30.6.2010

Fenn: Maapallopäiväkirja 26.6.10


Kirjoittanut Celia Fenn
Kesäkuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



26. päivä: Elämänintohimo … täysikuu, kuunpimennys ja suurristi


Kyllä, todellakin tämä on suuri koettelemus! Hyvin voimakas ajan hetki … täysikuu Rapu/Kauriissa kera osittaisen kuunpimennyksen. Pohjoisessa se osuu juuri kesäpäivänseisauksen jälkeen ja täällä etelässä on keskitalvi. Minulle kerrotaan, että valo on voimakasta ja selkeää pohjoisessa. On myönnettävä, että täällä etelässä tuntuu hyvin talviselta ja tunnen tarvetta hiljaiseen aikaan itsekseni ja lepoon ennen energioiden kohoamista, kun siirrymme kohti kevättä.


Tällä kertaa mieleeni tuleva aihe on intohimo. Elämänintohimo.


Olemme vaikeassa vaiheessa kollektiivisen kehityksemme kannalta. Kun astumme yhdistymisemme ja ykseytemme viidenteen ulottuvuuteen, käymme läpi valtavia muutoksia itsessämme ja kollektiivisesti sosiaalisessa vuorovaikutuksessamme.


Valotyöntekijöinä ja tietoisina olentona tiedostamme muutokset maan verkkojärjestelmissä, kun timanttivaloa tulee planeetalle ja virtaa pyhiä ruusuverkkoja pitkin, mikä tekee mahdolliseksi kosmisen yhteytemme korkeampiin valoulottuvuuksiin. Monet meistä ovat tietoisia tästä säteilevästä valosta kaikkialla ympärillämme ja siitä, miten se kohottaa meitä elämään vielä korkeammilla avoimuuden ja vilpittömyyden tasoilla sekä itsemme että toisten kanssa.


Otin tämän kuvan viime kuussa ystävästä, joka elää hyvin vilpittömästi, ja voitte nähdä selvästi sateenkaaritimantteja hänen aurassaan - kaunis näkyvä vahvistus näistä valoenergioista, joita tunnemme (kuva: www.starchildascension.org/earthlogjune2010.html).


Mutta meiltä ei pyydetä nyt ainoastaan suurempaa vilpittömyyttä, vaan myös intohimoa, tarkoitusta ja sitoutumista. Ajattelen tätä mielelläni uutena maskuliinienergiana. Olemme viettäneet monta vuotta yhdistyen jumalaiseen feminiinisyyteen ja opetellen elämään armollisesti, myötätuntoisesti ja virtaavasti. Nyt on aika löytää tasapaino ja oppia elämään intohimoisesti, sitoutuen ja keskittyen. Jumalainen maskuliinisuus on se osa meitä, joka on energiaa ja liikettä ja kyllä, kykyä tehdä asioita maailmassa sitoutumalla ja keskittämällä energia ja aikomus ja olemalla rohkea ja sitkeä näiden sitoumusten toteuttamisessa.


Luulen, että tämä haaste astua uusiin maskuliinienergioihin näytetään meille, kun mietimme Meksikonlahden öljykatastrofia. Siivoamisesta vastuussa olevilla henkilöillä ei selvästi ole aavistustakaan, mitä tehdä. Kukaan ei ota vastuuta millään selvällä ja sitoutuneella tavalla. Hallitus siirtää sen yhtiölle ja se siirtää sen paikallisille, joilla ei ole aavistustakaan, mitä tehdä … ja näin kaikki ovat hämmentyneitä ja apaattisia ja melkein kahden kuukauden jälkeen öljyä virtaa edelleen mereen. Ihmiset ovat vihaisia, turhautuneita ja epätoivoisia.


Ja tämä malli näyttää olevan hyvin paljon osa elämää tällä hetkellä. Oma lämmitysjärjestelmäni ei toiminut, kun palasin viime matkaltani. Soitin sen asentaneeseen yritykseen. Melkein kuukauden "katsomisen" jälkeen mitään ei ole tehty asian korjaamiseksi, koska kukaan ei näytä tietävän, mikä on vialla. Yrityksen johtaja kieltäytyy nyt vastaamasta puheluihini. Tietysti he myyvät edelleen näitä järjestelmiä, liiketoiminnan on jatkuttava ja rahaa on tehtävä, mutta kukaan ei tiedä, miten asiat korjataan niiden ollessa rikki.


Kyllä, elämme maailmassa, missä talouskasvu ja rahan tekeminen määräävät kaikesta. Olemme unohtaneet, miten ollaan intohimoisia elämästämme ja vastuussa siitä, mitä luomme. Onko meillä aikaa? Ryntäilemme niin kiireisenä yrittäen tehdä enemmän, enemmän ja enemmän, että meistä on tullut yhteiskunta, joka elää pinnalla eikä mene koskaan syvälle kokemukseen. Myöskään Meksikonlahden kriisi ei ole enää uutinen ja huomiomme keskittyy toisiin asioihin, jotta voimme mukavasti unohtaa, että valtameret saastuvat ja myrkyttyvät, ja jatkamme ryntäilemistä eläen elämämme talouspinnalla.


On aika herätä, astua askel taaksepäin ja sanoa "seis"... jo riittää, tämä on meidän planeettamme ja elämämme. ETSIKÄÄ RATKAISU! NYT! Älkää antako siirtää tätä tilannetta "takasivulle". On todella aika nousta seisomaan, olla rohkea ja vastuussa sekä intohimoinen elämää ja planeettaa kohtaan.


Monet ihmiset ovat, monet heräävät ja odottavat siirtymistä sen pinnallisen elämäntavan yläpuolelle, missä kukaan ei oikeastaan tiedä, mitä tehdä, ja niinpä jatketaan rahan tekemistä.


Mutta kun katsotaan peiliin, niin eikö oma elämämmekin ole vähän sellaista. Miten usein todella olemme intohimoisia mistään? Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, mistä olet intohimoinen päivittäisessä elämässäsi. Mihin olet sitoutunut?
Mikä antaa sinulla iloa ja luomisnautinnon ja tarkoituksen tuntua?
Oletko todella läsnä omassa elämässäsi tällä hetkellä?


Hyvin monet ihmiset kysyvät minulta, miten siihen päästään. Heillä ei ole aavistustakaan, mitä intohimo on ja miten ilmaista sitä. Tunnen, että tämä prosessi alkaa sisältämme, oppimisesta olemaan intohimoinen omasta elämästämme ja löytämään intohimoa ja tarkoitusta kaikesta, mitä teemme. Sen olemme luoneet, mitä elämässämme on nyt. Meidän on kunnioitettava sitä luomusta kiitollisena. Ja tämä merkitsee, että riippumatta siitä, miten yksinkertaista elämämme ehkä on, voimme silti luoda intohimoa ja kauneutta.


Se alkaa tietoisuudesta - sen tiedostamisesta, mitä tunnemme ja miten suhtaudumme ympäristöömme. Voitko tehdä mitään saadaksesi ympäristön kauniimmaksi, mukavammaksi ja kauniimmaksi … ja sitten se laajentuu planeettaan. Mitä voimme tehdä saadaksemme planeetasta kauniimman ja hyväksyttävämmän kaikille, jotka elävät sen pinnalla tällä hetkellä. Miten voimme ilmaista luovaa intohimoamme merkityksellisesti?


Miten voimme aktivoida jumalaisen maskuliinisuutemme olemaan rohkea ja vastuullinen sekä kunnioittamaan sitoumusta, minkä olemme tehneet inkarnoituessamme kehoomme ja tullessamme maan päälle. Sitoumusta kunnioittaa kehoamme ja elämäämme ja toimia maapallon evoluution ja jumalaisen suunnitelman toteutumisen puolesta. Tämän tietoinen olento tekee inkarnoituessaan ja jos olemme unohtaneet, voimme aina tehdä tuon sitoumuksen nyt.


Tämä on käännekohta ja heräämishetki, mitä planeettaamme ja ympäristöömme tulee. On aika elää intohimoisesti ja sitoutuen. Ja tänä voimallisena suurristin päivänä, joka laukaisee energiat monille tuleville kuukausille, on hyvä aika tehdä tuo sitoutuminen ja astua intohimoon.


Rakastan tätä kuvaa, joka jaettiin kanssani tänään. Eräs lapsi teki nämä enkelit ja rakastan punaista ja keltaista väriä, jotka vihjaavat, että nämä enkelit ovat intohimoisia ja täynnä tarkoitusta ja aurinkovoiman energiaa! Minulle ne ovat myötätunnon, tarkoituksen ja sitoutumisen enkeleitä, opastamassa meitä uuteen intohimo- ja tarkoitussopimukseen planeetan evoluutiossa ja uuden maapallon ilmentämisessä (kuva: www.starchildascension.org/earthlogjune2010.html).
-----------

Ei kommentteja: