18.2.2011

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE 15.2.2011

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
15.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 



Kysymys:


Mestarit, luin juuri vastauksenne "upeaan suhteeseen" ja se työnsi minut avautumaan ja kysymään kaverista, jonka kanssa olen viettänyt aikaa. Olen tuntenut, ettei hän ole oikea mies minulle, mutta halusin vähän seuraa. Hän näytti suloiselta ja harmittomalta.

Sitten näin erilaisia ominaisuuksia tulevan esiin ja hän taantui sulokasvoiseksi lapseksi, joka näytti usein järkyttyneeltä ja pelästyneeltä. Se huolestuttaa minua. Olen jatkanut sinnikkäästi, mutta huomannut huutavani hänelle täysillä hetken kiukusta ja päässäni kummittelee ajatuksia, jotka näyttävät roikkuvan kiinni.

Hän tekee kummallisia asioita ja tunnen, että minuun vaikutetaan kovasti. Uuvun, vatsani tulee kipeäksi, varoituslippuja! Mitä olen päästänyt sisääni?
-Krista, Ranska


Vastaus:

Kaverisi keho on suojapaikka useille inkarnoitumattomille hengille. Hän ei tietoisesti tiedä, kuka ja mitä hän on tällä hetkellä. Hän kutsui nämä henget seuraansa yksinäisyysjaksona lapsuudessa ja he ovat olleet hänen kanssaan siitä lähtien. Ne pysyvät, ellei hän peru kutsua ja käske niiden "antaa vetää". Koska hän ei ole tietoinen niiden olemassaolosta, sitä ei ehkä tapahdu hänen ollessaan tässä kehossa.


Tuo sulokasvoinen lapsi on osa hänen persoonaansa, mikä ei ole kehittynyt sen jälkeen, kun nuo toiset liittyivät hänen seuraansa. Nämä olennot ovat tuoneet paljon negatiivisuutta mukanaan eikä tämä vaikuta vain ystävääsi, vaan myös kaikkiin hänen seurassaan. Tästä syystä tunnet fyysistä epämukavuutta hänen seurassaan tai oltuasi hänen kanssaan jonkin aikaa.


Nämä henget luovat mielellään kaaosta ja aloittavat tappeluja ja ovat kylmiä ja ilkeitä sinulle saadakseen sinut reagoimaan. Kun yrität kovasti ymmärtää tilannetta, sanot tiedostamatta "anna minun ymmärtää sinua" ja se avaa oven näiden samojen inkarnoitumattomien sielujen yritykselle yhdistyä sinuun. Havaitset sen roikkumisena - ja se on sitä! Ota vaari noista varoituslipuista ja lähde pois - ellet halua kokea lisävaikutuksia näiltä onnettomilta, negatiivisilta sieluilta.



Kysymys:


Mestarit, olen viime aikoina törmännyt David Icken mielenkiintoisiin videoihin. Hän puhuu monista aiheista, mm. vapaamuurarit, Illuminati ja matelijat, joita elää keskuudessamme.

Icken mukaan tällä salaseuralla on suuri suunnitelma, mikä on maailman ottaminen hallintaan ja ihmisväestön kontrolloiminen yhden hallituksen, yhden valuutan, yhden pankin jne. alaisuudessa.

He ovat päämotivoijia merkittävien päätösten ja tapahtumien takana taloudessa, politiikassa ja terrorismissa - muutamia mainitakseni. Paljon asioita pyörii "ongelma, reaktio, ratkaisu" -tekniikan ympärillä, mikä johtaa pelkoon ihmisissä ja saa uskomaan tarinan, mikä on kaukana totuudesta.

Tämä muistuttaa minua myös "V niin kuin verikosto" -elokuvasta, missä hallitus oli ongelman todellinen aiheuttaja. Olen nähnyt muutamia hänen videoitaan ja tuntuu, että hänen sanoissaan on jotain totta.

Samaan aikaan kyseenalaistan sen, koska se näyttää olevan kaukana mistään, minkä mieleni voi ymmärtää. Miten paljon tästä on totta?
-Veroncia, USA


Vastaus:

Emme arvioi kenenkään tietyn ihmisen uskomuksia, mutta pidämme tätä hyvänä tilaisuutena puhua jonkun henkilön todellisuuden luomisesta. Kaikki sielut valitsevat ja sitten luovat todellisuuden, minkä he haluavat kokea. Aika on vakio vain maaplaneetalla ja ihmisten kannalta sen visualisoi kunkin yksilön keskittyminen. Kaikki on energiaa ja olemassa kaikissa värähtelyissä samanaikaisesti.


Ihmisillä on siksi kyky pujahtaa eri todellisuuksiin tahdonalaisesti. Useimmat valitsevat pysyvänsä yhdessä todellisuudessa suorittamassa sen, mitä oppituntia he käyvät läpi. Tämä ei merkitse, että he ovat täysin tietämättömiä muista ulottuvuuksista, joissa he eivät ole tuolla hetkellä. He voivat aistia toisen ulottuvuuden värähtelyn ja sen, millaista olisi, jos he astuisivat siihen nykyisen sijasta.


Jokaisessa monimutkaisessa elämän toiminnossa, kuten hallitus, on monia puolia. Ei ole koskaan mahdollista nähdä samaan aikaan, mitä ne kaikki ihmiset tekevät, jotka ovat mukana jossain taloussuuntauksessa. Jälkikäteen on helppoa kerrata asioita ja antaa merkitys toimille, jotka eivät olleet kokonaan vastuussa jostain tapahtumasta, mutta niillä voitaisiin tulkita olleen vaikutusta.


Eri sieluilla joilla on maainkarnaatio, täytyy olla käyttäytymismalleja suorittaakseen halutun oppituntinsa. Aivan kuin orjaisännät (ne jotka halusivat kokea toisen ihmisen täydellisen kontrolloinnin) olivat välttämättömiä orjuuden luomiseen, on sieluja, joiden oppitunnit sisältävät maailman järjestyksen tai hallinnan. Joskus nämä ihmiset lyöttäytyvät yhteen luomaan salaseuran tavoitteensa saavuttamiseksi.


Olemme kommentoineet aiemmin sitä, ettei maa ole ainoa elämä, minkä sielu voi valita kokevansa. On muita planeettoja ja elämänmuotoja ja joskus ne tulevat maan päälle nähdäkseen, miten ne voivat vaikuttaa elämään täällä. Elämä vaikuttaa taiteeseen ja siksi elokuvat ja kirjat toisinaan puhuvat näistä samoista tapahtumista.


Sen näkemiseksi, miten tämä kaikki toimii, sanotaan vaikka, että haluat saada vihreän nurmikon, mutta et näe tällä hetkellä muuta kuin kuivan maaperäin. Voit tehdä asioita, joita tarvitaan ruohon kasvattamiseen ja hoitamiseen, voit maalata alueen vihreällä maalilla tai voit pysyä sisällä ja laittaa kuvan kauniista nurmikosta kaikkiin ikkunoihisi. Sitten siitä tulee todellisuuttasi, vaikkei se ole toisten näkemä todellisuus. Voit hyväksyä sen niin täysin todellisuudeksesi, että myös mennessäsi ulos tomuiselle maaperälle näet vain kaunista, vihreää ruohoa. Todellisuus on sitä, mitä luot ja mitä sallit itsesi nähdä.



Kysymys:


Mestarit, tein regression, joka vei minut juurilleni (12. ulottuvuuteen). Koska olen lapsi, koin erilaisia asioita. Egoni puhuu näin minulle "kuka luulet olevasi?" Näen, tunnen ja yhdistyn.

Luulen tietäväni tiettyjä asioita. Yleisesti ottaen todellinen pelkoni on, että olen "huijari", koska en hallitse lahjojani. Onko mahdollista saada vahvistus tehtävästäni: mitä askelia minun pitäisi ottaa?
-Conception, Kanada


Vastaus:

Tehtäväsi, tarkoituksesi tai miksi sitä halutaankin kutsua, on tuntea itsesi. Tiedä ja ymmärrä, että olet jumalainen sielu, joka on tullut maan päälle kokemaan negatiivisuutta ja selvittämään tuon negatiivisuuden löytääkseen sielusi ehdottoman rakkauden, mikä on todellinen olemuksesi.


Negatiivisuus on tuomitsemista, mikä sallii egon toimia. Ilman yritystä arvostella tai tuomita, kuka ja mikä on parempi kuin joku tai jonkin muu, ego lakkaa olemasta. Silloin kun egosi kysyy "kuka luulet olevasi", mitä vastaat? Vastaatko, että olet ehdottomasti rakastava sielu, joka opettelee arvioimaan, mitä koet, jotta voit päättää, ymmärrätkö tuota toimintaa? Vai otatko kysymyksen tuomitsemisena - arvosteluna siitä, että et toimi niin, kuin egosi luulee, että sinun pitäisi toimia?


Ja kuka kontrolloi egoa? Kaikki ne ulkopuolellasi, jotka antavat sinulle standardeja, joihin he haluavat sinun vertaavan itseäsi. Silloin kun sallit itsesi tuomita, annat niille vallan tehtäväsi osalta. Oppituntisi voidaan oppia vain sisäisesti. Kysy, voitko tuntea, mihin suuntaan haluat kulkea.


Jos olet uskollinen itsellesi, et voi olla huijari. Tuon termin käyttämisellä sanot, että sinun on tuomittava, että jokin on väärin. Henkisellä matkalla ei ole oikeaa eikä väärää. Siksi ei voi olla mitään vilpillistä tapaa käyttää oppimistasi, ellet vaadi tuomitsemaan sillä tavalla egoistisesti.


Kenelläkään ei ole lahjoja. Mitään ei ole annettu sinulle ollaksesi maan päällä kehossa. Sinulla on kykyjä, joita olet aiemmin oppinut menneissä elämissäsi tai joissain erityisoppitunnissa, johon sisältyy sellaista, mitä henkinen yhteisö pitää taianomaisena. Kaikilla sieluilla on kyky käyttää energiaa tasapainottamiseen, parantamiseen ja ilmentämiseen. Se käyttäminen vaatii vain uskoa itseensä.

Ei kommentteja: