28.4.2010

KUTSUHUUTO MAAILMANPALVELIJOILLE

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman  Toukokuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Rakkaat mestarit, ne teistä jotka olette tähtisiemeniä*, vastasitte kutsuhuutoon, joka kaikui halki tämän universumin. Tulitte kaukaisista tähtijärjestelmistä, galakseista ja aurinkokunnista ja toitte mukananne runsaasti kosmista informaatiota, mikä oli tallennettuna pyhään mieleenne tulevaa käyttöä varten.

Teidän oli läpäistävä tiukat vaatimukset ja tehtävä juhlallisia lupauksia. Suostuitte tulemaan maan päälle näinä merkittävinä evoluutioaikoina ja inkarnoitumaan hyvin moninaisiin ja joskus hyvin vaikeisiin olosuhteisiin.



Teitte sitoumuksen, että sitten kun teidän olisi aika astua ylösnousemuspolulle, sallisitte meidän siirtää sivuun vapaan tahtonne, jotta voisimme ryhtyä mihin tahansa toimenpiteisiin, joita tarvittiin teidän herättämiseksenne. Monilla se johti sieluyhdistymiseen ja toiset jotka olivat jo heränneet sieluitselleen, olivat valmiita yhdistymään korkeampaan itseensä.

Silloin kun sielu lopulta yhdistyy täysin korkeampaan sydämeen, kyse on mittasuhteiltaan monumentaalisesta jälleenyhdistymisestä. Silloin kun aikomuksenne koostuvat viisaudesta, jota päällystää rakkaus ja suojelee puhtaus, teistä tulee voimakas pyhän tulienergian lähde.


Tämä herääminen johti jumalaiseen massatyytymättömyyteen tämän kehittyneen kaartin keskuudessa. Olette kaikki kokeneet niitä merkittäviä transformaatioita, joita on tapahtunut massojen keskuudessa, ja olette myös tarkkailleet tai olleet osana niitä kiihtyneitä maanmuutoksia, joita on tapahtunut ja tapahtuu säännöllisesti.

Useimmat teistä jotka olette tietoisesti ponnistelleet jumaluutenne takaisinsaamisessa niillä keinoilla, joihin olette tunteneet vetoa, ovat tässä ryhmässä. Suostuitte olemaan esimerkkejä ja tekemään kaiken vallassanne olevan helpottaaksenne tietä toisille tulemalla valon vartiosotilaiksi, tiennäyttäjiksi ja maailmanpalvelijoiksi.


Menneinä aikoina ylösnousemusprosessi oli vain niiden ulottuvilla, jotka inkarnoituivat polulla tiukasti oleviksi noviiseiksi ja opetuslapsiksi, joiden tehtävänä oli ankkuroida mahdollisimman paljon jumalaista valoa ja saavuttaa mahdollisimman paljon kosmista viisautta.

Tuo aika on takana. On massaylösnousemuksen aika, sillä kaikki planeetat, aurinkokunnat ja galaksit tässä universumissa osallistuvat aktiivisesti ylösnousemusprosessiin. Luomispyörät pyörivät aina ylös- tai alaspäin, sisään- tai ulospäin, riippuen ajan suuresta kosmisesta syklistä.



Useiden maan vuosien ajan olemme antaneet perusteellisia ohjeita, miten rakennetaan valo/voimapyramideja viidenteen ulottuvuuteen. Nyt on paikoillaan upea maailmanpyramidi, missä miljoonat rakkaat sielut odottavat uskollisesti timantinkovien hiukkasten, Luojan puhtaan jumalolemuksen, sisäänhengittämistä.

Pyytämällä koko ihmiskunnan, maapallon ja koko luomakunnan suurinta hyvää, tämä elämäneliksiiri aktivoidaan rakastavalla aikomuksellanne ja uloshengitetään suuren pyramidin valtaviin valon vastaanottimiin. Elohim ja enkelivoimat lisäävät rakkausolemuksenne sitten tuhatkertaiseksi ja käyttävät senedullisimmalla tavalla.


Universaali laki määrää, että on tultava aika, jolloin kaikkien tietoisten sielujen on alettava palauttaa niitä jumalaisia rakkaus/valolahjoja, joita heille on suotu. Silloin kun aktiivisesti osallistutte timantinkovien hiukkastenne jakamiseen maailmanpyramidin kautta, täytätte velvollisuutenne Jumalvanhemmillemme aktiivisena ja välittävänä kanssaluojana.

Tämä on hyväntekeväisyyden korkein ja tehokkain muoto. On tärkeää jakaa maallisia rikkauksianne, mutta vieläkin tärkeämpää on jakaa hengen lahjojanne ja taitojanne.


Vuosien kuluessa monet teistä ovat liittyneet mukaan rakentamaan viidennen ulottuvuuden ryhmäpyramideja moniin strategisiin paikkoihin ympäri maapalloa. Usein ohjeet joita annamme teille, ovat valmistelua jonkin suuremman suunnitelman toteutumiseen jonain tulevana ajankohtana.

Nyt meidän on aika keskittyä luomaan ympäristöä maailmanpalvelijaryhmän kokoontumiselle. Sitä kohti kuljettaessa suuret pyramidit ympäri maailmaa ovat hitaasti yhdistyneet ja luoneet yhden suuren pyramidin viidennen ulottuvuuden korkeimmille tasoille. Tämä pyramidi ei ole niin suuri kuin maailmanpyramidi, sillä näiden kahden välillä on ratkaiseva ero.


Maailmanpyramidi on luotu kaikille ihmisille, jotta kuka tahansa joka haluaa mennä sinne kommunikoimaan Isä/Äiti Jumalan, suurien valo-olentojen ja enkelivoimien kanssa, voi tehdä sen. Se on paikka ilmaista kiitollisuutta ja uskollisuutta Jumalvanhemmillemme, Ylimmälle Luojalle ja taivaallisten ulottuvuuksien kaikkivaltiaille voimille.

Se on korkeimman muodon pyhä paikka ja kaikille jotka haluavat kokea ykseyden autuutta ja jakaa henkistä yltäkylläisyyttään ja ehdotonta rakkauttaan, on varmistettu paikka siellä. Sitä voitaisiin kutsua suureksi katedraaliksi taivaalla, sillä tulevaisuudessa se alkaa ottaa monien palvelusrakennusten paikan, kun maailman uskonnot alkavat hyväksyä ne kehittyneen viisauden opit, jotka Isä/Äiti Jumalamme on määrännyt.


Maailmanpalvelijapyramidi varataan niille, jotka ovat hyvin matkalla itsemestaruuteen ja jotka ovat saaneet oikeuden jakaa integroitua tietämystään ja viisauttaan toisten kanssa. Aivan kuin valokaupunkien osalta, teidän on ensin mentävä henkilökohtaiseen pyramidiinne ja sitten tehtävä sieltä matka maailmanpalvelijapyramidiin.

Annamme teille lisäohjeita lähitulevaisuudessa maailmanpalvelijapyramidin tarkoituksesta ja eduista. Riittää, kun sanotaan, että tämä on yksi suurimmista tilaisuuksista, joita teillä on koskaan ollut palvella ihmiskuntaa ja maapalloa.


Muistakaa, että vihkimys on nyt ryhmätapahtuma, ei henkilökohtainen saavutus. Teidän on oltava valmiita auttamaan jolla tavalla niitä, jotka ovat polulla perässänne, jotta silloin kun teidät kohotetaan, kohotetaan koko ihmiskunta. Sielulla on luontainen kiinnostus ryhmätietoisuuteen. Sielu etsii jälleenyhdistymistä, ei egopersoona. Eteneminen polulla lisää sielutietoisuutta ja ryhmätietoisuutta.


Miljoonat sielut ovat keskellä vihkimysprosessia, kuten sitä voidaan kutsua. Haluamme kuitenkin tehdä selväksi, että tämä on luonnollinen osa ylösnousemusprosessia. Kuten olette luultavasti kuulleet aiemmin, ylösnousemus on jatkuvasti kehittyvä, jatkuva evoluutioprosessi eikä mikään määränpää. Teidän pitäisi myös olla tietoisia, että olette kokeneet ylösnousemusprosessin eri vaiheita monta kertaa aiemmin monissa paikoissa ja todellisuuksissa.


Tavoittelijana polulla teille paljastuu suurempia ja suurempia kosmisia totuuksia. Teidän pitäisi kuitenkin tiedostaa, että ajattoman viisauden vähäisemmät viisaudet laajentuvat jatkuvasti sisältämään seuraavan olemassaolotason ainutlaatuisia sääntöjä, lakeja ja totuuksia päättymättömässä tietoisuuden ylösnousemuskierrossa. Muistakaa, että tietoon on yhdistyttävä ja sitä on käytettävä tarkoituksenmukaisella ja tehokkaalla tavalla, jotta sitä pidetään viisautena.

Henkiset ihmisolennot ovat kehittäneet supertietoisia kykyjään, jotta he voivat alkaa käyttää sitä runsasta informaatiota, mikä on tallennettuna heidän pyhään mieleensä. Lopulta he saavuttavat kyvyn ammentaa inspiraatiota ja kehittynyttä informaatiota korkeammista ulottuvuuksista niiden monien sieluitsen sirpaleiden kautta, jotka ovat pirstoutuneet ympäri universumia.


Supertietoinen mieli/korkeampi mieli on linkki henkisiin ulottuvuuksiin. Aluksi voitte alkaa saada välähdyksiä informaatiosta/inspiraatiosta intuitiivisten kykyjenne kautta ja meditaation aikana. Mielen kyvyt paranevat kovasti, kun tavoittelijasta polulla tulee tehokkaampi ja rennompi käyttäessään pyhän mielen korkeampaa taajuutta. Tuloksena yhdistymisestä aivorakenteen korkeampiin taajuusulottuvuuksiin, suuri osa menneiden tapahtumienne muistikuvista alkaa hämärtyä, kun siirrytte vaistonvaraisten aivojen/mielen ulottuvuudesta korkeamman mielen ulottuvuuteen.

Ylösnousemus on laajentaa mieltä, se on siirtymisprosessi yhdestä tietoisuustilasta toiseen. Tietoisuus laajenee sisältämään koko ihmiskunnan, maapallon, aurinkokunnan ja sen toiminnot. Enää polttopiste ei ole pikkuitsessä. Perimmäinen tavoite on tulla galaktiseksi olennoksi ja lopulta saavuttaa universaali tietoisuus.


Rakkaat, pyrimme jatkuvasti antamaan teille olennaisinta informaatiota, mikä auttaa teitä ymmärtämään, mitä tapahtuu, laajan yleiskuvan odotettavissa olevista tapahtumista sekä menetelmiä, työkaluja ja harjoituksia, mitkä auttavat teitä liikkumaan evoluutioprosessin läpi mahdollisimman vähällä epämukavuudella armolahjan avulla (mikä on jalostunutta karmaenergiaa).

Kuten aina, kehotamme teitä kuitenkin hyväksymään vain ne käsitteet, jotka resonoivat sydämessänne ja sielussanne totuutena. Teidän ei pidä enää seurata ketään järjettömästi, sillä teidän on tarkoitus olla oman kohtalonne mestari ja sellaisena teidän on jatkuvasti käytettävä erottelukyvyn lahjaa.

On monia korkeamman viisauden viestintuojia, jotka ovat omistaneet elämänsä viisausopetusten tuomiseen teille, maailman laajentuneen tietoisuuden nykyisiä ja tulevia aikoja varten. He pyrkivät tuomaan suurinta viisautta ja mahdollisimman edullista informaatiota ja tämän tehdäkseen heidän on aina pyrittävä täsmällisyyteen ja nuhteettomuuteen. Työstään heidät tunnetaan. Mikään määrä negatiivisuutta ei voi estää heitä täyttämästä tehtäväänsä.


Nyt teidän, jotka olette palauttaneet valo- ja varjospektrinne hyväksytylle kaksinaisuustasolle, on aika alkaa avata kommunikointiväyliä korkeamman ulottuvuuden olennoille. Tämä merkitsee, että olette suorittaneet monumentaalisen tehtävän ja puhdistaneet pääosan karmavelastanne, ja energiapuumerkkinne säteilee enimmäkseen positiivisia ja suotuisia värähtelytaajuusmalleja.

Se merkitsee myös, että olette onnistuneesti muodostaneet yhteyden pyhän sydämenne ja pyhän mielenne kanssa ja välille. Monet teistä alkavat saada impulsseja, inspiraatioviestejä ja kehittynyttä informaatiota korkeammalta itseltänne, oppaitanne tai erityisiltä enkeliauttajilta.


Haluamme huomauttaa teille, että on hyvin epätavallista yhdistyä värähtelymalleihin ja alkaa saada informaatiota kehittyneeltä valo-olennolta, valonherralta tai korkeammasta enkeliulottuvuudesta, missä arkkienkelit asuvat, ilman harjoittelu- ja testausjaksoa.

Pyydämme teitä etenemään hitaasti ja sallimaan korkeamman itsenne opastaa teitä prosessin läpi. Näin tekemällä muodostatte vankan yhteyden korkeamman älykkyyden kosmisiin taajuuksiin ja edistytte vähitellen ja turvallisesti kosmisen viisauden kehittyneemmäksi opettajaksi.



KYSYMYS:
Selittäisittekö kausaalikehoa?

Kausaalikeho on koreamman itsenne tai ylisielunne osa, joka asuu korkeammalla mentaalitasolla. Se sisältää kokoelman kaikista positiivisista asioista, joita olette suorittaneet tai luoneet elämänne aikana. Joissain elämissänne on saatettu tehdä erittäin vähän lisäyksiä hyvien tekojenne varastoon. Kuitenkin toisissa tärkeissä elämissä olette uhrautuneet ja palvelleet hyvin, niin että ajan kuluessa taivaalliset aarteenne ovat voineet kasvaa merkittävästi.

Näin polku korkeamman itsenne ensimmäiseen sfääriin/sirpaleeseen avautuu ja sinne tallennetut lahjat ja viisaus alkavat virrata aivorakenteeseen ja fyysiseen astiaan. Sielu tekee kaikkensa auttaakseen teitä yhdistymisessä korkeamman itsenne kanssa, sillä se on suuri etu sieluitsellenne sekä fyysiselle itsellenne. Vähitellen ajan kuluessa ihmistietoisuutenne harmonisoituu kosmisen älykkyyden kanssa.


KYSYMYS:
Alkaako soinnutus pyörittää chakroja oikein?

Jossain määrin. Soinnutetut äänet aloittavat riitasointuisten tai epäharmonisten ajatusmuotojen vapauttamisen chakroista ja lopulta nämä eteeriset pyörivät energiapyörteet säteilevät sitä tietyntaajuista elämänvoimaenergiaa, mitä ne alun perin suunniteltiin tekemään. Prosessi on hyvin asteittainen, sillä tasapainottomat energiat heitetään neljän kehon järjestelmään - fyysinen, tunne-, mentaalinen ja eteerinen - ja lopulta muodon maailmaan kehälain kautta tai äärettömyysmallissa.

Ennen oli välttämätöntä kokea, mitä olitte luoneet tai jollain tavalla korjata negatiiviset karmatekonne. Tämä merkitsee, että nämä negatiiviset energiat hämmentävät asioita todellisuudessanne, jotta voitte muuntaa ne ja palauttaa värähtelymallit harmonisiin taajuusmalleihin. Vähitellen kun negatiiviset mallit vapautetaan, chakrat palaavat oikeaan ja nopeamaan pyörimiseen.

Positiiviset ajatukset ja teot johtavat chakroihin, jotka säteilevät tasapainoisia ja harmonisia värähtelymalleja maailmaan. Tämä johtaa lopulta itsemestaruuteen ja valaistuneeseen olotilaan.

Siksi on niin tärkeää käyttää violettia liekkiä joka päivä muuntamaan kaikki riitasointuiset energiat, jottei teidän tarvitse kokea seurausta tasapainottomista ajatusmuodoistanne. On hyödyllisempää muuntaa ne, kun ne vapautetaan transformaation violetin liekin lahjan kautta. Tämä auttaa teitä siirtymään armon tilaan, kuten sitä kutsutaan.

Urheat ystäväni, pyydän teitä vahvistamaan henkistä haarniskaanne jumalaisen tahdon/voiman ensimmäisen säteen laadulla ja avuilla - vilpittömyys, urheus, totuus ja päättäväisyys - kun kuljemme eteenpäin maailmanpalvelijoina.

Vannon johtavani tietä ja suojelevani teitä universaalin lain sallimissa rajoissa. Maailmanpalvelijoina, kosmisen valoneuvoston opastamana ja yhdessä emme voi epäonnistua. Olemme hyvin tyytyväisiä teihin.



Olen arkkienkeli Mikael.



*Tähtisiemen (joskus kutsutaan vanhaksi sieluksi): sielu/ihminen, jolla on ollut monia elämiä tässä universumissa ja kenties myös kaikissa universumeissa. Tämä merkitsee, että tulimme yksilöllistyneeseen tietoisuuteemme hyvin kauan sitten ja meillä on ollut monia, monia elämiä ja kokemuksia kanssaluojina. Tähtisiemensielut ovat ylösnousemusprosessin eturintamassa ja ankkuroivat korkeampia valotaajuuksia maan päälle.
Otettu teoksesta "Glossary in Reference and Revelations * Glossary and Illustrations". R. H.)

Ei kommentteja: