13.2.2011

MAAILMAN TAPAHTUMIIN REAGOIMINEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia
9.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Katsokaa sen pintavaikutelman yli, mitä nyt on uutisissa. Näkemässänne selostuksessa käydään läpi monia agendoja. Astukaa etäämmälle otsikoista, riittävän kauas saadaksenne oman totuutenne. Opettelettehan löytämään omaa totuuttanne. Elätte nyt löytääksenne valontäyteisen tavan olla.


Välttäkää näinä äärimmäisinä aikoina lauma-asennetta, joka käskee teitä seuraamaan maailman kaoottisten tapahtumien joka liikettä.


Löydätte selkeyttä pitämällä tapahtumat oikeassa perspektiivissä ja kuuntelemalla syvällisesti sydäntänne. Muutamat tapahtumat uutisissa ovat nyt todella "10" - välttäkää reagoimasta niihin "10-energialla".


Uutisotsikot eivät määrittele jumalaisen muutoksentekijän elämää. Riippumatta ulkoisista olosuhteista ja ajankohtaisista tapahtumista opettelette luottamaan omaan kykyynne tarkastella ja navigoida taitavasti polkuanne.

Roolinne nyt


Roolinne kaaosaikoina on olla järjen, intuitiivisesti opastetun järjen ääni.

Välttäkää juuttumista kiinni siihen lauma-asenteeseen ja äärimmäiseen hysteriaan, mikä voi seurata vanhentuneiden rakenteiden kaatumisesta.


Ilmassa on muutosta. Olette osa tuota muutosta. Teidän on tarkoitus olla aktiivinen osallistuja nyt tapahtuvissa muutoksissa. Äänestäkää haluamanne muutoksen puolesta sillä, miten elätte elämäänne, mihin keskitytte ja mitä ostatte.


Muistakaa, että asioiden tapahtuessa mikään ei ole sattumanvaraista. Silloin kun uusia ihmisiä tulee elämäänne tai ihmisiä lähtee elämästänne, nämä eivät ole sattumanvaraisia tapahtumia. Näihin aikoihin sisältyy valtava määrä muutoksia, mukaan luettuna ihmissuhteenne ja suhteenne arkipäiväisiin asioihin, kuten työhön ja leikkiin.


Silloin kun käsitätte, ettei elämä ole sarja sattumanvaraisia tapahtumia, voitte alkaa arvostaa läsnä olevaa hetkeä. Jokainen läsnä oleva hetki on osa polkunne suurta kudelmaa. Kiitollisuus siitä yhdistää teidät olemisen iloon.


Mitä voitte tehdä juuri nyt?


Etsikää jotain, mille hymyillä, ja antakaa tuo hymy maailmalle tänään. Maailma ympärillänne on uudelleenrakennusprosessissa. Levittäkää valoanne auttaaksenne tätä suurta muutosvaihetta menemään tasaisemmin. Tehkää tämä, missä ja milloin voitte. Olette oleellinen osa muutosta ja voitte tehdä oman osanne keveyden tuomiseksi olemiseen. Kun hymyilette, kohtaamanne ihmiset kohoavat - he voivat sitten kohottaa toisia.


Maailma on valmis teitä varten nyt.
Oletteko te valmis maailmaa varten?


Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

Ei kommentteja: