8.2.2011

THE SECRET - SALAISUUS


Muistanette varmaankin keväällä 2008 ilmestyneen kirjan Secret - Salaisuus..
Kirjahan kertoo vetovoiman laista (Law Of Attraction) ja sen pohjalta on ehditty jo tehdä elokuvakin, joka on saavuttanut suuren suosion kaikkialla.

Kirjan on kirjoittanut Rhonda Byrne, joka sai esimakua vetovoiman laista luettuaan haasteellisessa elämäntilanteessa tyttäreltään saamaansa kirjaa ja innostuttuaan aiheesta niin paljon, hän päätti etsiä siitä tietoa mahdollisimman paljon.

Vetovoiman laista löytyi paljon mielenkiintoista tietoa. Samalla selvisi myös, että sitä ovat hyödyntäneet monet suuret ajattelijat ja henkiset opettajat mm. Platon, Shakespeare, Beethoven, Lincoln ja Einstein. Vetovoiman laki oli ollut osa heidän suuruutensa salaisuutta. Rhonda päätti, että ”Salaisuus” on kerrottava kaikille.


Kirjan viesti  yksinkertaistettuna:


vedät ajatuksillasi puoleesi sitä,
mitä ajattelet.


Tälläkin hetkellä kun katsot elämääsi, niin kaikki, mitä elämässäsi löytyy, niin hyvää kuin pahaa, niin ne on aikaisempien ajatustesi tuotosta.


Se miksi, ihmiset elävät epätyydyttävää elämää, on heidän ajatustensa tulosta. He miettivät epämiellyttäviä asioita, joita he eivät elämäänsä halua. Ja vetävät niitä puoleensa.


Jos ajattelet, että et voi saada uutta työtä, koska olet niin vanha, et saa sitä. Voit myös ajatella, että en ikinä löydä ihanaa ihmissuhdetta, etkä myöskään löydä. Toimivampaa olisi ajatella, että ”minulla on innostava työ” tai ”elän ihanassa ihmissuhteessa”.


Kaikki SIIS lähtee ajatuksistamme, ihan KAIKKI.
Voi kuulostaa uskomattomalta, mutta totta se on. Esimerkiksi katsoessamme ympärillemme näemme paljon asioita, kuten taloja, lamppuja ja esineitä, jotka kaikki ovat jonkun ajatuksen tulosta. Jollakulla on ollut visio eli näky lopputuloksesta, joka sitten on toteutunut.


Ajatuskin on Energiaa, jota moni meistä ei välttämättä tule edes ajatelleeksi.


Jotkut ovat kokeneet jopa "ihmeparantumisia" eli parantuneet yllättäen parantumattomista sairauksista pitämällä yllä mielikuvaa terveestä kehosta ja keskittyneet iloisiin ja positiivisiin tunnetiloihin. Jos sinulla tulee esim. sormeen haava, olisi hyvä keskittyä siihen, mikä osa kehossa on terve.





THE SECRET OF THE SECRET eli  "SECRETIN" SALAISUUS


Vetovoiman laki on ollut jo aikojen alusta meidän jokaisen käytettävissä, emme ole sitä vain välttämättä oivaltaneet. Enää se ei ole kuitenkaan kenenkään salaisuus. Sitä on pystytty tutkimaan kvanttifysiikankin avulla, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki asiat, kuten ihmiset, esineet, tapahtumat jne. ovat energiaa   –samoinkuin ajatuksetkin.


Ajattelemalla oikein virittäydymme ikäänkuin "oikealle taajuudelle" ja alamme vetää magneetin lailla
haluamiamme asioita puoleemme!
 

Secret on gravitaatioon verrattava luonnonlaki ja se edustaa selkeästi maailmamme lainalaisuuksia. Eikä sillä ole mitään tekemistä uskonnon kanssa, tämä on hyvä tiedostaa, ettei sitä suotta erehdyttäisi pitämään minään jumalallisena ilmiönä.


Luomme kaiken aikaa itse omaa tulevaisuuttamme.
Ajattelemme, visualisoimme, unelmoimme ja ennen kaikkea fiilistelemme myönteisen ajattelun aikaansaamalla energialla ja vaikutamme siten ajatusten voimalla automaattisesti omaan tulevaisuuteemme ilman mitään pinnistelyjä.

Kyse on vetovoiman laista, jossa ei ole polariteettia, koska navat eivät ole vastakkaismerkkisiä vaan samoja.


Hyviä esimerkkejä tästä:

  • "raha tulee rahan luokse"  (ei siis kannata tyhjentää tiliään kokonaan maksamalla laskuja tai törsäämällä rahojaan minne sattuu, vaan on hyvä pitää tilillä aina jonkin verran rahaa, jos mahdollista)
  • kateus lisää kateutta, ahneus ahneutta jne.
  • onni vetää puoleensa onnea
  • himo työntää luotaan himon kohdetta, sillä himo saa aikaan lisää himoa
  • rakkauden kaipuu lisää rakkauden kaipuuta
  • tyytyväisyys lisää tyytyväisyyttä lisäten sitä aivan ääriään myöten

Tärkeä pointti tässä kaikessa on tämä:
TUNNE on tärkeämpi kuin ajatus: 

Positiivinen tunne moninkertaistaa
positiivisen ajattelun tehon,
negatiivinen tunne moninkertaistaa
negatiivisen ajattelun tehon.




NEGATIIVISUUS TARTTUU


Jokainen meistä on varmaan huomannut sellaisen asian, että jos olet viettänyt aikaa jonkun "känkkäränkän", negatiivisen ihmisen seurassa, negatiivisuus tarttuu ja tartutamme sitä itse vielä eteenpäinkin. Toiset meistä ovat erittäin herkkiä aistimaan ihmisten mielialoja ja herkimmät meistä ovat kuin "imureita", jotka imevät huomaamattaan eri ihmisten fiiliksiä, halusimmepa sitä tai emme.

Jotkut puolestaan ovat aikamoisia energiasyöppöjä, jotka imevät meiltä energiamme pois, jos satumme olemaan vähänkään paremmalla mielellä ja energisimpiä kuin he itse ovat. Siksi olisikin hyvä aina kotoa lähtiessä muistaa suojautua.

Ajatuksen voima toimii siis silloinkin, kun ajattelemme negatiivisesti.


Jos esimerkiksi pelkäät myöhästyväsi, niin todennäköisesti tulet myös myöhästymään.


Jos ajattelet olevasi huono jossain asiassa esim. ruoanlaitossa, niin mitä suurimmalla todennäköisyydellä sitä myös olet.


Ja siinäkin, että jos teemme asioita negatiivisen ajatuksen kera, esim. laitamme ruokaa pahantuulisena ja väkisin vääntäen, vaikkei yhtään tekisi mieli kokata sillä hetkellä. Tuo negatiivinen, PAHA, energia tarttuu silloin samalla siihen ruokaankin, mitä valmistamme ja sitä kautta sitten niihin ihmisiin, jotka sitä ruokaa tulevat syömään. Ei tarvi sitten ihmetellä, jollei ruoka oikein tahdo maistua tai siitä saa vatsanväänteitä, jos se on vihaisena tehty!


Mitä tästä opimmekaan.. 
MITÄÄN ei kannata tehdä vastentahtoisesti  tai  pahantuulisena, sillä siitä ei koskaan hyvää seuraa.


Mitä ikinä teetkin, pyri tekemään se aina hyvällä mielellä, positiivisella energialla ja
Rakkauden ajatuksella.


Itse aina ajattelen esim. ruokaa laittaessani, että teen sitä sydämestäni, Rakkaudella, laitan siihen mukaan palan sielustani, enkä edes ala laittamaan ruokaa ikinä enää vihaisena tai vastentahtoisesti, koska siitä
seuraa mitä todennäköisimmin ainoastaan: 
1) ruoan epäonnistuminen  2) huono olo ruokaa syödessä  3) paha mieli.


Jopa kissojen hiekkalaatikoiden putsaamisenkin, niin ikävältä puuhalta kuin saattaa kuulostaakin, teen hyvällä mielellä, koska sekin on eräänlainen Rakkauden teko (ja muuten tosi tärkeä sellainen) noita Rakkaita perheenjäseniämme kohtaan.


On todettu, että meillä jokaisella on päivittäin
60 000 ajatusta, joten ei ole samantekevää, mitä ajattelemme. Tärkeää on siis huomioida koko ajan, mitä ajattelee. Jokainen meistä on vastuussa omasta elämästään ja omista tunteistaan.

Muistathan siis, että vain SINÄ voit valita ajatuksesi,
ei kukaan muu.

SINÄ itse voit päättää, onko tänään hyvä päivä vai ei.

Ikivanha sanontakin tukee hyvin tätä ajatusta:  Sitä saa mitä tilaa.




MAGNEETTISEN AJATUKSEN KAAVA


Se, mikä tekee The Secret -kirjasta mielenkiintoisen, on se, että siinä käsitellään kykyä manifestoida haluttuja asioita ajatuksen voimalla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että ajatukset ovat magneettisia. Ajatellessasi oikein, saat haluamasi asiat ponnistelematta. Toiveesi ikään kuin tulee luoksesi, ne ilmestyvät elämääsi helposti.


Vetovoiman laista voi puhua vaikkapa silloin, kun ajattelet jotakin ihmistä ja hän soittaakin sinulle hetken kuluttua. Sitä voi hyödyntää monessa muussakin asiassa. Sen avulla voi vetää puoleensa muun muassa vaurautta, terveyttä, rakkautta ja onnellisuutta. Siis mitä tahansa.


Vetovoiman laki toimii joka tapauksessa,
uskoi siihen tai ei.


Monien mielestä tämä kuulostaa uskomattomalta. Ne, jotka ovat sitä kokeilleet, tietävät sen toimivan. Itse asiassa sillä, miten vetovoiman laki toimii, ei ole merkitystä. Pääasia on tietää, että se toimii. Ethän sinä tiedä välttämättä sitäkään, että miten tv-vastaanotin tai sähkö toimii, mutta käytät sitä hyväksesi siitä huolimatta.



Tästä yhtälöstä syntyy toimiva kaava, millä
vetovoiman laki toimii:


1) Ajattele lopputulosta, sitä mitä haluat.
Jos esim. haluat talon, mieti millaisen talon haluat ja mitkä asiat talossa ovat olennaisia.


2) Älä käytä EI-sanaa.
Universaali maailmankaikkeutemme ei ymmärrä tätä sanaa. (Älä siis ajattele, että et halua homeista taloa, vaan sen sijaan, että haluat hyväkuntoisen terveen talon. Muutoin asut kohta homeisessa talossa).
Ajattele siis kaikki haluamasi asiat mahdollisimman selkeästi ja napakasti.


3) Lopuksi kuvittele vielä haluamasi asia kuin se olisi jo TOTEUTUNUT!
Mieti myös tuntemuksiasi, kun toiveesi on toteutunut.


Näin siis toimii vetovoiman laki! Tämäntyyppisellä harjoittelulla olet lähempänä lopputulosta kuin arvaatkaan ja itse asiassa huippu-urheilijoiden mielikuvaharjoittelukin perustuu pitkälti tähän tekniikkaan.


KIITOLLISUUS RUOKKII  VETOVOIMAN LAKIA


Muistathan, että VETOVOIMAN LAKIA voi käyttää vain henkilökohtaisesti.  Kenellekään toiselle ei siis voi ”tilata” asioita etkä voi muuttaa ketään toista. Et esimerkiksi voi toivoa miehestäsi siivousintoilijaa, sen sijaan sinun on toivottava, että kotisi on siisti tai kotisi pysyy siistinä vaivattomasti ja helposti.


Äläkä unohda olla KIITOLLINEN kaikesta siitä hyvästä, mitä sinulla jo on!
Sillä Kiitollisuus lisää ihania asioita elämääsi!




Itse kukin meistä on OMAN ELÄMÄNSÄ HERRA JA LUOJA 
ja voi omilla ajatuksillaan luoda elämästään joko ihanan tai ankean.


So,  IT'S UP TO YOU !
 
 
 


 
 


 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kirjoitus! Olenkin aina ollut sitä mieltä että positiivisuus kannattaa. Mutta entäs sitten jos haluaa jonkun kanssa yhteistä asiaa x ja itse yrittää ajatuksillaan vaikuttaa asian toteutumiseen, mutta toinen on tavattoman negatiivinen? Tarkoittaako se sitä että minäkään en tätä asiaa voi saada? :(

MeikkiBeibi kirjoitti...

Mä juuri vein tuon kirjan kirjaston "vaihto" hyllyyn muidenkin luettavaksi. :)

Antaa hyvän kiertää. <3

Harri kirjoitti...

Vetovoiman Laki ja Syyn ja Seuraamuksen laki nopeutuvat sekä voimistuvat eksponentiaalisesti, kunnes negatiivinen pelkoon perustuva harha on haihtunut sisältäkäsin. Ei ole piiloa eikä raha auta. Negatiivinen iskee toisinsanoen moukarilla takaisin, ja seuraavana päivänä lekalla. Ainut mikä toimii, niin on Rakkaus.
Rakkaus on saman lain alainen.
Jokaisella on valinnan vapaus vapaan tahdon mukaisesti.

Saniya kirjoitti...

ELLILLE vastaisin, että ei suinkaan, ei se sitä tarkoita, ettetkö Sinä voisi haluamaasi asiaa saadakin omalla kohdallasi, vaan sitä, ettet välttämättä sitten tämän kyseisen (negatiivisen)ihmisen kanssa, jonka kanssa sitä haluaisit, mutta mahdollisesti jonkun toisen.. :)
Ei se siis ole sinulta itseltäsi pois!
Mutta toisen ihmisen puolesta emme voi valitettavasti noita toiveita esittää, tai toki voidaan, muttei niitä tuolla Maailmankaikkeudessa noteerata mikskään, koska jokaisella on oma tahto, valta päättää asioistaan omalla kohdallaan ja se oma Tie kuljettavana, tässä(kin) elämässä.