USA

Vastaus:
On mahdollista avata keskustelu sielujen kanssa, jotka ovat jumissa fyysisen ulottuvuuden ja sen Kodin mukavuuden välillä, missä kaikki sielut asuvat. Silloin kun menit hautausmaalle, teit sen uteliaana siitä, mitä löytäisit. Kysyit universumilta: "Mitä täällä on?" ja se näytti sinulle. Annoit kutsun sieluille tehdä itsensä sinulle näkyväksi. Tämä on ovi ulottuvuuksien välillä.

Olemme eri mieltä siitä, että se on kaikki puppua. Nämä sielut yrittävät saada vastauksia nykyiseen asiaintilaansa. Jotkut ovat tietämättömiä, että he ovat kuolleet, ja he tarvitsevat apua ymmärtääkseen, että he voivat mennä kotiin. Ne jotka ovat seuranneet sinua, ovat niitä, jotka olivat kyllästyneet maleksimaan haudoilla ja käyttivät sinua nähdäkseen jotain uutta. Jotkut näistä sieluista ovat vain hämmentyneitä eivätkä tarkoita aiheuttaa harmia ja jotkut ovat negatiivisia voimia, jotka haluavat kontrolloida ja aiheuttaa pelkoa.

Orbit ovat jotain muuta. Ne ovat muoto, mitä jo Kotona olevat sielut käyttävät tullakseen nähdyksi maan päällä. Niillä on erittäin positiivinen ja rakastava energia. Jotkut niistä yrittävät auttaa eksyneitä sieluja pääsemään Kotiin. Sinulla ei ole mitään velvoitetta olla missään tekemisissä näiden sielujen kanssa, ellet halua.

Voit aloittaa kertomalla niille, että ne eivät ole tervetulleita vuorovaikutukseen kanssasi. Jos haluat auttaa joitain sieluja, voit ohjata niitä löytämään valon ja seuraamaan sitä takaisin Kotiin. Negatiiviset sielut haluavat vain energiaa sinulta ja vaatii vähän työtä saada ne siirtymään eteenpäin.

Valkokultainen valo on Kodin valoa. Voit kuvitella sen ympäröivän sinut ja lähelläsi olevat. Negatiivisuus ei voi päästä tämän voimakkaan valokuoren läpi. Voit myös pyytää henkilökohtaisia oppaitasi auttamaan näitä eksyneitä sieluja matkalla Kotiin.


Kysymys:
Mestarit, olen aina rakastanut muiden auttamista, mutta ihmiset ovat olleet penseitä ja kiittämättömiä, mikä vaikuttaa auttamishaluuni. Olen aina halunnut auttaa tarpeessa olevia, koska olen kokenut avuttomuutta, kun ketään ei ollut huolehtimassa ja välittämässä, kun olisin tarvinnut sitä. Tässä maailmassa missä valta ja varallisuus vaikuttavat, on vaikeaa kokea, millaista rakkaus puhtaimmassa muodossaan on.

Rakastan vanhempiani ja varmasti hekin rakastavat minua samalla tavalla. Mutta tämä maailma olisi täydellinen minulle, jos olisimme vain vanhempani ja minä. Rukoilen joskus mielenvikaisuutta, mutten etsi toisten sympatiaa. Mielenvikaisuus voi olla vapautus minulle, sillä ainoa syy elämiseeni tässä rumassa valheiden maailmassa ovat vanhempani - ei mikään muu.

Jos näin on, ovatko vanhempani ainoa olemassaoloni tarkoitus?
-Cherylyn, Singapore

Vastaus:
Et ole täällä pelkästään vanhempiesi vuoksi, vaan omasta halustasi oppia. Perimmäinen ongelmasi tällä hetkellä on itsesi rakastaminen. Olet herkkä sille, ettet tunne rakkautta - omien sanojesi mukaan et ole edes varma vanhempiesi rakkaudesta sinua kohtaan. Sielut voivat tuntea ja antaa rakkautta vain siinä määrin, kuin he ymmärtävät rakkautta, mikä riippuu heidän kyvystään rakastaa itseään.

Etsit rakkautta toisilta tekemällä asioita heidän puolestaan, mutta heidän takaisin antamansa rakkaus ei ole sellaista, mitä pystyt ymmärtämään tällä hetkellä. Taistelet voiman ja vaurauden tunteen kanssa, mikä sinulle on onnellisuutta, koska sinulla ei ole voimaa tai onnellisuutta. Vastauksesi saatavilla olevien tunteiden puutteeseen on juosta karkuun.

Olet kuvitellut kaksi piiloutumiskeinoa: sinä ja vanhempasi, joiden luulet rakastavan sinua, voisitte olla ainoat ihmiset planeetalla, tai voisit tulla mielisairaaksi etkä olisi vastuussa teoistasi, minkä samaistat vapauteen. Voit löytää vapauden sallimalla itsesi todella ymmärtää, mitä rakkaus on. Sinun on ensin käsiteltävä se tosiasia, ettet tunne itseäsi rakkauden arvoiseksi tai kykeneväksi rakkauteen.

Miksi? Etkö tiedä, että olet upea olento, jolla on sielu ja tuo sielu on "murrettu" universumin Lähteestä, joka on olemassa ehdottomassa rakkaudessa? Olemuksesi on ehdotonta rakkautta - mutta sinun on suotava itsellesi tuon rakkauden tuntemisen ylellisyys. Mene sisääsi, missä ydinolemuksesi asuu, ja tunne tuo rakkaus. Voimista tunnetta ja salli sen tulla ulos koskettamaan fyysistä olemustasi. Silloin olet valmis rakastamaan ja olemaan rakastettu.


Kysymys:
Mestarit, minulla on neljä lasta, joista kolme on diagnosoitu autistisiksi. Päätin siirtää sivuun henkilökohtaisen tyydytykseni, olla yksinhuoltajaäiti ja jäädä kotiin. Kasvatin heidät antaakseni heille paremman tilaisuuden menestyä elämässä, joka on täynnä iloa ja onnellisuutta - merkityksellinen elämä. Nyt he ovat 18-, 19- ja 20-vuotiaita.

En tiedä, pitäisikö minun muuttaa täältä, saada heidät collegeen tai mitä tehdä auttaakseni heitä lisää. Olen hyvin suojeleva heitä kohtaan, kun taas heidän isänsä käyttäytyy edelleen kuin 13-vuotias ja ajattelee vain itseään. Huomaan myös toivovani, että rikas isäni välittäisi niin paljon, että antaisi meille auttavan kätensä. Olen lahjakas, mutta pelkään panostaa intohimoihini, jos ne vievät minut pois lasteni tarpeista.

Miten voin parhaiten auttaa meitä?
-Dina, Kanada

Vastaus:
Olet tehnyt fantastista työtä lastesi kanssa, mutta nyt heidän on aika nousta omille siivilleen. Olet valmistellut heitä hyvin ja heidän täytyy kokeilla omia siipiään. Saadakseen merkityksellisen elämän heidän täytyy kyetä huolehtimaan itsestään ja käyttämään omaa valinnanvapauttaan. Jos he etsivät lisäkoulutusta, auta heitä pääsemään alkuun - mutta jätä heidät sitten yksin.

Koska olet ollut niin suojeleva, lapsesi ovat melko naiiveja yhteiskunnan suhteen. He eivät pysty koskaan huolehtimaan omista tarpeistaan, ellei heillä ole kokemusta. He voivat saada tuon kokemuksen vain yksin. Kaikki heistä eivät pyri saamaan lisäkoulutusta. Auta niitä valmistautumaan työhön, jotka eivät halua kouluun. Et pysty käymään työhaastatteluissa heidän puolestaan, joten harjoitelkaa haastattelutilannetta.

Heidän isänsä ei koskaan muutu. Hän tulee aina olemaan täysin itsekeskeinen. Ajattele, miten vähän olet ottanut oman isäsi mukaan lastesi kasvatukseen. Hän ei tule osallistumaan, koska hän tuntee olevansa irti heistä ylisuojelevuutesi vuoksi. Anna hänen oppia tuntemaan heidät nyt, kun he ovat aikuisia, ja pyydä hänen neuvojaan heidän elämäänsä tästä eteenpäin. Hänellä on hyviä ideoita.

Nyt on aika alkaa kunnioittaa itseäsi. Anna lasten seistä omilla jaloillaan ja seuraa intohimojasi - ei ole koskaan liian myöhäistä.


Kysymys:
Mestarit. olen lopultakin onnistunut katkaisemaan kaikki siteet mieheen, jonka kanssa minulla oli neljä vuotta tunnepuolta tuhoava suhde. Olen yrittänyt katkaista suhteen aiemminkin, mutten ole koskaan onnistunut, koska tunteeni häntä kohtaan pitivät minut toivomassa, että olosuhteet muuttuisivat. Tällä kertaa olen luottavaisempi, että se on vihdoin ohi.

Olen paljon vahvempi, mutta minulla on edelleen sydämessäni kaipaus häntä kohtaan. Ongelmani on, että sydämeni tuntuu ikään kuin sulkeutuneen kenellekään toiselle ja että tunteeni häntä kohtaan seisovat tiellä löytääkseni taas todellisen rakkauden.

Onko teillä mitään ehdotuksia, miten voin taas avata sydämeni toisille?

Olen nyt tapaillut jonkin aikaa toista miestä vaihtelevasti ja aistin, että hän on yhtä loukkaantunut kuin minä ja että meistä on lohtua toisillemme. En vain halua tunteideni toista miestä kohtaan olevan tiellä, jos jotain enemmän kehittyisi minun ja tapailemani miehen välille.
-Nina, Etelä-Afrikka

Vastaus:
Olet tunteiden pesukoneessa ja läiskyttelet unelmiesi suhteen, tunteellisesti tuhoavan suhteen ja täysin toimimattoman suhteen välillä. Olet jumissa tuttuuden tunteeseen miehen kanssa riippumatta siitä, miten hän kohtelee sinua tai saatko mitään tuosta liitosta, koska pelkäät olla yksin.

On aika päättää, mitä tarkkaan ottaen haluat. Haluatko kenen tahansa miehen, kunhan hän tyydyttää fyysiset tarpeesi - ainakin osan aikaa? Haluatko miehen, joka itkee olkaasi vasten, kun sinä itket hänen olkaansa vasten vertaillessanne tunnepuolen kauhutarinoita? Vai oletko valmis tyydyttävään suhteeseen, missä jaat itsesi jonkun kanssa, joka ei pelaa pelejä ja joka haluaa jakaa itsensä kanssasi? Vai tarvitsetko kenties jonkin aikaa yksin päästäksesi kiinni tunteisiisi ja työstääksesi niitä oppitunteja, joita olet kokenut? Sinulla on täydellinen vapaus valita.

Koko yhtälö alkaa siitä, mitä tunnet itsestäsi ja mitä ajattelet ansaitsevasi. Sinulla on vaikeuksia itsesi rakastamisessa, joten et ajattele, että miehen pitäisi rakastaa sinua kiinnittämättä siteitä - kuten tunneväkivalta tai kontrollointi. Kysy, miksi sinulla on näitä arvottomuusongelmia. Se on yks elämänoppituntisi. Ymmärrä, että olet yhtä arvokas kuin kuka tahansa sielu maailmankaikkeudessa, ja silloin olet oppinut tuon oppitunnin, jotta voit siirtyä eteenpäin.

Tuo itsesi rakastaminen mukaan elämääsi. Olet upea sielu ja ansaitset parasta - älä tyydy vähempään. Päästä elämääsi vain miehiä, jotka ovat tunne-elämältään tasapainossa ja haluavat jakaa naisen kanssa, eivät kontrolloida häntä. Roikut menneisyydessä, koska siellä oli vähän tyydytystä. Päätä, haluatko sitä tulevaisuudessa vai et. Jos et, niin katkaise kiinnikkeet (tarve tuttuuteen, vaikka se olisikin tuhoavaa) ja aloita alusta.


Kysymys:
Mestarit, olen nyt elämässäni törmännyt kaksi kertaa kanavoituun informaatioon, mikä sanoo, että vatsan rasva "samentaa" eteeristä/astraalikehoa tuolla alueella. Tämä aineisto kertoi, että siihen saakka kunnes olemme valmis tuntemaan, mitä siellä on, rasva pysyy.

Selventäkää tämän järjestelyn "mekanismia"?

Olen tullut vuosien mittaan paremmaksi ja paremmaksi kohtaamaan/tuntemaan, mitä tulee esiin - kehoni rasva sanoo kuitenkin muuta.

Jos ei tiedä, että pitää kiinni tietyistä tunteista (kuten suru kuolleena syntyneestä veljestä 42 vuoden takaa, minkä koin eräässä työpajassa tänä kesänä), miten sellaista voi selvittää?

Kun vatsani on vain suurentunut vuosien saatossa (olen 60-vuotias), oletan siellä olevan paljon kaikkea. Se kaikki tuntuu menneiden elämien jutuilta.

Mikä siis mättää?
-Margaret Frances, USA


Vastaus:
Vatsan rasva tai mikä tahansa rasva fyysisessä kuoressa (ihossa) on fyysisessä kehossa ja eteerinen/astraalikeho on osa ei-fyysistä itseä. Vaikka on totta, että menneen elämän tapahtumilla ja oppitunneilla, joita ei ole selvitetty ja joita pidetään eetteri- tai astraalikehossa, voi olla vaikutusta fyysiseen kehoon, ei ole mitään ehdotonta korrelaatiota kehon rasvan ja kätkettyjen asioiden välillä. Kehon tila ei vaikuta ei-fyysiseen ongelmaan.

Yksi tapa pitää kiinni rasvasta on uskoa, että oivaltamattomien ongelmien ja vyötärömitan välillä on korrelaatio. Jos teit ennen maan päälle tulemistasi sopimuksen, että sinulla on painoa opasteena määrittelemään edistymisesi oppitunneissasi, silloin homma toimisi niin. Olisit voinut myös vakuuttua sitä, että on yhteys ratkaisemattomien ongelmien ja sen välillä, että niiden energiaa säilytetään rasvana.

Toisia tekijöitä tulee mukaan. Syöminen on lohtutoimintaa ihmisillä ja rasva nähdään suojana monia negatiivisia asioita kohtaan. Mennet elämät joihin on liittynyt nälkää tai mässäilyä, voivat vaikuttaa tiedostamattomasti vaikutelmaan itsestäsi.

Oletko jo ymmärtänyt ajatuksen, ettemme aio suoraan vastata, miksi pidät kiinni painostasi?
No, emme aio, koska se liittyy useisiin elämänoppitunteihin, joihin et ole mennyt ja joita et ole vielä ratkaissut.

Kysy itseltäsi, mitä elämääsi liittyviä pelkoja ja epäilyksiä putkahtelee jatkuvasti esiin. Nämä ovat karttoja, jotka ohjaavat sinua vastaukseen painon osalta - mutta älä koskaan usko, että sen on pysyttävä koko elämän ajan. Sitten kun olet valmis päästämään irti sen tarpeesta, niin se menee pois.



Kysymys:
Mestarit, olinko naiivi? Oliko minulla jotain vaikutusta? Oliko se vain päässäni, mitä tein?

Poikani oli yksi 33 pojasta, joka yritti päästä high schoolin baseball-joukkueeseen. Auttaakseni häntä työskentelin hänen kanssaan sielutasolla. Laitoin hänet tasapainoholoniin (oktaedri), kutsuin urheiluenkeleitä, rukoilin Äiti/Isä Jumalaa, hänen korkeampaa itseään, oppaitaan ja enkeleitään valelemaan häntä energialla/valolla, mikä auttaisi häntä tekemään parhaansa karsinnoissa. Hän oli yksi viidestä, jota ei valittu.

Mitä tapahtui tai ei tapahtunut?

Hän ei ollut innoissaan, kun muistutuin hänelle, että yhden oven sulkeutuessa toinen avautuu.
Miten opastan häntä nyt? Mihin suuntaan hänen pitäisi mennä?
-Louise, USA


Vastaus:
Loit mainiosti ei-fyysisen tukijärjestelmän, mutta unohdit ottaa mukaan poikasi. Työskenteleminen hänen kanssaan sielutasolla ei auttanut mitenkään häntä itseluottamuksessa ja itsearvostuksessa. Keskityit hänen fyysisiin ominaisuuksiinsa, muttet hänen henkisiin tai tunteellisiin piirteisiinsä. Hän ei luottanut omiin kykyihinsä niin, kuin olisi tarvinnut. Hän kärsi rimakauhusta, minkä seurauksena hän puhui itsensä ulos onnistumisestaan.

Parempi olisi ollut keskustella siitä, mitä hän tunsi tulevista karsinnoista: missä hän ajatteli vahvuuksiensa olevan ja mitkä hän tunsi puutteikseen. Realistinen arvio hänen mahdollisuuksistaan päästä joukkueeseen ja mitä apua hän mahdollisesti tarvitsisi ennen karsintoja, olisi auttanut häntä itseluottamuksessa.

Hän meni sekaisin nähdessään joidenkin oppilaiden kyvykkyyden. Monet olivat pelanneet sarjoissa ja heillä oli paljon kokemusta. Hänen aiempi kokemuksensa kalpeni vertailussa. Pojallasi on potentiaalia pelata näiden poikien kanssa, mutta hänen täytyy tietää ja uskoa, että hän pystyy siihen. Kun hän näki, mitä toiset osasivat tehdä, hän tunsi riittämättömyyttä ja menetti malttinsa.

Hänellä on tästä suunta ylöspäin. Hän olisi parempi yksilö- kuin joukkueurheilussa. Maastourheilu, juoksulajit, tennis tai uiminen ovat sopivampia. Jos hän edelleen haluaa kokeilla baseballia, hän tarvitsee valmennusta toisilta mahdollisilta areenoilta, kuten puistoalue- tai kirkon sarja. Urheilu high school -tasolla ja sen jälkeen on äärimmäisen kilpailuhenkistä eikä enää vain hauskaa. Hänen on päätettävä, sitoutuako urheiluun vai opiskeluun vai muihin harrastuksiin.


Kysymys:
Mestarit, olen ollut henkisellä matkalla muutaman vuoden. Myrskyisten elämänkokemusteni jälkeen ymmärrän nyt, että olen sielu, joka kasvaa fyysisessä kehossa oppituntien kautta. Minulla on nyt yksi merkittävä kompastuskivi henkisen täyttymykseni etsinnässä ja se on ailahteleva suhde tyttäreeni.

Rakastan häntä hyvin paljon, mutta hän on yleensä karkea ja hyväksikäyttävä minua kohtaan ja reagoin huonosti siihen. Huomaan, että asuminen hänen kanssaan kuluttaa energiaani. Hän on 19-vuotias eikä ole aikeissa lähteä kotoa.

Haluaisin ratkaista tämän kysymyksen, joka aiheuttaa paljon negatiivista energiaa päivittäin välillemme, mutta olen hukassa sen osalta, miten käsitellä tilannetta.
-Diana, Uusi-Seelanti


Vastaus:
Silloin kun olette työstäneet useimmat elämänoppituntinne, tuotte itsellenne seuraavat, joita haluatte työstää. Tyttäresi on täällä auttamassa sinua työstämään vastuukysymyksiä, vihaa, itsearvostusta ja omakuvaa sekä energiavampyyriutta, jossa positiivinen energiasi otetaan pois ja korvataan negatiivisuudella.

Tunnet edelleen vastuuta tyttärestäsi, vaikka hän on aikuinen. Hän haluaa sinun tuntevan vastuuta, jottei hänen tarvitse itse käsitellä sellaisia asioita. Kun hän on karkea ja hyväksikäyttävä, hän testaa valtaansa sinuun ja sitä, mitä otat vastaan - itsearvostuksesi puute sallii hänen kohdella sinua haluamallaan tavalla. Hänen käytöksensä ei voisi vaikuttaa sinuun nykyisellä tavalla, ellet ajattelisi, että ansaitset sellaista käytöstä tai et ole minkään paremman arvoinen.

Reagoit huonosti hyväksikäyttöön, koska vihaat itseäsi, kun et puolustaudu. Se mitä joku sanoo tai tekee sinulle, voi loukata vain, jos hyväksyt sen totuudeksi. Jos et tunne itseäsi, sinun on luotettava, että muu maailma kertoo sinulle, kuka olet. Tätä tyttäresi tekee.

Eikö olisi helpompaa tietää, kuka olet, jolloin muilla ei olisi kontrollia sinusta? Ensimmäinen askel on riisua elämäsi negatiivisuudesta. Joka kerta kun negatiivinen ajatus hiipii sisään, negatiivinen tunne nostaa päätään tai tunnet jotain muuta kuin täysin positiivista energiaa, on aika toimia.

Aloita korvaamalla kaikki negatiivinen positiivisella ajatuksella tai tunteella. Jos tyttäresi on karkea, muista hänet suloisena vauvana vaipoissa. Jos alat menettää malttisi, ajattele miellyttävintä ajatusta, mikä juolahtaa mieleesi. Aloita joka päivä affirmaatiolla, että on kaunis ja fantastinen päivä.

Kun elät positiivisessa energiassa ja kieltäydyt päästämästä negatiivisuutta sisään, näet, mitkä tekosi ovat antaneet tyttärellesi etulyöntiaseman. Näet, ettet ansaitse halveksivaa käytöstä, koska olet yhtä arvokas ja kaunis kuin kaikki ehdottomasti rakastavat sielut, jollainen olet.



Kysymys:
Mestarit, olette maininneet aiemmin, että valtaosa sielustamme menee henkistasolle, kun fyysinen keho on unessa.

Liittyykö tämä mitenkään siihen, miksi kuljemme ja puhumme unissamme?
Liittyvätkö sanotut tai tehdyt asiat mitenkään siihen, mitä korkeampi itsemme tekee tuolla hetkellä, vai onko se vain sattumanvaraista?

Vastauksistanne ollaan hyvin kiitollisia.
-Xuehen, Singapore


Vastaus:
Siinä missä fyysinen keho tarvitsee aikaa lepoon ja uudistumiseen, sielu ei tarvitse. Koko yön oleminen tajuttomassa kehossa on ajan haaskausta, joten sielunne lähtee vierailulle. Joskus käytte ystävien luona, toisilla kerroilla elätte uudestaan jonkin aiemman elämänne osan tai kokeilette jotain, millaisen kokemuksen olette havainneet toisilla olevan.

Korkeampi itsenne on ihmiskehon tiedostamaton osa, mikä sisältää muistot kokemushistoriastanne. Näihin kokemuksiin sisältyy asioita, joita kehonne on tehnyt tai havainnut. Nämä havainnot voivat olla todellisia tapahtumia tai toisten tallentamia, mm. elokuvia, romaaneja ja toisten kertomia mielikuvituskertomuksia. Fyysiset kokemukset sisältyvät myös aivoihin.

Keho voi olla mukana yhdessä toiminnassa, kun taas korkeampi itse on toisessa. Mielenne voi kelata uudestaan urheilutapahtumaa, johon osallistuitte, kun taas korkeampi itsenne opettelee ilmaisemaan ehdotonta rakkautta eri tavoin. Koska mieli kontrolloi fyysistä kehoa, sen toiminnot voivat heijastua liikkeenä kehon ollessa enimmäkseen unessa. Tämä voi olla esim. kävelyä tai puhumista tilanteesta, mitä mieli työstää.

Tämä ei tarkoita sitä, ettei korkeammalla itsellä ole koskaan vaikutusta fyysiseen kehoon sen levätessä. Sillä voi olla, mutta harvoin on.

-----------

Ei kommentteja: