23.6.2010

MAAPLANEETASTA JA MEKSIKONLAHDEN ÖLJYVUODOSTA / Akaasiset tiedostot

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A.
Toukokuussa 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Mikä on Meksikonlahdella tapahtuvan öljyvuodon tarkoitus?


Toivotte ehkä informaatiota, mikä tuo uutta toivoa tämän ongelman ratkaisemiseen. Koska tämä on kolmannen ulottuvuuden kokemus, jonka ovat saaneet aikaan kolmannen ulottuvuuden valinnat, toive ratkaisusta lepää siinä, mitä päätätte tehdä aineellisessa maailmassa. Ei ole mitään tapaa paeta tätä tosiasiaa - perimmiltään olette tekemisissä seuraamusten kanssa, joita ovat aiheuttaneet ihmiskunnan tekemät valinnat pitkällä aikavälillä.


Kuten kaikki, tämä tapahtuma resonoi joka olemassaolon tasolla - fyysisellä, yhteiskunnallisella, energeettisellä, korkeammissa ulottuvuuksissa, joka tasolla. Tämä tapahtuma resonoi koko ihmiskunnalla. Tämän ensisijainen energia on syntymä, missä ei ehkä näytä olevan tolkkua aluksi. Aivan kuin syntymä, tämä on uuden näkökulman tuskallinen, uusi alku.


Enemmän kolmannen ulottuvuuden tasolla tämä on herätys ihmisille. On aina kirjoitettu, että kun vahingoitatte ympäristöänne, mikä on maaplaneetta, lopulta teidän täytyisi herätä ja huomata tuo vanhinko. Sitten teillä on ihmisrotuna kokonainen valintojen sarja tehtävänä. Voitte pyrkiä lievittämään vahinkoa ja parantamaan maapalloa tai voitte sivuuttaa tilanteen, kunnes asiat ovat riittävän huonosti, että päätätte lievittää ja parantaa maapalloa.


Kummassakin tapauksessa ihmiskunnan on selviytyäkseen jossain kohtaa muutettava perimmäinen motivaationsa kohti kokonaisuutta ja kaikkien planeetan elämänmuotojen parantamista. Tämä on vääjäämätön lopputulos. Voi olla, että on hyvin harvoja ihmisiä enää jäljellä, sitten kuin lopulta teette tuon päätöksen. Siihen saakka tulette näkemään lisääntyvästi suurempia ja hätkähdyttävämpiä herätyksiä.


Useimmat niistä esittäytyvät ekologisina tai ihmisen aikaansaamina katastrofeina ja lisääntyvässä määrin ne vaikuttavat ihmisiin vain eläinten sijasta. Ne vaikuttavat ihmisiin välittömämmin ja peruuttamattomammin. Tämä on yksi herätys liittyen siihen, että ihminen on heilahtanut pois tasapainosta luonnon kanssa, ja nyt sitä kehotetaan heilahtamaan takaisin tasapainoon sen kanssa.


Kuten useimmat teistä tietävät, teillä on hyvin pitkä tie edessänne. Vaikka päättäisitte täysin muuttaa koko ihmisrodun näkökulmaa ekologisiin arvoihin, teillä olisi silti sukupolvien työ edessänne, aiheuttamienne vahinkojen fyysiseksi ratkaisemiseksi. Itse asiassa suurin työ on edelleen useampien ihmisten auttamisessa tunnistamaan tarve saattaa itsensä takaisin tasapainoon ekologian kanssa. Se on herätys kolmannen ulottuvuuden tasolla.


Tässä on se syvempi henkinen syntymämerkitys. Meksikonlahden energia näyttää tällä hetkellä synnytyskanavalta ja jos kuvittelette synnytyksen tapahtumista nisäkkäällä - ihmisellä tai jollain toisella nisäkkäällä - synnytyskanava laajenee ja joskus repeytyy. On paljon verta ja muita nesteitä. Se on sotkuinen tapahtuma ja energeettisesti olette synnyttämässä uutta mahdollisuutta ihmiskunnalle. Tässä herätyksessä on hyvin suuri potentiaali. Sen on tultava sotkuisen ja tuskallisen tapahtuman kautta.


Luultavasti tulette havaitsemaan, että tämä herätys kehittyy useiden vuosien saatossa. Ensimmäinen merkittävä muutos tapahtuu ihmisissä, jotka eivät ole koskaan ajatelleet, että heidän täytyisi huolehtia ekologiasta tai tasapainossa olemisesta maaplaneetan kanssa, ja he huomaavat nyt vääjäämättä huolehtivansa siitä, koska heidän elämäänsä vaikutetaan suoraan. Näiden ihmisten määrä joihin vaikutetaan suoraan, lisääntyy jatkuvasti, koska tällä hetkellä voimakkain mahdollisuus on, että öljy leviää monille muille rannikolle ennen tilanteen ratkaisemista.


Se tulee olemaan läsnä tämän hetken mukaisesti mahdollisesti vuosikymmeniä. Tämä on yksi välittömistä vaikutuksista. Monet, monet yksilöt heräävät sydämessään ja mielessään totuuteen nykysuhteesta maaplaneettaan ja siihen, että se ei ole harmoniassa.


On toissijainen vaikutus suurimpaan osaan maailmasta ja erityisesti läntiseen maailmaan, mikä liittyy öljy- tai petroliresursseihinne, ja tuo vaikutus tapahtuu rahassa. Monet ihmiset menettävät paljon rahaa. Jotkut hyvin rikkaat ihmiset menettävät paljon rahaa, koska he ovat harhaanjohdetusti pyrkineet tulemaan rikkaaksi öljytuotannon kautta, mutta vielä useammat ihmiset menettävät rahaa maksamalla korkeampia hintoja öljystä ja maksamalla korkeampia veroja aiheutetun sotkun siivoamiseksi. Tämä suurempi vaikutus palvelee myös herätyksenä monille, monille ihmisille lisää.


Jos ihmiset - ja erityisesti ihmiset USA:ssa ollaksemme tarkempia - jos ihmiset USA:ssa olisivat kollektiivisesti siirtyneet kohti tasapainoa luonnon kanssa, teillä ei olisi tarvinnut olla niin suurta ja kauas ulottuvaa ja vaikuttavaa katastrofia.


Teitä ei rangaista, teitä vain herätellään. Aivan kuin teini-ikäinen joka on haluton nousemaan ylös sängystä aamulla, jos vanhempi tönäisee häntä rakastavasti, hän ei ehkä herää, joten lopulta vanhemman on huudettava tai työnnettävä teini pois sängystä tai heitettävä kylmää vettä kasvoille tai jotain, mikä tuntuu rangaistukselta, mutta todellisuudessa on vain yritystä saada teidät hereille.


Tiedämme, että monille teistä, jotka olette pitkään olleet tietoisia ekologisesta epätasapainosta ja panostaneet tilanteen ratkaisemiseen, on hyvin turhauttavaa nähdä niin suuren katastrofin tapahtuvan ponnisteluistanne huolimatta. Jotta tämä ratkaistaan ihmiskunnan osalta, ihmiskunnan on kokonaisuutena tehtävä muutos. On aina yksinäistä ja vaikeaa olla pioneeri ja kasvukäyrässä etunenässä. Teillä jotka olette tässä asemassa, on myös arvonne. Se on Meksikonlahden öljyvuoden merkitys. Se on itse asiassa melko suoraviivaista. Se on suoraa seurausta teidän toimistanne.


Miten voimme auttaa?


Kysymyksenä on, miten voitte auttaa, jos tämän ensisijaisena tarkoituksena asioiden suuremmassa laajuudessa on kannustaa ihmisiä heräämään ja muuttamaan ydinarvojaan tai harmonisoida käyttäytymisensä taas sopimaan yhteen ydinarvojensa kanssa. Yksi tärkeimmistä asioista mitä voitte tehdä auttaaksenne, on puhua tästä ystävienne ja naapureidenne kanssa ja välttää syyttelemistä tai sanomista "Minähän sanoin sinulle." On vaikea tulla ulos kieltämisestä. On erittäin tuskallista tulla ulos kieltämisestä. Teitä palvelee, kun olette lempeitä ja pehmeitä, mutta täysin valmiita puhumaan tästä.


Puhukaa tapahtumista ystävienne ja naapureidenne kanssa. Älkää väitelkö, vaan tuokaa vain aihe esiin, katsokaa keskustelun kehittymistä ja vain lempeästi pankaa merkille, kuka on heräämässä. On ihmisiä, jotka vastustavat tai kieltävät totuuden tästä vaikutuksesta eikä ole paljon, mitä voitte tehdä heidän mielensä muuttamiseksi. Kääntäkää huomionne niihin ihmisiin, jotka yhtäkkiä käsittävät, että heidän toimensa tai he ovat jotenkin yhteydessä ekologiseen katastrofiin. Ilman syyttelyä ja mitään itseoikeutuksen tunnetta olkaa valmis puhumaan asiasta ja "aivoriihetkää" yhdessä, miten voitte tehdä elämässänne muutoksia, jotka auttavat teitä ja siksi jossain määrin tuovat ihmiskuntaa takaisin sopusointuun luonnon tasapainojen kanssa.


Tämä on pitkä ja hidas prosessi. Monet teistä toivovat, että tämä on lopullinen herääminen, että tämä olisi riittävän paha tilanne herättämään kaikki yhtäkkiä, mutta tämä on tosiaankin sellainen asia, mikä muuttuu vuosien ja jopa sukupolvien saatossa. On erittäin tärkeää, että teette oman osanne.


On myös joitain asioita, joita voitte tehdä fyysisesti. Perimmiltään teidän on muutettava suhteenne energiaan - tarkoitamme sitä sähkön ja öljyn fyysisellä tasolla ja tarkoitamme sitä metafyysiseen energiaan liittyen. Sen oivaltaminen, että kaikki on energiaa ja että teidät on tehty rakkaudesta, kulkee käsi kädessä sen kanssa, että päästätte irti kulutuskäyttäytymisestänne ja maaplaneetan tuhoamisesta. Teidän on tartuttava tähän sekä fyysisellä että energeettisellä tasolla.


Ilmestyy esiin järjestöjä, jotka tukevat tämän sotkun siivoamisessa ja tulevaisuuden katastrofien ehkäisemisessä. Nämä järjestöt ovat siemeniä järjestöille, jotka lopulta auttavat teitä hoitamaan paremmin kosteikkoja ja rannikkoalueita ympäri maailmaa. Teitä palvelee noiden järjestöjen tukeminen. Joitain teistä kutsutaan tukemaan niitä vapaaehtoistyöllä ja toiset lähettävät rahaa. On tärkeää odottaa ja kiinnittää huomiota sen varmistamiseen, että lähetätte rahaa järjestöille, jotka todella pysyvät omassa voimassa ja vilpittömyydessä. Periaatteessa kylvetään siemeniä pitkäaikaisille järjestöille, jotka auttavat kaikkia hoitamaan näitä luonnon alueita. Niitä nousee kriiseistä ja jotkut niistä pysyvät pitkäaikaisina hoitajina, jotka ovat periaatteessa niitä kanavia, joiden kautta ihmiset voivat yhdistyä luonnon kanssa.


Voitte tehdä jotain myös energeettisellä tasolla. Tämä on yksi niistä fyysisistä tapahtumista, mikä on erityisen herkkä aikomuksillenne - sille energialle jota lähetätte rukouksen, meditoinnin ja visualisoinnin kautta. Koska se tapahtuu vedessä ja vesi on nestemäistä, sitä voidaan helposti siirtää ja meret reagoivat erityisesti energiaan, koska ne ovat energiavarastoja.


Sillä on todella vaikutusta, kun visualisoitte, rukoilette tai teette jotain
henkisiä harjoituksia valon lähettämiseksi tuolle alueelle.


Ehdotamme, että te ette liikaa kiinnity yritykseen päättää siitä, minne öljyn pitäisi tai ei pitäisi mennä, koska teillä kaikilla on erilaisia ajatuksia siitä eikä kenelläkään teistä ole riittävän kokonaista näkökulmaa todella tietääkseen.


Sen sijaan lähettäkää valoa aikomuksenanne, että meret ohjaavat öljyä tavalla, joka parhaiten palvelee niitä, koska meret, niiden virtaukset ja elämä merissä ovat yhteydessä tähän ja voitte ohjata energiaa niille ja ne tietävät, mitä tehdä. Ne tietävät, minne lähettää öljy. Ne tietävät, miten parhaiten vähentää sen vaikutuksia niin kauan, kun sitä on siellä. Vain lähettäkää valoa alueelle rakastavimpana ja voimaannuttavimpana energiana, mihin pystytte.


Tällainen auttaa teitä tuntemaan olonne paremmaksi, koska teette jotain. Ette näe suoria tuloksia välittömästi, mutta ajan kuluessa voitte tietää, että tekemällä näin asiat muuttuvat paremmiksi, kuin ne olisivat olleet muuten. Niin kauan kun näkökykynne on rajallinen, ette näe suoraan, miten tämä vaikuttaminen tapahtuu, mutta luottakaa meihin ja tietäkää, että sillä on tosiaan vaikutusta.


Rukous toimii, meditointi toimii, rakastavat aikomuksenne toimivat
- ne todella saavat maailman toimimaan paremmin, kuin se toimisi ilman teitä.

Ei kommentteja: