21.6.2010

URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman
Uutiskirjeestä 14.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine





ARKKIENKELI URIEL:
Mitä on tietoisuus?

Henkinen matkanne on tietoisuusmatka, mikä on yksinkertaisesti todellisuuden kehittyvää tiedostamista. Se ei ole monimutkaista tai vaikeaa, ei ole mitään määränpäätä, asetettua polkua tai tavoitetta. Se ei ole kovaa tai helppoa, koska se on sarja askelia tai liikkeitä, joita jokainen teistä ottaa osana uudestisyntymän ja yhdistymisen yksilöllistä matkaanne.

Tietoisuus on kohtalon ja kasvun polku, pelon ja rakkauden polku, pimeyden ja valon polku. Se on energiavirta, mikä luo kehittyvän todellisuuden tai pitää teidät jumissa mielen menneisyydessä. Se ei ole henkinen tai aineellinen, kuitenkin se sisältää kummankin maailman. Se on taivas ja maa ja se miten sitä ilmaistaan elämässänne, riippuu tietoisuutenne tasosta ja tyypistä.

Silloin kun määrittelette tietoisuuden henkiseksi tiedostamiseksi, rajoitatte yhteyttänne omaan voimaanne. Se on sekä henkistä että fyysistä ja se sisältää todellisuutenne jokaisen osan. Kyse on yksinkertaisesti olemuksestanne jokaisella ajan hetkellä ja siitä, miten koette ja ilmaisette tuon olemuksen. Fyysinen tietoisuus alkaa sen tiedostamisesta, mikä on olennaisinta elämällenne - se on hengitys. Hengityksen kautta saatte elämää Luojalta. Se on alku ja loppu - se on ensimmäinen asia syntymässä ja viimeinen asia kuolemassa, minkä keho tekee. Ja vaikka hengittäminen on hyvin oleellista elämälle, se on myös jotain, mitä ette tiedosta. Muistatteko edellisen hengenvetonne?

Henkinen tiedostaminen laajentaa fyysistä tietoisuutta, jotta tiedätte, että on muutakin elämää kuin fyysinen olemus. Kun tiedostamisenne laajenee, teistä "tulee jotakin" ja sen myötä yhdistytte Lähteeseen, toisiinne, planeettaan ja tunnistatte universaalin olemuksenne. Sitten olette moniulotteinen, näette elämän energiavirtana ja hyväksytte kaikki puolenne, jolloin he toimivat yhdessä luodakseen kehittyvän olemuksen. Tämä voi viedä teidät karman, pimeyden, polariteetin ja pelon tuolle puolen. Määrittelette tämän tietoisuudeksi, mutta se on muutakin - se on jumaluutenne ilmaisemista ihmismuodon kautta. Olette aina tietoinen - nyt teillä on universaali tasapaino tiedostamisenne osana.

Kaikki ihmiset johdetaan kaksinaistietoisuuteen, mutta ei pimeyden ja valon tietoisuuteen, mikä on polariteettiin keskittyvää ajattelua. Se on henkisen ja aineellisen sekoittamista, jotta ne voivat olla rinnakkain tasapainossa sisällänne. Olette kaikki tietoisia olentoja ja valmiutenne hyväksyä henki ja tuoda se ihmisyyteen nostaa teidät fyysisen tietoisuuden rajojen ulkopuolelle, rajattomuuden korkeampiin ulottuvuuksiin. Näin täytätte sielunne tehtävän yhdistyä ja harmonisoitua jumalaiseen perintöönne. Kun elätte jokaista päiväänne, sallikaa itsenne olla tietoisuus yksinkertaisen tiedostamisen kautta. Kutsukaa henki jokaiseen hetkeen, jotta voitte täyttää sielunne kohtalon tuoda taivas maan päälle ja tulla tietoiseksi uuden maapallon kanssaluojaksi.



Kielletyt mahdollisuudet

Eikö ole hassua, että mitä enemmän tiedostamme meitä ympäröivän universumin todellisen rajattomuuden ja näin omien mahdollisuuksiemme rajattomuuden, sitä rajoitetumpia tunnemme olevamme omissa valinnoissamme? Miten voisimme mitenkään tehdä kaikkia noita asioita yhdessä elämässä? Miten ja mitä valitsemme? Ja teemmekö oikeita valintoja?

Kummallinen asia mahdollisuuksissa on, että se minkä hyväksymme, ei yleensä kuulu meille. Ne mahdollisuudet joita meillä on taipumus valita, on annettu meille sieluryhmän, tunne-DNA:n ja karmaperinnön kautta. Sen ulkopuolella ovat kielletyt mahdollisuutemme, joista vanhempamme varoittavat meitä ja jotka vapauttavat meidät, silloin kun voimme tunnistaa ne.

Ellemme ole valmis olemaan rohkea ja siirtymään ulos siitä mahdollisuusjoukosta, minkä sieluryhmä on luonut meille, mahdollisuudet jotka tiedostamme ja joita käytämme, rajoittuvat siihen, mitä meitä edeltävät sukupolvet ovat tehneet. Riippumatta siitä, miten heikkoina, tehottomina, pelokkaina ja alistettuina pidämme vanhempiamme, niin ellemme kohota energeettistä värähtelyämme, jotta voimme nähdä meiltä kätketyt mahdollisuudet, otamme heidän mahdollisuutensa omiksemme. Ilman muutosta omassa energiassamme meidän on mahdotonta tiedostaa mitään mahdollisuutta sen joukon ulkopuolelta, mikä meille on sanottu turvalliseksi.

Sieluryhmämme ei tarkoituksella rajaa mahdollisuuksiamme, se vain opettaa meille sen mukaan, minkä he ovat oppineet ja kokeneet turvalliseksi. Elleivät he ole päättäneet siirtyä omien vanhempiensa mahdollisuusrajojen ulkopuolelle, vanhempamme elävät niiden sääntöjen ja rajoitusten mukaisesti, jotka heille opetettiin. Joissain tapauksissa nämä rajat ovat hyviä, kuten pysyminen lähellä äitiä tai oleminen ylittämättä katua yksin, mitkä toimivat ollessamme lapsia. Mutta sitten meistä tulee teini-ikäisiä ja suojelusta tulee alistamista - ja joka kerta kun yritämme astua kiellettyjen mahdollisuuksien alueelle, vanhempiemme pelot pysäyttävät meidät. Rynnistämmekö omillemme vai tukahdutamme unelmamme ja seuraamme heidän turvallisempaa, kokeiltua ja uskollista reittiään?

Ja sitten eräänä päivänä kielletyt mahdollisuutemme kutsuvat meitä ja meidän on valittava, uskaltaudummeko siihen suuntaan. Uskallammeko katsoa, mitä vuoren toisella puolella on? Se on iso valinta ja valtava askel sieluryhmällemme, koska jos uskaltaudumme, niin näytämme heille, mikä on mahdollista, ja he voivat joko sylellä meitä rohkeudestamme tai tuomita meidät uhkarohkeudestamme odottaen, onnistummeko vai epäonnistumme yrityksessämme.

Missä sinun kielletyt mahdollisuutesi ovat?
Mitä unelmia tai toiveita sinulla on elämällesi, joita ei kukaan muu ole pystynyt toteuttamaan? Uskallatko astua tuolle polulle ja luoda askel kerrallaan uuden mahdollisuusjoukon itsellesi?

Se mitä kohti sydämesi toiveet johtavat, ovat sinun kiellettyjä mahdollisuuksiasi.
Ota riski ja katso, mitä tapahtuu - se on ainoa tapa tietää.



Sähkömagneettimyrsky

Tiedättekö, että enkelimme ja oppaamme ovat ympärillämme joko ajan ja antavat vihjeitä, tukea ja opastusta jatkuvasti? He tekevät sen usein hienovaraisesti tuomalla tiettyjä aiheita ja ajatusideoita huomiomme piiriin. Kuluneella viikolla olin väsynyt uupumukseen saakka enkä pysynyt tavallisessa tuotantoaikataulussani. Monta kertaa minun oli mentävä pitkäkseni ja otettava torkut. En pystynyt ajattelemaan selkeästi ja aloin ajatella, että terveyteni oli vaarassa. "Mikä minussa on vialla?", kysyin jatkuvasti enkä saanut suoraa vastausta, mutta ajattelin jatkuvasti "Philadelphia Experiment" -elokuvaa.

Philadelphia Experiment (kokeilu) oli salainen laivastoprojekti, joka pantiin toimeen elokuussa ja lokakuussa 1943 ja joka yritti todistaa Einsteinin sähkömagneettienergiaan liittyvän yhtenäiskenttäteorian. Uskottiin, että oikealla taajuudella gravitaatiota voitaisiin "taittaa" niin, että kiinteät kohteet voitaisiin tehdä näkymättömiksi. Kokeilu suoritettiin laivalla, mistä tehtiin näkymätön, ja se "teleportoitiin" tuhoisin seurauksin. Melkein kaikki laivan merimiehet kuolivat, pääasiassa säteilymyrkytykseen. Magneettikentän voima sai aikaan vakavaa henkistä stressiä ja selviytyneet menettivät järkensä. Muut vain hävisivät eikä heitä koskaan enää nähty. Löysin siitä artikkelin täältä www.spiritual-endeavors.org/abilities/phila.htm.

Miten tämä selittää, mitä tapahtui minulle ja mitä tunsin? Sähkömagneettitaajuus lisääntyy, mutta tämä taajuusmuutos ei ole ihmisen aiheuttama ja se koskee koko planeettaa. Kun aika ja avaruus ympärillämme romahtavat, meidät työnnetään uuteen ulottuvuuteen, mihin olemme henkisesti valmistautuneet, mutta fyysinen kehomme on vähemmän yhteistyökykyinen. Siksi meillä on väsymystä, masennusta, surua, painonnousua, päänsärkyä ja muita oireita. Jokaisen uuden latauksen myötä taajuuden intensiteetti lisääntyy, kun pyritään sallimaan kehomme sopeutuminen tähän uuteen tilaan. Ja joka kerta se on vähän helpompaa kuin edellisellä kerralla (muttei paljon).

Emme voi tehdä mitään energiamuutoksille, jotka ovat täällä jäädäkseen. Voimme vain pysyä maadoittuneena (siksi varaamme vettä ja paino nousee) sekä nukkua tai levätä ollessamme väsyneitä, sillä silloin meitä kalibroidaan ja johdotetaan uudelleen ja kehomme toimii kovasti sopeutuakseen näihin energioihin. Mutta sitten meidän on toimittava, koska tämä energia reagoi hyvin aikomukseemme. Jokaisen vaiheen myötä tulee uusi olemistaso, pilkahduksia uusiin ulottuvuuksiin ja tilaisuuksia alkaa harjoitella näiden energioiden käyttämistä matkamme seuraavaan vaiheeseen. Tällä hetkellä meillä on jalka kummassakin maailmassa ja menemme edestakaisin, mikä sallii meidän jalostaa aikomustamme, harjoitella voimamme käyttämistä ja hienovirittää kanssaluomiskykyjämme.

Käyttäkää tämä aika voimanne harjoittelemiseen, keskittämiseen ja testaamiseen.
"Menkää virran mukana" on paras opastus, koska kaikki elämämme ovat johtaneet tähän hetkeen emmekä voi nyt antaa periksi, kun olemme melkein tämän matkan lopussa.



Tietoiset ja tiedostamattomat indigot

Kuulen hyvin monista lukijoista, jotka ajattelevat olevansa indigoita, mutteivät ole varmoja, ja sitten kun he lukevat luettelon indigo-ominaisuuksista nettisivuiltamme, he ovat iloisia saadessaan selityksen sille, mitä he ajattelevat ja tuntevat. Mutta tämä on vasta prosessin ensimmäinen askel, koska vaikka indigoenergia on upeaa, niin ellei sitä käytetä tietoisesti, sitä voidaan ilmaista tavoilla, jotka ovat hyvin tuhoavia ja hallitsemattomia. Indigoenergia on voimakasta riippumatta sen käyttötavasta. Ja sitä voidaan käyttää tavoilla, joiden emme ajattele liittyvän indigoenergiaan, mutta jotka edustavat tämän hyvin voimakkaan olemuksen tiedostamatonta käyttöä.

Tiedostamattomat indigot ilmaisevat energiansa vihana, turhautumisena ja riskinottamisena. He ovat nuorisorikollisia, jotka tekevät rikoksia, joita emme usko lasten voivan tehdä, tai aikuisia taparikollisia. He voivat olla jännityksen etsijöitä, jotka elävät voimakkaasta tunteesta toiseen, huumeiden käyttäjiä tai alkoholisteja, jotka eivät pysty hallitsemaan riippuvuuttaan, työnarkomaaneja tai he ovat täysin motivoitumattomia, he voivat puhua suurista unelmistaan, muttei heillä ole energiaa toteuttaa niitä. Indigoenergia ja -voima on läsnä, mutta se on niin keskittymätöntä ja kaoottista, että se on täysin hallitsematonta.

Tietoisilla indigoilla on edelleen vihaa, turhautumista ja jännityksen tarvetta, mutta he tiedostavat, ovat keskittyneitä ja hallinnassa. Vaikka he voivat edelleen ottaa riskejä, he tietävät, miten suunnata energiansa niin, että sitä ilmaistaan luovilla tavoilla. Heillä voi olla tunteellisia hetkiä ja he voivat sahata edestakaisin, mutta kaikkea kaaosta seuraa tavallisesti jokin kanavoitu ponnistus. Kun he löytävät purkautumistien lahjoilleen, he ovat pysäyttämättömiä ja hyvin menestyviä. Mutta silloinkin he voivat olla niin onnellisia tämän kanavan löytämisestä, että heille tulee putkinäkö ja he keskittävät elämänsä siihen. Indigoilla on aina jokin juttu.

Avain indigoenergian hallitsemiseen on tasapaino. Eivätkö he tulleet tänne heittämään yli laidan olemassa olevat rakenteet, jotka olivat liian keskittyneitä polariteettiin, ahneuteen, pelkoon ja harvojen tarpeisiin? No, joskus he tekevät tätä menemällä vastakkaiseen suuntaan, korvaten yhden polariteettipuolen toisella. Tiedostamalla energiansa indigot voivat oppia tasapainoa ja hallintaa, jotta he eivät pyöri avuttomasti tunteiden, keskittymättömyyden ja maadoittumattomuuden meressä, etsien rauhaa kaikesta, minkä he ajattelevat olevan vastaus. Sen tunteminen, keitä he ovat, auttaa heitä ja meitä kaikkia löytämään tuon tyynen ja rauhallisen keskuksen, missä voimme nauttia tietoisen, opastetun ja keskittyneen indigoenergian upeista puolista, mitkä muuttavat maailmaa meitä ja niitä uusia valaistuneita sukupolvia varten, joita on tulossa.

-----------

Ei kommentteja: