1.6.2010

DL Zeta: KESÄN 2010 PORTAALI PSYYKKISEEN HERÄÄMISEEN


Kirjoittanut DL Zeta
Julkaistu 30.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Kesän 2010 aikana monet huomaavat kulkevansa kahdessa maailmassa.

Tämä kaksinaistodellisuus alkaa, kun intensiiviset ja transformatiiviset energiat saavat aikaan puhdistumisia, jotka sallivat suuremman pääsyn viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen.

Kun alatte päästä säännöllisesti viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen, huomaatte sisäisten teknologioiden aktivoituvan.

Näihin sisältyy telepatia, selvänäköisyys, selväkuuloisuus, selvätuntoisuus ja muita psyykkisiä ja intuitiivisia kykyjä, jotka antavat selväymmärtämisen lahjan.

Tämä kristallinen selkeys auttaa teitä näkemään harhan läpi.


Havaitseminen sisäisten aistien kautta

On tärkeää ymmärtää, että tämä sisäisten teknologioiden kautta tuleva informaatio ei tule fyysisten aistien välityksellä. Siltä voi näyttää, koska sisäiset teknologiat sisältävät tavallisesti yhden tai useamman sisäisen kuulemis-, näkemis- ja tuntemisaistin.

Jokaisella viidestä aistista on vastaava henkinen aisti. Nämä sisäiset aistit ovat keinoja, joilla korkeampi itsemme, oppaamme ja enkelit kommunikoivat kanssamme. On helppoa tunnistaa informaatio, joka tulee sisäisten aistien kautta, koska se kohottaa meidät korkeamaan tilaan.

Selväkuuloisuuteen liittyy viestien ja ajatusmuotojen vastaanottamista tai "kuulemista" taajuuksista ja ulottuvuuksista fyysisyyden tuolla puolen. Saatatte todella kuulla äänen tai äänitaajuuden mielessänne, joka vie teidät toisiin ulottuvuuksiin.


Selvänäköisyyteen liittyy näkeminen sisäisillä silmillä. Saatatte "nähdä" yksittäisen kuvan tai kokonaisen näkymän tai "elokuvan".

Sisäiseen näkemiseen liittyy myös kuvien näkeminen symboleina.


Selvätuntoisuus on vielä yksi sisäisen tietämisen muoto. Ihmiset jotka ovat selvätuntoisia, saavat opastusta ja informaatiota kehoaistimusten kautta, esim. kihelmöinti tai kiristyminen.
Selvätietoisuus on yksi intuitiivinen ovi.  Ne jotka ovat selvätietoisia, voivat yhtäkkiä tietää jotain tietämättä, miten he tietävät sen.


Jokaisella ihmisellä on pääsy näihin sisäisiin aisteihin, vaikka henkilön luonnollinen suuntautuminen usein määrittelee, mitä aistia käytetään useimmiten. Visuaalisesti suuntautunut henkilö esim. voi kiinnittää enemmän huomiota ajatuskuviin.


Luonnolliset sisäiset havaintokykynne


Kun parannutte ja puhdistatte tunteenne, kun luotatte ja seuraatte korkeampaa visiotanne ja sallitte olemuksenne suuruuden, havaitsette sisäisen havaintotavan luonnollisten kykyjen avautuvan ja laajentuvan.

On hetkiä, jolloin tiedätte jotain olevan tapahtumassa tai näette fyysisen todellisuuden pinnan läpi. Saatatte yhtäkkiä napata välähdyksen toisesta "sinästä" toisessa ajassa ja paikassa tai saatatte yhtäkkiä tietää jotain, mitä ette tienneet aiemmin.

Tämä intuitiivinen tietäminen saa monia muotoja. Jos päätätte kehittää näitä kykyjä, huomaatte kykenevänne liikkumaan ulottuvuuksien välillä. Tulee helpommaksi päästä viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen.


Selväkuuloisuuden, selvätuntoisuuden, selvänäköisyyden ja telepatian viljeleminen parantaa kovasti kykyänne päästä viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen.

Vastaavasti kun olette enemmän viidennessä ulottuvuudessa, huomaatte intuitiivisten kykyjenne laajentuvan eksponentiaalisesti.


Ote kirjasta "The Future is Here Now: Steps to Accessing Fifth-Dimensional Consciousness"
by DL Zeta

DEVELOPING TELEPATHY








Ei kommentteja: