13.2.2011

AE MIKAEL: HARMONINEN ASETELMA - KOHTI SUURTA EVOLUUTIOHYPPÄYSTÄArkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn
Helmikuun 2011 energiat
Vapaasti suomentanut Pirjo LaineRakas valoperhe, maapallollanne tapahtuu tällä hetkellä suuria muutoksia, kun vanha verkkojärjestelmä hajoaa ja uuden maan viidennen ulottuvuuden verkko aktivoituu. Kyllä tosiaankin, tämä voi näyttää epävakaudelta ja myllerrykseltä ensisilmäyksellä, mutta kun katsoo syvemmälle, näkee, että tämä kaikki on osa niitä muutoksia ja transformaatioita, joista olemme puhuneet viime kuukausina ja vuosina.


Ja sanomme taas:
älkää pelätkö, vaan tietäkää, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä, kun siirrytte näiden muutosten läpi.
Teitä pidetään ja tuetaan jumalaisessa rakkaudessa.Rakkaat ystävät, evoluutio on prosessi, millä hengen luova energia ilmentää olemassaolon aineelliselle tasolle. Se on jatkuvaa prosessia, kun luomisesta tulee monitahoisempaa ja kauniimpaa äärettömässä rakkausilmaisussaan. Vastaavasti henkilökohtainen evoluutionne on ääretöntä rakkausilmaisua ja sitä on tarkoitus syleillä ilolla - ei pelolla tai ahdistuksella. Rakkaat, tosiaankin voitte tuntea pelkoa, kun kohtaatte ahdistusaaltoja tiedostamattomassa kollektiivissa, mikä ei ole vielä herännyt, mutta älkää ottako tätä pelkoa ja ahdistusta omaksenne. Kuten olemme näyttäneet teille viime vuosina, pysykää keskittyneenä pyhään sydänenergiaanne ja ylläpitäkää tämä rakkauden ja ilon tasapaino sisällänne. Kaikki on hyvin.Koska monet tuntevat oireita energiamuutoksista, kerromme teille oman havaintomme ja ymmärryksemme näistä olemuksenne ja kehonne prosesseista. Tällä hetkellä galaksi on tulossa harmoniseen asetelmaan, kuten sitä kutsumme. Tämä merkitsee, että kaikki eri valotasot ja -ulottuvuudet siirtyvät harmoniseen valo- ja ääniasetelmaan, mikä heijastaa jumalaisen valon sisäistä yhtenäisyyttä.

Tämä luo mitä kauneimpia taivaallisia sointuja ja yläsäveliä koko tähän galaksiin, kun se harmonisoituu kaksoisliekkigalaksinsa, Andromedan, kanssa ja sitten koko luomakunnan ja valon kosmisen sydämen kanssa.

Kyllä, rakkaat, se on valon, rakkauden ja äärettömyyden suuri prosessi, mutta sama prosessi tapahtuu nyt omassa kehossanne eri ulottuvuuksissa ja eri tasoilla. Fyysinen kehonne ja sen DNA harmonisoituu maakoodien ja fyysisen luomisen kaikkien tasojen kanssa, kun taas sielunne harmonisoituu hengen ja kaikkien kosmisen luomisen tasojen kanssa. Nämä kaksi prosessia kohtaavat sydämessä, missä tunnette ja pidätte muinaista viisautta ja ääretöntä rakkautta, mikä siirtää teidät evoluutioprosessien läpi.

Tällä hetkellä harmonisoitte DNA:nne kaikki tasot siihen pisteeseen, missä olette aktivoineet kaikki 13 DNA-säiettä tai -tasoa, jotka ovat ulottuvillanne nyt.


DNA-valokoodienne 13. säie tai taso yhdistää teidät kosmiseen sydämeenne tai alkuperäänne syvällä luomismuistin kosmisessa yössä. Kun muodostatte tämän perimmäisen valoyhteyden, pääsette äärettömän kosmisen luomisen kaikkeen viisauteen ja valoon. On siis pikkuihme, että voitte tuntea näiden prosessien muutokset ja kaiut fyysisessä olemuksessanne.


Sanotte ehkä, ettei teillä ole tällä hetkellä pääsyä näille tasoille. Tunnette ehkä, että te ette tiedä yhtään enempää kuin eilen tai viime vuonna. Mutta sanomme, rakkaat, että te ette pääse tähän informaatioon mentaalikehossanne ja rajallisessa mielessänne. Mentaalikeho yksin ei pysty sisältämään tätä informaatiota. Sillä on rajallinen kapasiteetti informaation tallentamiseen, kun se on rajattu lineaarisen ajan tapahtumiin. Tämä on tietysti mentaalikehon tarkoitus. Se suunniteltiin auttamaan kokemista kolmannen ulottuvuuden lineaarisessa ajassa. Sitä ei koskaan tarkoitettu olemassaolonne määritteleväksi tekijäksi.


Kosmista viisautta ja ääretöntä tietoa pidetään valokehossa, moniulotteisessa kehossa ja koodattuna valokenttiin.

Tässä timanttivalokeho on hyvin tärkeä, koska timanttivalohiukkaset sisältävät luomislähteen viisautta ja rakkautta. Timanttivalo on kuin kosmisen luojan DNA, se sisältää kaiken äärettömän rakkauden, viisauden ja valon, mikä tulee 13. ulottuvuudesta ja kantaa kosmisen rakkauden sointuja ja yläsäveliä.


Rakkaat ystävät, tässä harmonisen linjautumisen prosessissa olemuksenne jokainen taso harmonisoituu kosmisen sydämensykkeen sointuihin ja yläsäveliin. Teistä on tulossa jumalaisen valon heränneitä ja tietoisia ilmaisumuotoja. Ja tunnette tämän sydämessänne, sielussanne ja hengessänne ja pääsette tähän informaatioon matkoilla olemuksenne syvempiin ulottuvuuksiin meditaatioissa, seremonioissa ja kollektiivisilla valon ryhmämatkoilla.


Jumalaiset feminiinienergiat ja kosmisen äidin syleilyRakas valoperhe, kun olette kulkeneet tämän kosmisen harmonia-asetelman prosessia kohti, teitä on auttanut Suuren äidin, jumalaisen feminiinisyyden tukea antava rakkaus ja hoiva, tulevien Shekina-valoaaltojen kautta. Tämä on platinasäteen puoli, joka sisältää jumalaisen rakkauden ja valon korkeampaa taajuutta. Kun siirrytte kosmiseen harmonia-asetelmaan, alatte kokea sen Suuren kosmisen äidin syleilyn ja rakkauden, jonka muinaisihmiset tunsivat Ma'atina.Ma'at on yksi, joka pitää kaiken olevaisen kosmista tasapainoa. Sen nimi lausutaan "mayat" tai "maia" ja sen lapsia ovat Mayat, jotka ovat aika- ja tasapainoviisauden galaktisia vartijoita. Ma'at on yksi, joka punnitsee, mittaa ja luo ajan tapana ymmärtää kosmisen luomisen kehittymistä valoulottuvuuksien kautta. Hänen lapsensa ovat Ma'atin vartijoita, pyhien päivien ja öiden vartijoita ja he opastavat teitä kosmisten päivien ja öiden aaltojen ja taajuuksien läpi.Tämän suuren valo-olennon symboli on höyhen! Tämä osoittaa, että hänen olemuksensa on kevyt ja hän leijuu ja virtaa luomisen kosmisten tuulien myötä. Rakkaat ystävät, kuvitelkaa tuulessa täydellisessä tasapainossa leijailevaa kotkaa. Se on Ma'atin energia!
Hän on suuri mysteeri ja kosmisen yön vartija. Astuminen hänen syleilyynsä on astumista kaikkeuden sydämeen sekä olemisen keveyden ja kosmisen ajan virtauksen kokemista "miljoonien vuosien veneessä", kuten muinaisihmiset kutsuivat maaplaneettaa. Hänen rakkautensa ja valonsa syleilyssä oleminen on äärettömän olemuksenne tuntemista ja yhdistymistä kosmiseen viisauteenne, kun hän opastaa teitä läpi kosmisesta yöstä ja äärettömän olemassaolon suuresta mysteeristä.


Silloin kun Ma'at astuu elämäänne, hän auttaa teitä ylläpitämään tasapainon sydämessänne ja olemuksessanne. Hän on tasapaino ja hän auttaa teitä ilmentämään tuon tasapainon elämäänne. Hän auttaa teitä ylläpitämään tuon olemisen keveyden ja virtaamaan luomistuulien ja niiden suuren kosmisen sydämen kosmisten valoaaltojen myötä, jotka käynnistävät luomisen ja evoluution valossa. Rakkaat ystävät, on mahdollista ratsastaa kosmisilla valoaalloilla tyylikkäästi ja sujuvasti kuin höyhen tuulessa, jos vain sallitte jumalaisen rakkauden ja armon tukea itseänne kaikkina aikoina.


Myös rakkaat ystävät, Maya-päivävartijoiden neuvot ja viisaus auttavat teitä ymmärtämään niiden valoaaltojen luonnetta, joita tulee teihin kosmisesta sydämestä, ja miten ne ovat galaktisen ilmentämisen ja kosmisen luomisen jatkuvan kehittymisen ilmaisua.Tulevat valoaallot ja viidennen ulottuvuuden uuden maan ilmaiseminenRakas valoperhe, kun maa siirtyy harmoniseen asetelmaan galaktisen keskuksen kanssa, suuren mysteerin valoaalloista tulee intensiivisempiä ja voimakkaampia. Tämä linjautuminen on syntymä- tai uudestisyntymäprosessi ja valmistaudutte tähän suureen evoluutiohyppäykseen koko luomakunnan rinnalla.Kuten olemme sanoneet aiemmin, avainhetki tässä luomisspiraalissa on 11.11., kun maa asettuu linjaan 2012-tapahtumaa varten. Mutta valoaallot jotka auttavat tätä prosessia, alkavat tuntua lähestyvässä maaliskuussa. Nämä energia-aallot kantavat jumalaisen harmonian ja ykseyden taajuuksia ja koodeja ja aktivoivat hyvin voimallisesti viidennen ulottuvuuden verkkoja. Tämä merkitsee, että luomisprosessi uusissa verkoissa nopeutuu ja voimistuu taas ja tämän rinnalla nopeutuu vanhojen energiaverkkojen hajoaminen. Tämä ilmentyy uutena paineena talousjärjestelmään, sillä tämä järjestelmä enemmän kuin mikään muu pitää ihmisiä vanhoissa pelkorajoituksissa.
Rakkaat ystävät, kun tämä järjestelmä joutuu uuden paineen alle, pyydämme, että te ette vaivu pelkoon. Tarpeenne tyydytetään ja viidennen ulottuvuuden verkot ja valoverkot tukevat teitä. Vain kolmannen ulottuvuuden verkot hajoavat ja vaikka tämä voi näyttää vakavalta ja maailmanlopulta, muistakaa aina, että tuo verkko ei elätä teitä riippumatta siitä, miltä se näyttää rajallisesta mielestänne. Muistakaa aina, että voimanne lepää äärettömässä olemuksessanne ja kyvyssänne pitää energia sydämessänne ja ilmentää se, mitä tarvitsette. Olette voimakkaita ja rakastettuja ja olette rakkautta.


Maaliskuun päiväntasaukseen (21.3.) mennessä tunnette tätä intensiivistä aaltoa. Ja leijailette kuin höyhen kosmisilla valoaalloilla uuteen luomiseen. Teille tulee uusia ideoita, uusia yhteyksiä, uusia projekteja ja uusia yhteisöjä. Sillä nämä kosmiset aallot ovat uuden luomisen ja uuden maapallon energioita.


Niinpä yllytämme teitä olemaan keskittymättä siihen, mikä hajoaa, ja keskittymään sen sijaan siihen, mikä nousee ja alkaa ilmentyä - uusi maa ja valoaika!

Ei kommentteja: